طرفداران ژانر JRPG

دوستان ff Type 0 ارزش بازی کردن داره ؟ شبیه کدوم یک از فاینالهاست ؟ از لحاظ داستان و شخصیت پردازی میگم
من از ffxiii ,ffxiii-2 متنفرم داستان کلیشه ای و شخصیت پردازی افتضاح. اگر شبیه این دوتاست که بیخیالش میشم
ولی اگر شبیه فاینال های قدیمیه که حتما بازی میکنم.اینم بگم واسم داستان بازی در اولویت قرار داره.

دوستان ff Type 0 ارزش بازی کردن داره ؟ شبیه کدوم یک از فاینالهاست ؟ از لحاظ داستان و شخصیت پردازی میگم
من از ffxiii ,ffxiii-2 متنفرم داستان کلیشه ای و شخصیت پردازی افتضاح. اگر شبیه این دوتاست که بیخیالش میشم
ولی اگر شبیه فاینال های قدیمیه که حتما بازی میکنم.اینم بگم واسم داستان بازی در اولویت قرار داره.
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟
ارزش که قطعا داره اگه طرفدار jrpg باشی هر بازی jrpg ارزش بازی کردن داره type 0 هم بیشتر یه بازی اکشن ار پی جی هستش تا یه jrpg صرف باشه داستان متوسطی داره نه خیلی شاخ نیست .نکته مثبتش اینه که 14 تا شخصیت داره با همشونم میتونی بازی کنی 2 3 سالی میشه تمومش کردم خیلی یادم نمیاد اما یادمه اندینگ خیلی شاخی داشت.در مورد فاینال 13 و 13-2 نظر شخصیم اینه که 2 تا بازی کاملا مختلف هستند در اینکه 13 اشغال ترین فاینال شماره دار هست هیچ شکی وجود نداره تمام فن های سری قبول دارن اما 13-2 یکی از بهترین jrpg هایی بود که بازی کردم یه المان های سری وفادار بود.

ارزش که قطعا داره اگه طرفدار jrpg باشی هر بازی jrpg ارزش بازی کردن داره type 0 هم بیشتر یه بازی اکشن ار پی جی هستش تا یه jrpg صرف باشه داستان متوسطی داره نه خیلی شاخ نیست .نکته مثبتش اینه که 14 تا شخصیت داره با همشونم میتونی بازی کنی 2 3 سالی میشه تمومش کردم خیلی یادم نمیاد اما یادمه اندینگ خیلی شاخی داشت.در مورد فاینال 13 و 13-2 نظر شخصیم اینه که 2 تا بازی کاملا مختلف هستند در اینکه 13 اشغال ترین فاینال شماره دار هست هیچ شکی وجود نداره تمام فن های سری قبول دارن اما 13-2 یکی از بهترین jrpg هایی بود که بازی کردم یه المان های سری وفادار بود.

:D

بازی رو چند بار تموم کردی؟ :D منظورم NG+ اینجوریه نه اینکه کلا NG کرده باشی :D

چون داستان رو برای درک کاملش کم کم 2 بار و برای بهترین حالت 3 بار باید تموم کنی بعد داستان معرکش رو متوجه میشی :D

اگرم مثل من بی دقت باشی باید بازم دست به دامن ویکیا بشی :D

یه سری جمله ها و مفهوم هارو هم که باید زمان خودش مصاحبات سازنده هارو میدیدی :D مثلا این چمله " when 9 and 9 meet 9 " رو زیاد میشنوی تو بازی ولی هیچ جایی بهت نمیگه یعنی چی و خودت باید برداشت خودت رو ازش داشته باشی ولی یه بار تاباتا توضیح داده بود که هدفش از این جمله چی بوده

ولی میتونم بگم داستان بازی حرف نداره

اتفاقا XV که داره میاد و داستانشم انقدر تعریف میکنن و میگن خیلی گولاخه شباهتای زیادی به T-0 داره

و اینکه داستان باید گولاخ باشه تا اون پایان بی نظر رو از توش بشه درآورد :D

:D

بازی رو چند بار تموم کردی؟ :D منظورم NG+ اینجوریه نه اینکه کلا NG کرده باشی :D

چون داستان رو برای درک کاملش کم کم 2 بار و برای بهترین حالت 3 بار باید تموم کنی بعد داستان معرکش رو متوجه میشی :D

اگرم مثل من بی دقت باشی باید بازم دست به دامن ویکیا بشی :D

ولی میتونم بگم داستان بازی حرف نداره

اتفاقا XV که داره میاد و داستانشم انقدر تعریف میکنن و میگن خیلی گولاخه شباهتای زیادی به T-0 داره

و اینکه داستان باید گولاخ باشه تا اون پایان بی نظر رو از توش بشه درآورد :D
یه بار بیشتر تمومش نکردم البته تو همون یکبارم پلاتش کردم :Dتو پست بالا هم گفتم زیاد از داستان بازی چیزی یادم نمیاد فقط یادمه اندینگ طولانی داشت اخرشم اسپویل نکنم ولی میدونی چه اتفاقی براشون افتاد.در کل قبول کن type 0 از همه جهات عنوان متوسطی بود نسبت به اینکه اسم فاینال را یدک میکشید وقتی با غول هایی نظیر فاینال 7 تا 12 مقایسه کنیم.ولی با اینکه crisis core را هم یکبار بیشتر تموم نکردم هنوز داستان و اون اندینگ معرکه ش یادم مونده:p

یه بار بیشتر تمومش نکردم البته تو همون یکبارم پلاتش کردم :Dتو پست بالا هم گفتم زیاد از داستان بازی چیزی یادم نمیاد فقط یادمه اندینگ طولانی داشت اخرشم اسپویل نکنم ولی میدونی چه اتفاقی براشون افتاد.در کل قبول کن type 0 از همه جهات عنوان متوسطی بود نسبت به اینکه اسم فاینال را یدک میکشید وقتی با غول هایی نظیر فاینال 7 تا 12 مقایسه کنیم.ولی با اینکه crisis core را هم یکبار بیشتر تموم نکردم هنوز داستان و اون اندینگ معرکه ش یادم مونده:p

منم پلاتش کردم :D راحت بود پلاتش ولی دفعه دوم چون دفعه اول گاید ندیدم >__>

باو چه خبره؟ :)) با FF 7 مقایسه میکنی؟ :D این یه بازی نسخه فرعی بود اونم با بودجه محدود روی PSP ساخته شده بود چه انتظاری داشتی واقعا؟ :D

هرچیزی رو باید نسبت به زمان و موقعیتی که اومده باید مقایسه کرد

الان شما این بازی رو نباید با FF 7 مقایسه کنی چون وضعیتشون زمین تا آسمون فرق دارن. یه نسخه اصلی با یه نسخه فرعی خیلی تفاوت داره

بعدشم این بازی رو نباید با بقیه JRPG یا RPG های این نسل مقایسه کرد چون این بازی شونصد سال پیش رو PSP اومده و به عنوان یه FF نسخه فرق که رو PSP ساخته شده بود واقعا معرکست :D

داستان Crisis Core خیلی سر راست بود و هیچ چیز عجیب و عمیقی نداشت :D ولی T-0 پر از نکاتیه که هیچ کس نمیتونه تو بار اول تموم کردن متوجه همشون بشه چون یه سری Quest ها هستن که اصلا تو NG+ و NG++ تازه ظاهر میشن و داستان رو از یه دید دیگه بیان میکنن :D

منم پلاتش کردم :D راحت بود پلاتش ولی دفعه دوم چون دفعه اول گاید ندیدم >__>

باو چه خبره؟ :)) با FF 7 مقایسه میکنی؟ :D این یه بازی نسخه فرعی بود اونم با بودجه محدود روی PSP ساخته شده بود چه انتظاری داشتی واقعا؟ :D

هرچیزی رو باید نسبت به زمان و موقعیتی که اومده باید مقایسه کرد

الان شما این بازی رو نباید با FF 7 مقایسه کنی چون وضعیتشون زمین تا آسمون فرق دارن. یه نسخه اصلی با یه نسخه فرعی خیلی تفاوت داره

بعدشم این بازی رو نباید با بقیه JRPG یا RPG های این نسل مقایسه کرد چون این بازی شونصد سال پیش رو PSP اومده و به عنوان یه FF نسخه فرق که رو PSP ساخته شده بود واقعا معرکست :D

داستان Crisis Core خیلی سر راست بود و هیچ چیز عجیب و عمیقی نداشت :D ولی T-0 پر از نکاتیه که هیچ کس نمیتونه تو بار اول تموم کردن متوجه همشون بشه چون یه سری Quest ها هستن که اصلا تو NG+ و NG++ تازه ظاهر میشن و داستان رو از یه دید دیگه بیان میکنن :D
در اون که مقایسه درستی نیست شکی وجود نداره ولی حداقل از نظر داستانی که میشه مقایسه کرد حالا تا صبحم بحث کنیم من تو کتم نمیره که type 0 خیلی داستان شاخی داره و این حرف ها :D
کلا خودتم rpg بازی میدونی لذت بردن از یه بازی شخصیه مثلا اخیرا با i am setsuna خیلی حال کردم اما اون دوستمون ماکان هم که rpg باز حرفه ای هست معلوم بود با بازی حال نکرده .حالا ما تا صبحم بحث کنیم جفتمون نمیتونیم بهم غلبه کنیم.
نسل قبل یه rpg بود روی ps3 به نام time and eternity اقا من انقدر با این بازی حال کردم متاش 50 هم فکر کنم نبود اکثر دوستام مسخره ام میکردن ولی من با بازی حال میکردم .
حالا بیخیال فعلا برم بتای nioh را بازی کنم جزو مورد انتظارترین بازی های امسالمه البته اگه امسال منتشر بشه:D

من شخصا Type-0 رو دوست داشتم. به نظرم هم داستان عالی داره و هم گیم پلیش خوبه. خصوصا برای یه بازی فرعی.

کلا بازی کردن هر بازی که اسم FF روشه واجبه!:دی (البته LR کاملا یه استثنا هست و بلعکس اگه دیدینش با آخرین سرعت و توان فرار کنید)

دوستان بازی mobius final fantasy که برای که برای آندروید اومده نیاز به اینترنت دائم داره ؟؟همون اولش 400 مگ دیتا لازم داره بعدش هم بازم نیاز به دانلود دیتا داره ؟؟

بله نیاز به اینترنت داره
برای مراحل بعدی هم نیاز به دانلود دیتا هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or