OMG
کاربر سایت
Fighting = Tekken جدیدا؟من این بازی رو بازی نکردم از کجا بدونم چنین چیزی داشته منظورم تو تیکن بوده
Fighting = Tekken جدیدا؟من این بازی رو بازی نکردم از کجا بدونم چنین چیزی داشته منظورم تو تیکن بوده
گفتم کهاون اب اب عرقه که میپاشه من خودم این بازی رو بازی کردم#
Forget the abdahan , aragho bechasb :biggrin1:
یه سری نمونه سعی میکنم از هر کدوم بذارم:
Custom Combo (در واقع کاستوم کمبو که با V-Ism اجرا میشه)
Custom Combo / Max Cancel / Drive Cancel / HD Cancel (این یکی وحشتناکه)
Parry (لحظه ای که زندگی فایتینگ خیلیا رو عوض کرد:d)
جدی فکر کردی عکس رو فوتوشاپ کرده؟من این بازی رو بازی نکردم از کجا بدونم چنین چیزی داشته منظورم تو تیکن بوده
خیلی خوب میشد تو فایتینگ وقتی به صورت طرف ضریه میزنی اب دهنش تو هوا پخش میشد
کارگردان بازی گفته دست من بود کلا حذفش می کردم، ولی خوب نصب کارکنانمون هم استعفا می دادناونایی که از Ivy خوششون میاد از بیخ و بخ هنتای هستن گوگل کنین سر ساخت SC V به خاطر چه چیز این بشر، روند ساخت بازی خیلی بد پیش میرفت:d
جدی فکر کردی عکس رو فوتوشاپ کرده؟
توی SF IV این عرق و تف و آب دهن و کف و ... وجود داره ولی باید دقت کنی تا ببینیشون.
علی جان من تو دیگه شروع نکن:d همینجوریش احسان دهن منو صاف کرده سر این قضیه!(حالا خوبه خودش pervy sage هستا) شما چرا اینقدر منحرفید؟ :dاونایی که از Ivy خوششون میاد از بیخ و بخ هنتای هستن گوگل کنین سر ساخت SC V به خاطر چه چیز این بشر، روند ساخت بازی خیلی بد پیش میرفت:d
ABACABBداداش برو Mortal Kombat1 Sega Version رو بازی کن:d
توش پره! بجای خون آب دهن میپاشه اینور اونور :d
در اینکه احسان منحرف اعظم هست و در حیطه هنتای ید طولانی داره شکی نیست (تازه منو هم به ورطه هنتای کشونده) ولی به قول ایتاگاکی - خالق DOA و Ninja Gaiden - ما همگی یه خورده در باطنمون منحرف هستیم:d ولی خب داشتم شوخی میکردم. قضیه Ivy دقیقا مثل DOA هست. یعنی اگه کسی واقعا از بازی خوشش میاد، جرات نداره بگه چون همه فکر میکنن که منحرف هست:dعلی جان من تو دیگه شروع نکن:d همینجوریش احسان دهن منو صاف کرده سر این قضیه!(حالا خوبه خودش pervy sage هستا) شما چرا اینقدر منحرفید؟ :d
من بخاطر مدل موهاش ازش خوشم میاد :-I
بدنشو چیکار دارم. تو اون عکس هم مشخصه چه مدل لباس هاییش رو برمیدارم:d
Dudley خیلی نوب بود یا اون خیلی خفن بود؟یه ویدئو خفن از مسابقه Dudley Vs. Makoto از SF 3s:
[video=aparat;BjPrl]http://www.aparat.com/v/BjPrl[/video]
Makoto بینهایت سریعه و به طرزی Dash رفتنش سریعه که حریفت نمیفهمه از کجا بیرون میاد:d و همینکه بتونه یقه طرف رو بگیره، کارش ساخته-ست و باز یه Combo Reset میخوره و دوباره همین روند تکرار میشه. یارو خیلی خفن بود و به شدت مسلط به کاراکترش.Dudley خیلی نوب بود یا اون خیلی خفن بود؟