طرفداران ژانر JRPG

@K o j i m a
لول :D مرتضی میبینم که تو هم از لایتینگ زخم خورده‌ای :D همین که بردیا گفت شبیه لایتنینگ شده شخصیت اصلیش قشنگ چندین لول هایپ نداشتم رفت پایین‌تر :))

آره :D من از همون اول کلا مشکل داشتم با لایتینگو کلهم XIII و ‌توریامای فمنیست :D دیگه بهتره شروع نکنیم باز به هیت ورزیدن گناه داره بردیا :D

@Venom Snake ممد حداقل میگفتی ساسکه رو‌ بزاره یکم بخندیم :D

@NoctisSasuke فرشاد امضاتم بنویس Never Say Never =))

آره :D من از همون اول کلا مشکل داشتم با لایتینگو کلهم XIII و ‌توریامای فمنیست :D دیگه بهتره شروع نکنیم باز به هیت ورزیدن گناه داره بردیا :D

جون مادرتون اسم اینو کنار فمینیست جماعت نیارید... این مرتیکه هن*تای هر چی هست جز فمنیست!

78105874902093627244.jpg

>:D<

کلاً توریاما دیگه از دست رفته و برگشت براش معنی نداره... فقط از مسئولین خواهشمندم که باهاش کاری نداشته باشن و مسئولیتی بهش ندن... به پاس زحمات گذشته‌ام بزارن همینجوری تو اسکوار برای خودش بچره! :D

یه مشت هن*تای دور هم جمع شدیم برگردیم به یکی بگیم هن*تای جز اینکه "طرف داداش خودمونه" هیچ ‌معنی دیگه ای نمیتونه داشته باشه :D حالا طرف شرایطشو داره یه کارایی میکنه ما هم شرایطشو نداریم Criminal Girls بازی میکنیم :D
:دی
البته یه فرقی بین ما و توریاما هستا...!
اونم اینکه ما سکان هدایت دستمون نیست و خودمونیم و ****هامون ولی این مردک داره از موقعیت‌اش سوءاستفاده میکنه! :دی

آخرین ویرایش:
جون مادرتون اسم اینو کنار فمینیست جماعت نیارید... این مرتیکه هن*تای هر چی هست جز فمنیست!

یه مشت هن*تای دور هم جمع شدیم برگردیم به یکی بگیم هن*تای جز اینکه "طرف داداش خودمونه" هیچ ‌معنی دیگه ای نمیتونه داشته باشه :D حالا طرف شرایطشو داره یه کارایی میکنه ما هم شرایطشو نداریم Criminal Girls بازی میکنیم :D

:دی
البته یه فرقی بین ما و توریاما هستا...!
اونم اینکه ما سکان هدایت دستمون نیست و خودمونیم و ****هامون ولی این مردک داره از موقعیت‌اش سوءاستفاده میکنه! :دی

لول :)) برای همینه اسرار دارم ‌فحش بدتریو ‌براش استفاده کنیم :D

آخرین ویرایش:
یه مشت هن*تای دور هم جمع شدیم برگردیم به یکی بگیم هن*تای جز اینکه "طرف داداش خودمونه" هیچ ‌معنی دیگه ای نمیتونه داشته باشه حالا طرف شرایطشو داره یه کارایی میکنه ما هم شرایطشو نداریم Criminal Girls بازی میکنیم
=))=))
....

مرتضی اتفاقا من خودم به عنوان یه فمینیست بهت قول و تضمین میدم ..۱۳ بویی از فمینیسم نبرده ..هیچ تازه اگه بخواد از این دید بهش نگاه بشه الگوی به شدت بدیه ... که فمینیست این دوره تمام تلاشش روی اینه که از ارایه همچین چهره ای.. دوری کنه ... اگه تو سری ff دنباله نشانه هایی از فمینیست میگردی باید تو ۱۰ و ۱۲ پیداش,کنی ...

ebeel74dg5lmv3b0yqab.gif

والا من بی تقصیرم خودش با اعتماد به سقف گفت اگه انجامش ندم اواتار جاستین بیبر رو میذارم:))=))
الان روی مخ خودمم هست برای همین توی مجازاتش تخفیف قائل شدم و فقط گفتم تا امشب بزارش:|:))

از اولشم میدونستم Traitorی :|

این آواتار باعث شد خیلیارو ببینم چقدر پلیدن

original (7).jpg

=))=))
....

مرتضی اتفاقا من خودم به عنوان یه فمینیست بهت قول و تضمین میدم ..۱۳ بویی از فمینیسم نبرده ..هیچ تازه اگه بخواد از این دید بهش نگاه بشه الگوی به شدت بدیه ... که فمینیست این دوره تمام تلاشش روی اینه که از ارایه همچین چهره ای.. دوری کنه ... اگه تو سری ff دنباله نشانه هایی از فمینیست میگردی باید تو ۱۰ و ۱۲ پیداش,کنی ...

مازیار خدایی یه بازی که دخترای کوچولو با اندام ظریف با مووی صورتی به پسرا زور میگن و پسراش در حد باقالی فروش سر کوچه ما جذبه ندارن و همینجوری زیر لگد دخترا له میشن و هیچی نمیگن فمنیستی نیست؟ چجوری میشه؟ :D

از اولشم میدونستم Traitorی :|

این آواتار باعث شد خیلیارو ببینم چقدر پلیدن

View attachment 61151

آخرین ویرایش:
مازیار خدایی یه بازی که دخترای کوچولو با اندام ظریف با مووی صورتی به پسرا زور میگن و پسراش در حد باقالی فروش سر کوچه ما جذبه ندارن و همینجوری زیر لگد دخترا له میشن و هیچی نمیگن فمنیستی نیست؟ چجوری میشه؟ :D

حالا زیاد نمیخوام وارد این موضوع بشم .. ولی به این میگن خشونت و مرد ستیزی نه فمینیست ...
یه دختر خشن ..بی اعصاب و بی منطق چیزیه که سعی میشه از فمینیست نشون بدن که کاملا اشتباهه ...
که همه چیزا هم بر میگرده به کارگردان و نویسنده دیگه ..
مثلا همون نبات خانوم که هی فتنه میکنه و وقتی اوضاع از دستش خارج میشه چطور دست و پاش رو گم میکنه ... و دایسلی هم مثل یه حشره که که اش رو کوکو میکنه ...
و بعدش کل داستان لایتینگ نشون میده که یه عمر در اشتباه بوده و باید به یه چندش بلوف زن و یه جوجه تیغی تکیه کنه و حق با اونها بوده ... بولشت
......
حالا مثال از یونا برات میزنم ... اون حجم فشار مسولیتی که روی دوششه رو تحمل میکنه و با این حال خودش و دوستانش رو به پیشواز مرگ میبره .. با اینکه سرنوشت شومش رو میدونه ولی دست از احساساتش نمیکشه و عاشق میشه ^:)^:x:((... و بعد تحمل اون همه درد و رنج و رد کردن مشکلات در نهایت همه چیزش رو از دست میده .. ولی تو دموی پایانی میاد ... از امید برای اسپیرا حرف میزنه .. از رویاهای تک تک مردمان اسپیرا ... و خیلی قوی و مصمم این نمایش پایانی رو به تصویر میکشه .. یعنی من هر وقت دموی پایای 10 رو میبینم میزنم زیر گریه به حال یونا ... حالا این رو مقایسه کن با هالی کرپی که از لایتینگ روایت کردن

جدا بعضی شبا که کمترین توقع رو دارم و در واقع به 0 میل میکنه، یهو کابوس لایتینگ و اللخصوص اون %##&^% ونیل رو میبینم و متوجه میشم که یه بازی چجوری تونست با این داستان و کاراکتر های فوق العاده ذهن من رو بعد از اینهمه سال تحت الشعاع خودش قرار بده.

یه قانون بزارید تو تاپیک که دسته جمعی بنظرم XIII رو فراموش کنیم، انگار وجود نداشته و ما هم مثلا چیزی از داستانش نفهمیدیم و بازی مثلا اواسط ساخت کنسلی خورده.

@NoctisSasuke

بیا فرشاد، انگار یکی داشت بحثامون رو میخوند :D نگاه چقدر ملت به ToZ عشق می‌ورزن :| :D
Tales of Zestiria or Star Ocean 5?

خب آخه چی رو داری با چی مقایسه میکنی؟ :D معلومه بدون لحظه ای شک SO بهتره :D دیوانست هرکی بگه Zestiria بهتره :D

من مشکلم اینه که تا حدی Zestiria رو پایین بردی که ارزش بازی کردن هم بهش ندادی :D که به نظرم اصلا درست نیست چون واقعا گیم پلی جذابی داره. شخصیتاشم خیلی خیلی بهتر از زباله ای مثل Graces هست و شخصیت اصلیش لوسه ولی انداره Asbel لوس نیست و کاراکترای باحال هم توشون هست :D از جمله یک شخصیت Blonde loli tsundere with crazy power :D

جدا بعضی شبا که کمترین توقع رو دارم و در واقع به 0 میل میکنه، یهو کابوس لایتینگ و اللخصوص اون %##&^% ونیل رو میبینم و متوجه میشم که یه بازی چجوری تونست با این داستان و کاراکتر های فوق العاده ذهن من رو بعد از اینهمه سال تحت الشعاع خودش قرار بده.

یه قانون بزارید تو تاپیک که دسته جمعی بنظرم XIII رو فراموش کنیم، انگار وجود نداشته و ما هم مثلا چیزی از داستانش نفهمیدیم و بازی مثلا اواسط ساخت کنسلی خورده.

برا اینکه صحبتی ازش نشه باید دسترسی بردیا رو به این تاپیک از بین ببریم :|

مردک 1 روز اومد گند زد به همه شخصیتایی که من دوست داشتم باهاشون بازی کنم از بس با لایت مقایسشون کرد :| یعنی من چقدر از شخصیت اصلی Berseria خوشم میومد ولی تا گفت مثل لایته میخواستم تَگَری بزنم رو صفحه :|

Saya no Uta رو طبق پیشنهاد آریا تو همین تاپیک بازی کردم اومدم فقط بگم هرکی اینو ساخته یه آدم سادیست و مریض و منحرف بیشتر نبوده کسیم که از این بازی خوشش بیاد وضعش خرابتره [-(
پ.ن: کلا کسی اگه یه رومنس عجیب غریب و مریض ( به معنای واقعی کلمه ) میخواد گزینه ی مناسبیه .
@AsaraymA آریا VN/Eroge این مدلی دیگه چی میشناسی ؟؟ :-":D

آخرین ویرایش:
سلام... بازیهای پی اس پی روی ویتا تروفی ندارن؟! :دی
یه چندتا بازی خوب معرفی میکنید برای پی اس پی :دی؟!
بازم سوال... corpse party blood drive بازیش چطوره؟! بالاتر هم پرسیدم کسی جواب نداد... :-s
اخه جی ار پی جی یه جوریه که نمیشه با خوندن نقد و متا و ... فهیمد چجوریه بازی :دی

@Red Ѵ

یه سوالی پرسیدی که جوابش خیلی میتونه طولانی باشه... قبلاً هم گفتم که PSP در کنار PS2 بزرگترین آرشیو بازی‌های JRPG رو داره، اصلاً یه چیزه وحشتناکیه! :D
همینجوری یکسری که به ذهنم میاد و لیست میکنم و زیاد راجع بهشون توضیح نمیدم، اگه بخوام همه رو اسم ببرم و یه توضیحی هم بدم، قشنگ باید دو سه صفحه برات بنویسم. :D

Persona 3 Portable
50529625670118002090.jpg

درسته گفتی که رفتی سراغش و ولش کردی ولی وقتی اسم بهترین بازی‌های PSP میاد انصافاً نمیشه اسم اینو من نیارم! :D
این نسخه Protable برای PSP همونی هست که میتونی بین شخصیت پسر و دختر انتخاب داشته باشی، کنترل سایر اعضای گروه هم تو این نسخه وجود داره و کارو برای استراتژی و مبارزات راحتتر میکنه.
سیستم مبارزات: نوبتی

Persona 2 Innocent Sin
09110767907204041498.jpg

شماره دوم پرسونا که به نظر خیل عظیمی از طرفدارهای سری بهترین داستان تو کل فرنچایز رو تا حالا داشته، واقعاً داستان خیلی خفنی داره.
البته سری پرسونا از شماره 3 بود که یکسری تغییرات زیادی توش بوجود اومد و باعث شد به محبوبیت امروزش برسه، مثل سیستم S-Linkو... که تو شماره‌های قبلی مثل همین 2 این سیستم اصلاً وجود نداره.
ولی خب اگه داستانش هم در نظر نگیریم بازم یک JRPG خیلی خوبه.
البته شماره دوم پرسونا 2 بخشی‌‍ه... بخش اول بازی Innocent Sin هست و بخش دوم Persona 2: Eternal Punishment‌‌‍ه.
Innocent Sin برای PSP ریمستر شده و Eternal Punishment هم میتونی از PS1 Classic بگیری و بازیش کنی.

The Legend of Heroes: Trails in the Sky
13507116282358885692.jpg

اینو قبلاً اینجا یه توضیحی راجع بهش دادم... حتماً برو سراغش، یکی از بهترین و دوست داشتنی‌ترین فرنچایزهای JRPG که یکی از عمیق‌ترین لور و داستانهایی که تا حالا شنیدی رو داره.

Lunar: Silver Star Harmony
08470437390161819575.jpg

شماره اول سری Lunar که برای PSP ریمستر شد و گرافیک بازی خیلی بهتر شد... شاهکاری برای تمام فصول. ^:)^

Star Ocean: First Departure
22664017327427955464.jpg

ریسمتر شماره اول سری استار اوشن برای PSP.
سیستم مبارزات: همزمان (tri-Ace)

Star Ocean: Second Evolution
02291182112191920204.jpg

ریمستر شماره دوم سری استار اوشن برای PSP... من شماره دوم رو بیشتر از شماره اول دوست دارم.
سیستم مبارزات: همزمان (tri-Ace)

Ys Seven
77744155898239346123.jpg

یکی از معروف‌ترین بازی‌های سری Ys... کلاً سری Ys همیشه فوق‌العاده بوده و Seven یکی از بهترین‌ها تو سری.
سیستم مبارزات: اکشن همزمان پشم*ریزون

Ys: The Oath in Felghana
15960952948493256438.jpg

یکی دیگه از بهترین عناوین سری... کلاً این دو شماره Ys رو هر طرفداری باید حتماً بازی کنه، فوق‌العاده‌ان.
سیستم مبارزات: اکشن همزمان پشم*ریزون

Crisis Core: Final Fantasy VII
41373497784772757392.jpg

اینو مطمئنم که بازی کردی، ولی اگه 1% بازی نکردی که حتماً در سریع‌ترین زمان ممکن برو سراغش... اصلاً Final Fantasy VII Saga بدون این بازی معنی نداره.
دیگه شماره‌های اصلی فاینال که برای PSP اومده رو لیست نمیکنم چون مطمئناً بازیشون کردی.
سیستم مبارزات: میکس اکشن همزمان و نوبتی

Final Fantasy Tactics: The War of the Lion
50504150275225334389.jpg

ریمستر و پورت بازی تاکتیک برای PSP.
بازی که به عقیده بسیاری بهترین SRPG ساخته شده است و میشه گفت معروف‌ترین و محبوبترین عنوان فرعی از سری فاینال فانتزی‌‍ه... تا جایی که اکثر اوقات از عناوین اصلی هم جلو میزنه و همیشه تو 4-5 تا بازی اول‌‍ه.
داستان عالی در کنار گیم‌پلی فوق‌العاده... نسخه PSP بهترین نسخه بازی‌‍ه و خیلی خوب پورت/ریمستر شده.
سیستم مبارزات: نوبتی-تاکتیکال (صفحه شطرنجی)

Disgaea: Hour of Darkness
44013298349422687703.jpg

پورت شماره اول بازی برای PSP.
برای من شخصاً دیسگایا بهترین و دوست‌داشتنی‌ترین بازی TRPG‌‍ه و اصلآً هیچ عنوان دیگه‌ای باهاش قابل مقایسه نیست.
شماره اول بازی هم برای من محبوب‌ترینه که خودت مطمئناً بعد از انجامش به همین نتیجه میرسی. :D
شماره دوم بازی هم به اسم Disgaea 2: Dark Hero Days برای PSP موجوده و اونم فوق‌العاده است ولی شماره یک بهتره! :D

البته یه چیزی بگم که دیسگایا بازی هست که از اونجایی که همیشه خیلی المان‌های جدیدتر بهش اضافه شده، همیشه بدون استثنا شماره بعدی از لحاظ گیم‌پلی بهتر و گسترده‌تر از شماره قبلی بوده و تو این مسئله اصلاً بحثی نیست.... یعنی با این حساب دیسگایا 5 بهترین گیم‌پلی رو تو سری داره و شماره اول ضعیف‌ترین، البته این ضعیف که میگم در مقایسه با شماره‌های بعدی سری، وگرنه که همون شماره اول 90% SRPGهایی که بعد از خودش اومدن رو هم میخوره و میشه گفت بیشترین تاثیر رو اون بازی‌هارو هم شماره اول داشته.
من هنوز شماره 5 رو بازی نکردم، لعنتی من همیشه کمبود وقت دارم. :D
ولی بدون احتساب شماره 5 لیست بهترین‌ها تو سری برای من اینجوریه:
Disgaea 1
Disgaea 4
Disgaea Dimension 2
Disgaea 2
Disgaea 3

Tactics Ogre: Let Us Cling Together
20733750414930853896.jpg

ریمستر Tactics Ogre برای PSP و یکی دیگه از TRPGهای سوپر معروف.
اگه دیسگایا رو حساب نکنیم که برای من بخاطر علایق شخصی جایگاه دست نیافتنی داره... Tactics Ogre بنظرم بهترین TRPG ساخته شده تا به امروزه (فکت)، خیلی بهتر از فاینال فانتزی تاکتیک که خودش جزو بهترین‌هاست.
داستان عالی در کنار گیم‌پلی پشم*ریزون ترکیبی رو بوجود آورده که موقع بازی کردنش بعضی اوقات احساس میکنی از فرط خوشبختی زیاد هر لحظه ممکنه که یه بلایی سرت بیاد.
یعنی به طور کلی آدمی نمیتونه این همه خوشی رو باهم تجربه کنه و انتظار داری که یه اتفاقی برات بیفته، یکی همینجوری بیاد یکی بخوابونه تو گوشت یا اینکه یکدفعه بهت وحی بشه که سرطان بدخیم داری یا اینکه سقف خونه بریزه سرت مثلاً... برای اینکه زندگی آدمیزاد باید بالاخره یه بالانسی داشته باشه دیگه... نمیشه که همش لذت و خوشی باشه!
در این حد بازی خوبه! الان قشنگ متوجه منظورم شدی؟! :D

سیستم مبارزات بازی به معنای واقعی کلمه تاکتیکال هست و بهترین چیزی که به ذهنت بیاد... سیستم کلاس بندی بازی رو که اصلاً راجع بهش صحبت نکنیم دیگه! صحرای کربلاست... با روانت بازی میکنه قشنگ. >:D<
اصلاً ولش کن... من هر وقت برای هر کی از Tactics Ogre تعریف میکنم از شدت علاقه زیاد دچار رعشه‌های لحظه‌ای میشم!

Valkyria Chronicles 3
44033601619362673142.jpg

شماره سوم از سری والکایریا.
شماره اول و که بازی کردی؟
بعد از شماره اول بهترین شماره تو سری همین شماره 3‌‍ه.
فوق‌العاده است، هم داستان عالیه و هم سیستم مبارزات مثل همیشه مادر بگرید... از اونجایی که برعکس شماره دوم که خیلی محبوب نبود (البته من خیلی دوستش داشتم) از اون جو مدرسه‌ای و تینیجری هم خارج شده فکر کنم خیلی باهاش حال کنی.
این بازی یکی از همون عوضی‌بازی‌های معروف سگا بود... هیچ وقت برای غرب بازی عرضه نشده، البته طرفدارها تمام بازی رو به بهترین شکل ممکن ترجمه کردن و ورژن پچ شده رو راحت میتونی تو نت پیدا کنی.
حتماً بازیش کن.
سیستم مبارزات: نوبتی - استراتژی

Valkyrie Profile: Lenneth
99112553941488117223.jpg

پورت والکایریه برای PSP.
اینم که دیگه خودش اندازه کافی معروف هست... اگه نسخه اصلی رو بازی نکردی برو سراغش، داستانی بازی یه چیزه مادر بگریدی از آب در اومده.
گیم‌پلی هم که نیاز به توضیح اضافه نداره، فقط در همین حد باید بدونی که بازی ساخته tri-Ace‌‍ه و میدونی که تجربه ثابت کرده هیچ بازی شبیه به بازی‌های tri-Ace نیست!
سیستم مبارزات: tri-Ace!!

خب اینا همینجوری لیست وار یکسری از JRPGهای شاخ PSP بودن و بازی‌های هستن که تو لیست بهترین‌های من قرار دارن... البته هنوز کلی بازی شاخ دیگم هست که اصلاً اسم نبردم... مثل:

Half Minute Hero
78248126867655597191.jpg

Mana Khemia
34261061649373102823.jpg

Breath of Fire III
96734032134799936126.jpg

Jeanne d'Arc
76741153396968728641.jpg
پسر من عاشق این بازی بودم :D

Phantasy Star Portable
37565625627936853413.jpg

Ys I , II
47631476241719415933.jpg

Knights in the Nightmare
37504734267707492095.jpg

Growlanser Wayfarer of Time
70790904874482377567.jpg

Tales of Phantasia
69981946143176630545.jpg

Kingdom Hearts: Birth by Sleep
41701258876931899185.jpg

و خیلی بازی‌های دیگه که هر کدوم برای خودشون غولی‌ان.
لعنتی لیست بازی‌های خفن PSP اصلاً تمومی نداره... یکی از یکی دیگه شاهکارتر.
این توضیحات مختصری هم که راجع به بازی‌ها دادم واقعاً جفا در حقشونه! آخه توضیح یه خطی راجع به Lunar تا حالا شنیده بودی... نه جان من تا حالا شنیده بودی؟! :D
حیف که من از بچگی عادت داشتم آب هندونه رو با پارچ بخورم و از مرض مزمنی رنج میبرم که اکثر بچه‌های این تاپیک هم به اون دچارن ! :D
.
.
بنظرم دوستان اگه PSP خوش قیمت پیدا کردن در خریدش شک نکنن... واقعاً یکی از بهترین آرشیوها برای بازی‌های JRPG رو داره و تا مدت‌ها (سال‌ها) میتونه سرگرمتون کنه. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or