@Dante Never Cry
علی اگه چپتر 6 رو رد کردی و FreeDay و Bike Event و از دست دادی دیگه ر*دی و کاریش نمیشه کرد!

آخه مردک کی تو بازی JRPG فقط یه Save فایل داره و رو همون قبلی هم Save میکنه!
من همیشه هر چپتر یه فایل جدا میزارم برای روز مبادا، تازه قبل و بعد از اتفاقهای مهم هم همینطور... کلاً تِر زدی دیگه.
البته زیادم مهم نیست چون سری Legend of Heroes همیشه فقط یکدونه Ending داره و خبری از پایانهای چند تایی نیست، فقط یکسری صحنه اضافه است که ممکنه از دست بدی که خیلی مهم نیستن.
اگه دنبال تروفی هستی خیلی رو مخه وگرنه که بیخیال.

این انیمه هم واقعاً مهمه، حتماً ببین... حرکت خیلی رو مخی هم بوده این جدا کردنش از بازی.
---------------------------------
Trails in the Sky سه شماره داره، شماره اول و دوم نسخه انگلیسیش اومده و شماره سوم هم قراره بیاد (البته هنوز تاریخش مشخص نیست)
سری Sky یه چیزه عجیب غریب و یونیکی هست و هیچ بازی شبیه بهش نیست... داستانش دقیقاً مثل داستانهای حماسی، اسطورهای قدیمی میمونه و یه حس و حال خیلی ردیفی داره.
مهمترین و اصلیترین ستون بازی هم همین داستانشه... به قدری عظیمه که داستان بازیهایی مثل همین Cold Steel (که تازه تو همون جهان داره اتفاق میفته) جلوش مثل این کتاب کودکهای 20-30 صفحهای میمونه!

انقدر تو بازی نوشته و تکست میخونی که فقط وقتی دسته رو میزاری کنار که دیگه چشات داره از کاسه در میاد.
لور و خط داستانی بازی اصلاً یه چیزه پش*م ریزونیه... یه قسمت خیلی کوچیکش صحبتهای NPCهاست، اکثر NPCها داستان خودشون رو دارن و تمامشون تو طول داستان دیالوگهای متفاوت و بعضاً خیلی مهمی دارن که در سطح این چرت و پرتهایی که تو باقی بازیها میبینی نیست، مثلاً دختر گلفروش بهت بگه "امروز روز خیلی قشنگیه" (lol)... کلاً از این جور دیالوگها که تو بازیهای این سبکی پره اینجا نداریم و همین باعث میشه به تمام مردم دهکده و شهرها و مناطق مختلف حس نزدیکتری پیدا کنی.
راجع به داستانهای فرعی و ساید کوئست هم که حرف نزنم بهتره، عکس زیر خودش گویای همه چیزه.
FC همون شماره اوله، SC شماره دوم و 3RD هم که شماره سوم بازی و پایان سه گانه است.
بازی هم برای PSP اومده که رو ویتا هم میتونی بخری و بازیش کنی و هم برای PC در دسترسه (هر دو شماره).
نسخه PC گرافیک تر و تمیزتر و Image Quality خیلی بالایی داره، یکسری بهبود تکنیکی هم نسبت به نسخه PSP داره و کلاً خوشگلتره... مخصوصاً نوشته و تسکتهای بازی کاملاً شفاف هستن که خیلی بهت کمک میکنه که کمتر چشم درد بگیری.

من خودم نسخه اول رو PSP بازی کردم و نسخه دوم هم رو ویتا... اینجور بازیها خوراکه کنسول دستیه، مخصوصاً که خیلی خیلی طولانی و پیچ در پیچه و رو کنسول دستی خیلی حال میده ولی در کل نسخه PC نسخه بهتره و یکجورایی Enchanted Editionه.
وقتی نسخه دوم رو PSP اومد (که رو ویتا هم میتونستی بخری و بازی کنی) فالکوم گفت عرضه نسخه سوم برای غرب کاملاً بسته به فروش نسخه دوم داره... ملت غیور و همیشه در صحنه هم ترکوندن و خیلی از طرفدارها هر دو شماره بازیرو رو هر دو پلتفرم خریدن. من خودم دوباره شماره اولو رو ویتا و هر دو شماره رو، رو PC برای یکی از بچهها گرفتم، 1 هفته نشد بازی انقدر فروخته بود که برادرهای ژاپنی کُپ کرده بودن و نسخه سوم همون موقع تایید شد.

کلاً حرکت انقلابی و خیلی باحالی بود، تو تمام این فروم و سایتهای ژاپنی ملت داشتن تبلیغ بازی رو میکردن.

یکی از بهترین نکات تمام بازیهای فالکوم همین فن بیس وفادار و کامیونیتی خیلی خوبی هست که داره، هم سری Legend of Heroes و هم سری Ys.