طرفداران ژانر JRPG

[EU] PSN Japan Publisher Sale! SquareEnix, Capcpom, Konami & more!

یعنی یه خروار، یه خروار بازی ژاپنی تخفیف خوردن :D از معروفاش بگیر تا کوچیکترین و نیچ‌ترین ‌ها :D اینجاست که آدم حسرت میخوره کاشکی یکم هم پول توی اکانت اروپاش بود (یا حداقل این فروش رو روی آمریکا هم داشتن)

@NoctisSasuke

ممنون بابت توضیحات فرشاد :D اگه افت بریم داره پس فعلا بیخیالش میشم تا همون برسرک بیاد :D چون تریلراش رو که دیدم بازی از لحاظ گرافیکی خداییش در حد PS3 بود و دیگه با همچین گرافیکی باید روی PS4 کامل لاک باشه ولی خب بازم اینطوری نیست. تازه با وجود اینکه Complete Editionـه بازم براش DLC اومدن و کاستومای شخصیتای DLC ـند :| :D

همون منتظر برسرک می‌مونیم :> البته قبلش باید انیمه و مانگا رو بخونم :D

شایدم هفته بعد Dragon Quest Heroes تخفیف خورد رفتم تو کار اون، چون خیلی ازش تعریف شنیدم :D

منظورم رو اشتباه متوجه شدی :D گفتم چشمای من مشکل داره وگرنه افت فریم نداره بیشتر اوقات:)) اون بخش فریم وحشتناک هم فقط برا من پیش میاد وگرنه عین آدمیزاد (غیر مدل من) بازی کنی اصلا برات پیش نمیاد :D آخه کدوم آدم سالمی میاد Lightning و Fire و Bomb و Wind رو در جا به سلاحش اعمال میکنه بعد تو شلوغ ترین جای بازی سریع ترین حرکتش رو انجام میده؟ :)) اصلا فکر نکن افت فریمش اعصاب خورد کنه نه کلا من مریضم تو این زمینه دکتر روان پزشکمم آریاست میتونی از اون بپرسی من چقدر اوضاعم تو این زمینه خرابه :D یهویی میرم پیش آریا میگم آریا فکر کنم دست کاراکترم زیادی بزرگه یا زیادی درازه :)) بعد به خاطر همچین چیزی افسرده هم میشم :)) کلا چیزایی که من میبینم با قدرت شارینگانی خودم فقط قابل دیدنه و سخت نگیر :D اتفاقا بازی خیلی روون و اوکی و من اصلا جایی نشد که برام اعصاب خورد کن باشه میتونی Performanceش هم تو نت ببینی ریخته ویدئوهاش خیلی هم گرافیکش رو PS4 چشم نواز شده و کیف میکنی :x

گرافیکش برا سبک Warriors خیلی خوبه :)) درسته پایینه اما گرافیکش جوریه که من واقعا دوست دارم و نمیتونم بگم از چی گرافیکش خوشم میاد ولی یه حس "تمیز" بودن گرافیکی بهم دست میده :D

اره افت فریم داره بازیش و خدایی مسخرس رو همچین گرافیک تعطیلی افت فریم های رو اعصاب!
من هم رو 3 بازیش کردم هم 4 هر دو افت فریم دارن.

امیدوارم تو 9 موتور بازی تغییر کنه چون وحشتاکه گرافیک بازی کمترین جزییات ممکن رو دارن دشمنا جزییات مراحل تو دیوار.
لذت این سری بازیها هم فقط درجه سختی chaos , که خیلی حال میده خداییش.

Framerate? - Samurai Warriors 4 Message Board for PlayStation Vita - GameFAQs

همشون دارن میگن Samurai Warriors 4 یکی از بهترین بازیای Warriors تو زمینه فریمه :D

من که Dynasty رو با PS4 که اصلا بازی نکردم چون به نظر من با وجود Samurai Warriors دیوانگیه آدم بره سمت Dynasty Warriors :D

البته همشون دارن به DW8XLCE فحش میدن :D

حالا که SW 4 رو فروختم دلم براش تنگ شده :|

منظورم رو اشتباه متوجه شدی :D گفتم چشمای من مشکل داره وگرنه افت فریم نداره بیشتر اوقات:)) اون بخش فریم وحشتناک هم فقط برا من پیش میاد وگرنه عین آدمیزاد (غیر مدل من) بازی کنی اصلا برات پیش نمیاد :D آخه کدوم آدم سالمی میاد Lightning و Fire و Bomb و Wind رو در جا به سلاحش اعمال میکنه بعد تو شلوغ ترین جای بازی سریع ترین حرکتش رو انجام میده؟ :)) اصلا فکر نکن افت فریمش اعصاب خورد کنه نه کلا من مریضم تو این زمینه دکتر روان پزشکمم آریاست میتونی از اون بپرسی من چقدر اوضاعم تو این زمینه خرابه :D یهویی میرم پیش آریا میگم آریا فکر کنم دست کاراکترم زیادی بزرگه یا زیادی درازه :)) بعد به خاطر همچین چیزی افسرده هم میشم :)) کلا چیزایی که من میبینم با قدرت شارینگانی خودم فقط قابل دیدنه و سخت نگیر :D اتفاقا بازی خیلی روون و اوکی و من اصلا جایی نشد که برام اعصاب خورد کن باشه میتونی Performanceش هم تو نت ببینی ریخته ویدئوهاش خیلی هم گرافیکش رو PS4 چشم نواز شده و کیف میکنی :x

گرافیکش برا سبک Warriors خیلی خوبه :)) درسته پایینه اما گرافیکش جوریه که من واقعا دوست دارم و نمیتونم بگم از چی گرافیکش خوشم میاد ولی یه حس "تمیز" بودن گرافیکی بهم دست میده :D

اره افت فریم داره بازیش و خدایی مسخرس رو همچین گرافیک تعطیلی افت فریم های رو اعصاب!
من هم رو 3 بازیش کردم هم 4 هر دو افت فریم دارن.

امیدوارم تو 9 موتور بازی تغییر کنه چون وحشتاکه گرافیک بازی کمترین جزییات ممکن رو دارن دشمنا جزییات مراحل تو دیوار.
لذت این سری بازیها هم فقط درجه سختی chaos , که خیلی حال میده خداییش.
بدبختی اینه که منم خیلی روی فریم ریت حساسم و اگر افت داشته باشه درجا متوجه میشم :دی همون صبر میکنم ببینم فروش هفته دیگه چی داخلش هست :دی

پ.ن: فرشاد این Samurai Warriors دقیقا چه فرقی با Dynasty داره؟ :-" اولین باره تازه دارم اسمش رو میشنوم :sweatsmile::tearsofjoy:

بدبختی اینه که منم خیلی روی فریم ریت حساسم و اگر افت داشته باشه درجا متوجه میشم :D همون صبر میکنم ببینم فروش هفته دیگه چی داخلش هست :D

پ.ن: فرشاد این Samurai Warriors دقیقا چه فرقی با Dynasty داره؟ :-" اولین باره تازه دارم اسمش رو میشنوم :sweatsmile::tearsofjoy:

امیدوارم آریا بهت بگه من وقتی میبینمش سر چه چیزایی تو بازیا اعصابم خورد میشه و افسرده میشم :)) جدا از اون دست الان جدیدا حس میکنم قفسه سینه شخصیتم تو FF XIV خیلی بزرگه :)) یا مثلا تو Dragon's Dogma راه رفتن شخصیتم خیلی رفته بود رو مخم و تا جایی داشت پیش میرفت که بازی رو بزارم کنار با اینکه 10-11 بار تمومش کردم :)) یکی از دلایلی که گیر دارم میدم به فریم و رزولوشن XV برا همینه چون مطمعنا شونصد ساعت میخوام وقت بزارم و دوست ندارم از این دو مورد مشکل داشته باشه (البته فاجعه AA هم باید درست بشه)

به صورت کلی بخوای Dynasty داستان تو چین هستش و همه شخصیتای تاریخی چین هستن ولی Samurai داستان تو ژاپن هست و شخصیتا هم شخصیتای تاریخی ژاپن هستن مثل Oda و Masamune و Kenshin و . . .
کلا من فکر میکنم Samurai خیلی بهتره چون هم ژاپنه هم ژاپنه :D تازه اتفاقایی که تو تاریخ ژاپن افتادن به نظر من هیجان انگیز ترن :D

جا داره باز هم از Nobunaga یاد کنم اونم با Cool ترین پایان ممکنی که داره

samurai_warriors_4_nobunaga_oda_by_dragonwarrior_ht-d7fy9v1.jpg

آخرین ویرایش:
من که نتونستم تحمل کنم الان زدم GOD EATER: Resurrection رو خریدم تا 2 ماه دیگه شماره 2ش بیاد :D و اینکه بله میدونم با پیش خرید شماره دو GOD EATER: Resurrection رو هم رایگان میده ولی دیوانم دیگه :D

توصیه میکنم شماها هم برید تو کارش و خواستین آنلاین میزنیم باهم :>

اینم ببینید تا سریع هایپ بشید و بخریدش :D

watch?v=Zr56o5oRsWg

من موندم این احمقا چرا پارسال انیمه رو با همین استایل گرافیکی نساختن؟

من باز اومدم هایپ کنم :D

Opening بازی God Eater: Resurrection

watch?v=7eepgWAnVPI

فکر میکنم یه سری صحنه ها با Opening نسخه PSPش فرق داره :D ولی کلی همونه که فوق العادست یعنی معرکست :D یادمه نسخه PSP رو که با ویتا بازی میکردم یه بار هم رد نمیکردم اینو :D

تو خوبیای GE یادم رفت آهنگای معرکش رو یاد کنم ازشون :D همه آهنگاش سوپر خفنن

ولی این Openng رو حتما ببینید خیلی خفنه و جَو بازی رو تا حد خیلی زیادی نشون میده

این قیمت 4 دلاری اومگا کواینت اخر کار خودشو کرد دیشب بازی را خریدم صبحم دانلودش تموم شد یه یک ربع اولشو رفتم فعلا بدم نیومده شانس اوردم چند وقت پیش اگهیش تو دیوار بود 150 تومن خوب شد نخریدم .این سیلای سونی فوق العادست فکر کنید 4 دلار چیه اخه یه وعده غذای سرد بیرونم نمیشه .این notural doctrine هم چند وقت پیش 5 دلار شده بود الان پشیمونم نخریدمش البته تجربه نشون داده بازی ای که بره تو سیل مرتب بازم میره فعلا خیلی بازی دارم اعصابم بهم ریخته این odin sphere هم هرچی میری تمومی نداره 30 ساعته رفتم فعلا @-)

من که دارم ff ix میزنم به بدن ... لامصب هر چی ito میسازه ناموس بازین .. تاریخ مصرف ندارن ...
فقط موندم این همه استاد و حضرت پشت باقی بازی سازا بستن ... ولی کسی از ایشون حتی اسمم نمیبره
اخ که چقدر من با این فاینال ۹ حال کردم بعد از فاینال ۱۰ که بهترین فاینال که چه عرض کنم بهترین بازی عمرم بود فاینال ۹ دومین فاینال مورد علاقمه به نظرم یکی از بهترین سبک مبارزات و داستان ها را توی سری داره اما بهش کم لطفی شده همش پشت ۷ و ۸ قرار میگیره

اخ که چقدر من با این فاینال ۹ حال کردم بعد از فاینال ۱۰ که بهترین فاینال که چه عرض کنم بهترین بازی عمرم بود فاینال ۹ دومین فاینال مورد علاقمه به نظرم یکی از بهترین سبک مبارزات و داستان ها را توی سری داره اما بهش کم لطفی شده همش پشت ۷ و ۸ قرار میگیره
پشت ۷ شاید ... ولی ۸ نه ... البته همشون پشت ساخته دیگه ito که ffvi باشه صف شدن ... من هنوز خودم بازیش نکردم ...وقتی این بازیایی که تلمبار کردم تموم شدن میرم سر وقتش ... ولی اکثر جاهایی که دیدم رتبه بندی کرده بودن سری رو بیشتریشون vi رو انتخاب کرده بودن

پشت ۷ شاید ... ولی ۸ نه ... البته همشون پشت ساخته دیگه ito که ffvi باشه صف شدن ... من هنوز خودم بازیش نکردم ...وقتی این بازیایی که تلمبار کردم تموم شدن میرم سر وقتش ... ولی اکثر جاهایی که دیدم رتبه بندی کرده بودن سری رو بیشتریشون vi رو انتخاب کرده بودن

اره منم شنیدم ۶ خیلی خفنه اما متاسفانه نتونستم بازی کنم یعنی تو زمان خودش سنم قد نمیداد بازی کنم اما از ۷ تا ۱۳ را همه را بازی کردم با اختلاف فاینال ۱۰ را از همه بیشتر دوست دارم زندگی بود این بازی برام کلا من سر ۳ تا اندینگ تو بازیها گریه کردم یکی فاینال ۱۰ بود یکی متال گیر ۳ و اخریشم crisis core ff7 .یادش بخیر چه دورانی بود .

آقا این Tokyo Xanadu EX+ چرا اینقدر خوبه؟! هرچی اطلاعات جدید ازش میاد من بیشتر براش هایپ میشم!
جزییات دو داستان‌ فرعی و جمع‌آوری دکوراسیون در Tokyo Xanadu eX+

XSEED جون هر کاری دوست داری این رو یه طوری امسال به دست ما برسون :(

پ.ن: مدیونید اگه فکر کنید عکس اول خبر رو از روی فن بازی انتخاب کردم :-"
پ.ن۲: لامصب اصلا انگاری داری Cold Steel بازی میکنی :-":D
files-news-Tokyo-Xanadu-eX-Plus-2016-06-30-16-006%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-Tokyo-Xanadu-eX-Plus-2016-06-30-16-007%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

آقا این Tokyo Xanadu EX+ چرا اینقدر خوبه؟! هرچی اطلاعات جدید ازش میاد من بیشتر براش هایپ میشم!
جزییات دو داستان‌ فرعی و جمع‌آوری دکوراسیون در Tokyo Xanadu eX+

XSEED جون هر کاری دوست داری این رو یه طوری امسال به دست ما برسون :(

پ.ن: مدیونید اگه فکر کنید عکس اول خبر رو از روی فن بازی انتخاب کردم :-"
پ.ن۲: لامصب اصلا انگاری داری Cold Steel بازی میکنی :-":D
files-news-Tokyo-Xanadu-eX-Plus-2016-06-30-16-006%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-Tokyo-Xanadu-eX-Plus-2016-06-30-16-007%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

جووون . . اهم یعنی بَه بَه چه بانوان با شخصیتی :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or