طرفداران ژانر JRPG

سلام :دی
تقریباً 2 ماهه جی ار پی جی باز شدم و جز یه سری از عناوین خفن و معروف، چیز دیگه رو بازی نکردم... از شما اساتید محترم جی ار پی جی باز ( :دی ) درخواست میکنم یه چندتا بازی خوب معرفی کنید (ویتا یا 4 فرقی نمیکنه) با بودجه 10 تا 30 دلار... ممنون از شما :دی

سلام :D
تقریباً 2 ماهه جی ار پی جی باز شدم و جز یه سری از عناوین خفن و معروف، چیز دیگه رو بازی نکردم... از شما اساتید محترم جی ار پی جی باز ( :D ) درخواست میکنم یه چندتا بازی خوب معرفی کنید (ویتا یا 4 فرقی نمیکنه) با بودجه 10 تا 30 دلار... ممنون از شما :D
Ps4 که هنوز خیلی jrpg نداره تازه داره موتورش روشن میشه اما به نظرم tales of zesteria را بخر ۵۰ درصد اف خورده ۲۵ دلار شده.dark cloud 2 با rogue galaxy هم هستند هر کدوم ۱۵ دلارن البته مال زمان ps2 هستن اما هر کدوم تو زمان خودشون شاهکاری بودن

Ps4 که هنوز خیلی jrpg نداره تازه داره موتورش روشن میشه اما به نظرم tales of zesteria را بخر ۵۰ درصد اف خورده ۲۵ دلار شده.dark cloud 2 با rogue galaxy هم هستند هر کدوم ۱۵ دلارن البته مال زمان ps2 هستن اما هر کدوم تو زمان خودشون شاهکاری بودن
ممنون دوست عزیز :دی برای ویتا چطور؟!

ممنون دوست عزیز :دی برای ویتا چطور؟!
برای ویتا تا دلت بخواد JRPG هست. شما اول بگو توو این دو ماه چی بازی کردی، از چی خوشت اومده، کلا چجور سبکی دوست داری که آدم بدونه از کجا شروع کنه :D

برای ویتا تا دلت بخواد JRPG هست. شما اول بگو توو این دو ماه چی بازی کردی، از چی خوشت اومده، کلا چجور سبکی دوست داری که آدم بدونه از کجا شروع کنه :D
شما اصن فک کن من هیچی بازی نکردم :دی
The Legend of Heroes: Trails in the Sky
Danganronpa
اینارو زیاد بازی کردم
به علاه Senran kagura و Akiba'strip...
در حد دو سه ساعت هم FFX بازی کردم و پرسونا 4. البته پرسونا رو چون وقت نداشتم گذاشتم کنار...
درحال حاضر هم هیچ کدوم از عناوینی که نام بردم تو لایبراریم نیست و همشونو باید بخرم :دی البته به نوبت... اینارو از یکی از دوستام گرفتم اکانتشو میخاست بهش پس دادم...
الان به جز اینایی که نام بردم میخام یکی دیگه بگیرم برای این ماه... شماهارو هم پروفایلاتونو چک کردم ماشالا همتون بدون جی ار پی جی شبا خوابتون نمیبره :دی

شما اصن فک کن من هیچی بازی نکردم :دی
The Legend of Heroes: Trails in the Sky
Danganronpa
اینارو زیاد بازی کردم
به علاه Senran kagura و Akiba'strip...
در حد دو سه ساعت هم FFX بازی کردم و پرسونا 4. البته پرسونا رو چون وقت نداشتم گذاشتم کنار...
درحال حاضر هم هیچ کدوم از عناوینی که نام بردم تو لایبراریم نیست و همشونو باید بخرم :دی البته به نوبت... اینارو از یکی از دوستام گرفتم اکانتشو میخاست بهش پس دادم...
الان به جز اینایی که نام بردم میخام یکی دیگه بگیرم برای این ماه... شماهارو هم پروفایلاتونو چک کردم ماشالا همتون بدون جی ار پی جی شبا خوابتون نمیبره :دی
همینایی که بازی کردی خیلی خوبن ولی اگه بخوام در نظر بگیرم هیچی بازی نکردی اصلا خوب نیستن :D (غیر از LoH که هنوز تجربه نکردم من)

برای تازه کار روو ویتا به نظرم یکی Zero Escape رو بازی کن حتما (بهت قول میدم یکی از بهترین تجربه های عمرت بشه)، یکی همین پرسونا 4 که ولش کردی ،من خودم پرسونا 3 رو بیشتر دوست دارم ولی بازی خیلی قدیمی تره (گرافیک پایینترو کیفیت صدای ضعیف ترو پورت بودنشو ازین صحبتا) شاید بهت نسازه، بازیهایی مثل Freedom Wars و Soul Sacrifice و Gravity Rush هم برای شروع خیلی خوبن (اگه بشه گفت JRPGان)

اینارو که بازی کردی لول آپ میشی :D میتونی بیای سراغ عناوینی مثل Ys و Danganronpa و Disgaea و Senran Kagura و New Little King Story و Demon Gaze و Conception و Tales of Heart R و...

با یه سریا مثل Atelier و Neptunia و Tales of ها هم خودم شخصا حال نمیکنم، برای همین پیشنهاد نمیکنم.

ویرایش: اگه فکر میکنی در حال حاضر لول آپ (بخون LoL Up) هستی که برم سراغ مووشکافی اون پیشنهادام :D

آخرین ویرایش:
همینایی که بازی کردی خیلی خوبن ولی اگه بخوام در نظر بگیرم هیچی بازی نکردی اصلا خوب نیستن :D (غیر از LoH که هنوز تجربه نکردم من)

برای تازه کار روو ویتا به نظرم یکی Zero Escape رو بازی کن حتما (بهت قول میدم یکی از بهترین تجربه های عمرت بشه)، یکی همین پرسونا 4 که ولش کردی ،من خودم پرسونا 3 رو بیشتر دوست دارم ولی بازی خیلی قدیمی تره (گرافیک پایینترو کیفیت صدای ضعیف ترو پورت بودنشو ازین صحبتا) شاید بهت نسازه، بازیهایی مثل Freedom Wars و Soul Sacrifice و Gravity Rush هم برای شروع خیلی خوبن (اگه بشه گفت JRPGان)

اینارو که بازی کردی لول آپ میشی :D میتونی بیای سراغ عناوینی مثل Ys و Danganronpa و Disgaea و Senran Kagura و New Little King Story و Demon Gaze و Conception و Tales of Heart R و...

با یه سریا مثل Atelier و Neptunia و Tales of ها هم خودم شخصا حال نمیکنم، برای همین پیشنهاد نمیکنم.

ویرایش: اگه فکر میکنی در حال حاضر لول آپ (بخون LoL Up) هستی که برم سراغ مووشکافی اون پیشنهادام :D
LoL Up که نیستم :دی گرویتی راشو بازی کردم... یه سال پیش خریدم هنوز بازی میکنم :دی ( از شدت بی بازی ای رو ویتا :دی) سول سکریفایز و فریدم وارز هم رو اکانت اون بنده خدا بازی کردم :دی ولی زیاد ار پی جی نبودن هیچ کدومشون بخاطر همین نام نبردم. کلاً اکانت اون دوستمون نعمتی بود... خدا بیامرزتش... :دی
دست شما درد نکنه بابت راهنمایی :دی منتظر بودم یه بهونه بیاد دستم زیرو اسکیپ رو بازی کنم :دی فیزیکیش گیر میاد بخریم؟
باز هم تشکر... اگه بتونم جی ار پی جی باز خوبی بشم تو این تاپیک بیشتر فعالیت میکنم.. :دی. مرسی از همه دوستان

دست شما درد نکنه بابت راهنمایی :دی منتظر بودم یه بهونه بیاد دستم زیرو اسکیپ رو بازی کنم :دی فیزیکیش گیر میاد بخریم؟

خواهش میکنم :D فیزیکیشو بعید میدونم راحت بتونی گیر بیاری، همون دیجیتالی بگیری خیلی بهتره، دردسری ام نداره.

:hearteyes:وای من بالاخره بازی Valkyria chronicles تمام کردم رو ی پلی3 خیلی قشنگ بود لامصب حرف نداشت بعد بالافاصله رفتم انیمه اش هم دیدم اونم عالی بود کلا شرکت سگا خوب بازی به سبک JRPG درست میکنه دمش گرم که هنوز به این سبک وفاداره :kissingheart:

خب با دست پر اومدم :D اول از همه لینک تریلر Trails of Cold Steel II رو بزارم که هایپ کسایی که نسخه اول رو تموم کردن بچسبه به سقف :D

Download The Legend of Heroes Trails of Cold Steel II E3 Trailer.mp4 Legend of Heroes Trails of Cold Steel II E3 Trailer.mp4.html

عکسش اسپویل داشت برای همین نزاشتمش :D اون تصویر آخری رو اگه کسی تونست پیدا کنه سایز والپیپرش رو بهم برسونه یه عمر مدیونش میشم :D

تریلر به کنار Siliconera یه سری اطلاعات از بازی داده بیرون که یکیش بدجوری علی بگریده :D
Clear data from Trails of Cold Steel carries over, granting bonus stats and extra items, while also remembering the many relationships cultivated during earlier times spent at Thors Military Academy to allow for more personalized conversations throughout the story.

The Link System Returns with a new Overdrive Mode

Bonding with allies continues to pay off with the Combat Link System, netting a variety of combat benefits including healing, guarding, and more, while the new Overdrive mode allows linked characters to attack up to three turns in a row for new strategic battle options.
بخش اول که فوق‌العادست! اصلا فکرش رو هم نمی‌کردم رابطه‌های که توی نسخه اول داشتیم توی نسخه ۲ هم تاثیر بزارن! الان بشدت خوشحالم که یه Waifu خوب برای خودم توی نسخه اول انتخاب کردم :>:D هرچند هنوز تا گزینه آرمانی که Towa باشه فاصله‌ است ولی خب فکر نکنم بشه با Towa وارد رابطه شد :(( خب همین الان تاییدیش رو گرفتم که میشه با Towa هم رابطه داشت! NG+ HereI come....! :x:x:x

دومی هم عالیه! Overdrive بهمون اجازه میده تا سه دور پشت سر هم با شخصیتی که لینک کردیم به حریف ضربه بزنیم! ای جان چی بشه بازی :D

علاوه بر خبرای Trails یه تریلر مادر بگرید هم از Nier اومده که توی تاپیک خودش و تریلرا گذاشتم و شدیدا توصیه میشه :D تریلر و گیم‌پلی از یاکوزا 0 هم اومده که باید آپلودشون کنم. Nioh نیز به همین صورت :D

آخرین ویرایش:
تو خرید امگا شک نکنید با این قیمت 5 دلاریش اشک منم دراورد :D

چون فیزیکی بازی رو خودم از تایلند اوردم و تقریبن توپول فروختم وقتی تمومش کردم.
بازی گیم پلی خوبی داره لول اپ که میشید دیکه هیچ بنی بشری سره راه دیده نمیشه بازی خیلی اسون تموم میشه.
البته من تو فاز پلت و ... این داستانها نیستم ولی خوبه کلی کاستوم های باحال هم میده.
از 10 حدوده 7حساب کنید روش.

حدوده دو هفته دیگه میرم دبی رفقا واسه جمع کردن ارشیو و خرید بازیهای تو لیست کسی موردی خاست بگه براش امار بگیریم ;)

@AsaraymA
آریا در مورد Cold Steel II یکی از مدیرای گف که نسخه ژاپنی رو رفته گفته:
The second best Trails game. Such an incredible experience. People who have only played FC, SC, and CS are going to be mindblown.
NeoGAF

XSEED زودتر منتشرش کن این لعنتی رو :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or