Cloud Strife
Loyal Member
یه بازی الان رو PC دیدم امده به اسم Shan Gui. کسی میدونه چیه؟ ارزش دنلد داره؟ با توجه به استیل شخصیت هاش که به نظر میرسه باید روزی 18 ساعت بازی کرد!
یه بازی الان رو PC دیدم امده به اسم Shan Gui. کسی میدونه چیه؟ ارزش دنلد داره؟ با توجه به استیل شخصیت هاش که به نظر میرسه باید روزی 18 ساعت بازی کرد!
بچه ها دموی tales of berseria امروز توی استور اسیا اومده دانلود کنید .کسایی که بازی کردن خیلی تعریف میکنند بازی هم 60fps شده مبارزات خیلی حال میده حالا خودم شب برم دان کنم ببینم چه جوریاست
در موردوقتی هیچی از منوی کنترل بازی و دیالوگای شخصیتا نمیفهمیم چرا بازی کنیم؟
یه سری بازیا اگه نوشته انگلیسی نداشته باشن رو میشه بازی کرد اما اینو بخوای بگیری برا من فقط دور ریختن حجمه چون باید کنترل شخصیتا و مکانیزم گیم پلی رو یاد بگیرم و وقعی هیچی ازش نفهمم بدردم نمیخوره از اونطرف فکرشو بکن Tales بازی کنی و بعدش Skit هاش رو متوجه نشی گناهه همچین چیزی
در مورد skit باهات موافقم در مورد گیم پلی نه .فهمیدنش کار 3 سوته همین الان توی گف ترجمه بعضی چیزاشم گذاشتن.وقتی هیچی از منوی کنترل بازی و دیالوگای شخصیتا نمیفهمیم چرا بازی کنیم؟
یه سری بازیا اگه نوشته انگلیسی نداشته باشن رو میشه بازی کرد اما اینو بخوای بگیری برا من فقط دور ریختن حجمه چون باید کنترل شخصیتا و مکانیزم گیم پلی رو یاد بگیرم و وقعی هیچی ازش نفهمم بدردم نمیخوره از اونطرف فکرشو بکن Tales بازی کنی و بعدش Skit هاش رو متوجه نشی گناهه همچین چیزی
چرا کسی راجع به Fairy Fencer F: Advent Dark Force حرف نمیزنه؟
من خیلییییی منتظر بودم بازیش برا غرب بیاد و بازی کنم حالا که اومده بد موقعی اومده گدا شدم فعلا
یعنی هیچکی نخریده بازی رو؟
من دنبال فیزیکیشم پیدا نکردم
منم پیدا نکردم تا حدی که توهم زدم شاید تو غرب فقط دیجیتالی منتشر شده XD
نه بابا توی Gamestop و Amazon برای فروش هست
کلا بدبختی داریم با نسخه فیزیکی پیدا کردن بازی ها
چرا کسی راجع به Fairy Fencer F: Advent Dark Force حرف نمیزنه؟
من خیلییییی منتظر بودم بازیش برا غرب بیاد و بازی کنم حالا که اومده بد موقعی اومده گدا شدم فعلا
یعنی هیچکی نخریده بازی رو؟
اتفاقا منم قبلا منتظر بازی بودم و مخصوصا طرح های Amano منو به خودش جذب کرده بود به خاطر همین رفتم Fairy Fencer F رو برای PC گرفتم که اگه خوشم اومد هر وقت Advent Dark Force عرضه شد برم سراغش ولی وقتی بازیش کردم اصلا ازش خوشم نیومد.
با اینکه کلا با استایل بازی های Compile Heart (به خصوص Neptunia) حال میکنم ولی نمیدونم چرا این اصلا برام جذاب نبود