دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟دوستان ff Type 0 ارزش بازی کردن داره ؟ شبیه کدوم یک از فاینالهاست ؟ از لحاظ داستان و شخصیت پردازی میگم
من از ffxiii ,ffxiii-2 متنفرم داستان کلیشه ای و شخصیت پردازی افتضاح. اگر شبیه این دوتاست که بیخیالش میشم
ولی اگر شبیه فاینال های قدیمیه که حتما بازی میکنم.اینم بگم واسم داستان بازی در اولویت قرار داره.
ارزش که قطعا داره اگه طرفدار jrpg باشی هر بازی jrpg ارزش بازی کردن داره type 0 هم بیشتر یه بازی اکشن ار پی جی هستش تا یه jrpg صرف باشه داستان متوسطی داره نه خیلی شاخ نیست .نکته مثبتش اینه که 14 تا شخصیت داره با همشونم میتونی بازی کنی 2 3 سالی میشه تمومش کردم خیلی یادم نمیاد اما یادمه اندینگ خیلی شاخی داشت.در مورد فاینال 13 و 13-2 نظر شخصیم اینه که 2 تا بازی کاملا مختلف هستند در اینکه 13 اشغال ترین فاینال شماره دار هست هیچ شکی وجود نداره تمام فن های سری قبول دارن اما 13-2 یکی از بهترین jrpg هایی بود که بازی کردم یه المان های سری وفادار بود.دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟
ارزش که قطعا داره اگه طرفدار jrpg باشی هر بازی jrpg ارزش بازی کردن داره type 0 هم بیشتر یه بازی اکشن ار پی جی هستش تا یه jrpg صرف باشه داستان متوسطی داره نه خیلی شاخ نیست .نکته مثبتش اینه که 14 تا شخصیت داره با همشونم میتونی بازی کنی 2 3 سالی میشه تمومش کردم خیلی یادم نمیاد اما یادمه اندینگ خیلی شاخی داشت.در مورد فاینال 13 و 13-2 نظر شخصیم اینه که 2 تا بازی کاملا مختلف هستند در اینکه 13 اشغال ترین فاینال شماره دار هست هیچ شکی وجود نداره تمام فن های سری قبول دارن اما 13-2 یکی از بهترین jrpg هایی بود که بازی کردم یه المان های سری وفادار بود.
یه بار بیشتر تمومش نکردم البته تو همون یکبارم پلاتش کردم تو پست بالا هم گفتم زیاد از داستان بازی چیزی یادم نمیاد فقط یادمه اندینگ طولانی داشت اخرشم اسپویل نکنم ولی میدونی چه اتفاقی براشون افتاد.در کل قبول کن type 0 از همه جهات عنوان متوسطی بود نسبت به اینکه اسم فاینال را یدک میکشید وقتی با غول هایی نظیر فاینال 7 تا 12 مقایسه کنیم.ولی با اینکه crisis core را هم یکبار بیشتر تموم نکردم هنوز داستان و اون اندینگ معرکه ش یادم مونده
بازی رو چند بار تموم کردی؟ منظورم NG+ اینجوریه نه اینکه کلا NG کرده باشی
چون داستان رو برای درک کاملش کم کم 2 بار و برای بهترین حالت 3 بار باید تموم کنی بعد داستان معرکش رو متوجه میشی
اگرم مثل من بی دقت باشی باید بازم دست به دامن ویکیا بشی
ولی میتونم بگم داستان بازی حرف نداره
اتفاقا XV که داره میاد و داستانشم انقدر تعریف میکنن و میگن خیلی گولاخه شباهتای زیادی به T-0 داره
و اینکه داستان باید گولاخ باشه تا اون پایان بی نظر رو از توش بشه درآورد
یه بار بیشتر تمومش نکردم البته تو همون یکبارم پلاتش کردم تو پست بالا هم گفتم زیاد از داستان بازی چیزی یادم نمیاد فقط یادمه اندینگ طولانی داشت اخرشم اسپویل نکنم ولی میدونی چه اتفاقی براشون افتاد.در کل قبول کن type 0 از همه جهات عنوان متوسطی بود نسبت به اینکه اسم فاینال را یدک میکشید وقتی با غول هایی نظیر فاینال 7 تا 12 مقایسه کنیم.ولی با اینکه crisis core را هم یکبار بیشتر تموم نکردم هنوز داستان و اون اندینگ معرکه ش یادم مونده
در اون که مقایسه درستی نیست شکی وجود نداره ولی حداقل از نظر داستانی که میشه مقایسه کرد حالا تا صبحم بحث کنیم من تو کتم نمیره که type 0 خیلی داستان شاخی داره و این حرف هامنم پلاتش کردم راحت بود پلاتش ولی دفعه دوم چون دفعه اول گاید ندیدم >__>
باو چه خبره؟ با FF 7 مقایسه میکنی؟ این یه بازی نسخه فرعی بود اونم با بودجه محدود روی PSP ساخته شده بود چه انتظاری داشتی واقعا؟
هرچیزی رو باید نسبت به زمان و موقعیتی که اومده باید مقایسه کرد
الان شما این بازی رو نباید با FF 7 مقایسه کنی چون وضعیتشون زمین تا آسمون فرق دارن. یه نسخه اصلی با یه نسخه فرعی خیلی تفاوت داره
بعدشم این بازی رو نباید با بقیه JRPG یا RPG های این نسل مقایسه کرد چون این بازی شونصد سال پیش رو PSP اومده و به عنوان یه FF نسخه فرق که رو PSP ساخته شده بود واقعا معرکست
داستان Crisis Core خیلی سر راست بود و هیچ چیز عجیب و عمیقی نداشت ولی T-0 پر از نکاتیه که هیچ کس نمیتونه تو بار اول تموم کردن متوجه همشون بشه چون یه سری Quest ها هستن که اصلا تو NG+ و NG++ تازه ظاهر میشن و داستان رو از یه دید دیگه بیان میکنن
دوستان بازی mobius final fantasy که برای که برای آندروید اومده نیاز به اینترنت دائم داره ؟؟همون اولش 400 مگ دیتا لازم داره بعدش هم بازم نیاز به دانلود دیتا داره ؟؟
ممنون پس ارزش نداره دانلود کنمبله نیاز به اینترنت داره
برای مراحل بعدی هم نیاز به دانلود دیتا هست