هممون از اینجور زخما خوردیم خود من چند وقت پیش DA:I رو با تخفیف خریدم ۲۵ دلار الان شده ۶ دلار!!! فقط ۶ دلار!!
Ps4 که هنوز خیلی jrpg نداره تازه داره موتورش روشن میشه اما به نظرم tales of zesteria را بخر ۵۰ درصد اف خورده ۲۵ دلار شده.dark cloud 2 با rogue galaxy هم هستند هر کدوم ۱۵ دلارن البته مال زمان ps2 هستن اما هر کدوم تو زمان خودشون شاهکاری بودنسلام
تقریباً 2 ماهه جی ار پی جی باز شدم و جز یه سری از عناوین خفن و معروف، چیز دیگه رو بازی نکردم... از شما اساتید محترم جی ار پی جی باز ( ) درخواست میکنم یه چندتا بازی خوب معرفی کنید (ویتا یا 4 فرقی نمیکنه) با بودجه 10 تا 30 دلار... ممنون از شما
ممنون دوست عزیز برای ویتا چطور؟!Ps4 که هنوز خیلی jrpg نداره تازه داره موتورش روشن میشه اما به نظرم tales of zesteria را بخر ۵۰ درصد اف خورده ۲۵ دلار شده.dark cloud 2 با rogue galaxy هم هستند هر کدوم ۱۵ دلارن البته مال زمان ps2 هستن اما هر کدوم تو زمان خودشون شاهکاری بودن
برای ویتا تا دلت بخواد JRPG هست. شما اول بگو توو این دو ماه چی بازی کردی، از چی خوشت اومده، کلا چجور سبکی دوست داری که آدم بدونه از کجا شروع کنهممنون دوست عزیز برای ویتا چطور؟!
شما اصن فک کن من هیچی بازی نکردمبرای ویتا تا دلت بخواد JRPG هست. شما اول بگو توو این دو ماه چی بازی کردی، از چی خوشت اومده، کلا چجور سبکی دوست داری که آدم بدونه از کجا شروع کنه
همینایی که بازی کردی خیلی خوبن ولی اگه بخوام در نظر بگیرم هیچی بازی نکردی اصلا خوب نیستن (غیر از LoH که هنوز تجربه نکردم من)شما اصن فک کن من هیچی بازی نکردم
The Legend of Heroes: Trails in the Sky
Danganronpa
اینارو زیاد بازی کردم
به علاه Senran kagura و Akiba'strip...
در حد دو سه ساعت هم FFX بازی کردم و پرسونا 4. البته پرسونا رو چون وقت نداشتم گذاشتم کنار...
درحال حاضر هم هیچ کدوم از عناوینی که نام بردم تو لایبراریم نیست و همشونو باید بخرم البته به نوبت... اینارو از یکی از دوستام گرفتم اکانتشو میخاست بهش پس دادم...
الان به جز اینایی که نام بردم میخام یکی دیگه بگیرم برای این ماه... شماهارو هم پروفایلاتونو چک کردم ماشالا همتون بدون جی ار پی جی شبا خوابتون نمیبره
LoL Up که نیستم گرویتی راشو بازی کردم... یه سال پیش خریدم هنوز بازی میکنم ( از شدت بی بازی ای رو ویتا ) سول سکریفایز و فریدم وارز هم رو اکانت اون بنده خدا بازی کردم ولی زیاد ار پی جی نبودن هیچ کدومشون بخاطر همین نام نبردم. کلاً اکانت اون دوستمون نعمتی بود... خدا بیامرزتش...همینایی که بازی کردی خیلی خوبن ولی اگه بخوام در نظر بگیرم هیچی بازی نکردی اصلا خوب نیستن (غیر از LoH که هنوز تجربه نکردم من)
برای تازه کار روو ویتا به نظرم یکی Zero Escape رو بازی کن حتما (بهت قول میدم یکی از بهترین تجربه های عمرت بشه)، یکی همین پرسونا 4 که ولش کردی ،من خودم پرسونا 3 رو بیشتر دوست دارم ولی بازی خیلی قدیمی تره (گرافیک پایینترو کیفیت صدای ضعیف ترو پورت بودنشو ازین صحبتا) شاید بهت نسازه، بازیهایی مثل Freedom Wars و Soul Sacrifice و Gravity Rush هم برای شروع خیلی خوبن (اگه بشه گفت JRPGان)
اینارو که بازی کردی لول آپ میشی میتونی بیای سراغ عناوینی مثل Ys و Danganronpa و Disgaea و Senran Kagura و New Little King Story و Demon Gaze و Conception و Tales of Heart R و...
با یه سریا مثل Atelier و Neptunia و Tales of ها هم خودم شخصا حال نمیکنم، برای همین پیشنهاد نمیکنم.
ویرایش: اگه فکر میکنی در حال حاضر لول آپ (بخون LoL Up) هستی که برم سراغ مووشکافی اون پیشنهادام
دست شما درد نکنه بابت راهنمایی منتظر بودم یه بهونه بیاد دستم زیرو اسکیپ رو بازی کنم فیزیکیش گیر میاد بخریم؟
بخش اول که فوقالعادست! اصلا فکرش رو هم نمیکردم رابطههای که توی نسخه اول داشتیم توی نسخه ۲ هم تاثیر بزارن! الان بشدت خوشحالم که یه Waifu خوب برای خودم توی نسخه اول انتخاب کردم هرچند هنوز تا گزینه آرمانی که Towa باشه فاصله استClear data from Trails of Cold Steel carries over, granting bonus stats and extra items, while also remembering the many relationships cultivated during earlier times spent at Thors Military Academy to allow for more personalized conversations throughout the story.
The Link System Returns with a new Overdrive Mode
Bonding with allies continues to pay off with the Combat Link System, netting a variety of combat benefits including healing, guarding, and more, while the new Overdrive mode allows linked characters to attack up to three turns in a row for new strategic battle options.