طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا این ژانر چند سالی هست که بدجور راکد مونده، عناوین پر هزینه ای رو داخلش شاهد نیستیم و یه جورایی انگار ریسک بالایی شده برای سازنده ها.
حالا اخباری اومده که ظاهر id software قراره توی شوکیس بعدی ایکس باکس از بازیه جدیدش رونمایی کنه. باید دید چی داشته میساخته این مدت. فقط امیدوارم یه عنوان لایو سرویس نباشه😁
چون اگر بخوان بازی تو این سبک بسازن که به معنای واقعی کمله نواوری ایجاد کنه، نیاز به بودجه بالایی دارن و خداییش بازی FPS سینگل با بودجه بالا برگشت سرمایه متناسبی نداره.
در نتیجه میرن سراغ ساخت بازی لایو سرویس و آنلاین که اونام تکلیفشون معلومه

.

• Like
Reactions: m.d.makan and uriel
چون اگر بخوان بازی تو این سبک بسازن که به معنای واقعی کمله نواوری ایجاد کنه، نیاز به بودجه بالایی دارن و خداییش بازی FPS سینگل با بودجه بالا برگشت سرمایه متناسبی نداره.
در نتیجه میرن سراغ ساخت بازی لایو سرویس و آنلاین که اونام تکلیفشون معلومه

.
بله کاملا درسته، انصافا هم نوآوری توی این سبک سخت هم شده، یه موقع valve میومد گیم دیزاین رو از دوباره تعریف میکرد و یونیک ترین سلاح ها مثل گراویتی گان و پورتال گان رو وارد ژانر شوتر کرد که خودشون باعث شدن گیم پلی نوینی مبتنی بر همین دو سلاح داخل بازی پیاده بشه. منتها فعلا که valve هم خبری ازش نیست. آخرین عناوین لایق این سبک همون doom و titanfall بودن.
بازار پر شده از همین عناوین لایو سرویس. همین id هم با توجه به آگهی های شغلی ظاهرا دنبال اشخاصی بود که توی این حیطه کار کردن و من خیلی نگرانم که انونس بعدیشون چیزی توی این کتگوری باشه که فاجعه هست اگر بشه. به هر حال امیدوارم یه تکونی توی این سبک شاهد باشیم

لینک بدون شیلتر نداری؟😊 متاسفانه وی پی ان ندارم...
تو پیج استیمش بری اتوماتیک لایو از پیش ضبط شده همین گیم پلی رو نشون میده.

===========
اگه به استیم دسترسی نداری لینک ویدئو رو کپی پیست کن اینجا و دانلود کن ، سریعتره:
Yt5s Youtube Video Downloader For Free

لینک ویدئو
Code:
https://www.youtube.com/watch?v=JJlPJYXPU9E

تو پیج استیمش بری اتوماتیک لایو از پیش ضبط شده همین گیم پلی رو نشون میده.

===========
اگه به استیم دسترسی نداری لینک ویدئو رو کپی پیست کن اینجا و دانلود کن ، سریعتره:
Yt5s Youtube Video Downloader For Free

لینک ویدئو
Code:
https://www.youtube.com/watch?v=JJlPJYXPU9E
گرافیک بازی و مخصوصا نورپردازیش واقعا عالی بود. منتها یکم شلیک اسلحه و کلا شوتینگ بازی مصنوعی میزد. خیلی خوب در نیومده بود به نظرم

این یه تریلر fan made هست که بوسیله AI از Quake ساخته شده. خیلی جالب بود

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی و مخصوصا نورپردازیش واقعا عالی بود. منتها یکم شلیک اسلحه و کلا شوتینگ بازی مصنوعی میزد. خیلی خوب در نیومده بود به نظرم

این یه تریلر fan made هست که بوسیله AI از Quake ساخته شده. خیلی جالب بود

درسته شوتینگش متوسط رو به خوبه ولی ستینگ/اتمسفر ، مخفی کاری، صداگذاری/موزیک و همینطور گرافیکش خیلی خوب بود.

بازی داستانی هم هست که وجود همه اینها خیلی مهمتر میشه.
===============

به امید اینکه تو این یکی دو سال پیش رو بالاخره خبری از Quake بشه.
Doom یجورایی واقعا داره حقش رو میخوره.
البته چه خوب که Doom هست ولی جای خالی Quake هم خیلی احساس میشه.
مخصوصا بعد ریمستری که دو سال پیش دادن.

• Like
Reactions: uriel
درسته شوتینگش متوسط رو به خوبه ولی ستینگ/اتمسفر ، مخفی کاری، صداگذاری/موزیک و همینطور گرافیکش خیلی خوب بود.

بازی داستانی هم هست که وجود همه اینها خیلی مهمتر میشه.
===============

به امید اینکه تو این یکی دو سال پیش رو بالاخره خبری از Quake بشه.
Doom یجورایی واقعا داره حقش رو میخوره.
البته چه خوب که Doom هست ولی جای خالی Quake هم خیلی احساس میشه.
مخصوصا بعد ریمستری که دو سال پیش دادن.
صدا گذاری و گرافیکش واقعا خوبه، مخصوصا نورپردازیش. روی شوتینگ بازی یگم کار بشه بازیه جذابی از کار باید در بیاد👌👌👌

• Like
Reactions: m.d.makan
امروز ۲۰ امین سالگرد انتشار بازی Doom 3 هست. این بازی برای شخص من معنای خاصی داره و یه جورایی خاص ترین بازیه این سری و یکی از بهترین عناوین ژانر fps تاریخ هست. امروز اگر توی اکثر فروم های معروف مثل reddit steam و ... هم یک نگاه بکنید میبینید که اکثر گیمرا همین نظر رو دارن و ادعا میکنن که بازی علی رغم موفقیت های زیادش ولی واقعا به حق خودش نرسید در دوران انتشارش.
این بازی برای سخص من بهترین تم sci fi horror تاریخ رو داره و شدیدا منو یاد فیلم های پر قدرت ژانر وحشت علمی تخیلی میندازه مثل event horizon و the dark side of the moon و حتی شماره اول فیلم Alien .
در واقع در مدیوم گیم عنوانی که بتونه در ژانر شوتر فضایی و هراسناک باهاش رقابت کنه رو من هنوز تجربه نکردم.
ممنونم از تیم id software به خاطر خلق همچین اثری چون که یجورایی رویاهای نوجوانی و جوانی خودم رو به نحوی مصور میبینم داخل این بازی . برای اینکه همیشه عاشق رازآلود بودن فضا و بودم و این بازی یادآور خاطرات بی نظیر نسل شوترهای دارک و خفن هست.
یادش بخیر، doom 3، fear ، stalker، prey ، quake 4، jericho و... یادآور دوران طلایی اول شخص های با تم بسیار جدی و دارک بودن.

امروز ۲۰ امین سالگرد انتشار بازی Doom 3 هست. این بازی برای شخص من معنای خاصی داره و یه جورایی خاص ترین بازیه این سری و یکی از بهترین عناوین ژانر fps تاریخ هست. امروز اگر توی اکثر فروم های معروف مثل reddit steam و ... هم یک نگاه بکنید میبینید که اکثر گیمرا همین نظر رو دارن و ادعا میکنن که بازی علی رغم موفقیت های زیادش ولی واقعا به حق خودش نرسید در دوران انتشارش.

.
به حقش نرسید چون آواتار من اجازه نداد به حقش برسه :D B-)
ولی از شوخی گذشته هم حضور Halflife2 اون سال همه بازیها رو زیر سایه خودش برد(از دووم و هیلو بگیر تا متال گیر و جی تی ای و آنریل و زلدا و ....) و مخصوصا این بازی رو که ما قدیمیا یه جورایی با هم مقایسش میکردیم و هم اینکه کمتر شدن اکشن بازی سر و صدای بازی رو اون زمان یکم خوابوند.

ولی چیزی که بنظرم مهمتره اینه که فرانچایز Halflife بعد همون شماره 2 تقریبا مرد:(( ولی دووم به لطف سازنده هاش از قبل هم معروف تر شده و این خیلی ارزشش بیشتره - چون بهرحال گذشته ها میگذره

.​

به حقش نرسید چون آواتار من اجازه نداد به حقش برسه :D B-)
ولی از شوخی گذشته هم حضور Halflife2 اون سال همه بازیها رو زیر سایه خودش برد(از دووم و هیلو بگیر تا متال گیر و جی تی ای و آنریل و زلدا و ....) و مخصوصا این بازی رو که ما قدیمیا یه جورایی با هم مقایسش میکردیم و هم اینکه کمتر شدن اکشن بازی سر و صدای بازی رو اون زمان یکم خوابوند.

ولی چیزی که بنظرم مهمتره اینه که فرانچایز Halflife بعد همون شماره 2 تقریبا مرد:(( ولی دووم به لطف سازنده هاش از قبل هم معروف تر شده و این خیلی ارزشش بیشتره - چون بهرحال گذشته ها میگذره

.​
تقریبا همه‌ی رقبای Doom 2004 به نفرین دچار شدن :دی
عمو گیب‌ که زد تو کار کاسبی، فارکرای به گاو شیرده یوبی تبدیل شد، شاهکار ریدیک فرار از بوچربی فراموش شد و حتی آنریل تورنومنت هم دیگه بعد از UT 2004 دنباله‌ی خوبی نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or