[EU] PSN Japan Publisher Sale! SquareEnix, Capcpom, Konami & more!
یعنی یه خروار، یه خروار بازی ژاپنی تخفیف خوردن از معروفاش بگیر تا کوچیکترین و نیچترین ها اینجاست که آدم حسرت میخوره کاشکی یکم هم پول توی اکانت اروپاش بود (یا حداقل این فروش رو روی آمریکا هم داشتن)
@NoctisSasuke
ممنون بابت توضیحات فرشاد اگه افت بریم داره پس فعلا بیخیالش میشم تا همون برسرک بیاد چون تریلراش رو که دیدم بازی از لحاظ گرافیکی خداییش در حد PS3 بود و دیگه با همچین گرافیکی باید روی PS4 کامل لاک باشه ولی خب بازم اینطوری نیست. تازه با وجود اینکه Complete Editionـه بازم براش DLC اومدن و کاستومای شخصیتای DLC ـند
همون منتظر برسرک میمونیم البته قبلش باید انیمه و مانگا رو بخونم
شایدم هفته بعد Dragon Quest Heroes تخفیف خورد رفتم تو کار اون، چون خیلی ازش تعریف شنیدم
منظورم رو اشتباه متوجه شدی گفتم چشمای من مشکل داره وگرنه افت فریم نداره بیشتر اوقات اون بخش فریم وحشتناک هم فقط برا من پیش میاد وگرنه عین آدمیزاد (غیر مدل من) بازی کنی اصلا برات پیش نمیاد آخه کدوم آدم سالمی میاد Lightning و Fire و Bomb و Wind رو در جا به سلاحش اعمال میکنه بعد تو شلوغ ترین جای بازی سریع ترین حرکتش رو انجام میده؟ اصلا فکر نکن افت فریمش اعصاب خورد کنه نه کلا من مریضم تو این زمینه دکتر روان پزشکمم آریاست میتونی از اون بپرسی من چقدر اوضاعم تو این زمینه خرابه یهویی میرم پیش آریا میگم آریا فکر کنم دست کاراکترم زیادی بزرگه یا زیادی درازه بعد به خاطر همچین چیزی افسرده هم میشم کلا چیزایی که من میبینم با قدرت شارینگانی خودم فقط قابل دیدنه و سخت نگیر اتفاقا بازی خیلی روون و اوکی و من اصلا جایی نشد که برام اعصاب خورد کن باشه میتونی Performanceش هم تو نت ببینی ریخته ویدئوهاش خیلی هم گرافیکش رو PS4 چشم نواز شده و کیف میکنی
گرافیکش برا سبک Warriors خیلی خوبه درسته پایینه اما گرافیکش جوریه که من واقعا دوست دارم و نمیتونم بگم از چی گرافیکش خوشم میاد ولی یه حس "تمیز" بودن گرافیکی بهم دست میده
اره افت فریم داره بازیش و خدایی مسخرس رو همچین گرافیک تعطیلی افت فریم های رو اعصاب!
من هم رو 3 بازیش کردم هم 4 هر دو افت فریم دارن.
امیدوارم تو 9 موتور بازی تغییر کنه چون وحشتاکه گرافیک بازی کمترین جزییات ممکن رو دارن دشمنا جزییات مراحل تو دیوار.
لذت این سری بازیها هم فقط درجه سختی chaos , که خیلی حال میده خداییش.