NoctisSasuke
کاربر سایت
SHET
پس اونایی که من دیدم الف بودن XD
شبیه هرچیزی هستن جز الف
شما که جوییدی بازیو رو پی سی بگیرم یا پی اس 4؟
اگه PCت چیز خفنیه که خب 100درصد رو PC و حتما از استیم بگیر استیم برا راحتیه بعدها میگم
SHET
پس اونایی که من دیدم الف بودن XD
شبیه هرچیزی هستن جز الف
شما که جوییدی بازیو رو پی سی بگیرم یا پی اس 4؟
ایول cross server هم که هست
با سیستم لوتش خیلی حال کردم مخصوصا با این گزینه ی Need خیلی خوبه واقعا. اینجوری وقتی ایتمی که میخوای دراپ میشه هیچکس نمیتونه کرم بریزه. Greed هم یجورای همون roll/ توی WOW هستش اگه اشتباه نکنم
پس تنها مشکلی که ممکنه برام پیش بیاد اینه که شاید نتونم رید های اول بازیو برم که خب مشکلی نیست فوقش همون کاری که گفتی رو میکنم
یه چیزه دیگه. اینطور که شندیم بازی pvpدرستو حسابی نداره؟ البته بهتر خسته شدم از pvp . وقتی میبری بهانه میارن و فحشت میدن . وقتی میبازی بازم فحشت میدن.
درکل. ممنون بابت اطلاعات. لطف کردی اول میرم تست کنم ببینم از نظره پینگ مشکلی نداشته باشم . اگه اوکی بود . بهتون میپیوندم تا چندوقت دیگه
نه نه همونطور که گفتم pvp اصلا برام مهم نیست و الان دیگه ازش خسته شدم و بدم میاد.راجع به PVP واقعا درک نمیکنم چرا با وجود همچین PVE وحشتناک معرکه ای کسی بخواد PVP بره؟
PVPش قبلا افتضاح بود اما الان خیلی Mode های مختلف و جالبی بهش اضافه شده ولی کلی بخوام بگم به هیچ وجه فقط به خاطر PVP سمت این بازی نیایین مثل یه بنده خدایی تو تاپیک بازی که گیر داده به خاطر PVP میخواد بیاد چون میلیون ها چیز جذاب دیگه ای داره که اصلا خودت سمت PVP نمیری
We'll wait for you in the dark side of the Force
چقدر خوب شد اینو گفتی و منم به موقع دیدم . اخه دیدم یکی از سایتای ایرانی بازی رو با قیمت مناسب قرار داده جوگیر شده بودم داشم میخریدم . اوفف بخیر گذشتاگه PCت چیز خفنیه که خب 100درصد رو PC و حتما از استیم بگیر استیم برا راحتیه بعدها میگم
زیاد چیز خفنی نیستشاگه PCت چیز خفنیه که خب 100درصد رو PC و حتما از استیم بگیر استیم برا راحتیه بعدها میگم
زیاد چیز خفنی نیستش
رم 8 دارم گرافیک gtx 850m
و چرا حتمن از استیم بگیرم؟
من میخواستم بخرمش یکی از بچه های همین جا الان دقیق یادم نمیاد اون زمانیکه تازه امده بود بعد بحثش شد و بیخیال شدم
ولی نه اینکاری باید گرفت البته من باز هم صبر میکنم زمانیکه میخوام پلی4 بخرم و روی پلی4 بازیش میکنم که بدون هیچ مشکلی داشته باشم
باید برای اولین بارم هم که شده یه دونه فینال فانتزی انلاین بازی کنم ببینم چه جوری
دوست دارم سیستم وی ار عم روش جواب بده دیگه عالی میشه
فک کنم همتون بدونید دیگه منبع الهام میازاکی برای سری سولز برسرکه... ای کاش گیم پلیش مثه خود دارک سولز بود...
آره الهام گیری کارای میازاکی از برسرک خیلی شدیده و اتفاقا بعد از اینکه دارم الان مانگاش رو میخونم خیلی دوست دارم دوباره برم سری سولز رو بازی کنمفک کنم همتون بدونید دیگه منبع الهام میازاکی برای سری سولز برسرکه... ای کاش گیم پلیش مثه خود دارک سولز بود...
چقد خوب میشد -_-
Fight for survival in the all new Eclipse Mode. Endless swarms of enemies will appear which can be killed for points, allowing players to compete for the highest score.
Play as not only the Band of the Hawk, but non-human characters such as the deadly Apostles, with each offering their own gameplay styles to enjoy.