طرفداران ژانر JRPG

خب اینم موضع من نسبت به گندی که استار اوشن بالا اورد ... من رو بگو تو لیست مورد انتظارای 2016م بود ... به هر حال من که پول اضاف ندارم ..
برا من که مورده انتظارترین بود:| یعنی نمراتش و دیدم خیلی ضد حال خوردم:| ولی منم میخرمش:دی چون تو نقدا از گیم پلی تعریف شده بود ولی داستان و کاراکتراش lameه مثه اینکه:دی

این نمرات star ocean بد جور خراب کرده مطمئنم که بازی را بازی خواهم کرد و مطمئن هستم که از بازی لذت خواهم برد فقط نکته اصلیش اینه که ایا بازی 60 دلار میارزه اونم تو این بازار ایران که بازی را بخری صاحب اول و اخرش خودتی کسی اصلا سر در نمیاره این بازی چی هست که بخوای بفروشیش .بنابراین به نظرم گزینه منطقی اینه که وایسم بازی اف حسابی بخوره کلا بازی هایی که از نظر متا ضعیف عمل می کنند سریع تو psn اف میخورن .نمیدونم چیکار کنم :((

بابا متا که زرده هنوز! :دی
همچین گفتید خراب کرده فکر کردم الان رو 40 اینا داره میچرخه! :-":D

البته مطمئناً باید خیلی مشکلها داشته باشه که متاش اینجوری شده.... البته من خودم شخصاً انتظار 8-9 ازش نداشتم.
من که پیش‌خرید کردم، امشب بزنم دانلود اگه وقت شد جمعه یکمقدار بازی کنم ببینم چی به چیه. :دی

فقط یه نکته رو در مورد متای JRPGها و VNهاو... همیشه تو ذهنتون داشته باشید (که مطمئناً دارید)... اونم شاهکاره نمرات Nier تو نسله قبله.
البته غیرممکنه که قضیه Nier برای بازی دیگه‌ای تکرار بشه ولی خب بازم خوبه که آدم فراموشش نکنه! :دی

خب بازی هم تو ایران یافت شد

quooy0gokl793ctgnftw.jpg

GAF's Best of E3 2016 Awards

خب بهترین بازی های e3 هم از نظر کاربران gaf هم مشخص شد ... نکته جالبش برای ما ... ۶و۷ شدن nier و پرسونا و چهاردهم شدن عزیز دل gravity rush 2 بدون داشتن نمایش در کنفرانس ... انحصاری بودن و نداشتن فن بیس حتی متوسط ... ff xv هم ۱۵م شد

با ارزوی موفقیت در متا و فروش برای دو سوپر استار جدید سونی cat و raven ساما

آخرین ویرایش:
من که میگم از این دست بازیا که به این شکل منتشر میشن نخرید .. تا حداقل سازنده ها و ناشرین عزیز به خود بیان ... که هر چیزی رو تو پاچه ملت نمیتونن بکنن ...
البته یه دیدگاه دیگه هم هست البته خارج از ایران همه میگن باید این جور بازی ها را خرید و ازشون حمایت بشه تا این سبک منقرض نشه .همین الان نگاه کن دوران ps2 ماهی ۲ ۳ تا جی ار پی جی خوب داشتیم اما الان چی سالی ۲ ۳ تا هم نمیاد.من چنتا استریم لایو از بازی دیدم چند تا یوزر ریویو هم توی گف خوندم اکثرا راضین از بازی حداقل بهش ۷ میدن

مازیار این همون Zero Escape که کلی توو ‌تاپیک بهش اشاره کردیم :D بازی ادامه ی دو‌ نسخه قبلیه 9hours 9persons 9doors و Virtua Last Reward ، نسخه اول (999) روو DS در دسترسه و VLR روو Vita و 3DS، حالا برای Zero Time Dilemma حداقل باید VLR رو بازی کنی، یا میتونی صبر کنی 999 برای PC بیاد.

با توجه به نقدا که ترکونده بازی! از اسپایک چونسافت غیر از این انتظار نمیرفت >:D<
من الان 999 رو بازی نکردم تو درک داستان VLR به مشکل بر میخورم؟!
موراماسا رو بازی کردم :دی عالیه تا اینجا... به اکت پنجم رسیدم و تنها چیزی که کمبودش احساس میشه چالشه! حتی باس فایت ها هم زیاد سخت نیستن... تا الان حتی 1 بار هم نمردم :/ حتی هلثم اونقدر کم نشده که احساس خطر بکنم... داستانشم جذابه... موسیقی بازی عالیه! عالی... طراحی هنری بازی هم شاهکاره :دی بعضی محیطای بازی مثل یه تابلوی نقاشیه! ادم از دیدنش سیر نمیشه... فک کنم هنوز زود باشه برای نمره دادن... ولی بدون در نظر گرفتن راحتی بازی، تا الان فوق العاده بوده... ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن...
چرا انقد درگیر متا شدین :دی ؟! متا برای من ملاک خوب یا بد بودن یا خرید یه بازی نیست... تا خود ادم تجربه نکنه نمیتونه نظر بده... بنظرم بیخیال متا بشید و به حرف دلتون گوش بدید و بازی رو بخرید و لذت ببرید :دی

من الان 999 رو بازی نکردم تو درک داستان VLR به مشکل بر میخورم؟!

نه کرکترای VLR کلا با 999 فرق میکنه (من خودم 999 رو بازی نکردم ولی هیچ مشکل خاصی نداشتم) ولی مشکل اینجاست که از VLR و 999 یه سری کرکترا اومدن توو ZTD.

نه کرکترای VLR کلا با 999 فرق میکنه (من خودم 999 رو بازی نکردم ولی هیچ مشکل خاصی نداشتم) ولی مشکل اینجاست که از VLR و 999 یه سری کرکترا اومدن توو ZTD.

مرتضی, بزنم منقرضت کنم.... :D:D
خوب باید اسپویل کنم دیگه, نمیذاری این دهان بسته بماند...

کرکتر های 999 توی VLR که حضور دارن مرتضی, قشنگ هم خیلی حضور دارن...

جونپی و جونپی پیر شده توی VLR یکی نیستن ؟!
CLOVER چی ؟!
:D:D:D:D

ولی من پیشنهاد میکنم کسایی که به 999 و VLR دسترسی ندارن یا حوصله ندارن این ویدیو ReCap رو ببینن که حال کنن....
و کسایی که VLR رو میخوان بازی کنن و از روی 999 بگزرن - فقط نصف ویدیو رو ببینن....

==
^___^

مرتضی, بزنم منقرضت کنم.... :D:D
خوب باید اسپویل کنم دیگه, نمیذاری این دهان بسته بماند...

کرکتر های 999 توی VLR که حضور دارن مرتضی, قشنگ هم خیلی حضور دارن...

جونپی و جونپی پیر شده توی VLR یکی نیستن ؟!
CLOVER چی ؟!
:D:D:D:D

ولی من پیشنهاد میکنم کسایی که به 999 و VLR دسترسی ندارن یا حوصله ندارن این ویدیو ReCap رو ببینن که حال کنن....
و کسایی که VLR رو میخوان بازی کنن و از روی 999 بگزرن - فقط نصف ویدیو رو ببینن....

==
^___^

عه؟ جدا؟ :D من دقیق اسمارو یادم نیست کلاور همون دختر موو صورتیه بود؟ من چون 999 رو بازی نکردم دقیق نمیدونم، قبلا هم رفتم Artهای 999رو دیدم کسی آشنا نبود فکر کردم تکراری نیس :D

ویرایش: الان نگاه کردم کلاور 999 خیلی با VLR فرق میکنه، حق داشتم نفهمم :D

عه؟ جدا؟ :D من دقیق اسمارو یادم نیست کلاور همون دختر موو صورتیه بود؟ من چون 999 رو بازی نکردم دقیق نمیدونم، قبلا هم رفتم Artهای 999رو دیدم کسی آشنا نبود فکر کردم تکراری نیس :D

خخخخخخ...
مرتضی این ویدیو رو ببین , مغزت منفجر میشه پس....

^___^

Tales of Hearts R 6$

زندگی زیباست :D
لامصب سونی این چندوقته با بازیای ویتا نابود کرده جیب ملت رو :دی من اگه ویتا داشتم دست کم ۴-۵ تا بازی توی همین یکی دوتا Sale اخیر میگرفتم :دی

این هفته که چیز خاصی برای من روی PS4 نداشت، به امید اینکه هفته دیگه سنران کاگورا حداقل یه ۲۰٪ آف بخوره روی PS4 تا بتونم بگیرمش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or