طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
واقعاً تاپیک فوق العاده ایه.
این توضیحات مربوط به GG Xrd عالی بود. این نسخه رو روی PS3 دارم اما وقت نکرده بودم بازیش کنم و بیشتر نسخه های قدیمیش رو بازی می کردم، اما این توضیحات و ویدئو ها باعث شد که حتماً یه سری به این نسخه هم بزنم. این Arc System Works عجب چیزیه، اون از BB و اینم از GG.
از چنین ویدئو ها و اطلاعاتی درباره ی BB( آخرین نسخه) هم استقبال میشه. البته اگه زحمت نیست :دی

واقعاً تاپیک فوق العاده ایه.
این توضیحات مربوط به GG Xrd عالی بود. این نسخه رو روی PS3 دارم اما وقت نکرده بودم بازیش کنم و بیشتر نسخه های قدیمیش رو بازی می کردم، اما این توضیحات و ویدئو ها باعث شد که حتماً یه سری به این نسخه هم بزنم. این Arc System Works عجب چیزیه، اون از BB و اینم از GG.
از چنین ویدئو ها و اطلاعاتی درباره ی BB( آخرین نسخه) هم استقبال میشه. البته اگه زحمت نیست :دی

روی PS3 که دستم بستس و نمی تونم از BB عکس و ویدئو بگیرم ولی این نسخه ی Chrono Phantasma Extend که برای این نسل بیاد ردیفش میکنم :دی
البته BB به اندازه ی GG مکانیزم های خیلی زیاد نداره و راه دست تره :دی

یه خبر خوب.:)
این خبر بالایی توسط خود Arc System Works تایید شد و همین سه شنبه هفته بعد یعنی در تاریخ 26 می بازی به استیم میاد.
Guilty Gear XX Accent Core Plus R coming to PC on May 26
بازی شامل 25 کارکتر، حالت آنلاین و حالت های مختلف دیگه ای هم هست همچنین نوشته با خرید از استیم یه نسخه دیجیتالی از 24 تا موسیقی متن های بازی هم قابل دسترس هست. که میتونید لیست موسیقی ها رو تو لینک بالا نگاه کنید.

یه خبر خوب.:)
این خبر بالایی توسط خود Arc System Works تایید شد و همین سه شنبه هفته بعد یعنی در تاریخ 26 می بازی به استیم میاد.
Guilty Gear XX Accent Core Plus R coming to PC on May 26
بازی شامل 25 کارکتر، حالت آنلاین و حالت های مختلف دیگه ای هم هست همچنین نوشته با خرید از استیم یه نسخه دیجیتالی از 24 تا موسیقی متن های بازی هم قابل دسترس هست. که میتونید لیست موسیقی ها رو تو لینک بالا نگاه کنید.
یه نکته عجیبی که این قضیه داره اینه که این اولین باره که خود ASW ناشر بازی خودش هست. به نظر این یعنی به زودی همه بازیاشونو روی PC میدن. مخصوصا 2تا توییت آخرشون که دقیقا داره میگه میخواییم بترکونیم:d

مثکه ASW خیلی جدیه در این زمینه:d:

Arc System Works Readying Even More Games for Steam | Shoryuken

گفته نه تنها BB و GG، بلکه منتظر بقیه بازی های ما هم باشین:d احیانا فروش بازیاشون روی استیم بهشون چسبیده:d

پ.ن: Persona 4 Arena Ultimax Please8->
مگه کرونوفانتاسما هم تایید شده؟
راستی گیلتی گیر چرا این نسخه جدیدش Xrd نمیاد؟
اینی که قراره بیاد و 25 تا شخصیت داره دو بعدیه؟ مثل Xrd سه بعدی نیست؟ ( گرچه اینقدر شبیه همن که آدم متوجه نمیشه)

مگه کرونوفانتاسما هم تایید شده؟
راستی گیلتی گیر چرا این نسخه جدیدش Xrd نمیاد؟
اینی که قراره بیاد و 25 تا شخصیت داره دو بعدیه؟ مثل Xrd سه بعدی نیست؟ ( گرچه اینقدر شبیه همن که آدم متوجه نمیشه)
نه تایید نشده. الان فقط GG XX Accent Core Plus R تایید شده (اسم رو تو رو خدا:biggrin1:)
Xrd هم به زودی میاد. دیروز که برای اروپا تایید شد (کنسول) و احتمال میدم بعد از عرضه DLC، به صورت نسخه کامل برای PC بیاد.
اینم دو بعدیه:biggrin1:

نه تایید نشده. الان فقط GG XX Accent Core Plus R تایید شده (اسم رو تو رو خدا:biggrin1:)
Xrd هم به زودی میاد. دیروز که برای اروپا تایید شد (کنسول) و احتمال میدم بعد از عرضه DLC، به صورت نسخه کامل برای PC بیاد.
اینم دو بعدیه:biggrin1:
خب فعلا با 25 تا حال میکنیم تا اون بیاد! این اسمش که داستان عجیبیه:دی (دلم تنگ شده واسه...:دی)
باو من گیلتی گیر نمیخوام!:دی کرونوفانتاسما میخوام:دی الان این جناب Pervy Sage :دی لنگ منه تا داستان این سری بنویسم تموم شه!:دی (نسخه PS3 ش هم که گیر نمیاد)

آقا من اون بالا گفتم سه تا ویدیو تپل ولی به دلیل محدودیت در فیلم گذاشتن، نشد اون دوتا رو بذارم! نصف شب هم بود، دیگه مغزم کشش نداشت؛ به ذهنم نرسید خب لینکشو بذارم حداقل:دی
حالا اینجا میذارم. ویدیوی بالایی رو فراموش کنید:دی اصل جنس اینجاس:دی
[video=aparat;3rSKF]http://www.aparat.com/v/3rSKF[/video]

مجموعه ی مبارزات Q - قسمت دوم

با تشکر فراوان از جناب حمیدوس:دی

باو من گیلتی گیر نمیخوام!:دی کرونوفانتاسما میخوام:دی الان این جناب Pervy Sage :دی لنگ منه تا داستان این سری بنویسم تموم شه!:دی (نسخه PS3 ش هم که گیر نمیاد)

من خودم کرونو فانتازما رو جویدم :دی بخوای می تونم خودم داستانشو بنویسما :دی اتفاقای خرکی ای هم توش می افته :دی

من خودم کرونو فانتازما رو جویدم :دی بخوای می تونم خودم داستانشو بنویسما :دی اتفاقای خرکی ای هم توش می افته :دی
نه نمیشه! آخه نحوه نگارش من با تو فرق میکنه! (البته تاحالا مقاله ای ازت نخوندما ولی خب مطمئنا فرق می کنه) اگه به بن بست رسیدم:دی میگم به خودم بگو داستانشو کامل بعد خودم مینویسم! :دی (شما باید زحمت توضیح کامل گیم پلی رو بکشی:دی والبته بیوگرافی شخصیت ها به طور مشترک:دی)

نه نمیشه! آخه نحوه نگارش من با تو فرق میکنه! (البته تاحالا مقاله ای ازت نخوندما ولی خب مطمئنا فرق می کنه) اگه به بن بست رسیدم:دی میگم به خودم بگو داستانشو کامل بعد خودم مینویسم! :دی (شما باید زحمت توضیح کامل گیم پلی رو بکشی:دی والبته بیوگرافی شخصیت ها به طور مشترک:دی)

باشه اشکالی نداره :دی من فقط وقتم سر این مقاله ی SF گیره و گرنه خودم کاراشو میکردم :دی

===

موافق باشی بحث ظاهر شخصیت ها رو می تونیم اینجا ادامه بدیم :دی

خب 2تا خبر:

Guilty Gear Xrd Revelator announced, adds Johnny to the playable cast, location tests to be held in June

و خبر دوم:

Next BlazBlue Planned for 2016, May Include Team Mechanics | Shoryuken

حالت تگ تیم! و ایضا Crossover بین GG و BB:d البته دومی فقط یه ایده هست
yahoo_4.gif

پ.ن 1: حوصله آپلود عکس ها نبود. فیل کش روشن کنین.
پ.ن 2: از روند کاری ASW راضی نیستم. هنوز 1 سال هم نشده که GG Xrd Sign عرضه شده. خیلی سریع بازی میدن بیرون و ارزش کاری میاد پایین و پتانسیل بازی نشون داده نمیشه.

آخرین ویرایش:
این دو خبر بالایی که فوق العاده بودند، مخصوصاً خبر دوم. BB!
BB با قابلیت تگ تیم عجب چیزی بشه! اون Crossover یه خورده سخته ولی اگه بشه خیلی خوبه.:d البته امیدوارم در کنار این ها مکانیزم های گیم پلی رو هم ارتقا بدند. در ضمن کارگردان بازی آقای Toshimichi Mori گفته قصد دارند تعداد کارکتر ها چیزی بیش از 30 کارکتر باشه. با این وضع امیدوارم Jubei هم جزو کارکتر های قابل بازی نسخه بعد باشه.
در مورد مدت زمان عرضه بازی که نزدیک هستند تازه این رو هم باید در نظر گرفت که نسخه اکستند BB:CP امسال منتشر میشه (برای ژاپن منتشر شده) و این ممکنه باعث بشه خیلی ها اکستند رو نخرن و منتظر نسخه بعد بمونند که شاید برای بعضی ها هم قابل قبول باشه. البته تو سایت Shoryukenکه نگاه می کردم کاربرا می گفتند ممکنه 2016 برای دستگاه های arcade و 2017 برای کنسول ها بازی بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or