طرفداران ژانر JRPG

@AsaraymA

اوف! یعنی کاشکی از خدا یه چیز دیگه خواسته بودم :D همین دیروز بود داشتیم در موردش حرف میزدیم و حسرت میخوردم که چرا روی PS4 نمیاد، یهو زرتی امروز خبرش اومد که نسخه بهتر با اضافات بیشترش برای PS4 میاد :x
من یه سوال میپرسم فقط و اونم اینکه: ناموسن چه چیزه بهتری از این میخواستی بخوای؟:|:D مرده مومن سکته کنان ملت منتظرن بعد تو میگی چیزه دیگه:|:D دمه دستم بودی الان دیه نبودی تا الان!:D
رفیقمو آوردم خونه بهش FF X نشون دادم میگه این چیه دیگه بازی میکنی:| میگه من هی میگم این بازیارو برا کیا میسازن:| کیا این بازیارو بازی میکنن:| از لحضه ای که این حرفو زده من کمر به قتلش بستم:-) میکشمش ببین کی گفتم:|

با اینکه ویتا بازیهای j خوبی داره ولی من یکی حوصله بازی تو اون ابعادو ندارم!

همین همت کنم ارشیو بازی های 3 و 4 و تموم کنم خودش جای بسی خوشحالی داره.
مسئله اینجاست که ویتا باعث میشه سریع تر بازی کنی، چون مثل موبایل همیشه دم دسته و روشن خاموش کردنش زمانی نمیبره، مثلا میتونی در حالی که داری صبحونه میخوری ده متر دانجن گردی کنی دو تا فایتم بزنی :D یا ببری سر کاری دانشگاهی زمان استراحت 20دقیقه بازی کنی.

حالا لذت بیشتر و پدیده ای به نام تاچ توو یه سری بازیهارو بگذریم ازش :D

من یه سوال میپرسم فقط و اونم اینکه: ناموسن چه چیزه بهتری از این میخواستی بخوای؟:|:D مرده مومن سکته کنان ملت منتظرن بعد تو میگی چیزه دیگه:|:D دمه دستم بودی الان دیه نبودی تا الان!:D
هفت هشت ده میلیارد دلار :-" :دی

ولی نه در کل خبر خیلی خوبی بود و اون جمله هم یه جور Expression خوشحالی حسابش کن :دی

الان داشتم siliconera رو نگاه مینداختم چشمم خورد به این: Summon Night 6: Lost Borders Heads West In 2017 - Siliconera
کسی در مورد این بازی چیزی میدونه؟
(نمیدونم فقط منم که اینطوری فکر میکنم یا واقعا از وقتی این تاپیک راه انداخته شد از در و دیوار داره JRPG میباره :D)

الان داشتم siliconera رو نگاه مینداختم چشمم خورد به این: Summon Night 6: Lost Borders Heads West In 2017 - Siliconera
کسی در مورد این بازی چیزی میدونه؟
(نمیدونم فقط منم که اینطوری فکر میکنم یا واقعا از وقتی این تاپیک راه انداخته شد از در و دیوار داره JRPG میباره :D)

گفتم که امسال و سال بعد به طرز ناجوانمردانه‌ای از در و دیوار بازی ژاپنی میباره. :D

45309321745043944391.jpg

Summon Night شماره پنجمش همین 4-5 ماه پیش بعد از دو سال التماس ملت بالاخره نسخه غربیش اومد، بازی برای PSP هست و میشه رو ویتا هم بازی کرد. >:D<
سبک بازی هم به صورت کلی مثل دیسگایا میمونه، تاکتیکال آرپ‌جی نوبتی تو زمین شطرنجی
تو بازی میتونی جنسیت شخصیت اصلی رو مشخص کنی... معروفیت اصلیش هم برای سیستم پارتنتر بازی‌‍ه.
قابلیت date و بهتر کردن رابطه و Endingهای مختلف و از این حرفا با یکی از چند تا پارنتری که میتونی داشته باشی (البته اگه مرد واقعی باشی مثل من همیشه مسیر هارم پارتی رو پیش میگیری و ترتیب همه رو میدی!:>:D) ... در کل بازی خیلی فان و باحالیه، سیستم مبارزات خیلی جالب و در دسترس ولی در عین حال عمیقی هم داره. :D

قیمت بازی 30 دلاره، بروبچی که ویتا دارن بچپوننش تو WishList و هر وقت تخفیف خورد بزنن تو گوشش (هرچند بنظر من 30 دلار قیمت منصفانه‌ای هست و کاملاً ارزششو داره.
حجم بازی هم 374 مگابایت ناقابله! :D قشنگ مصداق فلفل نبین چه ریزه است. :D

آخرین ویرایش:
انقدر جو دادید سر akiba trip صبح پاشودم خریدمش 30 دلار ناقابل دانلودم شد حالا عصر برم بزنم ببینم چی میگه8->
جو دادید چیه مرده مومن بازی به این خوبی:دی اصن نمیدونم چی هست:دی ولی به بچه ها اعتماد دارم، جنسه بد معرفی نمیکنن!

انقدر جو دادید سر akiba trip صبح پاشودم خریدمش 30 دلار ناقابل دانلودم شد حالا عصر برم بزنم ببینم چی میگه8->

آماده باش که با یونیک ترین و WTF ترین و جالب ترین ایده دنیا رو به رو بشی :D

خب طبق پیشنهاد علی دانته و از اونجایی که اون کلوب قدیمی بهمراه مدیر محبوب قلب‌ها @Hamed Vincent به رحمت ایزدی رفته (:() این تاپیک برای دور هم جمع شدن همون بچه‌های اونجا + هر کی که کلاً با JRPG حال می‌کنه، راه‌اندازی شده.
سلام علیکم..
من ب رحمت ایزدی پیوستم !؟ B-) آریا محال ممکنه زنده باشی و بتونی حلوای منو بخوری ! خودم تا کفنت نکنم از این دنیا رخت برنمی بندم ! :-bd
راستی مدیر محبوب قلب ها رو خوب اومدی !!! :x

خب بیشتر محتویات تاپیک رو خوندم. مثل همیشه ۹۹٪ حرفاتون خاله زنکیه ! :p
میگم این مدت که من غیبت کردم بعد از tales of zestiria بازی jrpg شاخی برای استیم ps3 ps4 نیومده !؟

آخرین ویرایش:
سلام علیکم..
من ب رحمت ایزدی پیوستم !؟ B-) آریا محال ممکنه زنده باشی و بتونی حلوای منو بخوری ! خودم تا کفنت نکنم از این دنیا رخت برنمی بندم ! :-bd
راستی مدیر محبوب قلب ها رو خوب اومدی !!! :x
خب بیشتر محتویات تاپیک رو خوندم. مثل همیشه ۹۹٪ حرفاتون خاله زنکیه ! :p
هه هه... :D
زنده‌ای تو! :D
یه هایی، یه هویی، یه سوتی، کفی، دستی، چیزی بابا! :D
کلاً باید یه نبش قبری انجام بدیم بچه‌هارو تک تک پیدا کنیم خرکش کنیم اینجا.

این سیستم خاله زنکی سنت دیرینه ماست، غیر قابل ترک. از قدیم میگفتن ترک عادت موجب مرض است. :>

با اینکه ویتا بازیهای j خوبی داره ولی من یکی حوصله بازی تو اون ابعادو ندارم!

همین همت کنم ارشیو بازی های 3 و 4 و تموم کنم خودش جای بسی خوشحالی داره.
خوب همینه دیگه اشتباهت همینه ببین ویتا برای مواقعی خوبه که میری مسافرت یا وقتی برق میره میتوانی به راحتی ویتا بازی کنی تازه من برای ویتا خودم یه پاوربانک اصل خودش گرفتم تا سه بار شارژ میکنه این قدر خوبه خیلی خوبه و بیشتر اوقات توی مسافرت خوبه مخصوصا وقتی میری تهران با اون همه شلوغی میشینم ویتا بازی میکنم
پس بخرش اینم بذار کنار اون دو تا کنسولت ضرر نمیکنی داداش

من که ویتا از دستم نیفتاده این شش ماه گذشته ..به خصوص سه ماه گذشته که تو عسلویه سر کار بودم ... و سرگرمی دیگه ای نداشتم ...
فقط یه نکته رو توجه داشته باشید یا بازی ها رو فیزیکی بگیرید یا یه رم ۶۴ .. که من دومی رو توصیه میکنم و به صرفه تره .. یعنی این رم ۸و ۱۶ و اینها فحشه ...
.....................
بچه ها کسی اینجا از حبس کشیده های freedom wars نیست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or