خوب منم یه چیزی بگم که بزرگ ترین خوشهالیم اینه که فینالای 7رمیک و همین 12 دارن میان و این بازی ها باعث میشن بچهای که بازیشون نکردن اوج لذت فینالو درک کنن و بدونن توی این دنیای شلوغ بازی های RPG چرا فینال مثل جواهری میدرخشه .
حالا که صحبتش شد منم نظرمو در مورد فینال 13 بگم اونم اینکه تمام مشکلات این بازی در یک چیز خلاصه میشه و اونم 13بودن بازی.
همیشه از هموش شماره های 9و10میدونستم که ممکنه نحسی 13 این فینالو میگیره
حالا حرف از ریمیک و 12 زدی
یه چی بزار بگم
12 که بحثش جداست میاد تا یه پولی به جیب بزنه اسکوئر
ولی ریمیک عنوانی خواهد بود محکوم به شکست
برای حرفامم استدلال دارم
خیلی ها فکر می کنن xv مقدمه ای هست با سبک خودش برای ریمیک که این یک باور غلط هست اصلا بودجه این دو تا قابل مقایسه نیست
من خودم به شخصه انتظار اینو داشتم بازی یک ریبوت باشه تا ریمیک که اینم به چند دلیل انجام نشد:1-همون قضیه بودجه مطرح بود2-وقتی یه بازی ریبوت میشه کیفیتش خوب باشه بهش به چشم یک بازی جدید نگاه می کنن و یجوری از گردنشون وا می کنن که مقایسه بشه با نسخه اصلی و اگه کیفیت قابل قبولی داشته باشه راحت می تونست برای xv خطری بشه
و این دقیقا چیزی هست که اسکوئر اصلا دوست نداره. شاید اسکوئر به داشتن عنوانی مثل vii بباله ولی خودشم فهمیده دیگه بعد 20 سال دارن یجوری همه بازی هاش میرن زیر سایه نسخه 7... برای همینم هست همش اعلام می کنه تلاش ما برای ساخت بهترین نسخه هست با نسخه 15... بعد اگه ریبوت می شد راحت تو یه بلوری می توست عرضه بشه و اسکوئر رو هر کسی بشناسه می دونه طمع کار خوبی هست
دیگه نمی تونست فقط یه بازی رو تو سه نسخه که احتمالا 60 دلاری هم باشن تو پاچه ملت بکنه
دقت کنید دوستان فقط قراره داستان نسخه اصلی رو پوشش بده و اگه هر نسخه عرضه بشه تو این بازار که هر روز عناوین نقش افرینی عرضه میشن نتونه اندازه اونا گیمپلی داشته باشه و سرگرم کنه به خاطر قیمت منتقدین حمله می کنن بهش
قرار نیست که هر نسخش گیمپلیش از یه عنوان اکشن بیشتر باشه...
باید اندازه برترین عناوین نقش افرینی سرگرم کنه که من فکر نمی کنم اینطوری بشه... در مورد اینکه خود بازی اصلی هم چند دیسکی بودن باید بگم درسته زمانه تغییر کرده ولی ایا سازنده ها هم عوض شدن؟ بله در نسل 5 عناوین چند دیسکی هم کم نداشتیم ولی سازنده ها دیگه قانع شدن به همین یه بلوری؟ اونوقت فکر نمی کنید این تناقض باشه با خیلی از بازی های بزرگی که این 10 ساله عرضه شدن روی بلوری؟ در واقع اسکوئر با ریمیک می خوان با یه تیر دو نشون بزنه هم تا می تونه مردم رو تیغ بزنه هم بگه واقعا دیگه فاینال خلاصه نشده تو نسخه هفتم...
بعدم ظاهرا cg انچنانی نخواهد داشت و کات سین ها همه با خود موتور ساخته خواهد شد...
و بالاترم فرزاد اشاره کرد به حضور کیتاسه و دخالتاش تو کار توریاما
والا الانم نومورا همچین همه کاره نیست بیشتر از نومورا خود کیتاسه مصاحبه کرده... و خودم حس می کنم نومورا خودش از خداش بود که یک ریبوت بسازه تا ریمیک
یک عنوان کاملا نسل 8. امان از بعضی سیاست ها و کمبود بودجه که مانع اینکار شد
کاش نومورا خودش xv رو می ساخت و ریمیک رو می دادن به ناجی چون خوب بلده با بودجه کم عنوان درجه یک بسازه