طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
اون اب اب عرقه که میپاشه من خودم این بازی رو بازی کردم#:-s
گفتم که :دی
Forget the abdahan , aragho bechasb :biggrin1:

بعد حالا پاشیدن آب دهن یا عرق تفاوت رنگ و جنس و ماهیت داره مگه ؟ :دی مثلاً آب دهن آلبالوییه ، عرق سبز یشمی :دی

اونایی که از Ivy خوششون میاد از بیخ و بخ هنتای هستن;;) گوگل کنین سر ساخت SC V به خاطر چه چیز این بشر، روند ساخت بازی خیلی بد پیش میرفت:d
من این بازی رو بازی نکردم از کجا بدونم چنین چیزی داشته منظورم تو تیکن بوده
جدی فکر کردی عکس رو فوتوشاپ کرده؟:|

توی SF IV این عرق و تف و آب دهن و کف و ... وجود داره ولی باید دقت کنی تا ببینیشون.

اونایی که از Ivy خوششون میاد از بیخ و بخ هنتای هستن;;) گوگل کنین سر ساخت SC V به خاطر چه چیز این بشر، روند ساخت بازی خیلی بد پیش میرفت:d

جدی فکر کردی عکس رو فوتوشاپ کرده؟:|

توی SF IV این عرق و تف و آب دهن و کف و ... وجود داره ولی باید دقت کنی تا ببینیشون.
کارگردان بازی گفته دست من بود کلا حذفش می کردم، ولی خوب نصب کارکنانمون هم استعفا می دادن:lol:

علی جان من تو دیگه شروع نکن:d همینجوریش احسان دهن منو صاف کرده سر این قضیه!(حالا خوبه خودش pervy sage هستا) شما چرا اینقدر منحرفید؟ :d
من بخاطر مدل موهاش ازش خوشم میاد :-I
بدنشو چیکار دارم. تو اون عکس هم مشخصه چه مدل لباس هاییش رو برمیدارم:d

علی جان من تو دیگه شروع نکن:d همینجوریش احسان دهن منو صاف کرده سر این قضیه!(حالا خوبه خودش pervy sage هستا) شما چرا اینقدر منحرفید؟ :d
من بخاطر مدل موهاش ازش خوشم میاد :-I
بدنشو چیکار دارم. تو اون عکس هم مشخصه چه مدل لباس هاییش رو برمیدارم:d
در اینکه احسان منحرف اعظم هست و در حیطه هنتای ید طولانی داره شکی نیست (تازه منو هم به ورطه هنتای کشونده>:)) ولی به قول ایتاگاکی - خالق DOA و Ninja Gaiden - ما همگی یه خورده در باطنمون منحرف هستیم:d ولی خب داشتم شوخی میکردم. قضیه Ivy دقیقا مثل DOA هست. یعنی اگه کسی واقعا از بازی خوشش میاد، جرات نداره بگه چون همه فکر میکنن که منحرف هست:d

Dudley خیلی نوب بود یا اون خیلی خفن بود؟:|
Makoto بینهایت سریعه و به طرزی Dash رفتنش سریعه که حریفت نمیفهمه از کجا بیرون میاد:d و همینکه بتونه یقه طرف رو بگیره، کارش ساخته-ست و باز یه Combo Reset میخوره و دوباره همین روند تکرار میشه. یارو خیلی خفن بود و به شدت مسلط به کاراکترش.

باز چشم منو دور دیدید :دی حالا Ivy زیاد مهم نیست ، SC باید تاکی داشته باشد ، SC ـی که تاکی نداشته باشد SC نیست :دی ولی جدا از همه ی اینا تاکی هم Move های جالبی داره هم Critical Finish ـش خیلی معرکس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or