طرفداران ژانر JRPG

من شخصا Type-0 رو دوست داشتم. به نظرم هم داستان عالی داره و هم گیم پلیش خوبه. خصوصا برای یه بازی فرعی.

کلا بازی کردن هر بازی که اسم FF روشه واجبه!:D (البته LR کاملا یه استثنا هست و بلعکس اگه دیدینش با آخرین سرعت و توان فرار کنید)

یه چیزی امممم :D من جدیدا خیلی رفته رو مخم LR بازی کنم :))

دوست دارم اون Costume های مسخره رو با خاله برقی تجربه کنم :))

جدیدا هم که یه لباس ازش دیدم انگار تو بازی بوده که تنش رو با Moogle ها پوشیده بود (مثلا پوشیده) :))

ممنون;);) پس ارزش نداره دانلود کنم:|

به نظرم به جاش برو Brave Exvius رو بگیر :D

خیلی بهتره تا اینجایی که بازی کردم و جالب تر هم هست

Mobius یه چیزیش که میزنه تو حالت گرافیکشه که خیلی کثیفه و مثل چیزایی که نشون میدادن نیست و یه جوریه نچسبه از شخصیت پردازیش هم خوشم نیومد

اما BE خیلیییییی شخصیتای بامزه ای داره :D و اینکه گیم پلیش کاملا مثل نوبتی های کلاسیکه و این سبک هر چند وقت یه بار حال میده بازی کردنش :D

البته اینم دیتا برا دانلود داره اما خب زیاد نیست

یه چیزی امممم :D من جدیدا خیلی رفته رو مخم LR بازی کنم :))

دوست دارم اون Costume های مسخره رو با خاله برقی تجربه کنم :))

جدیدا هم که یه لباس ازش دیدم انگار تو بازی بوده که تنش رو با Moogle ها پوشیده بود (مثلا پوشیده) :))

راستش من خودمم اگه رو PC گیر بیارمش شاید بازی کنم:دی

ولی خوب با توجه به اینکه من خسیس FF هارو همیشه سه سوت اورجینال میخرم و بازی میکنم، اینو هنوز دستم بهش نزدم یعنی واقعا تو دیواره (از نظر من)

دوستان این بازی A.O.T معلوم نیس تا کجای داستان رو پوشش میده؟:D چون فقط انیمه رو دیدم نمیخوام اسپویل بشم:D

اگه ذهن ماهی مانندم یاری کنه فکر کنم گفتن تا یکم بعد انیمه هم هست

من شخصا Type-0 رو دوست داشتم. به نظرم هم داستان عالی داره و هم گیم پلیش خوبه. خصوصا برای یه بازی فرعی.

کلا بازی کردن هر بازی که اسم FF روشه واجبه!:D (البته LR کاملا یه استثنا هست و بلعکس اگه دیدینش با آخرین سرعت و توان فرار کنید)
والا من که بازیش کردم و به نظرم جالب بود *Shrug* :دی
===
بچه‌ها کسی از آریا @AsaraymA خبر نداره؟ چند وقتیه پیداش نیست :(

والا من که بازیش کردم و به نظرم جالب بود *Shrug* :D
===
بچه‌ها کسی از آریا @AsaraymA خبر نداره؟ چند وقتیه پیداش نیست :(

زندست

در این حد میدونم :D

3-4 روز پیش بود اعلام حیات کرد (SMS)

ولی انگار کارش سرویسش کرده :D خیلی سرش شلوغه

زندست

در این حد میدونم :D

3-4 روز پیش بود اعلام حیات کرد (SMS)

ولی انگار کارش سرویسش کرده :D خیلی سرش شلوغه
باز خوبه خدا رو شکر اتفاقی براش نیوفتاده :دی

امیدوارم زودتر سرش هم خلوت‌تر بشه بتونه برگرده توی جمعمون :دی

باز خوبه خدا رو شکر اتفاقی براش نیوفتاده :D

امیدوارم زودتر سرش هم خلوت‌تر بشه بتونه برگرده توی جمعمون :D

شواهد نشانه هایی از " در حال ازدواج " بودن آریا را نشان میدهند :D

(ستاد شایعه پراکنی)

یکم شایعه درست کنم شاید برای تکذیب کردن اینا لااقل بیاد :D

ای جانم :D یهویی کلی حس خوب پیدا کردم :D

Ace از Final Fantasy Type-0 برای Dissidia معرفی شد :D

Ace from Final Fantasy Type-0 Announced for Dissidia Final Fantasy; Two New Gods Also Unveiled | DualShockers

XV هم بیاد Noctis هم بزارن توش دیگه باید بعدش سریعا نسخه کنسولی رو بدن چون من دیگه نمیتونم تحمل کنم یهویی میرم ژاپن یکی از دستگاه های آرکید رو میدزدم وگرنه :D

یه Dissidia هم برا موبایل ها معرفی شده که Team Ninja طبق معمول میسازه ولی نکته اینجاست که بازی نوبتی هست :D

فکرشو بکن یه بازی نوبتی FF که توش کلی شخصیت از همه شماره ها داره :x

/watch?v=NYzPnCiJDuE

2 تا مشکل:

1 - برای موبایل داره میاد

2 - برای غرب احتمالا هزار سال دیگه معرفی میشه

مشکل اول برا اینه که بازی برا موبایل بیاد بعد این تیریپی باشه که کلی شخصیت باشه توش یعنی چه اتفاقی میوفته؟ این که تا خرخره میخوان پول بگیرن تو بازی از ملت :| فلان قدر بده تا فلان شخصیت رو بگیری وگرنه اگه خودت بخوای بگیری تا آخر عمرت تلاش کنی و فارم کنی تا بتونی بگیریش

آقا اینجا دیدم گفتم یه سوال بپرسم:D
نسخه ژاپنی بازی ها زیرنویس انگلیسی هم داره؟
میخواستم Attack Of Titan نسخه ژاپنی بگیرم گفتم بپرسم ببینم زیرنویس انگلیسی داره یا کلا هیچی انگلیسی نیست مثل منوها و...

پ.ن: انیمه که با زبان ژاپنی دیدم گفتم بازی هم ژاپنی بگیرم تا بیشتر اون حس و حال انیمه القا کنه:D

آقا اینجا دیدم گفتم یه سوال بپرسم:D
نسخه ژاپنی بازی ها زیرنویس انگلیسی هم داره؟
میخواستم Attack Of Titan نسخه ژاپنی بگیرم گفتم بپرسم ببینم زیرنویس انگلیسی داره یا کلا هیچی انگلیسی نیست مثل منوها و...

پ.ن: انیمه که با زبان ژاپنی دیدم گفتم بازی هم ژاپنی بگیرم تا بیشتر اون حس و حال انیمه القا کنه:D

اگه نسخه ژاپنی بازیا زیرنویس انگلیسی داشتن ما چرا اونوقت خودمونو برا معرفی نسخه غربی بازیا پاره میکنیم؟ :D

معلومه که نداره :D یه سری (اکثرا) نسخه آسیای بازیا زیرنویس انگلیسی دارن مثل Gundam Breakers و بازی ایمان آورنده گان یعنی Dead or Alive extreme مثلا

بعدشم شما هر نسخه ای هر ریجنی از این بازی رو بگیری دوبله ژاپنی داره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or