طرفداران ژانر JRPG

بچه ها خبری از Ni No Kuni 2 نیست؟ :( بشدت با نسخه قبل حال کردم، بعد مدتها با JRPG دوباره آشتیم داد، اللخصوص اللخصوص انیمیشن ها و کات سین هاش هم اثر استدیو والا اعظم Ghibli بود و آدم رو روانی و مدحوش میکرد :دی گیم پلی فوق العاده و درگیر کننده ای هم داشت، هرچند ملت میگفتن یه سری شباهت ها با سری بازی های Pokemon داره :دی ( من که پوکمون بازی نکردم چون ماشالا کمپلت دست نینتندو هست :دی )

-------

امشبم به امید خدا استارت Trails Of Cold Steel رو میزنم، چندتا تریلر دیدم، مورد پسند شد ولی باید بازی کنم و بعد نظرم رو میگم :think: :دی مسئله اینه زیاد Persona فن نیستم ولی انگار بازی یجور Persona Clone هست :دی

امشبم به امید خدا استارت Trails Of Cold Steel رو میزنم، چندتا تریلر دیدم، مورد پسند شد ولی باید بازی کنم و بعد نظرم رو میگم :think: :دی مسئله اینه زیاد Persona فن نیستم ولی انگار بازی یجور Persona Clone هست :دی

فقط TB رو قبول داری بعد پرسونا فن نیستی؟ چجوری میشه؟ :D

طرفدار شدید TBای بعد پرسونا فن نیستی؟ چجوری میشه؟ :D
بصورت کلی با داستان و کاراکترا مشکل دارم، زیاد با فضای دبیرستانی و مدرسه ای داستان های جاپونی ارتباط برقرار نمیکنم :دی تا حالا هم کامل هیچکدوم از نسخه هاش رو تموم نکردم، تا حدودی Pesona 3 که اون مقدار از بازی من در مقابل اون عظمت بزرگیش هیچه :دی

البته البته نگفتم بدم میاد یا مشکلی باهاش دارم، گفتم زیاد فن اش نیستم :دی بعدم انصافا بیاید منطقی باشیم، JRPG هست و داستانش، داستان نگیرتت انگاری بازی تو دلت نمیشینه :دی حالا هرچقدر که گیم پلی خوب باشه و بی نقص و باقی موارد :دی

@Red Ѵ
کلاً سلیقه‌ای‌‍ه و نمیشه همه با همه چی حال کنن... ولی من همیشه فکر میکردم که تو پرسونا فنی... نمیدونم چرا؟! یا حداقل فکر میکردم با شماره 3 خیلی حال میکنی! :دی
توهم زده بودم گویا! :دی

پرسونا 3 شماره یک لیسته من و بهترین و دوست‌داشتنی بازی هست که تا حالا انجام دادم... داستان‌اش فوق‌العاده‌ است و خیلی تیره و تاره و پایان Mind Fu*kی هم داره.
برای همین فکر میکردم حتماً باهاش حال میکنی. :دی

بصورت کلی با داستان و کاراکترا مشکل دارم، زیاد با فضای دبیرستانی و مدرسه ای داستان های جاپونی ارتباط برقرار نمیکنم :دی تا حالا هم کامل هیچکدوم از نسخه هاش رو تموم نکردم، تا حدودی Pesona 3 که اون مقدار از بازی من در مقابل اون عظمت بزرگیش هیچه :دی

البته البته نگفتم بدم میاد یا مشکلی باهاش دارم، گفتم زیاد فن اش نیستم :دی بعدم انصافا بیاید منطقی باشیم، JRPG هست و داستانش، داستان نگیرتت انگاری بازی تو دلت نمیشینه :دی حالا هرچقدر که گیم پلی خوب باشه و بی نقص و باقی موارد :دی

اتفاقا اتفاقا پرسونا ویژگی اصلیش داستان خوفناکشه :D بدیه پرسونا اینه که اوایل بازی خیلی کند پیش میره و هیجان نداره به خاطر همین خیلیا همون اوایل یهو ولش میکنن، باید بشینی پاش تا آخر بری اون وقته که پرسونا مثل یه روح سرگردون Hauntت میکنه :D اون تم مدرسه ای هم بیخیال شو، چون اوایل یکم توو چشم میاد، بعدش دیگه انقدر داستان جذاب میشه یادت میره همچین تمی هم داره بازی :D

پ.ن: چقدر سریع نقل قول کردی :)) 10ثانیه نشد ادیتش کردم :D

@Red Ѵ
کلاً سلیقه‌ای‌‍ه و نمیشه همه با همه چی حال کنن... ولی من همیشه فکر میکردم که تو پرسونا فنی... نمیدونم چرا؟! یا حداقل فکر میکردم با شماره 3 خیلی حال میکنی! :D
توهم زده بودم گویا! :D

پرسونا 3 شماره یک لیسته من و بهترین و دوست‌داشتنی بازی هست که تا حالا انجام دادم... داستان‌اش فوق‌العاده‌ است و خیلی تیره و تاره و پایان Mind Fu*kی هم داره.
برای همین فکر میکردم حتماً باهاش حال میکنی. :D
عجب :دی اصن داغونم کردی با این حرفت آریا :( :دی I let you down :( :دی

زیر سوال بردن Persona با عرض معذرت واقعا حماقته، این سری بازی از بس بزرگ و قوی هست و عاشق داره کلا...، سلیقه من درب و داغونه متاسفانه :دی شاید بدلیل انیمه های بدی بوده که تو این سبک داستان و جاپون های اسکول دیدم :دی
آریا با این تفاسیر هنوزم Cold Steel رو توصیه میکنید برام؟

اتفاقا اتفاقا پرسونا ویژگی اصلیش داستان خوفناکشه :D بدیه پرسونا اینه که اوایل بازی خیلی کند پیش میره و هیجان نداره به خاطر همین خیلیا همون اوایل یهو ولش میکنن، باید بشینی پاش تا آخر بری اون وقته که پرسونا مثل یه روح سرگردون Hauntت میکنه :D اون تم مدرسه ای هم بیخیال شو، چون اوایل یکم توو چشم میاد، بعدش دیگه انقدر داستان جذاب میشه یادت میره همچین تمی هم داره بازی :D

پ.ن: چقدر سریع نقل قول کردی :)) 10ثانیه نشد ادیتش کردم :D
این حرفت منو به فکر وا داشت :D چون راسیاتش رو بخوای خیلی هم سعی و تلاش نکردم برای سری :D شاید به این برمیگرده که زیاد JRPG باز خوفی نیستم :D ارتباطم با این سبک از FF شروع شد و تو ذهنم همیشه این سبک رو با این سری بازی میشناختم. گوشه و کنار بعضا بازی های خوب رو بازی میکردم ولی معدود.
شاید عجیب باشه بگم که حالا اگه از FF VI و FF VII بگذریم که برای من بقول آریا Top One ها هستند، بیشترین ارتباط رو با FF XII برقرار کردم. بعدم سری Drakengard بخاطر معرفی احسان @Kaine رو خیلی دوست داشتم :D چقدرم سختی کشیدم برای پیدا کردن و بازی کردن این Drakengard لعنتی :D But Totally Worth It :D Star Ocean و Dragon Quest ها هم جز فیوریت ها هستند :D

یعنی بنظرتون ایندفعه بشینم با اصرار بیشتری پاش؟ :D

این حرفت منو به فکر وا داشت :D چون راسیاتش رو بخوای خیلی هم سعی و تلاش نکردم برای سری :D شاید به این برمیگرده که زیاد JRPG باز خوفی نیستم :D ارتباطم با این سبک از FF شروع شد و تو ذهنم همیشه این سبک رو با این سری بازی میشناختم. گوشه و کنار بعضا بازی های خوب رو بازی میکردم ولی معدود.
شاید عجیب باشه بگم که حالا اگه از FF VI و FF VII بگذریم که برای من بقول آریا Top One ها هستند، بیشترین ارتباط رو با FF XII برقرار کردم. بعدم سری Drakengard بخاطر معرفی احسان @Kaine رو خیلی دوست داشتم :D چقدرم سختی کشیدم برای پیدا کردن و بازی کردن این Drakengard لعنتی :D But Totally Worth It :D Star Ocean و Dragon Quest ها هم جز فیوریت ها هستند :D

یعنی بنظرتون ایندفعه بشینم با اصرار بیشتری پاش؟ :D

به به :D سلیقتم که خیلی خوبه :D من خودم بهترین بازی عمرم همون FFXII که گفتیه :D

یه چیز بگم خیالت راحت تر شه، من خودم اول که پرسونا 3 رو بازی کردم ولش کردم (هنوز که هنوزه به خودم فحش میدم به خاطر حماقتم :D) ولی بعدا که برگشتمو ادامه دادمش رفت توو Top10 بهترین تجربه های عمرم (هنوزم روو مموری ویتام هست بعضی موقع ها میرم بازی میکنم) آریام که دیگه میشناسیو میگه بهترین بازی عمرشه :D به نظر من ارزششو داره حتی اگه حال نکردی هم بازیو تموم کنی که مطمئن شی باهاش ارتباط برقرار نمیکنی :D

زیر سوال بردن Persona با عرض معذرت واقعا حماقته، این سری بازی از بس بزرگ و قوی هست و عاشق داره کلا...، سلیقه من درب و داغونه متاسفانه :D شاید بدلیل انیمه های بدی بوده که تو این سبک داستان و جاپون های اسکول دیدم :D
آریا با این تفاسیر هنوزم Cold Steel رو توصیه میکنید برام؟

زیر سوال بردن پرسونا بنظرم اصلاً هم حماقت نیست و بالاخره هر کی با یه چی حال میکنه و یکی ممکنه با شروع آروم و بعضی لوس بازی‌های سری و سبک اصلاً ارتباط برقرار نکنه. :D
خیلی وقتها پیش میاد که آدم از یه داستان با تم مدرسه‌ای خوشش بیاد و از یه داستان دیگه با همین موضوع خوشش نیاد. :D کاملاً عادیه.

کلاً خوبی این تاپیک و اون کلوب خدابیامرز همین بود که هر کی هر چی دوست داشت میگفت و هر بازی رو هم میخواست زیر سوال میبرد و کسی هم کاری نداشت... این حملات انتحاری برای دفاع از عنوان مورد علاقه و جنگ جنگ تا پیروزی برای باقی جاهای فرومه. :D
من خودم کلی بازی هست که برام تو Category کاسه توالت قرار دارن و اگه نام ببرم احتمالاً دوستان نارنجک بدست تو فروم با تراکتور از روم رد میشن! :D

این Cold Steel هم تم مدرسه‌ای داره... زیادم داره.
داستانه خوبی رو روایت میکنه و خیلی برای شماره بعدی هایپت میشی، البته مثل تمام JRPGهای دیگه شروع بازی خیلی آرومه و تا بیفته رو دور زمان میبره.
گیم‌پلی بازی هم عالیه... کلاً برو اون پست علی دانته رو راجع به بازی یکدور دیگه بخون، خیلی خوب توضیح داده. :D
بنظر من که ارزش داره و اگه پاش وقتی بزاری فکر کنم خوشت بیاد. :D

راستش تو دوران ps2 فکر میکردم خیلی jrpg بازم خیلی هم ارپی جی بازی کردم اما ماشالله ps2 خیلی jrpg داشت دو تا حسرت برام مونده یکی persona بود که بازی نکردم الانم لحظه شماری میکنم تو استور تحت بازی های ps2 on ps4 بیاد بگیرمش .البته چند تا shin megami tensei مثل devil summoner و یکی دو تا دیگه را بازی کرده بودم یکی هم rogue galaxy بود که چون اخر دوران ps2 اومده بود دستگاه را فروخته بودم نتونستم بازی کنم که خوشبختانه روی psn اومد گرفتم بازی کردم کلا کارای level 5 را خیلی دوست دارم لامصبا بلدن بازی بسازن .

من اعتراض بکنم...
:|:|

چرا هیچ باگایارویی پیدا نمیشه درباره ی سری Tales of صحبت بکنه !؟
بابا مرتیکه ها تازه تریلر Tales of Berseria اومده بیرون البته تازه ی تازه هم نه ولی خوب اخیرا بیرون اومده...
شخصیت اصلی مثل لایت از 13 محکم و سرده و اووووووووووووووووووف...

^___^

خخخخخ , Tales of باز میدونم که یاسر هست و آریا هم که اینقدر این Abyss رو کوبوند تو سر من که پارسال رفتم برای 3DS سفارش دادم و بازیش کردم و به .... دچار شدم....
عالی بود و خیلی سرد مثل Vesperia....

نمیدونم من بد سلیقه ام یا نه ولی بهترین Tales of برای من Graces F بود که هیچ وقت سوفی رو یادم نمیره....
فاینال هم همینه که همیشه 13 رو دوز داشتم ولی همه از جمله شینه خان فرشاد من رو میکوبید و میکوبه...
خخخخخ...
البته چون اولین Tales of ای بود که بازی کردم Graces F تاثیرش خیلی روم زیاد بود...
$___$

خوب من یه چیزی بگم به بچه های که می خوان بدونن کجای دنیای jrpgقرار دارن و با توجه به بازی های که انجام دادن در چه سطحی هستن اینکه بازی وگرنت استوری ps1 مدرک دکترای آلی jrpgهست^:)^ درست که دیگه الان کیفیتش خیلی پاین و بازی کردنش سختو سنگین اما اگه کسی بازیش نکردباشه دارای این مدرکم نیست [-xخودمم خیلی دوست دارم که یه رمیکی از این عنوان بشه که هم دوباره یکی از لجندری های دنیای گیمو بازی کنیم هم مدرکمو به روز کنم:>

من اعتراض بکنم...
:|:|

چرا هیچ باگایارویی پیدا نمیشه درباره ی سری Tales of صحبت بکنه !؟
بابا مرتیکه ها تازه تریلر Tales of Berseria اومده بیرون البته تازه ی تازه هم نه ولی خوب اخیرا بیرون اومده...
شخصیت اصلی مثل لایت از 13 محکم و سرده و اووووووووووووووووووف...

^___^

خخخخخ , Tales of باز میدونم که یاسر هست و آریا هم که اینقدر این Abyss رو کوبوند تو سر من که پارسال رفتم برای 3DS سفارش دادم و بازیش کردم و به .... دچار شدم....
عالی بود و خیلی سرد مثل Vesperia....

نمیدونم من بد سلیقه ام یا نه ولی بهترین Tales of برای من Graces F بود که هیچ وقت سوفی رو یادم نمیره....
فاینال هم همینه که همیشه 13 رو دوز داشتم ولی همه از جمله شینه خان فرشاد من رو میکوبید و میکوبه...
خخخخخ...
البته چون اولین Tales of ای بود که بازی کردم Graces F تاثیرش خیلی روم زیاد بود...
$___$
اره منم خیلی منتظر berseria هستم تریلر اخرشم عالی بود بازی هم که اگست نسخه جی میاد احتمالا فبریه یا مارس هم نسخه غربیش بیاد از tales ها vesperia وxillia 1 2 , zesteria ,symphonia را بازی کردم با اختلاف بین اینایی که بازی کردم symphonia بود که به تازگی روی استیم هم اومد کسی بازی نکرده بگیره بازی کنه خدا بود

@BARDI YA
اتفاقا منم چند نسخه‌ای Tales of بازی کردم و دوست دارم یه جورایی خودم رو Tales of فن بدونم :D از بین این نسخه‌های که اومدن Xillia 1 , 2 و لعنت الله علیه Graces F رو بازی کردم و Vesperia رو هم یه ذره (در حد نیم ساعت) رفتم جلو ولی خب از اونجایی که بعد از Graces F رفتم سروقتش گیم‌پلی برام داشت تکراری می‌شد و فعلا بیخیالش شدم :D

اگه می‌بینی الان من هیچی از Tales of نمیگم همه‌اش تقصیر آریاست @AsaraymA و باید به اون اعتراض کنی :D کلی سر Zestiria هایپ بودم ولی چنان بازی رو شست گذاشت کنار که اصلا دیگه رغبت نکردم طرفش برم :D :)) این Berseria هم جالب میزنه ولی همین که توی دنیای Zestiria اتفاق میوفته کلی برام از هایپش کم میکنه و برای همین تا الان یه تریلر درست و حسابی هم ازش ندیدم و منتظرم ببینم نظر بچه‌ها در موردش چیه بعد برم سروقتش.

ولی نه خارج از شوخی اینطوری که توی گف هم خوندم Zestiria زیاد جالب نشده و برای همین زیاد علاقه‌ای به امتحانش ندارم. خصوصا که به نظر میاد بازم از اون شخصیتای روی اعصاب Graces F‌ـی توی بازی داره و شخصیت اصلیش هم شدیدا بچه مثبت میزنه :-&:-&:-&
===
@Red Ѵ
خیلی عجیبه وحید، منم مثل آریا فکر می‌کردم تو پرسونا ۳ رو خیلی دوست داری و یکی از بازی‌های محبوبته :D مطمئنی جایی ابراز علاقه‌ای به پرسونا ۳ یا ماکوتو نکردی؟ :-?

در هر حال همونطوری که آریا گفت Cold Steel هم تم مدرسه‌ایش بالاست ولی خب مدرسه‌ای که توی بازی میری در واقع دانشکده نظامی حساب میشه برای همین با پرسونا جوش فرق داره. بعد خیالت راحت Persona Clone هم نیست :D درسته یه سری چیزا ازش قرض میگیره ولی تفاوت زیادی با پرسونا داره که میشه اون رو یه تجربه متفاوت جدا حساب کرد. در کل به نظرم اگه بتونی از همون شروع کند بازی بگذری و داستان کم کم شکل بگیره، بدجوری باهاش حال میکنی :D به نظرم خوبی Cold Steel اینه که بالانس خوبی بین گیم‌پلی و داستانش داره. یعنی اگه یک ساعت بخش داستانی و خوندن متنه بعد به اندازه کافی گیم‌پلی و مبارزه بهت میده تا قشنگ خستگی اون بخشا از تنت در بره و برای بخش بعدی داستانی قشنگ آماده‌ات میکنه :D
===
جا داره الان که بحث Persona و سری MegaTen شده منم یه اعترافی بکنم :D من هیچوقت حوصله‌ام نشد برم سروقت Persona 3 فقط برای اینکه میگفتن بازی توی Tartarus جای سیو بهت نمیده و اگه مردی باید کل دانجن رو از اول بری و اینکه دانجنا کاملا رندوم هستن :-":D

یکی این، یکی هم که اینکه همین الان Nocturne رو به عنوان PS2 Classic‌ روی PS3 دارم ولی بیشتر از یک ساعت بازیش نکردم و حتی هنوز داستان کامل شروع نشده ازش اومدم بیرون با این بهانه که «باید به موقعش برگردم و روش درست و حسابی وقت بزارم» ولی الان ماه‌ها گذشته و یه عالمه بازی کردم و اصلا طرف Nocturne نرفتم x_x:D

آخرین ویرایش:
Dante Never Cry@

علی دانتههههههههههههههههههه....
توهین مستقیم به Graces F (ص).....

^___^

واقعا علی تو از گریسیز چرا بدت میاد !؟
چیش بد بود !؟
جون بردیا !؟

Abyss رو بازی کردی !؟
بشین بزنش حتما...
پیشمون شدی من خود فروشی میکنم خودم رو بت... x_xx_x

==========

راستی علی و بچه ها کسی این Natural Doctorine رو بازی کرده !؟
من 2 ساعت بازی کردم دیگه وقت نکردم بازی کنم !!!

جزو JRPG ها حسابش کنیم آیا ؟!

آریا بیا کمک....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or