@Red Ѵ
یه سوالی پرسیدی که جوابش خیلی میتونه طولانی باشه... قبلاً هم گفتم که PSP در کنار PS2 بزرگترین آرشیو بازیهای JRPG رو داره، اصلاً یه چیزه وحشتناکیه!
همینجوری یکسری که به ذهنم میاد و لیست میکنم و زیاد راجع بهشون توضیح نمیدم، اگه بخوام همه رو اسم ببرم و یه توضیحی هم بدم، قشنگ باید دو سه صفحه برات بنویسم.
درسته گفتی که رفتی سراغش و ولش کردی ولی وقتی اسم بهترین بازیهای PSP میاد انصافاً نمیشه اسم اینو من نیارم!
این نسخه Protable برای PSP همونی هست که میتونی بین شخصیت پسر و دختر انتخاب داشته باشی، کنترل سایر اعضای گروه هم تو این نسخه وجود داره و کارو برای استراتژی و مبارزات راحتتر میکنه.
سیستم مبارزات: نوبتی
شماره دوم پرسونا که به نظر خیل عظیمی از طرفدارهای سری بهترین داستان تو کل فرنچایز رو تا حالا داشته، واقعاً داستان خیلی خفنی داره.
البته سری پرسونا از شماره 3 بود که یکسری تغییرات زیادی توش بوجود اومد و باعث شد به محبوبیت امروزش برسه، مثل سیستم S-Linkو... که تو شمارههای قبلی مثل همین 2 این سیستم اصلاً وجود نداره.
ولی خب اگه داستانش هم در نظر نگیریم بازم یک JRPG خیلی خوبه.
البته شماره دوم پرسونا 2 بخشیه... بخش اول بازی Innocent Sin هست و بخش دوم Persona 2: Eternal Punishment
ه.
Innocent Sin برای PSP ریمستر شده و Eternal Punishment هم میتونی از PS1 Classic بگیری و بازیش کنی.
The Legend of Heroes: Trails in the Sky
اینو قبلاً
اینجا یه توضیحی راجع بهش دادم... حتماً برو سراغش، یکی از بهترین و دوست داشتنیترین فرنچایزهای JRPG که یکی از عمیقترین لور و داستانهایی که تا حالا شنیدی رو داره.
Lunar: Silver Star Harmony
شماره اول سری Lunar که برای PSP ریمستر شد و گرافیک بازی خیلی بهتر شد... شاهکاری برای تمام فصول.
Star Ocean: First Departure
ریسمتر شماره اول سری استار اوشن برای PSP.
سیستم مبارزات: همزمان (tri-Ace)
Star Ocean: Second Evolution
ریمستر شماره دوم سری استار اوشن برای PSP... من شماره دوم رو بیشتر از شماره اول دوست دارم.
سیستم مبارزات: همزمان (tri-Ace)
یکی از معروفترین بازیهای سری Ys... کلاً سری Ys همیشه فوقالعاده بوده و Seven یکی از بهترینها تو سری.
سیستم مبارزات: اکشن همزمان پشم*ریزون
Ys: The Oath in Felghana
یکی دیگه از بهترین عناوین سری... کلاً این دو شماره Ys رو هر طرفداری باید حتماً بازی کنه، فوقالعادهان.
سیستم مبارزات: اکشن همزمان پشم*ریزون
Crisis Core: Final Fantasy VII
اینو مطمئنم که بازی کردی، ولی اگه 1% بازی نکردی که حتماً در سریعترین زمان ممکن برو سراغش... اصلاً Final Fantasy VII Saga بدون این بازی معنی نداره.
دیگه شمارههای اصلی فاینال که برای PSP اومده رو لیست نمیکنم چون مطمئناً بازیشون کردی.
سیستم مبارزات: میکس اکشن همزمان و نوبتی
Final Fantasy Tactics: The War of the Lion
ریمستر و پورت بازی تاکتیک برای PSP.
بازی که به عقیده بسیاری بهترین SRPG ساخته شده است و میشه گفت معروفترین و محبوبترین عنوان فرعی از سری فاینال فانتزیه... تا جایی که اکثر اوقات از عناوین اصلی هم جلو میزنه و همیشه تو 4-5 تا بازی اوله.
داستان عالی در کنار گیمپلی فوقالعاده... نسخه PSP بهترین نسخه بازیه و خیلی خوب پورت/ریمستر شده.
سیستم مبارزات: نوبتی-تاکتیکال (صفحه شطرنجی)
Disgaea: Hour of Darkness
پورت شماره اول بازی برای PSP.
برای من شخصاً دیسگایا بهترین و دوستداشتنیترین بازی TRPGه و اصلآً هیچ عنوان دیگهای باهاش قابل مقایسه نیست.
شماره اول بازی هم برای من محبوبترینه که خودت مطمئناً بعد از انجامش به همین نتیجه میرسی.
شماره دوم بازی هم به اسم Disgaea 2: Dark Hero Days برای PSP موجوده و اونم فوقالعاده است ولی شماره یک بهتره!
البته یه چیزی بگم که دیسگایا بازی هست که از اونجایی که همیشه خیلی المانهای جدیدتر بهش اضافه شده، همیشه بدون استثنا شماره بعدی از لحاظ گیمپلی بهتر و گستردهتر از شماره قبلی بوده و تو این مسئله اصلاً بحثی نیست.... یعنی با این حساب دیسگایا 5 بهترین گیمپلی رو تو سری داره و شماره اول ضعیفترین، البته این ضعیف که میگم در مقایسه با شمارههای بعدی سری، وگرنه که همون شماره اول 90% SRPGهایی که بعد از خودش اومدن رو هم میخوره و میشه گفت بیشترین تاثیر رو اون بازیهارو هم شماره اول داشته.
من هنوز شماره 5 رو بازی نکردم، لعنتی من همیشه کمبود وقت دارم.
ولی بدون احتساب شماره 5 لیست بهترینها تو سری برای من اینجوریه:
Disgaea 1
Disgaea 4
Disgaea Dimension 2
Disgaea 2
Disgaea 3
Tactics Ogre: Let Us Cling Together
ریمستر Tactics Ogre برای PSP و یکی دیگه از TRPGهای سوپر معروف.
اگه دیسگایا رو حساب نکنیم که برای من بخاطر علایق شخصی جایگاه دست نیافتنی داره... Tactics Ogre بنظرم بهترین TRPG ساخته شده تا به امروزه (فکت)، خیلی بهتر از فاینال فانتزی تاکتیک که خودش جزو بهترینهاست.
داستان عالی در کنار گیمپلی پشم*ریزون ترکیبی رو بوجود آورده که موقع بازی کردنش بعضی اوقات احساس میکنی از فرط خوشبختی زیاد هر لحظه ممکنه که یه بلایی سرت بیاد.
یعنی به طور کلی آدمی نمیتونه این همه خوشی رو باهم تجربه کنه و انتظار داری که یه اتفاقی برات بیفته، یکی همینجوری بیاد یکی بخوابونه تو گوشت یا اینکه یکدفعه بهت وحی بشه که سرطان بدخیم داری یا اینکه سقف خونه بریزه سرت مثلاً... برای اینکه زندگی آدمیزاد باید بالاخره یه بالانسی داشته باشه دیگه... نمیشه که همش لذت و خوشی باشه!
در این حد بازی خوبه! الان قشنگ متوجه منظورم شدی؟!
سیستم مبارزات بازی به معنای واقعی کلمه تاکتیکال هست و بهترین چیزی که به ذهنت بیاد... سیستم کلاس بندی بازی رو که اصلاً راجع بهش صحبت نکنیم دیگه! صحرای کربلاست... با روانت بازی میکنه قشنگ.
اصلاً ولش کن... من هر وقت برای هر کی از Tactics Ogre تعریف میکنم از شدت علاقه زیاد دچار رعشههای لحظهای میشم!
شماره سوم از سری والکایریا.
شماره اول و که بازی کردی؟
بعد از شماره اول بهترین شماره تو سری همین شماره 3ه.
فوقالعاده است، هم داستان عالیه و هم سیستم مبارزات مثل همیشه مادر بگرید... از اونجایی که برعکس شماره دوم که خیلی محبوب نبود (البته من خیلی دوستش داشتم) از اون جو مدرسهای و تینیجری هم خارج شده فکر کنم خیلی باهاش حال کنی.
این بازی یکی از همون عوضیبازیهای معروف سگا بود... هیچ وقت برای غرب بازی عرضه نشده، البته طرفدارها تمام بازی رو به بهترین شکل ممکن ترجمه کردن و ورژن پچ شده رو راحت میتونی تو نت پیدا کنی.
حتماً بازیش کن.
سیستم مبارزات: نوبتی - استراتژی
Valkyrie Profile: Lenneth
پورت والکایریه برای PSP.
اینم که دیگه خودش اندازه کافی معروف هست... اگه نسخه اصلی رو بازی نکردی برو سراغش، داستانی بازی یه چیزه مادر بگریدی از آب در اومده.
گیمپلی هم که نیاز به توضیح اضافه نداره، فقط در همین حد باید بدونی که بازی ساخته tri-Aceه و میدونی که تجربه ثابت کرده هیچ بازی شبیه به بازیهای tri-Ace نیست!
سیستم مبارزات: tri-Ace!!
خب اینا همینجوری لیست وار یکسری از JRPGهای شاخ PSP بودن و بازیهای هستن که تو لیست بهترینهای من قرار دارن... البته هنوز کلی بازی شاخ دیگم هست که اصلاً اسم نبردم... مثل:
Half Minute Hero
Mana Khemia
Breath of Fire III
Jeanne d'Arc
پسر من عاشق این بازی بودم
Phantasy Star Portable
Ys I , II
Knights in the Nightmare
Growlanser Wayfarer of Time
Tales of Phantasia
Kingdom Hearts: Birth by Sleep
و خیلی بازیهای دیگه که هر کدوم برای خودشون غولیان.
لعنتی لیست بازیهای خفن PSP اصلاً تمومی نداره... یکی از یکی دیگه شاهکارتر.
این توضیحات مختصری هم که راجع به بازیها دادم واقعاً جفا در حقشونه! آخه توضیح یه خطی راجع به Lunar تا حالا شنیده بودی... نه جان من تا حالا شنیده بودی؟!
حیف که من از بچگی عادت داشتم آب هندونه رو با پارچ بخورم و از مرض مزمنی رنج میبرم که اکثر بچههای این تاپیک هم به اون دچارن !
.
.
بنظرم دوستان اگه PSP خوش قیمت پیدا کردن در خریدش شک نکنن... واقعاً یکی از بهترین آرشیوها برای بازیهای JRPG رو داره و تا مدتها (سالها) میتونه سرگرمتون کنه.