@vaan 2
مازیار نپتونیا با این تخفیفی که خورده کاملاً ارزششو داره... لعنتی بازسازی دو شماره اول (ReBirth) اگه پلاس باشی رو هم دیگه میشه 9 دلار!!!!
یعنی واقعاً غیر قابل باوره...!
تو که با بازیهای نوبتی و مهمتر از اون گوگولی خیلی حال میکنی (High Five brother
) مطمئنم که خیلی ازش خوشت میاد.
اگه درست یادم باشه تو از سری Atelier هم خوشت میومد... اینم دقیقاً مثل Atelier میمونه (از لحاظ المانهای گوگولیسم!)
البته کلاً تجربه ثابت کرده هیچی Atelier نمیشه ولی خب نپتونیا هم برای خودش بازی جالبیه... مخصوصاً با این تخفیفی که خورده انصافاً دیگه نخریدنش جنایت در حق بشریته!
البته کلاً اکثر تخفیفهایی که این سری خورده واقعاً عالیان.
رو ویتا:
Tales of Hearts
و Neptunia ReBirth 1 - 2
باتوجه به اینکه زیر 10 دلار شدن واقعاً ارزش خرید بالایی دارن.
گرچه Ar nosurge plus و Totori و Trillion هم (مخصوصاً Totori) واقعاً بازیهای فوقالعادهای هستن (البته Totori شماره دوم سری Arland هست و بهتره که قبلش Rorona رو بازی کرده باشید.) ولی چون زیر 10 دلار نیستن و اصولاً بودجه همیشه محدوده بنظرم در حال حاضر Tales و Neptunia به صرفهترن.
و آمـــــــــا.... میرسیم به Hyper Ultimate Super تخفیفه این سری رو ویتا!
Monster Monpiece برای کاربرهای معمولی 4 دلار و برای اعضای پلاس 2 دلار!!
تکرار میکنم... 2 دلار!
درست شنیدید دوستان....دو دلــــار!
دو دلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار!
الان قشنگ متوجه عمق فاجعه شدید.
یعنی هر کی این بازی رو با دو دلار قیمت نخره... خره!
بازی ترکیبی از کارت بازی و استراتژیه... انصافاً با دو دلار تا ساعتها میتونه سرگرمتون کنه و داستان کاوایی و گوگولی هم داره و یه جورایی یه چیزه جدیده.
بشدت پیشنهاد میشه، چون احتمال زیاد ازش خوشتون میاد... اگرم نیومد دیگه دو دلار این حرفا رو نداره اله وکیلی.
برای کسایی که هنوز PS3 دارن هم بنظرم سری Tales خیلی تخفیفهای خوبی خورده... البته Tales of قبلاً هم دو سه بار از این تخفیفهای خرکی رو PS3 خورده بود و مطمئناً این دفعه هم آخرین بار نیست.
Xillia و Xillia2 رو باهمدیگه میتونید 10 دلار بخرید (پلاس) که معامله خیلی خوبیه.
PS4 هم تخفیف خیلی ابر شاخی نداره... منظورم از این تخفیفهای زیر ده دلاره.
هر کی هم میخواد SOA Lost Song و بگیره بدونه که بهتره که کتابهای سری یا انیمهاش رو دیده باشه تا بدونه چی به چیه وگرنه بازی زیاد توضیح خاصی در این مورد نمیده... (حداقل 2 شماره قبلی که من بازی کردم اینطوری بود).
سری SAO هم کلاً گیم پلی خیلی فان و باحالی داره... اگه طرفدار سری باشید شدید باهاش حال میکنید... مخصوصاً بخاطر قابلیتهای بینهایت کیریتو تو زمینه مخزنی و هارم پارتی!
این تخفیفها با اینکه عالیان ولی این هفته که چیزی برای من نداشت... هفته آینده اُمیدوارم یکی دو تا بازی که نگرفتم یه تخفیف مشتی بخوره و مام بی نصیب نمونیم.
@BARDI YA
بردیا Fairy Fencer F Advent Dark Force یکجورایی مثل فرق همون Graces F با بازی اصلیه.
چند تا شخصیت اضافه داره... آرک داستانی جدید، ماموریتهای بیشتر و در واقع همون نسخه Enchanted بازیه.
اگه بازی اصلی رو بازی نکردی برو تو کارش، بنظرم کاملاً ارزششو داره و تو هم از اونجایی که مثل من دله دریایی داری و با همه چی حال میکنی احتمال خیلی زیاد ازش خوشت بیاد.
@TwistedFate
اگه نظر منو بخوای God Eater بازی بهتریه... خیلی انیمهایترم هست.
البته توکیدن هم عالیه و از نظر کانتنت هیچی کم نداره ولی من خداخور رو بیشتر میپسندم.
این مجانی افتادن شماره اول با خرید شماره دو هم خیلی وسوسه کننده است... شماره اول واقعاً بازی خیلی خوبی بود.