طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به حقش نرسید چون آواتار من اجازه نداد به حقش برسه :D B-)
ولی از شوخی گذشته هم حضور Halflife2 اون سال همه بازیها رو زیر سایه خودش برد(از دووم و هیلو بگیر تا متال گیر و جی تی ای و آنریل و زلدا و ....) و مخصوصا این بازی رو که ما قدیمیا یه جورایی با هم مقایسش میکردیم و هم اینکه کمتر شدن اکشن بازی سر و صدای بازی رو اون زمان یکم خوابوند.

ولی چیزی که بنظرم مهمتره اینه که فرانچایز Halflife بعد همون شماره 2 تقریبا مرد:(( ولی دووم به لطف سازنده هاش از قبل هم معروف تر شده و این خیلی ارزشش بیشتره - چون بهرحال گذشته ها میگذره

.​
half life 2 نه تنها اون سال، که حتی تا همین امروز بعنوان بنچمارک ژانر FPS حساب میشه. خداوکیلی من بعد از 20 سال هنوز که بازیش میکنم هیچ نقصی توی هیچ بخشیش نمیتونم پیدا کنم و این بیشتر شبیه به یک معجزه هست. به طرز باورنکردنی ای تمام قسمت های بازی با هم همگون بودن و همه چیز در خدمت گیم پلی بازی بود. اینقدر بازی درخشان و معجزه گونه بود که همونطور که گفتین عناوین بزرگی مثل doom 3 و farcry و halo و... هم زیر این بازی ناپدید شدن.
متاسفانه هیچوقت نمیتونم valve رو به خاطر این کاری که باهامون کرد ببخشم:(. بازی رو باید حداقال یک دهه قبل نسخه اصلی ای ازش میداد بیرون و شک ندارم با اون هیولاها و نخبه هایی که توی استودیو بودن هیچ چیزی جز یه شاهکار دیگه خلق نمیشد. ولی الان ترجیحم اینه که بازی دیگه ساخته نشه چون میخوام همینطور افسانه بمونه برام. هم نسخه 1 و هم نسخه 2 و اپیزودهاش.
Doom 3 رو متاسفانه اون تایم ایراداتی ازش گرفتن که همون موقع هم برای من ملموس نبود. منتها بعضی عناوین با گذشت زمان ارزششون رو پیدا میکنن و این بازی تقریبا همین اتفاق براش افتاد. خیلی جالبه حتی ویدئوهایی که از lore بازی ساخته شده توسط فن ها و حتی مادهای گرافیکیش و... نظرات کاربرا رو که میخونی همگی اعتراف کردن که بازی زمان خودش واقعا شاهکار بوده و واقعا هم ماندگار مونده تا امروز. مخصوصا توی لیست های عناوین ژانر وحشت علمی تخیلی تقریبا توی اکثر لیست ها موجوده.
به هر حال نسل جدید این فرنچایز با تغییرات فراوان نسبت به نسخه 3 موفق شد تا طیف عظیمی از طرفدارهای قدیم و جدید رو به بازی جذب گنه و همین باعث خوشحالیه.

دعا کنید نمایش دارک ایجز رو یه بنده خدایی آپلود کنه رو نت😍
کار id (ع) تضمین شدس
دوست دارم تاریخ انتشارش نزدیک باشه
برای مارچ یا آوریل تاریخ خوبیه
--------
doom3
fps خوبی بود ولی چون از ساب ژانر سری اصلی که boomer باشه فاصله گرفته بود ، doom خوبی نبود .

آخرین ویرایش:
کار id (ع) تضمین شدس
دوست دارم تاریخ انتشارش نزدیک باشه
برای مارچ یا آوریل تاریخ خوبیه
--------
doom3
fps خوبی بود ولی چون از ساب ژانر سری اصلی که boomer باشه فاصله گرفته بود ، doom خوبی نبود دقیقا. تاریخ انتشارش رو بدن حداقال ازرالان خودمونو گرم کنیم😍.
Doom 3 در واقع یک master class هست توی ژانر sci fi horror به لحاظ تم ، داستان، صداگذاری و طراحی محیط ها. واقعا رفرنس هست.
راجب boomer بودن هم حقیقتی که وجود داره اینه که میخواستن حالت سینمایی و رئالیستی تری بدن نسبت به نسخه های کلاسیک که خب از نظر من خیلی هم خوب بود منتها حس میکنم همین یک نسخه کافی بود براش. یه نمایش جدید از اثر ۱۹۹۳ بود. ولی خب منم خیلی خوشحالم که دایرکشن بازی به سمت نسخه های جدید رفته و خب یک اکشن تراز اول شده واقعا😍😍

دعا کنید نمایش دارک ایجز رو یه بنده خدایی آپلود کنه رو نت😍
نمیتونم مستجاب کنم ولی اینو میزارم از 2014 و دوم و کسایی که اومدن بیرون

اینم نظر یکی که دیده امسالو

2024-08-09_12-38-22.jpg

ولی الان ترجیحم اینه که بازی دیگه ساخته نشه چون میخوام همینطور افسانه بمونه برام. هم نسخه 1 و هم نسخه 2 و اپیزودهاش.
.
این ترجیحت هم مورد قبول واقع نمیشه و تو وارز رد میشه و کارت ترجیحت هم گرفته میشه و دیگه حق ترجیح دادن ازت سلب میشه. الان نویسنده های هاف لایفا برگشتن والو و والو چیزی کم نداره برا ساختنش و برخلاف قدیم از لحاظ مالی هم جیبش پر پوله. چند تا دوره امید بخشی باید دوباره برات بزارم هنوز در دلت تاریکی چیره هست بر روشنایی :>
________
در مورد دوم 3 خودش بازی قشنگیه که گفتی ولی نسخه bfg و ... زیاده روی بود و بهتر بود عرضه نمیشد.البته با عرضه دووم جبران شد

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: uriel
نمیتونم مستجاب کنم ولی اینو میزارم از 2014 و دوم و کسایی که اومدن بیرون

اینم نظر یکی که دیده امسالو

View attachment 345903

این ترجیحت هم مورد قبول واقع نمیشه و تو وارز رد میشه و کارت ترجیحت هم گرفته میشه و دیگه حق ترجیح دادن ازت سلب میشه. الان نویسنده های هاف لایفا برگشتن والو و والو چیزی کم نداره برا ساختنش و برخلاف قدیم از لحاظ مالی هم جیبش پر پوله. چند تا دوره امید بخشی باید دوباره برات بزارم هنوز در دلت تاریکی چیره هست بر روشنایی :>
________
در مورد دوم 3 خودش بازی قشنگیه که گفتی ولی نسخه bfg و ... زیاده روی بود و بهتر بود عرضه نمیشد.البته با عرضه دووم جبران شد
واقعا یعنی هیشکی نبوده که این عرضه رو داشته باشه از نمایش فیلم گرفته باشه؟😁😔

راجب هاف لایف واقعااااا صادقانه نیگم دعا میکنم همه حرفات به واقعیت تبدیل بشه، اگر این اتفاق بیفته من یه شیرینی شخصا بهت میدم خداشاهده. از نسخه ۲ حدود ۲۰ سال گذشته و امیدوارم اگر نسخه جدیدی ازش بیاد دقیقا با همون عظمت منتشر بشه و بنجمارک جدیدی رو برای این ژانر تعریف کنه😍

دوستان در نبود نیمه عمر ، همزاد روسیش رو دریابید.
حقیقتا خوش ساخته

View attachment 346093

VLADiK BRUTAL​

گیم پلی

واقعا عالی بود، چه اتمسفری داره. خیلی جذاب بود خداییش. شوتینگ ، تخریب پذیری، گرافیک و طراحی سلاح ها فوق العادس. منو یه جورایی یاد half life و تا حدودی stalker انداخت. واقعا بازیه تمیزیه😍😍

آقا این Doom 1+2 غوغاست! :دی
به عنوان یه ذوب‌شده در Doom، این پکیج واقعاً برام مثل بهشته! نسخه‌های کلاسیک رو با یه سری بهبودها ارائه دادن که جالب‌ترین مورد، موسیقی‌های ریمیکس هست. موسیقی‌های Doomهای کلاسیک فوق‌العاده هستن، ولی این ریمیکس‌ها باعث شدن خون تازه‌ای وارد بازی‌ها بشه و امثال من که میلیون‌ها بار اون موسیقی‌های درجه یک نسخه‌های اصلی رو گوش کرده بودن، الآن می‌تونن با یه حال و هوای جدید سراغ‌شون برن. فعلاً یکی دو مرحله رو امتحان کردم و ریمیکس‌ها محشر هستن و صبر و تحمل ندارم برای مراحل بعدی!
فقط Doom 1&2 هم توی پکیج نیست و هر چی گیرشون اومده رو چپوندن و به شدت چیز عظیمیه! از بسته‌های الحاقی دو نسخه اصلی، تا Sigil که جان رومرو چند سال پیش ساخته بود و البته یکی از جالب‌ترین موارد هم Legacy of Rust هست که یه کمپین جدید محسوب می‌شه و بچه‌های id Software و MachineGames در کنار یکی از باحال‌ترین استودیوهای این چند وقت اخیر یعنی Nightdive تدارک دیدن. خودم هنوز این بخش جدید رو بازی نکردم، ولی خیلی ازش تعریف می‌کنن.
بامزه‌ترین ویژگی بازی هم امکان تجربه کمپین به صورت ۱۶ نفره هست که فکر کنم توی نسخه‌های قبلی تعدادش کمتر بود. من یکی دو دست امتحان کردم و با ۷،۸ نفر رفتیم جلو و خیلی فضای غریبی شکل گرفته بود! یه مشت دوم‌گای توی همدیگه می‌لولیدن و به شدت چیز فان و جالبی بود و مثلاً یه تیکه صف بسته بودیم برای رسیدن به درِ خروج از مرحله! :دی حیف که خیلی لگ داشتم و ولش کردم، ولی اگه بتونین روون بازی کنین، واقعاً تجربه جذابیه.
دو نسخه اصلی Doom رو همیشه بازی‌هایی می‌دونستم که تاریخ مصرف ندارن و تا ابد هم می‌شه سراغ‌شون رفت و لذت برد و حالا با این پکیج، ارزش بازی‌ها بالاتر هم رفته و دیگه اگه کسی هنوز هم تجربه‌شون نکرده، الآن وقتشه و حیفه که این جواهرات دنیای بازی رو از دست بده. :دی

cfb213_24xcad.jpg

آخرین ویرایش:
آقا این Doom 1+2 غوغاست! :دی
به عنوان یه ذوب‌شده در Doom، این پکیج واقعاً برام مثل بهشته! نسخه‌های کلاسیک رو با یه سری بهبودها ارائه دادن که جالب‌ترین مورد، موسیقی‌های ریمیکس هست. موسیقی‌های Doomهای کلاسیک فوق‌العاده هستن، ولی این ریمیکس‌ها باعث شدن خون تازه‌ای وارد بازی‌ها بشه و امثال من که میلیون‌ها بار اون موسیقی‌های درجه یک نسخه‌های اصلی رو گوش کرده بودن، الآن می‌تونن با یه حال و هوای جدید سراغ‌شون برن. فعلاً یکی دو مرحله رو امتحان کردم و ریمیکس‌ها محشر هستن و صبر و تحمل ندارم برای مراحل بعدی!
فقط Doom 1&2 هم توی پکیج نیست و هر چی گیرشون اومده رو چپوندن و به شدت چیز عظیمیه! از بسته‌های الحاقی دو نسخه اصلی، تا Sigil که جان رومرو چند سال پیش ساخته بود و البته یکی از جالب‌ترین موارد هم Legacy of Rust هست که یه کمپین جدید محسوب می‌شه و بچه‌های id Software و MachineGames در کنار یکی از باحال‌ترین استودیوهای این چند وقت اخیر یعنی Nightdive تدارک دیدن. خودم هنوز این بخش جدید رو بازی نکردم، ولی خیلی ازش تعریف می‌کنن.
بامزه‌ترین ویژگی بازی هم امکان تجربه کمپین به صورت ۱۶ نفره هست که فکر کنم توی نسخه‌های قبلی تعدادش کمتر بود. من یکی دو دست امتحان کردم و با ۷،۸ نفر رفتیم جلو و خیلی فضای غریبی شکل گرفته بود! یه مشت دوم‌گای توی همدیگه می‌لولیدن و به شدت چیز فان و جالبی بود و مثلاً یه تیکه صف بسته بودیم برای رسیدن به درِ خروج از مرحله! :دی حیف که خیلی لگ داشتم و ولش کردم، ولی اگه بتونین روون بازی کنین، واقعاً تجربه جذابیه.
دو نسخه اصلی Doom رو همیشه بازی‌هایی می‌دونستم که تاریخ مصرف ندارن و تا ابد هم می‌شه سراغ‌شون رفت و لذت برد و حالا با این پکیج، ارزش بازی‌ها بالاتر هم رفته و دیگه اگه کسی هنوز هم تجربه‌شون نکرده، الآن وقتشه و حیفه که این جواهرات دنیای بازی رو از دست بده. :دی

cfb213_24xcad.jpg
آریا جان والا این تعریف های شما دل سنگ هم آب میکنه😁😍. در اولین فرصت تجربه ش میکنم که حقیقتا با این تفاسیر کولاکه😍

آریا جان والا این تعریف های شما دل سنگ هم آب میکنه😁😍. در اولین فرصت تجربه ش میکنم که حقیقتا با این تفاسیر کولاکه😍
مخلصیم! :دی حتماً بهش سر بزن و حتی اگه نخوای نسخه‌های ۱ و ۲ رو دوباره بازی کنی، چیزهای دیگه‌ای هست که لذت ببری.
مثلاً یه بخش داره که طراحی‌های شیاطین و سلاح‌ها و... رو گذاشته و یه سری توضیحات جالب هم داده. مثلاً می‌گه فلان فریم رو از انیمیشن‌های فلان دشمن حذف کردن، چون محدودیت حافظه داشتن! یعنی مشکلات و محدودیت‌ها در این حد بوده که باید ساده‌ترین چیزها رو هم حذف می‌کردن تا بازی آماده عرضه بشه و خود این قضیه هم باعث بروز خلاقیت‌هایی می‌شده. ملت هم کلی عشق و حال می‌کردن و از اعماق وجود لذت می‌بردن، نه مثل الآن که اگه ناخن شست پای کاراکتر یه ذره کج باشه، قیام می‌کنن و می‌گن چرا انقدر بی‌دقتی شده! :دی

دلتون doom خواست؟

View attachment 346554

DEFECT

اینا چیه تو میزاری آخه پسر؟ والا ما پیرمرد شدیم قلبمون نمیکشه اینهمه هیجان رو، عجب چیزیه این!😅😍 کی داره میسازه اینو؟ شبیه اون پروژه معرفی نشده empty vessel بود که جدیدا تاسیس شده توسط چندتا از veteran های id software و naughty dog . نکنه همونه؟!😍 من چندتا اسکرین شات ازش دیده بودم خیلی شبیه حال و هوای این بود، یه جورایی ترمیناتوریه.

ویرایش: الان دیدم تاپیکش رو هم زدی دمت گرم واقعا. درست حدس زدم، پسر خیلی خیلی حال کردم باهاش، چه نسلی داره میشه این نسل، stalker، doom، defect، judas، clock work و یه half life هم بیاد دیگه بهشت ما سوتر بازاس بخدا

آخرین ویرایش:
اینا چیه تو میزاری آخه پسر؟ والا ما پیرمرد شدیم قلبمون نمیکشه اینهمه هیجان رو، عجب چیزیه این!😅😍 کی داره میسازه اینو؟ شبیه اون پروژه معرفی نشده empty vessel بود که جدیدا تاسیس شده توسط چندتا از veteran های id software و naughty dog . نکنه همونه؟!😍 من چندتا اسکرین شات ازش دیده بودم خیلی شبیه حال و هوای این بود، یه جورایی ترمیناتوریه.
خود خودشه.
تاپیک زدم براش.

• Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or