طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
تعجب میکنم که ps4 رو میگی راحته! واقعا افتضاحه بعد از این همه سال به یه نوع گیم پد عادت کرده بودیم تو ps4 یهو عوض شد! البته ممکنه سلیقه هر کسی یجور باشه. ولی من تا اونجا که تست کردم ps3 واسه تکن از تمام گیم پدها واسم راحتتر و بهتر بود. L2 R2 شم خیلی عالیه;) کاش ps4 هم اینطوری بود. بعد خیلی سریعتر باهاش میشه دش بزنی کاش یجوری بشه بتونیم رو ps4 هم ازش استفاده کنیم. واس من بهترین گیم پدe

البته اینم اضافه کنم من انگشت هام کوچیکه :دی کلاً شستم خوب روی D-Pad های 2 و 3 جفت و جور نمیشد ولی در حال حاضر با کنترلر 4 این مشکلو ندارم :دی از این جهت هم میگم که یه سری حرکاتی که نسل قبل خیلی راحت نمی تونستم اجرا کنم ، الان با کنترلر 4 راحت تر اجرا میکنم :دی واسه این میگم به نظر راحت تر میاد :دی
آره این L2 و R2 کنترلر PS3 از خیلی جهات بیشتر راست کار فایتینگ ها بود ، به خصوص که باهاش میشد عین بنز EX Hyakuretsukyaku زد :دی

@PWLG

صادق توی KOF اون گوشه ی تصویر رو نگاه نمی کنی ؟ :دی
منظورت چیه؟ متوجه نمیشم؟ راستی منشن نشدما!

خب ما هم یه توضیحاتی بدیم:d

اول stance:

کلا به نظرم بدون هیچگونه فن بوی بازی، هیچ استنسی به گرد پای این نمیرسه::d

latest
بعد از اون عشق است سرور همه سرورا

latest

یه SFـی دیگه هم هست که خیلی خوفه:

latest

این هم عزیز دل باباس اصلا نمیشه نباشه! (فقط از استنسش تو SFIV به بعد خوشم میاد)
chun_li_gif_by_gravelee-d5q14aq.gif

این یدونه هم که اگه تو لیست نباشه اصلا اعتبار نداره اون لیست:

latest

یه نکته خیلی جالب هم درباره stance آکوما و باقی شخصیت هایی که سبک "شون گوکو ساتسو" رو دارن وجود داره که جویی آنسا (کارگردان فیلم SF: assassin's fist) درباره ش توضیح داده:
هر کدوم از اینا با توجه به بازه زمانی گارداشون تغییر میکنه مثلا "گوتتسو" استاد گوکی و گوکن، گاردش از همه سنتی تر بوده (نمیتونم عکس بذارم، برید فیلمشو ببینید مشخصه) بعد از اون گوکن که یه مقدار مدرن تره ولی بازم سنتی حساب میشه! بعدش آکوماست که به سبک مجسمه های شیطانی تو معابد گارد میگیره و کف دستش بازه! ریو و کن هم که گارد مدرن و امروزی رو دارن! اینکه میگم جالبه، بخاطر اینه که طرف واسه یه گارد ساده، این همه تمایز قائل میشه و باتوجه به بازه زمانی و ویژگی اون شخصیت، براش گارد تعیین میکنن

توی King of fighters خیلی نمیشناسم (کلا KOFباز نیستم) ولی از stance اینا خوشم میاد:
latest

latest

latest
:d
تو تکن هم فقط از رقص پای این سه تا خوشم میاد:
yoshimitsu3.jpg
3dr_hwoarang2.gif
images
و همینطور این یدونه::d
180px-Zafina_TTT2CG_art.png
توی Blaz Blue هم این دوتا بشر خیلی stanceهای جالبی دارن:
Taokaka-stance.gif
(انگار اومده مهمونی:d)

128
درباره مورد علاقه و main هم:
تو SF تقریبا 80% شون رو دوس دارم و Q رو از همه بیشتر ولی mainـم ریو و کن و آکوما هستن!
توی KOF هم بیشتر از همه از 'K و Iori و Mai خوشم میاد و Mainـم Iori و K و kyo هستن!
xegby9.jpg
خب تو تکن هم خیلیا رو دوس دارم ولی Yoshimitsu برام جایگاه ویژه ای داره! (این زافینا رو هم داخل پرانتز در نظر داشته باشید):d Mainـم هم بازم زیاده ولی همون یوشی جونه به علاوه Asuka و Kazuya (اصلا این یوشیمیتسو یه چیزیه که دومی نداره)
تو Blaz Blue از Iron tager بشتر از همه خوشم میاد اما با Taokaka و Hakumen هم خیـــلی حال میکنم!
تو Soul calibur هم عشقم این دوتاس:
latest

ivy_request_image_by_sterrennacht-d5877jl.png
-----------------------------------------------------------------------------------------------
درباره مبحث دسته هم بگم برعکس همه تون، تو بازی با کیبورد خیلی خیلی راحت ترم حتی یه موقع هایی که دسته میگیرم دستم واسه street fighter، به سختی میتونم بازی کنم. فایتینگ های 3D هم مثل تکن که با کیبورد فوق العاده بازی میکنم و اصلا با دسته راحت نیستم بازی های 3D رو!

منظورت چیه؟ متوجه نمیشم؟ راستی منشن نشدما!
خب وقتی این کنسل ها رو انجام میدی اون گوشه ی صفحه دونه دونه اسم هاش رو می نویسه :biggrin1: از این نظر گفتم بعیده ندیده باشی :biggrin1:
پ.ن 1 : بعد از من و علی دانته ، تو هم به جمع مشکل دارهای منشن شدن اضافه شدی :biggrin1:
پ.ن 2 : مرتیکه هنتای :biggrin1: اونوقت به من میگه منحرف :biggrin1:

خب وقتی این کنسل ها رو انجام میدی اون گوشه ی صفحه دونه دونه اسم هاش رو می نویسه :biggrin1: از این نظر گفتم بعیده ندیده باشی :biggrin1:
پ.ن 1 : بعد از من و علی دانته ، تو هم به جمع مشکل دارهای منشن شدن اضافه شدی :biggrin1:
پ.ن 2 : مرتیکه هنتای :biggrin1: اونوقت به من میگه منحرف :biggrin1:

خب مرد مومن، منکه گفتم kof باز نیستم. من فقط موقع بازی عین دیوونه ها هی دکمه ها رو فشار میدم و کومبو خلق میکنم( خیر سرم) تاحالا دقیق نرفتم تو بهر بازی که گیم پلی ش چجوریه. فعلا الکی بازی میکنم.

پ.ن: والا علی منو منشن میکرد، مشکلی پیش نمیومد و منشن میشدم. یکی دیگه هم ( فکر کنم شیخ جواد) منو منشن کرده بود و درست عمل کرد. تو بلد نیستی:d
پ.ن2: درست صحبت کن مردک. علاقه من به Ivy یا همون ایزابل، یه چیز قلبیه:d فکر کردی همه مثل خودتن؟ اون "مای" هم بیشتر واسه شوخیه ولی درکل به خاطر همون ویژگی های خاصش ازش خوشم میاد :d

خب مرد مومن، منکه گفتم kof باز نیستم. من فقط موقع بازی عین دیوونه ها هی دکمه ها رو فشار میدم و کومبو خلق میکنم( خیر سرم) تاحالا دقیق نرفتم تو بهر بازی که گیم پلی ش چجوریه. فعلا الکی بازی میکنم.

پ.ن: والا علی منو منشن میکرد، مشکلی پیش نمیومد و منشن میشدم. یکی دیگه هم ( فکر کنم شیخ جواد) منو منشن کرده بود و درست عمل کرد. تو بلد نیستی:d
پ.ن2: درست صحبت کن مردک. علاقه من به Ivy یا همون ایزابل، یه چیز قلبیه:d فکر کردی همه مثل خودتن؟ اون "مای" هم بیشتر واسه شوخیه ولی درکل به خاطر همون ویژگی های خاصش ازش خوشم میاد :d

آها :دی

پ.ن : والا منشن فرمول پیچیده ای که نداره همینه دیگه :دی یوزرت نفرین شدس :دی
پ.ن 2: خودمونی گفتم :دی نچ نچ نچ ، هنتای :دی جمله ی آخرت همه چیزو روشن کرد :دی قبلاً هم که دنبال کتک زدن بانوان توی فایتینگ ها بودی :دی هنتای :دی

آها :دی

پ.ن : والا منشن فرمول پیچیده ای که نداره همینه دیگه :دی یوزرت نفرین شدس :دی
پ.ن 2: خودمونی گفتم :دی نچ نچ نچ ، هنتای :دی جمله ی آخرت همه چیزو روشن کرد :دی قبلاً هم که دنبال کتک زدن بانوان توی فایتینگ ها بودی :دی هنتای :دی

پ.ن: نفرین شده؟ مثل اینکه نمیدونی pwlg یک نام مقدسه!
پ.ن2: منم ناراحت نشدم:d قبلا هم گفتم، علاقه من به آیوی، قلبیه:d اصلا بخاطر مدل موهاشه ( راحت شدی؟) کلا از مدل موهای کوتاه و سفید خوشم میاد! از اون کریستی تو DOA هم بخاطر مدل موهاش خوشم میاد. خودتم دیدی تو عکس آیوی کدوم لباسشو گذاشتم.
خودم لباسای بیش از حد باز رو خوشم نمیاد. این مای هم کلی ویژگی های خاص داره. چرا اینقدر منحرفی؟ :d
(الان ندای درونیم بهم گفت "خفه شو. مای کلا دوتا ویژگی خاص داره که همه هم فقط به خاطر همون دوسش دارن")
درباره مورد آخر هم... هنوزم هستم:d درضمن، کتک زدن نه، تیکه تیکه کردن. فعلا وقت ندارم ولی به موقعش آپدیت جدید مورتال رو میریزم و میوفتم به جون جکی و دوورا :d (قبلیا رو نابود کردم) اینقدرم نگو هنتای! بچه ها راجبم فکر بد میکنن.

درباره مبحث دسته هم بگم برعکس همه تون، تو بازی با کیبورد خیلی خیلی راحت ترم حتی یه موقع هایی که دسته میگیرم دستم واسه street fighter، به سختی میتونم بازی کنم. فایتینگ های 3D هم مثل تکن که با کیبورد فوق العاده بازی میکنم و اصلا با دسته راحت نیستم بازی های 3D رو!
کیبورد اولش بهتر نظر میاد، اما موقعی که بخوای بازیتو بهتر کنی و تکنیک‌های بالای متوسط رو اجرا کنی، معمولاً به مشکل می‌خوری.
گیم‌پد اولش سخته ولی اگه بهش عادت کنی می‌تونی تکنیک‌های پیشرفته رو هم بزنی.

با در نظر گرفتن Counterattack هاي DoA به عنوان Parry و همينطور مشاهده و كف كردن چندين باره از اون ويدئوي خفني كه علي لينكش رو داد، به Parry راي دادم :d

با در نظر گرفتن Counterattack هاي DoA به عنوان Parry و همينطور مشاهده و كف كردن چندين باره از اون ويدئوي خفني كه علي لينكش رو داد، به Parry راي دادم :d
Counter Attack های DOA رو یادم رفت توی لیست بنویسم:|:d

یه سری نمونه سعی میکنم از هر کدوم بذارم:

Custom Combo (در واقع کاستوم کمبو که با V-Ism اجرا میشه)

Custom Combo / Max Cancel / Drive Cancel / HD Cancel (این یکی وحشتناکه:|)

Parry (لحظه ای که زندگی فایتینگ خیلیا رو عوض کرد:d)
همه ی ویدئو ها عالی بودند اما این آخری شاهکار بود. چرا من این رو زودتر ندیده بودم. موقع نگاه کردن ویدئو یه حس خاصی بهم دست داد.
تشکر بابت نظر سنجی

دستگاه های Arcade که بحثش جداست و قابل مقایسه نیست اما من هم بازی با گیم پد رو بیشتر می پسندم.

من این بازی رو بازی نکردم از کجا بدونم چنین چیزی داشته منظورم تو تیکن بوده

- - -ویرایش - - -

Forget the abdahan , aragho bechasb :دی

از گیم پلی در حالت رو در رو بنا به دلایل *اهم اهم* نتونستم عکس بذارم :دی کسی محجبه ترش رو داشت بذاره :دی

اون اب اب عرقه که میپاشه من خودم این بازی رو بازی کردم#:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or