- Tokyo Xanadu will finally come to the west in the first half of 2017 for PS Vita and Steam
یعنی بعد از معرفی نسخه Ex من کاملاً مطمئن بودم که نسخه ویتا به رحمت ایزدی رفته تا امروز که با زیباترین بــــــیلاخ زندگیم روبرو شدم.
بسیار خبر خوشحال کنندهای بود... حالا اون نسخه Ex هم بعداً برای PS4 مطمئناً میدن ولی مهم اینه که ویتا رو فراموش نکردن، دمشون گرم.
آی جماعت آه و ناله (lol)... بجای ناراحتی پاشید برید یه ویتا جور کنید... دسته 2 با قیمت خیلی معقولی میشه تهیه کرد.
فقط کافیه یه JRPG رو ویتا (کلاً کنسول دستی) انجام بدید تا دیگه پلتفرم اصلیتون (PS4 یا PC) برای بازیهای این مدلی بره تو حاشیه.
قال آریا (ع):
هیچ لذتی بالاتر از انجام JRPG و VN رو کنسول دستی نیست!
خیلیها میگن کنسول خونگی گرافیک بهتری داره، مثلاً همین GodEater رو PS4 خیلی شارپتره ولی از اون بازیهاست که کاملاً برای کنسول دستی ساخته شده، انصافاً دیگه 4 تا دونه پیکسل بیشتر و 5-6 ثانیه لودینگ سریعتر ارزش صحبت کردن اصلاً نداره (استراتژی تخریبی
)
یا نمونه خیلی بهتر میشه به Trails in the Sky نسخه PC اشاره کرد که بسیار تروتمیز تر از نسخه PSPه... ولی لذتی که تو بازی کردن با PSP یا ویتا در حالی که ماتحت مبارک به سمت سقف و پاها به زاویه 165 درجه بغل سرتون قرار داره (کاندیدای المپیک رشته ژیمناستیک) خیلی کمتر تو باقی پلتفرمها هست... کلاً بزرگترین مزیت کنسول دستی اینه که تو هر حالتی میتونید به بازی کردن ادامه بدید و همونطور که مرتضی قبلاً گفته بود میتونید 10 دقیقه بازی کنید و برید دوباره دو ساعت دیگه بیاید 2 تا مبارزه کنید و به همین منوال.
تازه اینکه XSEED هم قرار نیست بازی رو بیاره یه جور ضدحال دیگست چون ترجمه و کلا صداگذارهای که انتخاب میکنند برای این بازیها عالیه. خصوصا که قراره Towa هم توی بازی باشه و خدا میدونه چه صداگذاری براش انتخاب کنند.
پ.ن: البته این ناامیدی برای منی که فقط PS4 دارمها! وگرنه شما Vita ـیی ها که الان با این خبر باید ترکیده باشید از خوشحالی
علی همین الان برو یه سرچ کن ببین این Aksys که برات ضد حاله چی کاره است و چه بازیهایی رو ترجمه کرده... بعد بیاد اینجا عرق شرم بریز و طلب بخشش کن!
خجالت نمیکشی از حضور نورانی Aksys ناراحتی!
راستی علی همونطوری که قبلاً گفتم این Towa اون Towaی Cold Steel نیست.
Falcom (سازنده تمام این سری بازیها) کلاً تو خیلی از بازیهاش کرکتر مهمان داره... خیلی وقتها یه شخصیت از یه بازی رو تو یه بازی دیگه با یه اسم جدید میارن... اینجام دقیقاً همونطوره و اسمشون هم یکیه ولی باهم فرق دارن. کلاً فن سرویسه!
پ.ن: تو که میخوای آخر سال بری خدمت اتفاقاً ویتا گرفتن برات از همه چیز واجبتره.
دو ماه آموزشی رو بزاری کنار، دوسالی که تو یگان هستی انقدر تو روز وقت اضافه (خارج از پادگان) داری که حوصلهات سر میره... از اونجایی هم که تو دوران خدمت عملاً کاره خاصی نمیشه با این وقت خالی کرد... بازی کردن (تفریحهای اُتاکویی) بهترین راه برای پر کردن این همه تایم خالیه.
و چی بهتر از ویتا...سلطان کنسولهای حال حاضر
قشنگ از خدمت، خسته و کوفته میای خونه و حس و حال روشن کردن PS4 و PC نیست... ولی یه دکمه فشار میدی و از جای قبلی شروع میکنی به ادامه بازی.
اله وکیلی بعد از این همه زر زدن و تبلیغ کردن اگه ویتا نگیری خیلی آدم !@#$%^& هستی!
---------------------------------------------------
راستی دوستان در جریان هستید که Oreshika Tainted Bloodlines این ماه رو ویتا برای پلاس رایگانه!
حتماً بگیریدش... من خودم خیلی وقت بود میخواستم بازی رو بخرم ولی چون خیلی بازی نصفه نیمه داشتم گذاشته بودم برای یه وقت دیگه که بهترین اتفاق ممکن افتاد.
بازی مفتی انصافاً خیلی حال میده!