طرفداران ژانر JRPG

پس از خفه کردن خودم با God Eater Resurrection گفتم بیام بگم که چقدر حال کردم باهاش :D

اول از همه بگم اصلا و به هیچ وجه انتظار نداشتم اینجوری باشه. فکر میکردم فقط رزولوشن و تکسچرا بهتر شدن اما خیلی بیشتر از اینا اتفاق افتاده.

مدل شخصیتا و Aragami ها (دشمنای بازی) فکر کنم کاملا جدیدا چون کیفیتشون دقیقا مثل GE 2 میمونه از طرفی با اینکه بازی برا PSP بوده اما محیط ها هم خوب درآوردن و کلی میشه گفت انگار مثل GE 2 درآوردنش

از اونطرف هم خیلییییییی چیزا به گیم پلی بازی اضافه شده خیلی یعنی اصلا مثل قبل نیست و اگه قبلا رو PSP یا ویتا هم بازی کرده باشینش کلی چیز جدید داره که لذت ببرید مثل اضافه کردن Scythe و Hammer ها از GE 2 به اینه. و اضافه کردن کلی Ability و قابلیت های مختلف به بازیه که قبلا اصلا نبودن فقط تنها مشکلی که دارم اینه که میترسم هرچی تو GE 2 بوده رو تو GE R هم گذاشته باشن ( GE 2 رو بازی نکردم و 2 ماه دیگه منتشر میشه برا غرب) چون اینجوری دیگه GE 2 هیچ چیز جدیدی توش نخواهم دید :( حالا نمیدونم باید بازی کنم. ولی امیدوارم با این حال GE 2 هم کلی چیزای جدید داشته باشه

و یک بار دیگه با دشمنای فوق العاده معرکه و اعصاب خورد کن بازی دارم مبارزه میکنم :D دشمنای بازی خیلی سختن (اکثرشون) یه سریا که شاید 20 دقیقه و بلکه بیشتر باید باهاشون بجنگی مخصوصا اگه مثل من مرض داشته باشی که بخوای تمام Body Part هاشون رو از بین ببری :D

موسیقی هم که گفتن نداره شاهکاره

داستان هم میشه گفت تازه از Chapter 3 به بعد شروع میشه که اصلا بازی جَوِش از این رو به اون رو میشه

در مورد گیم پلی برا کسایی که نمیدونن بگم. تو بازی شما سلاحی دارین به اسم God Ark که هرکدومشون 2 حالت به خودشون میگیرن یکی Melee Weapon یکی هم Gun mode که شما هروقت بخوای میتونی تو مبارزه بین اینا سوئیچ کنید
Melee ها هم شامل Short Sword و Long Sword و Spear و Hammer و Sythe و Buster Blade هستن که هرکدوم خوبی ها و بدی های خودشونو دارن
Gun ها هم شامل Sniper Gun و Assault Gun و Blast Gun و Shotgun هستن

کارتون که معلومه باید Aragami هارو از بین ببری ولی بدون توجه به رفتار و نقطه ضعفشون 2 ساعت طول میکشه :D باید بدونید چه دشمنی چه قسمتایی از بدنش ضعیفه و فکر نکنید حالا که فهمیدین کارتون راحته چون نیست اتفاقا سختش بعدشه که باید به اونجا ضربه بزنید که به دلیل سرعت خیلی بالای دشمنا و وحشی بودنشون خیلی سخته :D یه کار دیگه هم اینه که میتونید قسمتای مختلف از Shield دشمنا رو بدنشون رو از بین ببرید که با اینکار هم اونجا نسبت به ضربه ضعیف میشه هم آیتم اضافه بهتون میده

بازی قابلیت Craft و Upgrade و بقیه چیزایی که اکثر بازیای JRPG دارن رو هم داره

یه قسمت داره که میتونید گلوله های تفنگتون رو خودتون بسازید که خودش یه پا Gameیه که چند ده ساعت باید پاش وقت گذاشت :D چون بی نهایت حالت میشه ساخت مثلا میتونید گلوله ای بسازید که وقتی شلیک شد هم به صورت شات گانی نزدیکتون رو پوشش بده هم باهاش یه گلوله دیگه به صورت چرخشی بره به سمت دشمن . . . . . خیلی سخته توضیح دادن این بخش منم که توضیح دادنم داغونه پس بیخیال میشم فقط بگم که خیلی خفنه و پیچیده :D

فراموش نکنم بگم که جز کمتر بازیی هست که از همه شخصیتای بازی خوشتون میاد مخصوصا از عزیز دلها عشق جاودانه همه GE دوستان Lindow

یه سری عکس هم میزارم فقط دیگه ببخشید تو موقع مبارزه تو این بازی خیلی سخته که اسکرین شات بگیری :D

اول از همه یه تیکه از Lindow بهتون نشون بدم :D

حالا متفرقه

و حالا چندتا عکس اسپویل دار فقط بگم اگه بازی رو تا آخر Chapter 3 انجام ندادین قبلا اصلا اسپویلر رو باز نکنید چون وحشتناک ترین و غم انگیز ترین اسپویل رو دارم میزارم :(

پس از خفه کردن خودم با God Eater Resurrection گفتم بیام بگم که چقدر حال کردم باهاش :D

اول از همه بگم اصلا و به هیچ وجه انتظار نداشتم اینجوری باشه. فکر میکردم فقط رزولوشن و تکسچرا بهتر شدن اما خیلی بیشتر از اینا اتفاق افتاده.

مدل شخصیتا و Aragami ها (دشمنای بازی) فکر کنم کاملا جدیدا چون کیفیتشون دقیقا مثل GE 2 میمونه از طرفی با اینکه بازی برا PSP بوده اما محیط ها هم خوب درآوردن و کلی میشه گفت انگار مثل GE 2 درآوردنش

از اونطرف هم خیلییییییی چیزا به گیم پلی بازی اضافه شده خیلی یعنی اصلا مثل قبل نیست و اگه قبلا رو PSP یا ویتا هم بازی کرده باشینش کلی چیز جدید داره که لذت ببرید مثل اضافه کردن Scythe و Hammer ها از GE 2 به اینه. و اضافه کردن کلی Ability و قابلیت های مختلف به بازیه که قبلا اصلا نبودن فقط تنها مشکلی که دارم اینه که میترسم هرچی تو GE 2 بوده رو تو GE R هم گذاشته باشن ( GE 2 رو بازی نکردم و 2 ماه دیگه منتشر میشه برا غرب) چون اینجوری دیگه GE 2 هیچ چیز جدیدی توش نخواهم دید :( حالا نمیدونم باید بازی کنم. ولی امیدوارم با این حال GE 2 هم کلی چیزای جدید داشته باشه

و یک بار دیگه با دشمنای فوق العاده معرکه و اعصاب خورد کن بازی دارم مبارزه میکنم :D دشمنای بازی خیلی سختن (اکثرشون) یه سریا که شاید 20 دقیقه و بلکه بیشتر باید باهاشون بجنگی مخصوصا اگه مثل من مرض داشته باشی که بخوای تمام Body Part هاشون رو از بین ببری :D

موسیقی هم که گفتن نداره شاهکاره

داستان هم میشه گفت تازه از Chapter 3 به بعد شروع میشه که اصلا بازی جَوِش از این رو به اون رو میشه

در مورد گیم پلی برا کسایی که نمیدونن بگم. تو بازی شما سلاحی دارین به اسم God Ark که هرکدومشون 2 حالت به خودشون میگیرن یکی Melee Weapon یکی هم Gun mode که شما هروقت بخوای میتونی تو مبارزه بین اینا سوئیچ کنید
Melee ها هم شامل Short Sword و Long Sword و Spear و Hammer و Sythe و Buster Blade هستن که هرکدوم خوبی ها و بدی های خودشونو دارن
Gun ها هم شامل Sniper Gun و Assault Gun و Blast Gun و Shotgun هستن

کارتون که معلومه باید Aragami هارو از بین ببری ولی بدون توجه به رفتار و نقطه ضعفشون 2 ساعت طول میکشه :D باید بدونید چه دشمنی چه قسمتایی از بدنش ضعیفه و فکر نکنید حالا که فهمیدین کارتون راحته چون نیست اتفاقا سختش بعدشه که باید به اونجا ضربه بزنید که به دلیل سرعت خیلی بالای دشمنا و وحشی بودنشون خیلی سخته :D یه کار دیگه هم اینه که میتونید قسمتای مختلف از Shield دشمنا رو بدنشون رو از بین ببرید که با اینکار هم اونجا نسبت به ضربه ضعیف میشه هم آیتم اضافه بهتون میده

بازی قابلیت Craft و Upgrade و بقیه چیزایی که اکثر بازیای JRPG دارن رو هم داره

یه قسمت داره که میتونید گلوله های تفنگتون رو خودتون بسازید که خودش یه پا Gameیه که چند ده ساعت باید پاش وقت گذاشت :D چون بی نهایت حالت میشه ساخت مثلا میتونید گلوله ای بسازید که وقتی شلیک شد هم به صورت شات گانی نزدیکتون رو پوشش بده هم باهاش یه گلوله دیگه به صورت چرخشی بره به سمت دشمن . . . . . خیلی سخته توضیح دادن این بخش منم که توضیح دادنم داغونه پس بیخیال میشم فقط بگم که خیلی خفنه و پیچیده :D

فراموش نکنم بگم که جز کمتر بازیی هست که از همه شخصیتای بازی خوشتون میاد مخصوصا از عزیز دلها عشق جاودانه همه GE دوستان Lindow

یه سری عکس هم میزارم فقط دیگه ببخشید تو موقع مبارزه تو این بازی خیلی سخته که اسکرین شات بگیری :D

اول از همه یه تیکه از Lindow بهتون نشون بدم :D

حالا متفرقه

و حالا چندتا عکس اسپویل دار فقط بگم اگه بازی رو تا آخر Chapter 3 انجام ندادین قبلا اصلا اسپویلر رو باز نکنید چون وحشتناک ترین و غم انگیز ترین اسپویل رو دارم میزارم :(

من نسخه رو یدمت با یکی از رفیقام بازی میکردیم خیلی گیم پلی جذابی داره...طراحی محیطا و دشمناشم عالیه. برعکس سری toukiden...
_____
تو اون اسکرین شاتا قشنگ معلومه دستای کرکترت یکم درازه :دی

@NoctisSasuke

فرشاد حالا ببین میتونی کاری کنی ۶۰ تا هم برای این پیاده شیم :|:D بیا یکم از بازی بد بگو تا با خیال راحت ازش بگذرم :-" مثلا بهش میخوره داستان درست و حسابی نداشته باشه یا گیم‌پلیش همه‌اش اکشنه و مثل باقی JRPG ها گشت و گذار توی محیط و انجام کارای فرعی نداره برای همین بعد یه مدت تکراری میشه... از اینجور چیزا بگو یکم :>:D

من نسخه رو یدمت با یکی از رفیقام بازی میکردیم خیلی گیم پلی جذابی داره...طراحی محیطا و دشمناشم عالیه. برعکس سری toukiden...
_____
تو اون اسکرین شاتا قشنگ معلومه دستای کرکترت یکم درازه :D

خدا خفت کنه :|

البته من پروسه گیر دادن به کاراکتری که میسازم معمولا 1 ماه طول میکشه :)) بعد دقت میکنم تا یه عیبی گیر بیارم زهر مار خودم بکنم :))

@NoctisSasuke

فرشاد حالا ببین میتونی کاری کنی ۶۰ تا هم برای این پیاده شیم :|:D بیا یکم از بازی بد بگو تا با خیال راحت ازش بگذرم :-" مثلا بهش میخوره داستان درست و حسابی نداشته باشه یا گیم‌پلیش همه‌اش اکشنه و مثل باقی JRPG ها گشت و گذار توی محیط و انجام کارای فرعی نداره برای همین بعد یه مدت تکراری میشه... از اینجور چیزا بگو یکم :>:D

بدو بخر :D

اتفاقا داستانش فوق العادست. ممکنه بازی باشه که خیلیا اسمش رو نشنیدن یا زیاد پِی گیرش نبودن ولی بازی خیلی گولاخیه و داستانش هم خیلی خیلی قشنگه :D

گیم پلیش که اکشنه ولی اکشن جذاب و هیجان انگیز :D از اینایی که وقتی یه Aragami میکشی به خودت افتخار میکنی :D یه جورایی میشه گفت هر دشمن معمولیش همون حس یه Boss بازیای سری سولز رو داره :D که وقتی میکشیشون میخوای به خودت مدال بدی :D البته 3-4 نوع دشمن آبکی هم داره ولی غیر اونا بقیه هم طراحیا گولاخن هم مبارزه کردن باهاشون :D

راجع به گشت و گذار هم که بازی اصلا Open World نیست که بخوای بگردی :D ماموریت میگیری و میری یهویی تو اون منطقه دمشنارو تیکه پاره میکنی :D محیط ها هم خب چون بازی برا زمان PSP بوده خیلی بزرگ نیستن و راجع به GE 2 خبر ندارم

کلیییییییییی Side Quest داره که یه سریاش واقعا چالش برانگیزن :D و غیر Side ها 2 تا دیگه هم داره یکی Urgent Mission ها که بعضی وقتا یهویی میان و اگر درجا انجامشون ندی دیگه نمیتونی انجامش بدی و تا Urgent Mission بعدی باید صبر کنی :D و یکی دیگه هم Challenge بود اسمش فکر کنم که ساخته شده تا تیکه پارت بکنه :D یهو میبینی همزمان باید با 3 تا باس God Level مبارزه کنی :D

خب به بازی ایراد که میشه گرفت هیچ بازی بی نقص نیست اما اگر بخوام نظرم رو بگم به قیمتش کاملا می ارزه مخصوصا اینکه با پیش خرید GE 2 بهت GE R رو هم رایگان میده که فوق العادست چون خود GE R دیگه اون GE 1 قدیم نیست و کاملا ReMake شده و یه بازی جدید دیگه تبدیل شده :D

@NoctisSasuke
8-|8-|8-|
آقا من تسلیم شدم. فقط بگو تا کی برای پیش خرید بازی و گرفتن نسخه یک به عنوان یه Bonus وقت هست 8-|:D قیمتش که همون ۶۰ ـه دیگه، درسته؟ :دی

اگه مشکلی پیش نیاد و سونی با فروش‌هاش فریبم نده به امید خدا ماه دیگه میرم تو کارش :دی یعنی وای به حالت اگه در حد این تعریفا نباشه. فعلا با Omega Quintet سابقه‌ات پیش من خوبه برای همین میشه به سلیقه‌ات اطمینان کرد :دی راستی گفتم OQ، لعنتی تازه Chain کردن ضربات رو بهم یاد داد! بابا این عجب گیم‌پلی خفنی داره!!! تا اینجای کار بدون شک خفنترین گیم‌پلی توی سبک نوبتیه که میبینم. خیلی عالیه :دی

@NoctisSasuke
8-|8-|8-|
آقا من تسلیم شدم. فقط بگو تا کی برای پیش خرید بازی و گرفتن نسخه یک به عنوان یه Bonus وقت هست 8-|:D قیمتش که همون ۶۰ ـه دیگه، درسته؟ :D

اگه مشکلی پیش نیاد و سونی با فروش‌هاش فریبم نده به امید خدا ماه دیگه میرم تو کارش :D یعنی وای به حالت اگه در حد این تعریفا نباشه. فعلا با Omega Quintet سابقه‌ات پیش من خوبه برای همین میشه به سلیقه‌ات اطمینان کرد :D راستی گفتم OQ، لعنتی تازه Chain کردن ضربات رو بهم یاد داد! بابا این عجب گیم‌پلی خفنی داره!!! تا اینجای کار بدون شک خفنترین گیم‌پلی توی سبک نوبتیه که میبینم. خیلی عالیه :D

موهاهاهاهاهاها :D

تا 30 آگوست وقت داری (تاریخ ریلیز GE 2 ) اگرم همین الان بخریش که همین الان میتونی GE R رو دانلود کنی و بازی کنی :D آره اگه GE 2 رو بخری 60 تاست اگه فقط GE R رو بخوای 20 دلاره

مطمعن باش خیلی خفنه :D اگرم خوشت نیومد که کاری نداره میای اینجا فحشم میدی منم از تاپیک میرم یه ماه دیگه برمیگردم انگار اتفاقی نیوفتاده :D

دیدی گفتم :D لامصب خیلی گیم پلی معرکه ای داره اصلا به جَو گوگولیش نمیاد :))

در راستای حرفای مرتضی بگم که اگه بخوام OQ رو رده بندی کنم به صورت کلی (نه فقط بر اساس گیم پلی) یه بازی درجه B+ میدونمش (اگه فقط گیم پلی باشه که درجه S میشه :)) )
ولی GE رو A+ بهش میدم :D اون S هم نمیدم چون نمیدونم چرا نمیدم :D

@K o j i m a

خب خوبه، پس اگه ازش خوشم نیومد تو رو هم مورد عنایت قرار میدم :> البته تو برسرک رو هم داری و از اونور هم ممکن یه توفیقی نصیبت بشه :>:D (راستی بحث برسرک شد، مرتضی اگه چپترای 0.5 ـش رو داری بهم برسونشون یا حداقل لینکشون رو بده (انگلیسی می‌خوام :D) من الان از بین اینا فقط ۹۹.۵ رو دارم)

نه بابا OQ رو که با GE مقایسه نکردم :D (اصلا یکیشون اکشنه، یکی دیگه نوبتی، مگه نه؟ :دی ) فقط در تایید پیشنهاد قبلی فرشاد و اینکه گفته بود گیم‌پلیش خیلی خوفه گفتم که واقعا همینطوره و از لحاظ گیم‌پلی توی سبک نوبتی واقعا غولیه برای خودش :D

@NoctisSasuke

۳۰ آگوست خوبه :D میشه تا اون موقع یه فکری به حالش کرد :D اگه ازش خوشم نیومد باید یه ترفندی بچینم بزنم یه دو سه هفته‌ای بنت کنم حداقل دلم خنک بشه :>:D

و باز هم نشانه هایی برای کسانی که ایمان نیاورده اند (فعلا)

CmS3rv1XEAEMcla.jpg

با پیش خرید بازی لباس و مدل مو و Accessories همه شخصیت اصلیای SOA و Tales of Zestiria و Tokyo Ghoul و Assassination Classroom رو میگیرید :D فقط موندم این DLC هارو تو استور سونی یا حتی خود Namco Bandai ننوشته که با پیش خرید اینارو میگیری :( امیدوارم ضایع نشم چون با اینکه Namco Bandai عشقه ولی سر Tales of Zestiria یه گندی زد بهم که باید با ساپورتشون در تماس باشم تا مسخره بازیشون رو درست کنن برام :| برا نسخه Day 1 بهم DLC رایگان دادن بعد 1 ماه ازم گرفتن همه چیز قفل شد و Saveی هم که باهاش میرفتم چون DLC ها ازم گرفته شده بودن دیگه قابل استفاده نیست :|

@K o j i m a

@NoctisSasuke

۳۰ آگوست خوبه :D میشه تا اون موقع یه فکری به حالش کرد :D اگه ازش خوشم نیومد باید یه ترفندی بچینم بزنم یه دو سه هفته‌ای بنت کنم حداقل دلم خنک بشه :>:D

این اتفاق نخواهد افتاد :>

@K o j i m a

خب خوبه، پس اگه ازش خوشم نیومد تو رو هم مورد عنایت قرار میدم :> البته تو برسرک رو هم داری و از اونور هم ممکن یه توفیقی نصیبت بشه :>:D (راستی بحث برسرک شد، مرتضی اگه چپترای 0.5 ـش رو داری بهم برسونشون یا حداقل لینکشون رو بده (انگلیسی می‌خوام :D) من الان از بین اینا فقط ۹۹.۵ رو دارم)

نه بابا OQ رو که با GE مقایسه نکردم :D (اصلا یکیشون اکشنه، یکی دیگه نوبتی، مگه نه؟ :دی ) فقط در تایید پیشنهاد قبلی فرشاد و اینکه گفته بود گیم‌پلیش خیلی خوفه گفتم که واقعا همینطوره و از لحاظ گیم‌پلی توی سبک نوبتی واقعا غولیه برای خودش :D

برسرکو که نباید پاش پول بدی :D ولی به هر حال تقریبا امکانش صفره کسی از برسرک خوشش نیاد، فقط اگه خیلی روح ‌و روان ناناسی داشته باشه ممکنه :D ولی ازون ور GE اگه با گیم‌پلی مانستر هانتری حال نکنی خوشت نمیاد، که بازم راه حلش اینه دو تا ویدیو گیم پلی ببینی :D

میدونم مقایسه نکردی :D چون سریعا بعدش اسم OQ رو اوردی و گفتی خوشت اومده، فقط اینو گفتم که این منظورو برسونم که GE خیلی بهتر از OQاه پس خوشت میاد :D

999 coming to other platforms - Gematsu
مثل اینکه Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors قراره واسه PC و PS Vita هم منتشر بشه <:-P
با این حرکت هر سه تا نسخه Zero Escape روی Vita قابل بازیه و دیگه با خیال راحت و ترس از دست دادن چیزی میشه رفت سراغش :D
+ گفتن که قراره Japanese Voice Acting به بازی اضافه بشه :-bd
http://gematsu.com/2016/07/999-coming-other-platforms

یه سری جزییات از بازی جدید 5pb. یعنی Anonymous;Code اومده که بدجوری جالب میزنه :D

Anonymous;Code details Save & Load, Hacking Trigger, and character animations - Gematsu

کرکتر اصلی (Pollon) یه هکره که یه قابلیت تخیلی یعنی Save و Load توو دنیای واقعی داره، تفاوتش هم با سفر در زمان اینه که Time Paradox رخ نمیده یعنی خود گذشتش و خود آینده اش در یه زمان نیستن و دقیقا مثل سیو و لود توی بازی میمونه، که حالا با این کار کرکتر میتونه خیلی چیزارو تغییر بده ولی قضیه به این سادگی نیست :D یعنی اینکه هروقت بخوایم نمیتونیم یه کار کنیم کرکتر اصلی لود کنه :D یعنی ممکنه ما بگیم لود کنه ولی کرکتر اصلی نخواد اینکارو بکنه، یا ممکنه لود اشتباه کنیم که باعث شه به بد اندینگ برسیم :D

یه قابلیت هم هست که تعداد لود های کرکتر اصلی و تعداد لود های ما (پلیر) رو حساب میکنه (Load Count) که ممکنه روی داستان تاثیر بزاره.

بازی زمستان امسال روی PS4 و Vita در ژاپن ریلیز میشه، امیدوارم حداقل بهار نسخه غربیشو ببینیم.

Aksys Games توی Anime Expo یه عالمه بازی واسه غرب تایید کرد :D بیشتر واسه Vita و Steam :D :
  • Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs World Tour will come to PS4, PS3 and PS Vita
  • Xblaze Lost: Memories and Aegis of Earth will be released on Steam
  • Ninja Usagimaru will come to the Nintendo 3DS eShop this fall
  • Chase Cold Case Investigations – Distant Memories (from the makers of Hotel Dusk) will come to the Nintendo 3DS eShop this fall
  • Both Virtue’s Last Reward and Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors are being ported to yet unspecified other platforms
  • New Otome games are coming: Code: Realize Future Blessings Fan Disk (PS Vita), Bad Apple Wars (PS Vita, 2017), Period Cube (PS Vita, 2017), Collar X Malice (2017). They’re also trying to localize Hakuouki: Sweet School Life
  • Tokyo Xanadu will finally come to the west in the first half of 2017 for PS Vita and Steam. Will have both a physical and digital releases on PS Vita. At the moment there are no plans on the PS4 port, that still hasn’t been released in Japan. It’s “wait and see” about it

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or