خب E3 هم تموم شد و انصافاً عجب E3 توپی هم بود... قشنگ عناوین ژاپنی ترکوندن.
Persona 5 که قشنگ منهدم کرد با اون تریلر Off Screen...
watch?v=oqcl-GRkVVU&index=35&list=PLraFbwCoisJCKC-nfiSoagrbG5N2t5yJc
همه چی عالی بود، از Eventها و شغلهای مختلف گرفته تا شخصیتهای جدید... گرچه کمتر از اینم اصلاً از پرسونا انتظار نمیرفت.
منم که دیگه رفتم تو مدیا بلکاوت و اگه بتونم جلو خودم و بگیرم دیگه اخباره بازی رو دنبال نمیکنم.
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II
Trails of Cold Steel II هم که تریلر خیلی خوبی داشت... فقط کسایی که شماره اول بازی نکردن تریلرو نبینن چون احتمالاً هیچ حس خاصی بهشون دست نمیده ولی اگه شماره اول و بازی کرده باشید، تریلرش شدید هایپ میکنه...
@Dante Never Cry عــــــــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی....! اون صحنه آخرو دیدی!!!! یعنی خار مادره هایپ بود.
شماره اول عالی بود ولی شماره دوم بنظرم یه چیزه عجیب غریبی میشه و میره اون بالا مالاها کنار دسته یکسری عناوین خیلی شاخ.
بغیر از اون مدیر گف اکثر ژاپنیهاییم که بازی کردن متفق القول گفتن که بازی بهتر از شماره اول هست و همین بهتر بودن از شماره اول که خودش خیلی شاخه مشخص میکنه که با چه چیزه هیولایی قراره طرف باشیم.
Star Ocean: Integrity and Faithlessness
استار اوشن هم Launch Trailer خیلی خوبی داشت... البته این لعنتی تمام تریلرهاش عالی بوده و از اونجایی که کاره tri-Aceه کیفیتش کاملاً تضمین شدست.
watch?v=eEQUmpHERoM&list=PLraFbwCoisJDSoIvMowG-vN0JOv0GDOyR&index=125
بازی رو استور برای پیشخریدم اومده... من که پیشخرید کردم... بروبچ اگه کسی هست که دو به شکه که بازی چطور از اب در میاد خیالش تخت باشه... با این تیم رویایی که برای ساخت بازی دور هم جمع شدن و ویدیوهای طولانی که از بازی پخش شده امکان خراب شدن بازی از صفر هم کمتره.
البته بگم که بازی نسبت به شمارههای قبلی و کلاً بازیهای هم سبک (JRPGهایی که اکشن همزمان هستن) خیلی سختتر شده و تو پیشنمایش بازی دلایلشو توضیح دادم، بیشتر برای برگشتن المانهای کلاسیک سری + یکسری امکانات جدید که من خیلی باهاشون حال کردم.
این 28 جون که قراره بازی بیاد عجب روزیه! استار اوشن و زیرو اسکیپ و گاد ایتر: ریسارکشن هر 3 تا باهم تو این روز ریلیز میشن!
بدبخت جیب مبارک قراره گنگ بنگ بشه.
Nier هم که اندازه کافی تو تاپیکش بروبچ خودشونو جر دادن!
این تریلر باس فایتی که علی دانته گذاشته هیولا است
موزیک و اتمسفر بازی که مثل شماره اول عالیه... گرافیک و گیمپلی هم به لطف پلاتینیوم پشم ریزون بود قشنگ.
این 60 فریم بودن بازی بنظرم خیلی خوبه... یه نرمی فوقالعادهای به حرکات داده.
یکی از بهترین باسفایت تریلرهایی بود که تا حالا دیدم... شکل ظاهری باس و حرکاتش خیلی عالی بود...
یه نکتهای هم که منو خیلی خوشحال کرد این تاخیر خوردن بازی به 3-4 ماه اول 2017 بود، چون مطمئناً اگه 2016 و تو این شلوغی بازی میومد قشنگ تر میخورد به فروشش، ولی الان راحت میتونه اسفند یا فروردین بیاد و از اونجایی که اون موقعها اصولاً خلوته فروش خوبی هم میتونه داشته باشه... کماکان بعد از پرسونا مورد انتظارترین بازیه منه.
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Final Fantasy XII هم یه ویدیو 9 دقیقهای از گیمپلی بازی دادن که خیلی خوب بود...
@vaan 2 @K o j i m a مرتضی و مازیار کجایین؟! برید حتماً ویدیو رو ببینید.
watch?v=rsIyNMenBB4
گرافیک که خیلی بهتر شده، این قابلیت Turbo Mode هم بنظرم خیلی خیلی چیزه بدردبخوری هست مخصوصاً وقتی میخوای فارم کنی قشنگ کلی آدمو جلو میندازه... دو تا سرعت مختلفم داره، 2x (دوبرابر سرعت عادی) و 4x (چهاربرابر سرعت عادی)
کلاً خیلی ویدیو خوبی بود و هایپ بازی شدید زد بالا... فقط خیلی حیف شد که برای ویتا نمیاد، آنچنان گرافیکی هم نداره که بخوای بگی تو ویتا اجرا نمیشه.
البته برای من که فرقی نمیکنه و آخرش ریموت پلی بازی میکنم.
Final Fantasy XV این تریلر Story Cinematic که دادن جالب بود، ویدیو تبدیل ماشین و پرواز کردنش هم خیلی خوشم اومد مخصوصاً این Type F خیلی خرکی و تخیلی بود.
watch?v=nJDAJ35F3D0
watch?v=9HZP0crHJvs&index=27&list=PLraFbwCoisJCKC-nfiSoagrbG5N2t5yJc
کماکان بسیار با بازی حال میکنم خیلی بهش اُمیدوارم.
Tales of Berseria این تریلری که ازش دادن خیلی هایپ بود... میکس و کارگردانی تریلر جوری بود که خیلی هیجان میداد.
البته اکثر صحنهها برای Opening بازی بود و اصولاً بدترین شمارههای سری هم بهترین Openingهارو داشتن.
watch?v=Cfm25GQ7Lq4
در کل مثل همیشه هر چی از سری Tales of بیاد اتوماتیک میره تو لیست مورد انتظارترینها ولی خب با این رویه داغونی که هیدیو بابا (تهیهکننده سری) پیش گرفته بعید میدونم بتونه تبدیل به یکی از بهترینها تو سری بشه... البته مسلماً بازی خیلی خوبی از آب در میاد، درست مثل زستریا، ولی اون چیزی که باید باشه نمیشه.
من بیشتر از همه منتظر شماره بعدی بازی هستم که گفتن یه عنوان تمام نسل هشتی هست و دیگه برای PS3 نمیاد، این لعنتی PS3 جلوی ورود خیلی ایدههای جدید و گسترده کردن دنیای بازی رو میگیره.
یادمه Tales of Festival 2012 یا 2013 بود که همین هیدیو بابا اومد راجع به یکسری ایدههای جدید برای سری صحبت کرد که حرفاش خیلی عالی بود، مثل یکپارچهسازی و هانت و این جور چیزا.
ولی هیچکدوم از این ایدهها هنوز تو سری اجرایی نشده که دلیلش کاملاً مشخصه.... من مطمئنم وقتی از این PS3 بکشن بیرون یه تغییر عظیمی تو سری میدن که واقعاً لازمه.
Attack on Titan من خیلی منتظرش نبودم، مخصوصاً تو این شلوغ پلوغی که کلی بازی خفن قراره بیاد... تریلرهای قبلی بازی هم جالب بودن ولی خیلی آدمو مشتاق به بازی نمیکرد.
تا این تریلر Advance GamePlay جدیدی که تو E3 نشون دادن!
watch?v=kU1tAKBFm_o&list=PLraFbwCoisJDSoIvMowG-vN0JOv0GDOyR&index=98
روانیه تریلرش!
با Levi دقیقاً حرکات انیمه رو اجرا میکنن با همون سرعت، بلکه بیشتر... اصلاً یه چیزه تو مخی بود شدید، خیلی خوشم اومد.
فکر نمیکردم بتونن همچین گیمپلی سرعتی و خر تو خری ازش در بیارن، عالی شده و رفت تو لیست انتظار.
ویدیویی که از Nioh پخش شدم جزو بهترین ویدیوهای این E3 برای من بود.
باسفایتهایی جدید، محیطهای مختلف و موسیقی هیولایی که رو تریلر بود میکس خیلی خوبی از آب در اومده بود.
این نقش منفی داستان هم خیلی ازش خوشم اومد، استایل و صدای خوفی داشت!
بعد از بازی کردن بتا قبلی رفته بود تو لیست خرید ولی الان با دیدن این تریلر بیشتر از قبل هایپ شدم براش، بتا جدیدشم که قراره آگوست بیاد.
این Nioh چیزیه که خیلیها همیشه آرزوشو داشتن... یه بازی با حال و هوای سولز تو ژاپن دوره سامورایی که با افسانههای بومی و قدیمی میکس شده.
خیلی ایدههای خفن میتونن برای باسفایتهای بازی داشته باشن، اصلاً یه وضعیه!
تمام نمایشهای گراویتی راش تو E3 مثل همیشه عالی بود.
همونطور که بچهها هم قبلاً گفتن من نفهمیدم چرا تریلر بازی رو تو کنفرانس سونی نشون ندادن!
تریلر گراویتی راش و Nioh جفتشون فوقالعاده بود و رو هم دیگه 5 دقیقه هم وقت نمیگرفت... قشنگ میتونستن تو اون ماراتون تریلرهایی که پشت هم نشون میدادن این دوتا رو هم بچپونن.
در کل برید تریلر بازی رو ببینید... عالیه.
watch?v=U_KQfxbzEFQ&list=PLraFbwCoisJDSoIvMowG-vN0JOv0GDOyR&index=73
یه مصاحبه مفصل هم IGN کرده که چیزهای باحالی (صحنههای جدید) توش نشون میدن:
watch?v=7vUBWimTKFE&list=PLraFbwCoisJBESky4tCNf4KCRn-vwD4hP&index=44
اینم نیم ساعت گیمپلی جدید که تو E3 نشون دادن:
watch?v=ZCgp9rxt8nk
در کل بازی فوقالعاده است، مخصوصاً قابلیتهای جدید که قبلاً هم نشون داده بودن خیلی خوب از آب در اومدن... این حرکات سوپرمنی جدیده بازی هم شدیداً عالی کار شدن.
دنیای رنگارنگ بازیم که اصلاً راجع بهش صحبت نکنیم بهتره... خیلی خوشگله!
Hatsune Miku Project Diva X
هاتسونه میکو هم یکسری ویدیو ازش دادن که مثل همیشه اون حس بندری واره گذشته رو داشت!
watch?v=DqHK1Qwi0b0&list=PLraFbwCoisJCKC-nfiSoagrbG5N2t5yJc&index=87
watch?v=qjOhUfSjW04&list=PLraFbwCoisJCKC-nfiSoagrbG5N2t5yJc&index=80
این از همون روزی که معرفی شد تو لیست خرید بود... فقط یه نکته جالبی که داشت اینه که تو تمام ویدیوهایی که نشون دادن، فکر کنم طرف داشت Extreme بازی میکرد، بی پدرمادر یکدونه Miss هم نداشت!!!!
تمام حرکاتو Cool میزد!
ویدیو Yakuza 0 هم خیلی هایپ بود، دلیل اصلیش هم اینه که بازی کلاً پیشدر آمده.
watch?v=XMUr36dCRik
یه ویدیو گیمپلی و مصاحبه هم علی دانته تو تاپیک بازی گذاشته که حتماً اونم ببینید.
من اصلاً عکس خالی هم از بازی میبینم هایپ میشم... فکر کن پیشدر آمد سری با دوستداشتنیترین کرکترهای سری!
یعنی خدایی به علی دانته و کشته مردههای سری میگفتن یه تز داستانی برای شماره جدید بدید عمراً یه همچین چیزه رویایی رو میتونستن متصور بشن!!
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Zelda جدیدم که دیگه سلطان نمایشهای E3 بود... انقدرم ازش ویدیو نشون دادن که حد نداره.
از استایل گرافیکی عالی بازی بگیر تا المانهای جدید گیمپلی و از همشون مهمتر این حس و حال تنهایی و کاوش تو دنیای بزرگ بازی.
فوقالعاده بود... برید تمام ویدیوهایی که از بازی اومده رو ببینید، یکی از یکی دیگه بهتره.
نقشه بازی که با اون چیزی که اینا نشون دادن اصلاً یه چیزه غیر قابل تصوره... خیلی بزرگ و گسترده است.
این بالا رفتن از در و دیوار و کوه و حتی باسفایتهای بازی هم بنظرم خیلی خوبه... کلآً هر چی نشون دادن عالی بود و صحبتهای آئونوما (کارگردان بازی) از همشون عالیتر.
گفت بازی به معنای واقعی کلمه شما رو آزاد میزاره تا هر کاری که دوست دارید انجام بدید... خیلیها ممکنه بازی رو تموم کنن ولی متوجه نشن که چرا لینک تو اون جای مرموز از خواب بیدار میشه و به قولی متوجه داستان نشن.
دقیقاً یه چیزی مثل سری سولز... هر چقدر بیشتر تو بازی کاوش کنی بیشتر متوجه لور و داستان بازی و اینکه چه اتفاقی داره میفته میشه... با نمایشی هم که داشتن دقیقاً این حس به آدم دست میده که یه دفعه تو یه دنیای جدید بیدار شده و تازه باید بفهمه چی به چیه و کی به کیه!
آئونوما حتی گفت که همون اول بازی میتونی یه راست بری سراغ غول آخر بازی و بازی رو تموم کنی ولی خب هیچی از جهان و داستان بازی متوجه نمیشی.
البته اینم گفت که همون اول سراغ غول اخر رفتن کاره خیلی سختیه.
ختم کلام اینکه نمایش فوقالعاده بازی در کنار صحبتهایی که آئونوما کرد و این نکته مهم که اسم بازی Zelda است (یکی از مهمترین IPهای صنعت) و توسط نینتندو داره ساخته میشه دیگه هایپو از سقفم زده بیرون.
فکر کنم زلدا جدید بیباگترین بازی OpenWorldی باشه که تا حالا عرضه شده... این تیم تست و باگگیری نینتندو هیولاست و میشه گفت تنها کمپانی هستن که برای 99% بازیهاشون Patch و آپدیت نمیدن.... از بس که بازیهاشون پولیش شده.
بهترین نمونه هم بنظرم Xenoblade Chronicles Xه... بازی به این عظمت که قشنگ Witcher3 و FallOut4 و 4-5 تا بازی دیگه رو تو خودش جا میده، من تو این 60-350 ساعتی که تا حالا بازی کردم فقط یکدونه باگ توش دیدم! اونم تو Noctilum یه جرکت محیر الوقوعی زدم و بین دو تا درخت گیر کردم!
البته بعد از یکی دو دقیقه جامپ زدن تونستم در برم.
----------------------------------------
واقعاً میشه گفت که یکی از بهترین E3های این چند سال اخیر برای بازیهای ژاپنی بود... هر چی بازی ژاپنی تو نمایشگاه بود حسابی ترکوند و اُمیدوارم موقع عرضه هم همینجوری بترکون باشن... تنها نکته تاریک نمایشها اون نمایش افتضاح فاینال 15 تو کنفرانس مایکروسافت بود!!
البته بعداً با ویدیوهایی که نشون دادن جبران شد ولی قشنگ معلوم بود مرتیکه الاغ بلد نیست بازی کنه!
هی میخواست بپره رو دست تایتانه، تو تایمینگش می*رید و پرت میشد عقب!
دیگه باید منتظر TGS و نمایش Dragon Quest جدید و DMC5 باشیم که بعدش دیگه با خیال راحت بتونیم سرمونو بزاریم زمین.