طرفداران ژانر JRPG

من هزار باری توضیح دادم هم اینجا هم تاپیک خودش :D

سایت برا خریدش رو میفرستم براتون

اون سرعت دانلود اولیه رو نمیدونم چرا اینجوری منم پارسال میخواستم دانلود کنم خیلیییی طول کشید ولی بعد اون دیگه هرچی آپدیت و پچ و چیزای دیگست رو با سرعت تقریبا واقعیم دانلود کرد و مشکلی نبوده

از نظر جوابگویی هم که پلیر های ایرانی ۴-۵تایی هستیم و مشکلی نداریم و البته بازم به اینترنتت بستگی داره و اولین پیش نیاز اینه که اینترنت مخابرات نداشته باشی xD

بازم توضیح راجع به چیز خاصیش رو میخوای بگو بگم ولی کلی اینو بگم که معرکست و اینایی که مثلا میگن FF خیلی وقته مرده برا اینه که حتی نزدیک XIV نشدن و حتی ۱ خبر هم ازش دنبال نمیکنن :D
مرسی. منتظر آدرس سایت هستم. فکر کنم فعلاً خیلی level و اینام پایین باشه، ولی لطف کنین PSN ID بدین که من add کنم برای بعدها :D

بچه ها Oceanhorn رو حتما ببینید! یه اکشن ادونچر ایزومتریک که تلفیقی از Zelda و FF ـه. آهنگسازشم نوبو اومتسو خودمونه. به شدت بازی خفنیه! وحشتناک اتمسفر باحالی داره. من که خیلی خوشم امد خدایی. بعد نکته مثبتش اینه که علاوه بر کنسول برای PC و موبایل هم میاد!:دی پایریت!:دی

آره الان دیدمش توی توییتر :D من که اصلا نمیدونم چیه ولی یادمه اینجا خیلی بحث میشه سرش و علی (خائن) خیلی در موردش حرف میزنه :D

شرم بر تو :D همین الان برو تو نت گیم پلی بازی رو ببین تَشَنُج کن :D مخصوصا یه باس فایت رو ازش ویدئو دادن معرکست بازی :D

این خبر رو دیدم برای بار شونصدم بهت فحش دادم که شما PC بازا این نسل بهشته براتون :D منم هرجور حساب میکنم پولم به PC نمیرسه :| :(

شرم بر تو :D همین الان برو تو نت گیم پلی بازی رو ببین تَشَنُج کن :D مخصوصا یه باس فایت رو ازش ویدئو دادن معرکست بازی :D

این خبر رو دیدم برای بار شونصدم بهت فحش دادم که شما PC بازا این نسل بهشته براتون :D منم هرجور حساب میکنم پولم به PC نمیرسه :| :(
اتفاقا الان رفتم دیدمش یه ویدئو ازش :| این کجا بود تا الان؟ :|:D چرا ندیده بودمش؟ واقعا شرم بر من :D یه لحظه حس DMC و MGR برام تداعی شد :D
حالا چرا به من فحش میدی؟ :|:D شما هم که قراره اینو بازی کنین + بازی های دیگه :D

آخرین ویرایش:
اتفاقا علی رفتم دیدمش یه ویدئو ازش :| این کجا بود تا الان؟ :|:D چرا ندیده بودمش؟ واقعا شرم بر من :D یه لحظه حس DMC و MGR برام تداعی شد :D

با PC هرجور که دلت میخواد و با هرکیفیتی میتونی بازی کنی :( و چون تو دم دست ترین PC Gamerی هستی که میشناسم به تو فحش دادم :(

آره خیلی خفنه :D گیم پلیش عالیه

اتفاقا الان رفتم دیدمش یه ویدئو ازش :| این کجا بود تا الان؟ :|:D چرا ندیده بودمش؟ واقعا شرم بر من :D یه لحظه حس DMC و MGR برام تداعی شد :D
واقعا شرم بر تو باد :| :دی میری میشینی تک تک پستای این تاپیک رو می‌خونی (یکیشون رو هم رد نمیکنی) تا قشنگ به عظمت این بازی پی ببری: (بازی رو داره همون تیم سازنده MGR میسازه)
Nier Automata

===
@AsaraymA
خب اینم بالاخره تایید شد:
اخبار | تاریخ عرضه The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II مشخص شد | بازی‌سنتر

همه چیش یه طرف این دوتا تصویر هنری هم یه طرف:
files-news-The-Legend-of-Heroes-Trails-of-Cold-Steel-II-2016-08-16-16-007%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-The-Legend-of-Heroes-Trails-of-Cold-Steel-II-2016-08-16-16-008%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

آقا این بازی حمله به غول خیلی خوبه! یه تریلر الان ازش دیدم خیلی شبیه به انیمه در آوردن، اون حس خاص مبارزات انیمه هم کامل منتقل میشه. من خیلی هایپ شدم واسش.
منم تایلرشو دیدم ولی حسم میگه بازیش به انیمه اش نمیرسه نمیدونم چرا:-?

ای جانم چیزی که منتظرش بودم اتفاق افتاد wild arms 3 تو فلش سیل جدید 60 درصدی تخفیف خورد حالا میریم تو کارش.
کسایی که dark cloud 2 را هم تا الان بازی نکردند بگیرن بازی کنند یکی از شاهکار های level 5 را از دست ندید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or