@BARDI YA
اتفاقا منم چند نسخهای Tales of بازی کردم و دوست دارم یه جورایی خودم رو Tales of فن بدونم
از بین این نسخههای که اومدن Xillia 1 , 2 و لعنت الله علیه Graces F رو بازی کردم و Vesperia رو هم یه ذره (در حد نیم ساعت) رفتم جلو ولی خب از اونجایی که بعد از Graces F رفتم سروقتش گیمپلی برام داشت تکراری میشد و فعلا بیخیالش شدم
اگه میبینی الان من هیچی از Tales of نمیگم همهاش تقصیر آریاست
@AsaraymA و باید به اون اعتراض کنی
کلی سر Zestiria هایپ بودم ولی چنان بازی رو شست گذاشت کنار که اصلا دیگه رغبت نکردم طرفش برم
این Berseria هم جالب میزنه ولی همین که توی دنیای Zestiria اتفاق میوفته کلی برام از هایپش کم میکنه و برای همین تا الان یه تریلر درست و حسابی هم ازش ندیدم و منتظرم ببینم نظر بچهها در موردش چیه بعد برم سروقتش.
ولی نه خارج از شوخی اینطوری که توی گف هم خوندم Zestiria زیاد جالب نشده و برای همین زیاد علاقهای به امتحانش ندارم. خصوصا که به نظر میاد بازم از اون شخصیتای روی اعصاب Graces Fـی توی بازی داره و شخصیت اصلیش هم شدیدا بچه مثبت میزنه
===
@Red Ѵ
خیلی عجیبه وحید، منم مثل آریا فکر میکردم تو پرسونا ۳ رو خیلی دوست داری و یکی از بازیهای محبوبته
مطمئنی جایی ابراز علاقهای به پرسونا ۳ یا ماکوتو نکردی؟
در هر حال همونطوری که آریا گفت Cold Steel هم تم مدرسهایش بالاست ولی خب مدرسهای که توی بازی میری در واقع دانشکده نظامی حساب میشه برای همین با پرسونا جوش فرق داره. بعد خیالت راحت Persona Clone هم نیست
درسته یه سری چیزا ازش قرض میگیره ولی تفاوت زیادی با پرسونا داره که میشه اون رو یه تجربه متفاوت جدا حساب کرد. در کل به نظرم اگه بتونی از همون شروع کند بازی بگذری و داستان کم کم شکل بگیره، بدجوری باهاش حال میکنی
به نظرم خوبی Cold Steel اینه که بالانس خوبی بین گیمپلی و داستانش داره. یعنی اگه یک ساعت بخش داستانی و خوندن متنه بعد به اندازه کافی گیمپلی و مبارزه بهت میده تا قشنگ خستگی اون بخشا از تنت در بره و برای بخش بعدی داستانی قشنگ آمادهات میکنه
===
جا داره الان که بحث Persona و سری MegaTen شده منم یه اعترافی بکنم
من هیچوقت حوصلهام نشد برم سروقت Persona 3 فقط برای اینکه میگفتن بازی توی Tartarus جای سیو بهت نمیده و اگه مردی باید کل دانجن رو از اول بری و اینکه دانجنا کاملا رندوم هستن
یکی این، یکی هم که اینکه همین الان Nocturne رو به عنوان PS2 Classic روی PS3 دارم ولی بیشتر از یک ساعت بازیش نکردم و حتی هنوز داستان کامل شروع نشده ازش اومدم بیرون با این بهانه که «باید به موقعش برگردم و روش درست و حسابی وقت بزارم» ولی الان ماهها گذشته و یه عالمه بازی کردم و اصلا طرف Nocturne نرفتم