طرفداران ژانر JRPG

من یه روز نتم قطع شد توو اینجا انقلاب JRPG رخ داد ، بهترین بازی عمرم هم که ریمسترش معرفی شد :| یعنی بدشانسی رو از روو من باید تعریف کنن :| بگذریم...

اول از همه بگم بشینید Disgaea5 بازی کنید که خداوندگاره!! :D من خودم نسخه 1-3-4 شو بازی کردم ولی با بازی کردن Disgaea5 خیلی راحت شد بهترین دیزگایا برام، یه Season Pass ام که بگیرین میتونین با همه کرکترای نسحه های قبلی + یه سری از بازی های معروف Nis (برای مثال The witch and the hundred knight) دیدار کنین، تازه با کیفیت بهترو قابلیت Overlord جدید Disgaea5 :D

جدیدا هم شروع کردم به بازی کردن Trillion: God Of Destruction (کار کارگردان Disgaea 4اه) که از اونی که فکر میکردم بازی بهتر درومده :D مثل یه ورژن Real Time از دیزگایا میمونه که باعث شده هیجان بازی خیلی بیشتر شه، داستان بازی ام در نگاه اول خیلی گل و سمبل میزنه ولی لامصب یه جاهایی بدجور دارک میشه :D طراحی هاشم که فوق العادس میتونید گوگل کنید ببینید، سیستم B**bie touch (درواقع Boing Touch) هم داره که بسیار زیبا درومده :D خلاصه به بچه های ویتا دار پیشنهاد میشه.

راستی این Trails in the sky رو آریا 5-6ماه پیش بهم معرفی کردی من انقدر مشغول بودم به کل یادم رفت برم سراغش، یه ماه دیگه یک و دو شو روو ویتا میگیرم حتما :D

FFXII ام که شادیاشو بچه ها کردن من جا موندم، فقط امیدوارم واسه ویتا هم معرفی شه که دیگه بعد بازی کردنش سرمو بزارم زمین با یه لبخند ملیح جان به جان افرین تسلیم کنم :D

منتظر Zero Time Dilemma و Star Ocean و Caligula هم هستیم :D

ویرایش: #2017IsOurs :|

آخرین ویرایش:
تاریخ انتشار نسخه ی غربی P5:|
تا بازی تو امریکا منتشر بشه همه چیز بازی برامون اسپویل شده:|

اتفاقا بازیایی که اول تو ژاپن ریلیز میشه خیلی پیش نمیاد اسپویل بشی مگر اینکه مثل من مرض داشته باشی و هی بری ویدئو و فلان ببینی ازش :D

بعد فکر کنم اینا قصد دارن هم نسخه ژاپنی هم غربی وقتی منتشر بشن که فروش یه بازی دیگه رو نابود کنن :D اون از تاریخ نسخه ژاپنی اینم از تاریخ نسخه غربی XD

خب دیگه با این وضعیت مدیا بلک آوت بنده از بعد از E3 در مورد پرسونا5 شروع میشه، هر کی‌ام اینور یا اونور (تاپیک بازی) اسپویل کنه توسط باقی بچه‌های کلوب مورد تجاوز گروهی قرار میگیره... دیگه انتخاب با خودتون. :D
ولی کلاً خیلی هم بد نشد، بهمن کلاً ماه رِله و ردیفی برای بازی کردنه... هوا سرد بیای خونه پرسونا بزنی به بدن خیلی حال میده! :D
تو این فاصله‌ام یه گله بازی برای تموم کردن هست + بازی‌های تموم نشده گذشته‌ (که مثل مویی که با تیغ میزنی روز به روز به صورت تساعدی به تعدادشون اضافه میشه) :|

http://forum.bazicenter.com/members/4591/
(آریا یاد جریانات White Knight Chronicles افتادم :)) )

اون دیسکی که ازت گرفتم فکر کنم کل ایران دست به دست شد و همه بازیش کردن آخرم برگشت پیش خودم دوباره، هنوز دارمش با اون ترک ریزی که وسطش داره! یادگاری نگه داشتم برای عبرت آیندگان! :دی

آخرین ویرایش:
@Cloud Strife

ماکان یه VN میشناسم عالی اصلا برا خودت ساخته شده :D

سری Hakuoki یعنی معرکستا ( :-" ) یه پسر خیلیییی گلی هم میشناسم یه نسخش که برا PS3 هست رو داره و تازه Limited Editionش هم هست اگه خواستی بگو :D

(آریا یاد جریانات White Knight Chronicles افتادم :)) )

تاریخ انتشار نسخه ی غربی P5:|
تا بازی تو امریکا منتشر بشه همه چیز بازی برامون اسپویل شده:|

میگن بعد هر خنده ای یه گریه ایه ها ... دیروز این همه شادکام بودیم ... فقط گراویتی راش مونده تاخیر بخوره ۲۰۱۷ تا 2016 از یه سال رویایی تبدیل به یه سال نحس بشه ... همه بازیا که رفتن ۲۰۱۷ یا وقت اضافه ۲۰۱۶ و ما همچنان تو کف ... ولی هوبیش اینه به کلی بازی تموم نکرده که دارم میتونم برسم

میگن بعد هر خنده ای یه گریه ایه ها ... دیروز این همه شادکام بودیم ... فقط گراویتی راش مونده تاخیر بخوره ۲۰۱۷ تا 2016 از یه سال رویایی تبدیل به یه سال نحس بشه ... همه بازیا که رفتن ۲۰۱۷ یا وقت اضافه ۲۰۱۶ و ما همچنان تو کف ... ولی هوبیش اینه به کلی بازی تموم نکرده که دارم میتونم برسم

ناشکری نکن :D این همه بازی تو 2016 داریم :D امکان نداره این همه بازی رو وقت کنی تموم کنی بعد میخوای همه چیز دیگه هم 2016 بیاد؟ :D

این 1-3 ماه آینده پاره میکنه انقدر بازی میاد :D

ناشکری نکن :D این ههم بازی تو 2016 داریم :D امکان نداره این همه بازی رو وقت کنی تموم کنی بعد میخوای همه چیز دیگه هم 2016 بیاد؟ :D

من زیاد در جریان این تااریخ انتشار نیشتم .. فقط
ناشکری نکن :D این همه بازی تو 2016 داریم :D امکان نداره این همه بازی رو وقت کنی تموم کنی بعد میخوای همه چیز دیگه هم 2016 بیاد؟ :D

من زیاد در جریان تاریخ انتشار بازیا نیستم ... فقط میدونم استار اوشن به همین زودیا قراره بیاد .. تازه بازیایی که رو دستم موندن اصلا ربطی به بازیایی که قراره بیان نداره .. با اونها که رسما یک سال عقبم

کلاً از در و دیوار خبر خوب میاد. :D

82097712264889763965.jpg

Falcom داره نسخه PS4 بازی Tokyo Xanadu رو به اسم Tokyo Xanadu ex میسازه. >:D<
بازی قراره 8 سپتامبر تو ژاپن بیاد، رزولوشن 1080 و 60 فریم.
چند تا شخصیت جدید هم به بازی و پارتی گروه اضافه شده بعلاوه یک آرک داستانی جدید که ماجراهای چند ماه بعد از پایان بازی اصلی رو روایت میکنه (یه چیزی مثل Future Arc تو Tales of Graces F)

نکته مهم اینه که از اونجایی که نسخه اصلی حسابی تو ژاپن ترکونده بود و با توجه به سبک و سیاق بازی تقریباً همه مطمئن بودن که بازی برای غرب هم تایید و منتشر میشه که تا الان نشده... حالا معلوم شد چرا.
مطمئناً این نسخه ex که اضافات داره رو یا تو E3 یا نهایت همون اوایل سپتامبر برای غرب هم معرفی میکنن... تنها نکته منفی اینه که با این شرایط دیگه خبری از بازی رو ویتا نیست. :(

کلاً امسال و سال بعد شاهد تجاوز دسته جمعی به جیب مبارک هستیم! :D

امیدوارم این Caligula رو هم برای PS4 بزنن. از اون بازیایی هست که از همون اولین خبرهای معرفیش باهاش حال میکردم و بخاطرش حسرت Vita نداشتنم رو میخوردم.
به جای حسرت خوردن برید پول دوتا بازیو جمع کنید بدید یه ویتا دست دو بخرید حالشو ببرید! نه تنها JRPGهای انحصاریشو میتونین بازی کنین بلکه اونایی هم که هم روو ویتا هم PS4 هست رو 20$ ارزون تر میخرید، تازه لذتشم روی ویتا بیشتره :D

به جای حسرت خوردن برید پول دوتا بازیو جمع کنید بدید یه ویتا دست دو بخرید حالشو ببرید! نه تنها JRPGهای انحصاریشو میتونین بازی کنین بلکه اونایی هم که هم روو ویتا هم PS4 هست رو 20$ ارزون تر میخرید، تازه لذتشم روی ویتا بیشتره :D

نه دیگه، مشکل من همینه که وقتی پول دوتا بازی رو جمع میکنم وسوسه میشم که جای ویتا همون بازی رو باهاش بخرم :D
ولی فکر کنم آخرش هم با این تعداد زیاد JRPG هاش مجبور شم یه ویتا بخرم.

@AsaraymA

اوف! یعنی کاشکی از خدا یه چیز دیگه خواسته بودم :دی همین دیروز بود داشتیم در موردش حرف میزدیم و حسرت میخوردم که چرا روی PS4 نمیاد، یهو زرتی امروز خبرش اومد که نسخه بهتر با اضافات بیشترش برای PS4 میاد :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or