طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
این دو خبر بالایی که فوق العاده بودند، مخصوصاً خبر دوم. BB!
BB با قابلیت تگ تیم عجب چیزی بشه! اون Crossover یه خورده سخته ولی اگه بشه خیلی خوبه.:d البته امیدوارم در کنار این ها مکانیزم های گیم پلی رو هم ارتقا بدند. در ضمن کارگردان بازی آقای Toshimichi Mori گفته قصد دارند تعداد کارکتر ها چیزی بیش از 30 کارکتر باشه. با این وضع امیدوارم Jubei هم جزو کارکتر های قابل بازی نسخه بعد باشه.
در مورد مدت زمان عرضه بازی که نزدیک هستند تازه این رو هم باید در نظر گرفت که نسخه اکستند BB:CP امسال منتشر میشه (برای ژاپن منتشر شده) و این ممکنه باعث بشه خیلی ها اکستند رو نخرن و منتظر نسخه بعد بمونند که شاید برای بعضی ها هم قابل قبول باشه. البته تو سایت Shoryukenکه نگاه می کردم کاربرا می گفتند ممکنه 2016 برای دستگاه های arcade و 2017 برای کنسول ها بازی بیاد.
جوبِی اگه باشه کولاک میکنه:d کلا با این 6 قهرمان بخصوص جوبِی و هاکومِن خیلی حال میکنم فقط ایکاش هاکومِن اینقدر اخلاقش گند نبود. (اصلا بچه خاکی ای نیست):دی

این آرک جونش دربیاد! حتما 2016 میاد آرکید، 2017 ژاپن و 2018 غرب!:))
2019 یا 20 هم اگه حال کنن نسخه PC (برید حالشو ببرید PCبازا)

پ.ن: نسخه بعدی تایید شد اونوقت ما هنوز تو کف کرونوفانتاسما هستیم! ​زرشک

پ.ن 2: از روند کاری ASW راضی نیستم. هنوز 1 سال هم نشده که GG Xrd Sign عرضه شده. خیلی سریع بازی میدن بیرون و ارزش کاری میاد پایین و پتانسیل بازی نشون داده نمیشه.

بابت خبرها که دمت ماگما :دی
از حضور جانی بسی خرسندیم :دی اون کرکتر مرموز هم میخوره یکی از بانوان Jelly fish Pirates باشه :دی

بسی با این مورد موافقم :دی و قضیه جایی بحرانی تر میشه که پارسال BB:CP رو عرضه کردن ، امسال (چند ماه دیگه) قراره BB : CP Extend عرضه بشه و سال بعد هم Next BB ! سالانه بودن یه فایتینگ اصلاً نکته ی مثبتی نیست ! :دی به خصوص که در کنارش ظاهراً قراره دائماً یه X-B هم داشته باشیم که تعداد بلیز های توی یه سال رو خیلی زیاد میکنه ، اونم توی چنین سبکی ! :دی

در مورد مدت زمان عرضه بازی که نزدیک هستند تازه این رو هم باید در نظر گرفت که نسخه اکستند BB:CP امسال منتشر میشه (برای ژاپن منتشر شده) و این ممکنه باعث بشه خیلی ها اکستند رو نخرن و منتظر نسخه بعد بمونند که شاید برای بعضی ها هم قابل قبول باشه.

البته اینو اضافه کنم نسخه ی اکستند رو هر کسی نخره از کَفش رفته ها :دی چون یه سری بخش های اضافه مربوط به یه سری کرکترها داره که ممکنه توی نسخه های بعدی نباشه :دی یکی از کرکترها از مانگای بازی وارد این نسخه میشه ، از اون کرکترهای نیک روزگاره :دی مادر خونده ی راگنا هم هست که بعد از هزار مصیبت و انحصاری بودن برای آرکید ها بالاخره وارد نسخه های اکستند شده و شاید بعداً دوباره اتفاق مشابهی براش بیوفته ، چون از نظر داستانی هم از خط اصلی خارج شده :دی و کلی چیزای دیگه :دی

آخرین ویرایش:
بسی با این مورد موافقم :دی و قضیه جایی بحرانی تر میشه که پارسال BB:CP رو عرضه کردن ، امسال (چند ماه دیگه) قراره BB : CP Extend عرضه بشه و سال بعد هم Next BB ! سالانه بودن یه فایتینگ اصلاً نکته ی مثبتی نیست ! :دی به خصوص که در کنارش ظاهراً قراره دائماً یه X-B هم داشته باشیم که تعداد بلیز های توی یه سال رو خیلی زیاد میکنه ، اونم توی چنین سبکی ! :دی
آره احسان خیلی این موضوع منو اذیت میکنه. اینا میتونن این چیزا رو به صورت آپدیت به بازی اصلی اضافه کنن و مثل SF آپگریدش کنن چون تغییرات بسیار کمی رو اعمال میکنن و در قالب یه بازی گنده عرضه میکنن. با اینکه اصلا دوست ندارم همچین فکری بکنم، ولی به نظرم ASW پول پرست شده.

آره احسان خیلی این موضوع منو اذیت میکنه. اینا میتونن این چیزا رو به صورت آپدیت به بازی اصلی اضافه کنن و مثل SF آپگریدش کنن چون تغییرات بسیار کمی رو اعمال میکنن و در قالب یه بازی گنده عرضه میکنن. با اینکه اصلا دوست ندارم همچین فکری بکنم، ولی به نظرم ASW پول پرست شده.

هنوز به پای WB نرسیدن ولی دارن خراب میشن :دی توی BB: CP سه تا کرکتر توی روستر بازی جاش خالی بود ، یکیش کد رایگان بود داخل پک بازی ، یکیش هم بعد از تموم شدن بخش داستانی آنلاک میشد ، سومی خریدنی بود :دی حالا توی GG هم 3 تا جا توی روستر خالیه ولی یکیش بعد از بخش داستانی آنلاک میشه و دوتای دیگه خریدنی هستن :دی حالا باز از این نظر از اون ادریلم گدا گشنه خیلی آدم تر هستن و 2 تا کرکتر چیز آنچنان بحرانی ای نیست ولی این سالانه شدنه خیلی جای نگرانی داره :| بعد حالا الان داریم فقط سری بلیز رو بررسی میکنیم ، بقیه فایتهایی که در سال ASW روشون کار میکنه رو نگاه کنی سر به فلک میکشه :دی به نظرم خوب نیست که با تعداد زیاد ، کیفیت بیاد پایین (الان عموماً فایتهایی که میزنه 10-12 تا بیشتر کرکتر نداره). استودیو و فایت سازهای خیلی خوبی هستن ، قدمت کمی هم ندارن ، امیدوارم این شلوغ پلوغ کردنه (GG Xrd: S ،GG Xrd: R ، Next BB ، BB:CPE در عرض دو سال ! حالا فایت هاییش که کمتر معروف هستن بماند) مخصوص اوایل نسل باشه و با جلوتر رفتن درست بشه :|

هنوز به پای WB نرسیدن ولی دارن خراب میشن :دی توی BB: CP سه تا کرکتر توی روستر بازی جاش خالی بود ، یکیش کد رایگان بود داخل پک بازی ، یکیش هم بعد از تموم شدن بخش داستانی آنلاک میشد ، سومی خریدنی بود :دی حالا توی GG هم 3 تا جا توی روستر خالیه ولی یکیش بعد از بخش داستانی آنلاک میشه و دوتای دیگه خریدنی هستن :دی حالا باز از این نظر از اون ادریلم گدا گشنه خیلی آدم تر هستن و 2 تا کرکتر چیز آنچنان بحرانی ای نیست ولی این سالانه شدنه خیلی جای نگرانی داره :| بعد حالا الان داریم فقط سری بلیز رو بررسی میکنیم ، بقیه فایتهایی که در سال ASW روشون کار میکنه رو نگاه کنی سر به فلک میکشه :دی به نظرم خوب نیست که با تعداد زیاد ، کیفیت بیاد پایین (الان عموماً فایتهایی که میزنه 10-12 تا بیشتر کرکتر نداره). استودیو و فایت سازهای خیلی خوبی هستن ، قدمت کمی هم ندارن ، امیدوارم این شلوغ پلوغ کردنه (GG Xrd: S ،GG Xrd: R ، Next BB ، BB:CPE در عرض دو سال ! حالا فایت هاییش که کمتر معروف هستن بماند) مخصوص اوایل نسل باشه و با جلوتر رفتنه درست بشه :|
Ed Realm و Thief Bros. که هیچی و کلا تعطیلن. ولی این ASW واقعا تعداد بازی هاش داره زیاد میشه. این بازی جدیده هم که اسمش Under Night In-Birth: Exe Late[st] هست هم در نظر بگیریم، میبینیم واقعا دیگه کشش نداره و اشباع میشه. شباهت زیادی هم به هم میدن. به همین خاطر آدم مجبور میشه یه سری رو انتخاب کنه و همونو ادامه بده.

Ed Realm و Thief Bros. که هیچی و کلا تعطیلن. ولی این ASW واقعا تعداد بازی هاش داره زیاد میشه. این بازی جدیده هم که اسمش Under Night In-Birth: Exe Late[st] هست هم در نظر بگیریم، میبینیم واقعا دیگه کشش نداره و اشباع میشه. شباهت زیادی هم به هم میدن. به همین خاطر آدم مجبور میشه یه سری رو انتخاب کنه و همونو ادامه بده.

X-Blaze هم هست که ماجراهای قبل از راگنا رو توی دنیای بلیز بلو روایت میکنه :دی که اتفاقاً اونم شباهت زیادی داره و در کنار BB و GG اونم بزودی (فک کنم امسال) نسخه ی دومش قراره عرضه بشه :دی

پ.ن : اون آندرنایت رو اومدم بخرم ، انقدر تعداد کرکترها و مخلفاتش کم بود که منصرف شدم و گذاشتم واسه بعد ! این تند تند بازی دادن ASW و کم شدن تعداد کرکتر فایتینگ هاش واقعاً رو مخه :|

البته اینو اضافه کنم نسخه ی اکستند رو هر کسی نخره از کَفش رفته ها :biggrin1: چون یه سری بخش های اضافه مربوط به یه سری کرکترها داره که ممکنه توی نسخه های بعدی نباشه :biggrin1: یکی از کرکترها از مانگای بازی وارد این نسخه میشه ، از اون کرکترهای نیک روزگاره :biggrin1: مادر خونده ی راگنا هم هست که بعد از هزار مصیبت و انحصاری بودن برای آرکید ها بالاخره وارد نسخه های اکستند شده و شاید بعداً دوباره اتفاق مشابهی براش بیوفته ، چون از نظر داستانی هم از خط اصلی خارج شده :biggrin1: و کلی چیزای دیگه :biggrin1:
آره دقیقاً. من خودم یه عالمه این نسخه رو بازی کردم ولی برای نسخه اکستند خیلی انتظار می کشم ( مخصوصاً بعد دیدن تریلر اپنینگش). دو شخصیت جدید که همون Celica و Lambda باشند به بازی اضافه میشه به اضافه همون بخش های داستانی جدید که یکیش مربوط به kokonoe و حول داستان Arakune می چرخه که می تونه جذاب باشه. اما با همه ی این ها بعضی ها هستند که شاید جزو طرفداران اصلی سری نباشند و اینا براشون مهم نباشه و یا ... . نسخه PS3 رو به هر زحمتی پیدا کردم امیدوارم اکستند هم بشه اینجا پیداش کرد.
فقط یه سوال اون بخش که مربوط به مانگا هست برای اون دسته افراد که مثل من از مانگا اطلاعی ندارند مشکل نداره؟

X-Blaze هم هست که ماجراهای قبل از راگنا رو توی دنیای بلیز بلو روایت میکنه :دی که اتفاقاً اونم شباهت زیادی داره و در کنار BB و GG اونم بزودی (فک کنم امسال) نسخه ی دومش قراره عرضه بشه :دی

پ.ن : اون آندرنایت رو اومدم بخرم ، انقدر تعداد کرکترها و مخلفاتش کم بود که منصرف شدم و گذاشتم واسه بعد ! این تند تند بازی دادن ASW و کم شدن تعداد کرکتر فایتینگ هاش واقعاً رو مخه :|
آره راست میگی:biggrin1:
بعد نکته جالب اینجاست که الان دیدم سود دهی کمپانیشون هم مثبت بوده و افزایش هم داشته!:biggrin1: گویا خوب دارن میفروشن و پول در میارن:biggrin1:

پ.ن: الان GG XX A C + R رو نصب کردم و اصلا نتونستم تحملش کنم:| امیدوارم Xrd باعث بشه من GG رو کامل شروع کنم.

آره دقیقاً. من خودم یه عالمه این نسخه رو بازی کردم ولی برای نسخه اکستند خیلی انتظار می کشم ( مخصوصاً بعد دیدن تریلر اپنینگش). دو شخصیت جدید که همون Celica و Lambda باشند به بازی اضافه میشه به اضافه همون بخش های داستانی جدید که یکیش مربوط به kokonoe و حول داستان Arakune می چرخه که می تونه جذاب باشه. اما با همه ی این ها بعضی ها هستند که شاید جزو طرفداران اصلی سری نباشند و اینا براشون مهم نباشه و یا ... . نسخه PS3 رو به هر زحمتی پیدا کردم امیدوارم اکستند هم بشه اینجا پیداش کرد.
فقط یه سوال اون بخش که مربوط به مانگا هست برای اون دسته افراد که مثل من از مانگا اطلاعی ندارند مشکل نداره؟

هنوز تریلر آنچنانی و مفصلی ازش بیرون ندادن ببینم چه خبره :دی توی تریلر اخیر یه سری از کرکترهای مانگای بازی رویت شدن که یکیشون کرکتر اول مانگا بود :دی اینا :

حالا نمی دونم حضورشون در چه حده ، ولی اگه بحث زیادی داستانی و این حرفها شد سعی میکنم یه خلاصه ای از داستانش همینجا بگم :دی نمی تونم کامل وارد جزییات بشم چون مانگاش یه کم اهم اهم داره :دی

آره راست میگی:biggrin1:
بعد نکته جالب اینجاست که الان دیدم سود دهی کمپانیشون هم مثبت بوده و افزایش هم داشته!:biggrin1: گویا خوب دارن میفروشن و پول در میارن:biggrin1:

پ.ن: الان GG XX A C + R رو نصب کردم و اصلا نتونستم تحملش کنم:| امیدوارم Xrd باعث بشه من GG رو کامل شروع کنم.

عجب ! :دی این ژاپنیا عین خوره حمله ور میشن به بازیاشون ، فکر اوضاع خراب ما رو هم نمی کنن :دی آخه بازیای ASW این حالت انیمه ایش معرکس و نمیشه هم ازش گذشت :دی

پ.ن : انصافاً کارشون خیلی ضایع بوده :دی الان برای عرضه کردن همچین عنوانی یه کم زیادی دیره و طبیعیه به مخاطب نمی چسبه :دی

عجب ! :دی این ژاپنیا عین خوره حمله ور میشن به بازیاشون ، فکر اوضاع خراب ما رو هم نمی کنن :دی آخه بازیای ASW این حالت انیمه ایش معرکس و نمیشه هم ازش گذشت :دی

پ.ن : انصافاً کارشون خیلی ضایع بوده :دی الان برای عرضه کردن همچین عنوانی یه کم زیادی دیره و طبیعیه به مخاطب نمی چسبه :دی
آره واقعا. من واقعا دوست دارم برای BB و GG وقت بذارم و یاد بگیرم جفتشون رو. ولی باز دوست دارم نسخه به روزشو بازی کنم نه نسخه قدیمیشو. قضیه نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار هس:biggrin1:

پ.ن: شاید باورت نشه احسان، اما کامنت ها رو که میخوندم، خیلیا میگفتن بهترین GG همین هست:biggrin1: و خیلیا حتی بازی رو به Xrd ترجیه میدادن و بهترین فایتینگ عمرشون میدونستن:biggrin1: ولی ظاهر بازی کهنه و قدیمی به نظر میاد الان قابل تحمل نیست.

آره واقعا. من واقعا دوست دارم برای BB و GG وقت بذارم و یاد بگیرم جفتشون رو. ولی باز دوست دارم نسخه به روزشو بازی کنم نه نسخه قدیمیشو. قضیه نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار هس:biggrin1:

پ.ن: شاید باورت نشه احسان، اما کامنت ها رو که میخوندم، خیلیا میگفتن بهترین GG همین هست:biggrin1: و خیلیا حتی بازی رو به Xrd ترجیه میدادن و بهترین فایتینگ عمرشون میدونستن:biggrin1: ولی ظاهر بازی کهنه و قدیمی به نظر میاد الان قابل تحمل نیست.

واقعاٌ هم همینه علی :دی یه بازی حالا اینجا فایتینگ هر چقدر بالانس و خدا و پروردگار هم که باشه یه تاریخ مصرفی داره (البته یکی هست که ظاهراً تاریخ مصرف و اینا حالیش نیست :دی) ، طبیعتاً یه چیزی مثل Xrd خیلی بیشتر آدم رو قلقلک میده و میکشه طرف خودش تا یه بازی شونصد سال پیش :دی

پ.ن : داستان کانتینیوم شیفت رو به کجا رسوندی ؟ :دی ولش کردی رفت بدبختو ؟ :دی

واقعاٌ هم همینه علی :دی یه بازی حالا اینجا فایتینگ هر چقدر بالانس و خدا و پروردگار هم که باشه یه تاریخ مصرفی داره (البته یکی هست که ظاهراً تاریخ مصرف و اینا حالیش نیست :دی) ، طبیعتاً یه چیزی مثل Xrd خیلی بیشتر آدم رو قلقلک میده و میکشه طرف خودش تا یه بازی شونصد سال پیش :دی

پ.ن : داستان کانتینیوم شیفت رو به کجا رسوندی ؟ :دی ولش کردی رفت بدبختو ؟ :دی
جدا از اینکه SF فازش جداست و God-Like هست، این Xrd هم خیلی خوشگله و هم مکانیزمش کامل تره:biggrin1: سریع بیاد بزنیم تو گوشش/:):biggrin1:

والا حیفم میاد بازی رو کپی بازی کنم:biggrin1: دوست دارم اوریجشو بگیرم و بعدش شروعش کنم و BB تا حدی دستم بیاد. البته بهترین حالت اینه که داستانی که تو و صادق دارین مینویسین رو بخونم که کامل تر هم هس:biggrin1:

بحث داستان شد، بیا یه خورده در مورد داستان SF بحث کنیم. بیا اینجا مثل DMC باشیم. یعنی 3s رو جز سری اصلی به حساب نیاریم:biggrin1: در این صورت IV میشه آخرین قسمت یا Alpha؟

جدا از اینکه SF فازش جداست و God-Like هست، این Xrd هم خیلی خوشگله و هم مکانیزمش کامل تره:biggrin1: سریع بیاد بزنیم تو گوشش/:):biggrin1:

والا حیفم میاد بازی رو کپی بازی کنم:biggrin1: دوست دارم اوریجشو بگیرم و بعدش شروعش کنم و BB تا حدی دستم بیاد. البته بهترین حالت اینه که داستانی که تو و صادق دارین مینویسین رو بخونم که کامل تر هم هس:biggrin1:

بحث داستان شد، بیا یه خورده در مورد داستان SF بحث کنیم. بیا اینجا مثل DMC باشیم. یعنی 3s رو جز سری اصلی به حساب نیاریم:biggrin1: در این صورت IV میشه آخرین قسمت یا Alpha؟

در مورد گیلتی بسی موافقم :دی انصافاً خیلی ژیگول میگوله :دی

به به ، امیدوارم هر چه سریعتر به وصال یار برسی :دی

و اما SF :دی اگه III رو هم بیاریم توی کار اتفاق خاصی نمی افته :دی کن از مِل مشت می خوره :دی ریو زیر یه سنگ شونصد تنی ـه که بالاش کسی نیست به جز Oro و جا داره بگیم ماشاا... تمرین :دی چون لی هم که تعلیم دادن بچه ها :دی به شدت موافق بحث در مورد SF ـم :دی توی مقاله ـم هم سعی می کنم تا جایی که میشه به ضروریات داستانی هر کرکتر اشاره کنم :دی
و اما ترتیب داستانها میشه :

Street Fighter I
(Street Fighter Alpha (I, II, III & III MAX
(Street Fighter II (Hyper, Turbo, Super
Street Fighter IV
(Street Fighter III (New Generation, 2nd Impact, 3rd Strike
Street Fighter V

در مورد گیلتی بسی موافقم :دی انصافاً خیلی ژیگول میگوله :دی

به به ، امیدوارم هر چه سریعتر به وصال یار برسی :دی

و اما SF :دی اگه III رو هم بیاریم توی کار اتفاق خاصی نمی افته :دی کن از مِل مشت می خوره :دی ریو زیر یه سنگ شونصد تنی ـه که بالاش کسی نیست به جز Oro و جا داره بگیم ماشاا... تمرین :دی چون لی هم که تعلیم دادن بچه ها :دی به شدت موافق بحث در مورد SF ـم :دی توی مقاله ـم هم سعی می کنم تا جایی که میشه به ضروریات داستانی هر کرکتر اشاره کنم :دی
و اما ترتیب داستانها میشه :

Street Fighter I
(Street Fighter Alpha (I, II, III & III MAX
(Street Fighter II (Hyper, Turbo, Super
Street Fighter IV
(Street Fighter III (New Generation, 2nd Impact, 3rd Strike
Street Fighter V
آخه این 3 اذیت میکنه. دوست دارم V ادامه IV باشه. البته شخصیت های خوبی توش معرفی شدن، اما به همون نسبت شخصیت های نچسبی هم وارد گود شدن.

خب ببین اول اینکه آکوما میزنه گوکن رو کتلت میکنه و میکشه ولی توی IV سر و کله-ش پیدا میشه. گفته شده از یه تکنیکی استفاده کرد که تونست زنده بمونه. این توی کدوم بازه اتفاق میوفته؟

دوم اینکه Gen کیه و چکاره-ست؟ مرده هست یا زنده؟

سوم اینکه ساگات و کمی کی و به چه دلیلی از شادولو جدا میشن؟

آخه این 3 اذیت میکنه. دوست دارم V ادامه IV باشه. البته شخصیت های خوبی توش معرفی شدن، اما به همون نسبت شخصیت های نچسبی هم وارد گود شدن.

خب ببین اول اینکه آکوما میزنه گوکن رو کتلت میکنه و میکشه ولی توی IV سر و کله-ش پیدا میشه. گفته شده از یه تکنیکی استفاده کرد که تونست زنده بمونه. این توی کدوم بازه اتفاق میوفته؟

دوم اینکه Gen کیه و چکاره-ست؟ مرده هست یا زنده؟

سوم اینکه ساگات و کمی کی و به چه دلیلی از شادولو جدا میشن؟

اوه اوه چقدر طولانی :دی جریان گوکی و گوکن رو بذار بعداً مفصل بگم :دی
و اما بقیه ـش :دی

Gen دوست پدر چون لی ـه ، چند باری نجاتش داده و مهم تر از همه کسیه که چون لی رو بزرگ میکنه و آموزش میده :دی چون لی در واقع تکنیک کیکوکن رو از Gen یاد گرفته :دی دقت کنی Hyakuretsukyaku چون لی و Hyakurenko گن خیلی بهم شبیه هستن :دی چون لی با پا ، گن با دست :دی
گن هنوز زندس ولی اینکه چه اتفاقی براش افتاده دقیق معلوم نیست :دی در ظاهر ممکنه به عنوان یه کرکتر منفی به نظر بیاد ولی حتی توی IV میره عضو S.I.N میشه که بتونه بیشتر مراقبت چون لی باشه :دی ولی بازم توی IV سرنوشتش تا حدودی مبهم رها شد ، یعنی دست سازنده برای کاری که بخواد بکنه فعلاً بازه :دی

ساگات رفتنش از شادولو برمیگرده به همون SF II :دی توی SF I یه بار زیر دست ریو کتلت میشه ، بعد میاد توی SF II دوباره مقابل ریو قرار میگیره و شکست دوباره ـش می بردش توی فاز متنبه شدن و تصمیم میگیره از شادولو جدا بشه و روی تمرین و قوی کردن خودش تمرکز کنه :دی

و اما Cammy :دی اسم اصلی ایشون در اصل Killer Bee هست :دی قویترین آساسین شادولو و بایسون و کسی که پدر چون لی رو میکشه :دی کمی ذهنش کاملاً توسط بایسون شست و شو شده بوده و کاملاً مطابق میل اون عمل می کرده تا اینکه یه روز که توی شادولو روی تخت افتاده بوده (اینا چون ذهنشون تحت کنترل بایسون بوده عین عروسک بودن و خارج از ماموریت عین روبات می افتادن یه گوشه :دی) رز بالا سرش ظاهر میشه و میگه من هنوز نور امیدی توی تو میبینم و ... :دی بعد یه دونه از این کارت مارتهاش فرو میکنه توی سر کمی و از تحت کنترل بودن بایسون خارجش میکنه. بعد از این در حالی که بیهوش بوده تلپورتش میکنه جلوی درِ مقر MI6 (کلاً رز یه حالت فرشته گونه و از این Who Came Before ها توی سری SF داره) و توی گوش کمی زمزمه میکنه که دیگه اسم تو Killer Bee نیست ، اسم تو Cammy White ـه :دی همونطور که در مورد ماهیت رز توضیح دادم این کارش حساب شده بوده ، اون روز روزی بوده که یه حمله ی تروریستی به MI6 انجام میشه و با یه انفجار کمی به هوش میاد و طبق غریزه ـش به تروریست ها حمله میکنه و همه رو کتلت میکنه :دی از اونور نیروهای ویژه که قابلیت هاش رو میبینن ترغیب میشن :دی هویت و پیشینه اش رو بررسی می کنن ولی چون چیزی ازش پیدا نمیکنن و خود کمی هم به خاطر جریان رز حافظه ـش رو از دست داده و چیزی یادش نمیاد که کی بوده و چی بوده وارد سازمان میشه :دی از اینجا میشه که به عضویت MI6 و بعدش اینترپل در میاد و باقی ماجرا :دی

پ.ن : قضیه خیلی مفصل تر از این حرفهاست ، خیلی خلاصه ـش کردم :دی بعد از اینای که گفتم بازم جریان ادامه داره :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or