اون ۲۰ دلار قیمت نسخه ویتاست. PS4 همون ۳۰ دلارهنه 29.99 بود نگو sale خورده که سکته میزنم .
اون ۲۰ دلار قیمت نسخه ویتاست. PS4 همون ۳۰ دلارهنه 29.99 بود نگو sale خورده که سکته میزنم .
من هنوز توو حبسم
اون ۲۰ دلار قیمت نسخه ویتاست. PS4 همون ۳۰ دلاره
والا بقیه بازیا رو نمیدونم ولی آکیبا روی PS4 اگه اشتباه نکنم ۶۰ فریم بود که خب به نظر من ارزشش رو داره آدم ۱۰ دلار بیشتر بخاطرش بدهحالا واقعا انقدر تفاوت وجود داره که این ده دلار رو تو بازی های مشترک تو پاچه ps4 دارها میکنه ؟
به نظر من که ده دلار نمی ارزه ... همون تو پاچه کردنه ...والا بقیه بازیا رو نمیدونم ولی آکیبا روی PS4 اگه اشتباه نکنم ۶۰ فریم بود که خب به نظر من ارزشش رو داره آدم ۱۰ دلار بیشتر بخاطرش بده
حالا واقعا انقدر تفاوت وجود داره که این ده دلار رو تو بازی های مشترک تو پاچه ps4 دارها میکنه ؟
والا بقیه بازیا رو نمیدونم ولی آکیبا روی PS4 اگه اشتباه نکنم ۶۰ فریم بود که خب به نظر من ارزشش رو داره آدم ۱۰ دلار بیشتر بخاطرش بده
به نظر من که ده دلار نمی ارزه ... همون تو پاچه کردنه ...
راستی دیروز چک کردم نود درصد بازی های psp برای ویتا ۵ دلار ارزون شدن ۲۰ دلاری ها شدن ۱۵ و ۱۵ دلاری ها شدن ۱۰ دلار
الان یکم گشتم مثل اینکه درست میگی و بازی روی PS4 هم ۳۰ فریمه. عجیب اینه که مطمئنم قبلا خونده بودم نسخه PS4 قراره ۶۰ باشه ولی مثل اینکه نسخه PS4 یه سری چیزای اضافی داره:نه 60 فریم نیست
• Overall graphics will be improved and load times reduced. The number of NPCs on the street will also be increased, making the environment closer to the real Akihabara.
• A “Visual Editor” will be included, for instance you can create a “cyberspace” wireframe version of Akihabara or change the atmosphere to Summer Dusk, enjoying unusual versions of Akihabara.
• Almost all DLCs will be included: the Swimwear set for the heroines will be included from the beginning. In addition to that, almost all paid DLCs distributed for the PS3 and PS Vita versions will be part of the package. “Chibi Mode” will be unlocked after clearing the game.
• Interactive streaming will be implemented to enjoy the game together with viewers. When the players is in a pinch and the viewers enter “help,” the main character’s sister equipped in super-powerful gear will come to the rescue. Moreover, funny elements will be available, like “panty jump,” that will make it rain panties on the city.
نه الان دیگه قانع شدم ... ۲۵ دلار میارزهاین تفاوتاشونه:
گرافیک رو PS4 بهتره
فریم بازی ثباتش بهتر از ویتاست
NPC های تو بازی بیشتر از نسخه ویتاست تا به آکیهابارا واقعی بیشتر نزدیک بشه
یه بخش به اسم Visual Editor داره که توش میتونی ظاهر دنیای بازی رو هرجور که دلت میخواد و به شونصد هزار نوع مختلف عوض کنی مثلا میتونی دنیا رو جهنمی کنی یا حس تابستون بهت بده یا حس خشک و سرد بهت بده و . . . تازه اینا پیش فرض انتخاباست و خودتم به صورت Manual میتونی تغییرشون بدی
تمام DLC هارو رایگان و از همون اول داره
برای Stream کردن هم خیلی قابلیتا گذاشتن مثلا یکیش وقتی که داری بازی میکنی و داری میترکی اگر بازدید کننده های Streamت بنویسن Help خواهر شخصیت اصلی با لباس و سلاح سوپر خفن میاد کمکش
بازم بگو تو پاچه کردنه
خوب همینه دیگه اشتباهت همینه ببین ویتا برای مواقعی خوبه که میری مسافرت یا وقتی برق میره میتوانی به راحتی ویتا بازی کنی تازه من برای ویتا خودم یه پاوربانک اصل خودش گرفتم تا سه بار شارژ میکنه این قدر خوبه خیلی خوبه و بیشتر اوقات توی مسافرت خوبه مخصوصا وقتی میری تهران با اون همه شلوغی میشینم ویتا بازی میکنم
پس بخرش اینم بذار کنار اون دو تا کنسولت ضرر نمیکنی داداش
به دلیل صدا کردن من به عنوان هم سلولی شونصد هزار سال به حبس شما اضافه شدای تو روحت هم سلولی ... چپتر چندی ؟
@K o j i m a
من غول اخرش گیر کردم .. چه جور اون غول کرمکیه رو بزنم ....
بازی بی نظیره ... شاید نحوه روایت داستان ..رفتن به ماموریت ها و مپ هاش ضایع باشه ... ولی گیم پلی .. و گان پلی بی نظیره .. چیزیه که نمونش رو هیچ جا ندیدم و تنوع صلاح و تاثیر گذاری و اپگرید هاش فوق العاده است .. لول اپ کردن کارکتر و کاستومایز هاش هم فوق العاده است ... اگه بازی مثلا یه بازی ماجرایی بود که مثلا مثل کیلزون از جایی به جای دیگه میرفتیم و با همچین دشمنایی روبرو می شدیم ... بازی رسما بازی شماره یک ویتا میشد...
تنها چیز ضایعش اینه که ذرت و ذرت برات محکومیت صادر میکنن .