طرفداران ژانر JRPG

تصاویری از معرفی بازیها توی AX 2016 :
r5u6x0k6ly5qqy9psv3o.jpg

mmaroni780pl55jbt6am.jpg

8ymvsroryp6hp7jf6o5s.jpg

5w8s9wqilra0704yyw2y.jpg

avdlrgia17tue2n12mm6.jpg

c7fwqpnhot2f2fo1ttqn.jpg

jo3zw3p4swajcj2y62eo.jpg

x1nsps93p3a7dpa8ela7.jpg
پ.ن : هنوزم نمیخوایید Vita بخرید؟! :D

خبر Xanadu برای PC و Vita یه جورایی بیشتر من رو ناراحت کرد تا خوشحال :(

نسخه اولیه، بدون محتویات اضافی و بدون PS4.... تازه این قراره ۶ ماهه اول سال 2017 بیاد و بعدش «منتظر بمونند و ببینند» که میخوان نسخه PS4 رو هم توی غرب بیارن یا نه. یعنی در بهترین حالت نسخه PS4 میره برای اوایل 2018.... :|:|:|

تازه اینکه XSEED هم قرار نیست بازی رو بیاره یه جور ضدحال دیگست چون ترجمه و کلا صداگذار‌های که انتخاب می‌کنند برای این بازی‌ها عالیه. خصوصا که قراره Towa هم توی بازی باشه و خدا میدونه چه صداگذاری براش انتخاب کنند.

پ.ن: البته این ناامیدی برای منی که فقط PS4 دارم‌ها! وگرنه شما Vita ـیی ها که الان با این خبر باید ترکیده باشید از خوشحالی :D

این tokyo xanadu خیلی خفنه ... بسی با تریلرا و عکساش لذت بردم ...
الان دیگه تنها بازی که دوست دارم برای غرب تایید بشه
Mahōka Kōkō no Rettōsei هست ... بسی از انیمش لذت بردم .. بازیش اشغال ترینم باشه بازم لذت میبرم ... اصلا دیدن تاتسویا و میوکی چوااااان کنار همدیگه خودش اوج لذته .. یعنی بعد از سورا و شیرو بهترین خواهر برادر هستند

9b8h6363u53gxae3h3ii.png

حالا هی دوستم مسخرم کنه که چرا ویتا خریدی .. درک نمیکنه که .. نمیفهمه که ویتا یعنی بهشت

آخرین ویرایش:
صبر کنیم 999 برای ویتا بیاد یا همین الان بریم سراغ VLR؟! :D
اخه اینجوری که تعریف میکنن باید خیلی چیز فوق العاده ای باشه :D نمیخام تجربم خراب بشه
یه نسخه رو iOS هست که حالت Visual Novel کردن بازی رو. ۵ دلاره. اونم میتونی بری.

یه نسخه رو iOS هست که حالت Visual Novel کردن بازی رو. ۵ دلاره. اونم میتونی بری.
تشکر... حالا ارزش داره واقعاً بازی کنم؟! داستانش مربوطه به VLR و Zero Time Dilemma؟! مربوط که بالاتر دوستان گفتن هست... ولی تو درک داستان که مشکلی پیدا نمیکنم؟!

تشکر... حالا ارزش داره واقعاً بازی کنم؟! داستانش مربوطه به VLR و Zero Time Dilemma؟! مربوط که بالاتر دوستان گفتن هست... ولی تو درک داستان که مشکلی پیدا نمیکنم؟!
به نظر من که حتماً برو. حالا جدای از اون قضیه ارتباطش با دوتا بازی بعدی، خودشم واقعاً عالیه.

Sekai Project هم توی پنلشون چندتا Visual Novel واسه غرب تایید کردن :

dis073hhbn1q61wu1ao8.jpg

World End Economica (PS4, PS Vita)
Baldr Sky Dive1 “Lost Memory” & Baldr Sky Dive2 “Recordare” (PC)
A Magical High School Girl (iOS, PC)
SakuSaku (Koi ga Saku Koro Sakura Doki)(PC)
Shining Song Starnova (PC)
Boku to Koisuru Ponkotsu Akuma (PC)
Japanese School Life (PC)

پستم رو از اون یکی تاپیک کپی میکنم :دی :

بازی نسخه iOS هم داره ولی از اونجایی که پازلاش رو توی اون نسخه حذف کردن به نظرم بهتره اولین تجربتون با اون نباشه. اگه می‌خواید روی گوشی بازیش کنید میتونید از شبیه ساز کنسول دستی DS یعنی DraStic استفاده کنید.

• Tokyo Xanadu will finally come to the west in the first half of 2017 for PS Vita and Steam

j21ldc9s6h0s975x7bwt.gif

یعنی بعد از معرفی نسخه Ex من کاملاً مطمئن بودم که نسخه ویتا به رحمت ایزدی رفته تا امروز که با زیباترین بــــــیلاخ زندگیم روبرو شدم. >:D<
بسیار خبر خوشحال کننده‌ای بود... حالا اون نسخه Ex هم بعداً برای PS4 مطمئناً میدن ولی مهم اینه که ویتا رو فراموش نکردن، دمشون گرم. :دی

آی جماعت آه و ناله (lol)... بجای ناراحتی پاشید برید یه ویتا جور کنید... دسته 2 با قیمت خیلی معقولی میشه تهیه کرد.
فقط کافیه یه JRPG رو ویتا (کلاً کنسول دستی) انجام بدید تا دیگه پلتفرم اصلیتون (PS4 یا PC) برای بازی‌های این مدلی بره تو حاشیه. :دی
قال آریا (ع):
هیچ لذتی بالاتر از انجام JRPG و VN رو کنسول دستی نیست! :دی

خیلی‌ها میگن کنسول خونگی گرافیک بهتری داره، مثلاً همین GodEater رو PS4 خیلی شارپ‌تره ولی از اون بازی‌هاست که کاملاً برای کنسول دستی ساخته شده، انصافاً دیگه 4 تا دونه پیکسل بیشتر و 5-6 ثانیه لودینگ سریع‌تر ارزش صحبت کردن اصلاً نداره (استراتژی تخریبی :>)
یا نمونه خیلی بهتر میشه به Trails in the Sky نسخه PC اشاره کرد که بسیار تروتمیز تر از نسخه PSP‌‍ه... ولی لذتی که تو بازی کردن با PSP یا ویتا در حالی که ماتحت مبارک به سمت سقف و پاها به زاویه 165 درجه بغل سرتون قرار داره (کاندیدای المپیک رشته ژیمناستیک) خیلی کمتر تو باقی پلتفرمها هست... کلاً بزرگترین مزیت کنسول دستی اینه که تو هر حالتی میتونید به بازی کردن ادامه بدید و همونطور که مرتضی قبلاً گفته بود میتونید 10 دقیقه بازی کنید و برید دوباره دو ساعت دیگه بیاید 2 تا مبارزه کنید و به همین منوال. :دی

تازه اینکه XSEED هم قرار نیست بازی رو بیاره یه جور ضدحال دیگست چون ترجمه و کلا صداگذار‌های که انتخاب می‌کنند برای این بازی‌ها عالیه. خصوصا که قراره Towa هم توی بازی باشه و خدا میدونه چه صداگذاری براش انتخاب کنند.

پ.ن: البته این ناامیدی برای منی که فقط PS4 دارم‌ها! وگرنه شما Vita ـیی ها که الان با این خبر باید ترکیده باشید از خوشحالی :D

علی همین الان برو یه سرچ کن ببین این Aksys که برات ضد حاله چی کاره است و چه بازی‌هایی رو ترجمه کرده... بعد بیاد اینجا عرق شرم بریز و طلب بخشش کن! :دی
خجالت نمیکشی از حضور نورانی Aksys ناراحتی! :D

راستی علی همونطوری که قبلاً گفتم این Towa اون Towaی Cold Steel نیست. :دی
Falcom (سازنده تمام این سری بازی‌ها) کلاً تو خیلی از بازی‌هاش کرکتر مهمان داره... خیلی وقت‌ها یه شخصیت از یه بازی رو تو یه بازی دیگه با یه اسم جدید میارن... اینجام دقیقاً همونطوره و اسمشون هم یکی‌‍ه ولی باهم فرق دارن. کلاً فن سرویسه! :دی

پ.ن: تو که میخوای آخر سال بری خدمت اتفاقاً ویتا گرفتن برات از همه چیز واجب‌تره.
دو ماه آموزشی رو بزاری کنار، دوسالی که تو یگان هستی انقدر تو روز وقت اضافه (خارج از پادگان) داری که حوصله‌ات سر میره... از اونجایی هم که تو دوران خدمت عملاً کاره خاصی نمیشه با این وقت خالی کرد... بازی کردن (تفریح‌های اُتاکویی) بهترین راه برای پر کردن این همه تایم خالیه.
و چی بهتر از ویتا...سلطان کنسول‌های حال حاضر >:D<
قشنگ از خدمت، خسته و کوفته میای خونه و حس و حال روشن کردن PS4 و PC نیست... ولی یه دکمه فشار میدی و از جای قبلی شروع میکنی به ادامه بازی. :دی

اله وکیلی بعد از این همه زر زدن و تبلیغ کردن اگه ویتا نگیری خیلی آدم !@#$%^& هستی! :-" :دی

---------------------------------------------------

zllo8xe6217mzukjuzeq.jpg

راستی دوستان در جریان هستید که Oreshika Tainted Bloodlines این ماه رو ویتا برای پلاس رایگانه! :دی
حتماً بگیریدش... من خودم خیلی وقت بود میخواستم بازی رو بخرم ولی چون خیلی بازی نصفه نیمه داشتم گذاشته بودم برای یه وقت دیگه که بهترین اتفاق ممکن افتاد. >:D<
بازی مفتی انصافاً خیلی حال میده! :دی

@AsaraymA

آریا مشکل اصلی $$$ ـه وگرنه کی بدش میاد یه کنسول دستی مثل ویتا داشته باشه که زرت و زرت براش بازی ژاپنی میاد :دی بعد تازه خودت گفتی دیگه، من خیلی تا خدمت رفتنم مونده باشه ۳-۴ ماهه :دی الان برم ویتا بخرم بعد دو سال نباشم ازش استفاده کنم خیلی زوره :دی

این سیل هفته دوم سونی هم برای بازی های jrpg اصلا جالب نبود صد رحمت به هفته اول .نمیدونم چرا فکر میکردم wild arms3 یه ۵۰ درصد با پلاس اف بخوره بگیرمش یا مثلا night of azure یه تخفیفی بخوره هیچ بازی جی ار پی جی تخفیف نخورده.البته من فقط منظورم ps4 هست چون ویتا ندارم

یه کاربر تو یه گاف یه مطلب جالب نوشته و لقم کلامش اینه ... همه میدونن ویتا مرده ... ولی کدوم کنسول مرده ای وجود داشته که این حجم از ساپورت رو به خودش دیده باشه ؟؟؟
The Vita Must Have A Fantastic Attach-Rate
.....
واقعا خیلی ها بعد سال اول نسخه این کنسول رو پیچوندن و هیچ حمایتی از بازی سازای غربی هم ازش نشد ... خود سونی هم بعد سال دوم ولش کرد ... ولی خداوکیلی باقی بازی سازای ژاپنی باغش رو اباد کردن ...
نظر خودمم اینه ویتا از یه کنسول شکست خورده و منفور ... داره به یه کنسول محبوب و به یاد موندنی برای دارندگانش تبدیل میشه.

Lost Dimension
th2k9sqz55br5sen66mc.jpg

دوستان Lost Dimension تخفیف خورده و شده 16 دلار... خارج از تخفیف 40 دلار قیمت داره.
هر کی ته حسابش 20 دلار داره تو خرید بازی شک نکنه و سریعاً بزنه تو گوشش... این Lost Dimension قبلاً فقط یکبار تخفیف خورده بود اونم نه انقدر و خیلی کمتر... از اون بازی‌هایی هم هست که چون اصطلاحاً خیلی خاصه بعیده هیچ وقت پلاس بشه یا اینکه از این تخفیف‌های خرکی زیر 10 دلار بخوره (چون تو فروش بازی تاثیری نداره)... پس سریعاً دست بکار شید. :D

داستان در مورد یه پسر 18 ساله است که توانایی داره آینده نزدیک رو ببینه و جلوی حوادث رو قبل از اینکه اتفاق بیفتن بگیره، برای همین عضو یه گروه ویژه میشه (اسمش یادم رفته :D) که هدفشون جلوگیری از نابودی جهانه....
اعضای این گروه هر کدوم یه قدرت عجیب غریب دارن و یکی از یکی جالبترن... این وسط یه برج خیلی عظیمی هم وسط شهر سر و کلش پیدا میشه (تارتاروس!! :D) و میریم که داشته باشیم روز جزا رو!
نقش منفی داستان هم یکنفر هست بنام The End که قصد نابودی جهان رو داره بسیار خفن و قدرتمنده و این وسط یه بازی جالب با این گروه ویژه که Sho (همون شخصیت اصلی بازی) هم عضوشونه راه میندازه و قبل از نابودی جهان میخواد یه حال اساسی به اینا گوگولی موگولی‌ها بده! >:D<
نکته جالب قضیه‌ام اینجاست که The End اعلام میکنه تو گروه یه خیانت کار هست و شروع ماجرا! :D

داستان بازی روایت خوبی داره و قشنگ جذبتون میکنه... شخصیت‌های بازی هم نقطه عطفه اونه، عالی‌ان و سریع با همشون ارتباط برقرار میکنید...
نکته خیلی خفن و بهترین المان Lost Dimension اینه که داستان بازی در عین اینکه روایت خوبی داره ولی حالت داینامیک داره و هر دفعه که بازی میکنید بسته به اعمال و رفتار شما و انتخابهایی که انجام میدید عضو خائن گروه تو هر مرحله ممکنه تغییر کنه... اینکه شما فرد درست رو بعنوان خائن انتخاب میکنید یا نه خیلی خوب از آب در اومده و باعث شده هر NewGame با قبلی کاملاً متفاوت باشه... این سیستم خائن بودن اعضای گروه کاملاً رندومه و خیلی خیلی خوب کار شده و بعضی‌جاها دست به دعا میشید که مثلاً فلان شخصیت که انقدر ازش خوشتون میاد خائن گروه نباشه. :D
کلاً سیستم فان و باحالیه و روایتش هم مثل بازی‌های ویژوال ناول میمونه.

البته بازی به صورت کلی تو دسته Tactical RPG قرار میگیره، ولی خیلی متفاوت‌تر... کسایی که از TRPGهایی مثل دیسگایا خوششون نمیاد و نتونستن باهاش ارتباط برقرار کنن، خارج از اینکه افراد خیلی بیچاره‌ای هستن و باید مورد ترحم دیگران قرار بگیرن چون فاقد توانایی لذت بردن از این سبک فوق رویایی هستند (مخاطب خاص!!:-")، بنظرم بهتره که Lost Dimension رو امتحان کنن، چون خیلی بعیده که خوششون نیاد، دلیل اصلی هم اینه که گیم‌پلی (سیستم مبارزات بازی) اصلاً مثل دیسگایا و Tactic Ogre عمیق و چند لایه نیست و خیلی سر راست و راحته و زاویه دوربین هم کاملاً متفاوته.

بازی برای ویتا و PS3 در دسترسه و رو هر دو هم تخفیف خورده... در کل اگه بازیش نکردید حتماً برید سراغش، واقعاً تجربه خیلی خوبی هست و جزو یکی از بهترین JRPGهایی هست که برای ویتا و PS3 عرضه شده و از اونجایی که بدبخت هیچ هایپ خاصی هم نداشته کاملاً آندرریته. :(

:D

Dungeon Travelers 2
1mllw9qwlx7s90oa9egi.jpg

Dungeon Travelers 2 هم تخفیف خورده و برای ویتا شده 16 دلار.
انتخاب اول بنظرم Lost Dimension باید باشه ولی اگه بازیش کردید این DT2 هم چیزه باحالیه (تریپ Demon Gaze‌‍ه بازی) و پره از این صحنه‌های روحانی و نیمه خاک بر سری... هرچند نسخه انگلیسی سانسور شده (خیلی کم) ولی بازم اوضاع خیلی خرابه، نسخه ژاپنی هم که حرفی برای گفتن باقی نمیزاره. :D

البته یه نکته‌ای هست که بنظرم اینم به سرنوشت Monster Monpiece دچار میشه و از اون بازی‌هاست که چند وقت دیگه (Golden Week احتمالاً) تخفیف‌های خرکی و زیر 10 دلار بهش میخوره و شاید حتی به 2-3 دلار هم رسید! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or