half life 2 نه تنها اون سال، که حتی تا همین امروز بعنوان بنچمارک ژانر FPS حساب میشه. خداوکیلی من بعد از 20 سال هنوز که بازیش میکنم هیچ نقصی توی هیچ بخشیش نمیتونم پیدا کنم و این بیشتر شبیه به یک معجزه هست. به طرز باورنکردنی ای تمام قسمت های بازی با هم همگون بودن و همه چیز در خدمت گیم پلی بازی بود. اینقدر بازی درخشان و معجزه گونه بود که همونطور که گفتین عناوین بزرگی مثل doom 3 و farcry و halo و... هم زیر این بازی ناپدید شدن.به حقش نرسید چون آواتار من اجازه نداد به حقش برسه
ولی از شوخی گذشته هم حضور Halflife2 اون سال همه بازیها رو زیر سایه خودش برد(از دووم و هیلو بگیر تا متال گیر و جی تی ای و آنریل و زلدا و ....) و مخصوصا این بازی رو که ما قدیمیا یه جورایی با هم مقایسش میکردیم و هم اینکه کمتر شدن اکشن بازی سر و صدای بازی رو اون زمان یکم خوابوند.
ولی چیزی که بنظرم مهمتره اینه که فرانچایز Halflife بعد همون شماره 2 تقریبا مرد ولی دووم به لطف سازنده هاش از قبل هم معروف تر شده و این خیلی ارزشش بیشتره - چون بهرحال گذشته ها میگذره
.
متاسفانه هیچوقت نمیتونم valve رو به خاطر این کاری که باهامون کرد ببخشم. بازی رو باید حداقال یک دهه قبل نسخه اصلی ای ازش میداد بیرون و شک ندارم با اون هیولاها و نخبه هایی که توی استودیو بودن هیچ چیزی جز یه شاهکار دیگه خلق نمیشد. ولی الان ترجیحم اینه که بازی دیگه ساخته نشه چون میخوام همینطور افسانه بمونه برام. هم نسخه 1 و هم نسخه 2 و اپیزودهاش.
Doom 3 رو متاسفانه اون تایم ایراداتی ازش گرفتن که همون موقع هم برای من ملموس نبود. منتها بعضی عناوین با گذشت زمان ارزششون رو پیدا میکنن و این بازی تقریبا همین اتفاق براش افتاد. خیلی جالبه حتی ویدئوهایی که از lore بازی ساخته شده توسط فن ها و حتی مادهای گرافیکیش و... نظرات کاربرا رو که میخونی همگی اعتراف کردن که بازی زمان خودش واقعا شاهکار بوده و واقعا هم ماندگار مونده تا امروز. مخصوصا توی لیست های عناوین ژانر وحشت علمی تخیلی تقریبا توی اکثر لیست ها موجوده.
به هر حال نسل جدید این فرنچایز با تغییرات فراوان نسبت به نسخه 3 موفق شد تا طیف عظیمی از طرفدارهای قدیم و جدید رو به بازی جذب گنه و همین باعث خوشحالیه.