طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
اطلاعات جدید از GG Xrd : R و کرکتر جدید :دی

عکس های جدید از Jack O

طاهراً نحوه ی بازی کردن با Jack O مشابه ریچل توی BB ـه و با استفاده از کدو تنبل و ... میشه تله گذاری کرد :دی
یه عکس بی کیفیت از روستر بازی هم منتشر شده :

همونطور که انتظار میرفت روستر بازی با -SIGN- فرق داره (خوبه حداقل کار سرسری نبوده :دی) و جای خالی یه کرکتر دیگه هم دیده میشه. با دقت در روستر میشه به این نکته پی برد که به ازای هر کرکتر در سمت چپ ، نقطه ی مقابلِ اون کرکتر (از نظر داستانی) در سمت راست قرار داره ، با این حساب ممکنه کرکتر بعدی ربطی به Faust داشته باشه :دی

بازی تابستون امسال برای دستگاههای آرکید عرضه میشه :دی

پ.ن : اطلاعات بازی به حد مطلوبی رسیده ، میرم توی بخش اخبار یه تاپیک براش بزنم :دی

علی بیا نظرسنجی رو عوض کن :d بذار " Mainـتون رو چطوری انتخاب می کنید؟ "
گزینه هاشم بذار:
Character Loyalist (مثل احسان مثلا :d)
بسته به Tier Lvl
بسته به Fighting Style
بسته به Character Design
عشقی :d

اگه چیزی کم و کسر هست خودت اضافه کن. :d

گزینه هاشم بذار:
بسته به Tier Lvl
بسته به Fighting Style
بسته به Character Design

من لویالیستم کجا بود :دی البته در مورد انتخاب اولیه :دی بعد که مهر انتخاب روش خورد ، لویالیست و این حرفها میشه :دی

گزینه ها چند انتخابی باشه هم بهتره :دی چون به شخصه خودم صرفاً روی یه مورد کرکتر انتخاب نمی کنم ، قطعاً بقیه هم جوانب مختلف رو در نظر میگیرن :دی

آخرین ویرایش:
گزینه هاشم بذار:
بسته به Tier Lvl
بسته به Fighting Style
بسته به Character Design

گزینه ها به نظر من هم خوبن و همه گروه ها رو شامل میشن. میرم برای عوض کردنش:d

توضیحات:

Character Loyalist: یعنی اینکه از قدیم الایام از یه شخصیت خوشتون میومد و توی هر شماره، فقط اون رو بر میدارین و از استایل بازی کردن و طراحی و هر چیز دیگه ای از اون شخصیت، خوشتون میاد. به هیچ وجه نمیتونین کسی رو بهتر از اون برای خودتون در نظر بگیرین.

Tier List: در واقع رتبه بندی شخصیت ها بر اساس میزان قدرت و دیگر فاکتور ها، به دست هر بازیکنی هست. Tier List های هر فرد با فرد دیگه، متفاوت هست. بیشتر افراد برای اینکه بدونن کدوم شخصیت خوب هست که ازش استفاده کنن، از Tier List های استفاده میکنن اما زیاد مورد قبول واقع نیست چون همونجور که ذکر شد، Tier List بازیکن A با بازیکن B فرق میکنه. ممکنه بازیکن A، شخصیت X رو Top Tier بدونه و شخصیت B، همون شخصیت رو Low Tier.

Fighting Style: واضحه. گیم پلی شخصیت مد نظرتون هست. سبک مبارزه اون و حرکت اون شخصیت به نحوه بازی کردن شما میخوره. مثلا کسی که دوست داره حریفش رو گیج کنه و به عبارتی بتونه از هر نقطه، به حریفش ضربه بزنه، مسلما امثال El Fuerte یا Vega رو برمیداره. استایل بازی کردن هر شخصیت متناسب با سبک ورزش رزمی هست که طرف انتخاب میکنه. اگه شما یه بوکسور رو انتخاب کردین، لابد ضربات سنگین و قدرتمند رو میپسندین و یا اگر سرعت مد نظرتون هست، باید سراغ شخصیتی برید که Rush Down و یا به اصطلاح، هجومی باشه و هیچوقت عقب نمیکشه و همیه حمله میکنه تا دفاع.

Character Design: اینم واضحه. از قیافه، لباس، استایل ایستادن، شخصیت کرکتر و ... خوشتون میاد. ممکنه حتی نتونید با اون شخصیت به خوبی بازی کنید، اما حاضر نیستین کرکترهایی رو بردارین که از ظاهرشون خوشتون نمیاد. این فاکتور، اولین فاکتور بازیکن ها برای انتخاب شخصیت ها هست خصوصا وقتی یه فایتینگ رو تازه شروع میکنن.

رای رو به حلق نظرسنجی فرو نُمودیم :دی

بر خلاف تصور عموم در مورد من (:دی) اولین پارامتر من برای انتخاب کرکتر Fighting Style طرفه :دی سبک بازی کردن من به کرکترهای سرعتی بیشتر می خوره ، به هیچ وجه نمی تونم با کرکتری که کند یا تاکتیک خاصی داره کنار بیام :دی یه کرکتر اگه چهره و تیپ خدایی هم داشته باشه ولی Fight Style ـش به سلیقه ـم نخوره طرفشم نمیرم :دی طبیعتاً از هر سبک مبارزه ای توی روستر چند تا کرکتر پیدا میشه :دی اینجا میریم سر وقت Character Design :دی چون خودم طراحم ، یه جاهایی این مورد خیلی روی انتخابم تاثیر میذاره :دی

اون Character Loyalist هم برخلاف تصور همگیتون آخرین گزینه ـمه :دی اونم همیشگی نیست ، در اصل به جز SF و چونلی هیچ کرکتری تا ابد توی شماره های مختلف فایتینگ ها کرکتر اول من نمی مونه :دی توی BB اول راگنا بود توی شماره ی بعدیش شد نوئل ، توی شماره ی سوم هم نوئل ـه هم یوکی ترومی (با اینکه ازش متنفرم) ... :دی توی باقی قایتینگ ها هم به همین ترتیب :دی

بقیه هم بیان اندر احوالاتشون بگن ببینیم چه خبره :دی

منم به Fighting Style و Character Design رای دادم. :d بیشتر هم همون استایل واسم مهمه. بعضی از شخصیت ها بازی کردن باهاشون به طرز عجیبی لذت بخشه، حتی اگه خیلی Move هاشون رو بلد نباشی. مثل Nightwing تو Injustice. بعضی های دیگه هم خوراک ترول کردن تو بازیه آنلاینه. :d با توجه به ویدئو های که از Mileena دیدم هر دوی این ویژگی ها رو داره. بازی برسه دستم میرم تو کار Main. :d

ویرایش: اینم وضعیت Main هام توی بازیایی که این چند وقته بازی کردم:

TTT2: Marshal law
MK9: Jade/Striker
Injustice: Green Arrow

آخرین ویرایش:
نظرم رو سر فرصت برای نظر سنجی میگم.

تاریخ عرضه BlazBlue: Chrono Phantasma Extend هم مشخص شد. قراره این بازی در تاریخ 30 جوئن برای کنسول های PS4، Xbox One و PS3 در آمریکای شمالی عرضه بشه و همچنین 28 جولای هم برای PS Vita میاد. همچنین بازی علاوه بر امکاناتی که قبلاً اعلام شده بود قابلیت cross play بین دو کنسول PS4 و PS3 رو هم داره.
گمون کنم تریلر جدید هم اومده که اون رو نمیتونم آپلود کنم.

خب از من:d از من یه خرده سیر تکاملی داشته.

اول مطمئنا هممون Design رو میپسندیدیم. ولی بعدش Loyalist شدم. Ryu. با هیچکس دیگه ای بازی نمیکردم. کلا ریو مثه برادرم بود:d ولی به مرور زمان تونستم با تمام شخصیت ها کنار بیام. حتی توی زشت ترینشون هم یه جورایی زیبایی میدیدم:d فهمیدم استایل مهم ترینه. با همه بازی کردم و پتانسیل عظیمی دیدم توی همشون ولی رام کردنشون کار من نبود:d استایل مهم ترین گزینه هست و فکت مطلقه. بنابر تجربه میگم، حتی اگه برین سراغ اونی که باقی چیزهاش در اولیته براتون و به خودتون بگین با گیم پلیش کنار میان، دارین به خودتون دروغ میگین.

توی SF شخصیت اصلیام Cody و Balrog هستن. کاملا بهشون مسلط هستم و انگار دیگه چیزی نمونده که نشونم بدن. بهشون 100 درصد مطمئنم:d دارم سعی میکنم با بقیه هم فول بشم، اما زمان نیاز دارم.

توی MK، خب Ermac:d یه جورایی باهاش ست هستم هرچند فول باهاش بلد نیستم بازی کنم.

KOF هم که دیگه مشخصه:d K', Iori و Kyo یا به عبارتی، جوخه آتشین:d

کلا تو فایتینگ ادعیی ندارم ولی ژانر مورد علاقمه
لویالیست هستم. یعنی اگه از کسی خوشم بیاد تو شماره های مختلف معمولا Main میمونه برام. ولی اینکه از کی خوشم بیاد خب بیشتر بر میگرده به دیزاین. و معمولا هم اونایی که دیزاینشون رو دوست دارم مبارزشون هم خوبه
متاسفانه خیلی وقتها هم کاراکتری رو که از دیزاینش خوشم نیاد اصلا سراغش نمیرم :d مثلا هیچ وقت از جین کازاما خوشم نمیومده بنابراین تا همین دیشب که خودم رو مجبور کردم باهاش بازی کنم تقریبا یادم نمیاد انتخابش کرده باشم(شاید یکی دو دفعه!) :d:| و انصافا هم با وجود نفرت انگیز بودنش خیلی خوب بود :d

هر فایتینگ جدیدی رو که بخوام شروع کنم کاراکترو بر حسب اون کاراکتری که رو جلده بازیه انتخاب می کنم. SF که خب Ryu ـه. MK ساب زیرو، KOF هم مثلا Kyo. کاراکتری هم که رو جلد میره معمولا طراحی خوبی داره و جدا از اون یاد گرفتنش هم زیاد سخت نیست. Ryu به نظرم خوش ساخت ترین و بالانس ترین کاراکتر تاریخ بازی های فایتینگه. :دی
بعد اینکه یه خرده با اون کاراکترا راحت شدم میرم بقیه کاراکترا رو امتحان می کنم.

هر فایتینگ جدیدی رو که بخوام شروع کنم کاراکترو بر حسب اون کاراکتری که رو جلده بازیه انتخاب می کنم.
کاراکتری هم که رو جلد میره معمولا طراحی خوبی داره و جدا از اون یاد گرفتنش هم زیاد سخت نیست.
در مورد Tekken این کار رو با خودت نکن، چون کازویا جزو کاراکترهای سخت به حساب میاد /:)

در مورد Tekken این کار رو با خودت نکن، چون کازویا جزو کاراکترهای سخت به حساب میاد /:)
جداً؟ اونقدرا هم سخت نیستا! قلقش دست آدم بیاد کاراکتر ردیفیه! به حریف امون نمیده! بخصوص تو T6 که خیلی از ضرباتش تغییر کردن و ادامه دار شدن. (مثلا ضربه هایی که قبلا دوتایی بودن اینجا چهارتایی شدن) حالا تگ2 رو بازی نکردم نمیدونم ولی تو 6 که خیلی خوب بود!:-"

خب من همیشه به ریخت و قیافه طرف نگاه میکنم:دی جدا از طراحیش و لباساش، داستان و شخصیت پردازی طرف هم برام مهمه. (واسه همین الکی الکی از Faust خوشم اومد) مثلا هیچوقت از یکی مثل "هاکان" یا "بالروگ" خوشم نمیوده چون نه قیافه دارن، نه داستانی که منو جذب کنه ولی خب همش این نیست. گیم پلی یا همون Fighting style طرف هم مهمه مثلا من عشق Qـم ولی نمیتونم باهاش خوب بازی کنم واسه همین Mainـم نیست ولی با یکی مثل بایسون هم خوب بازی میکنم (با اینکه با شارژیا مشکل دارم) هم از بچگی ازش خوشم میومده! ولی خب mainـم همیشه آکومائه و بعد از اون ساگات و کِن و ریو چون به ترتیب از تیپ و قیافه شون و داستانشون بیشتر خوشم میاد اما گیم پلی باعث میشه که آکوما اول باشه چون واسه من را دست تره و راحت ترم باهاش مثلا حمید جان میگفت آکوما ضعیفه و healthـش کمه و... ولی خب من باهاش خیلی راحت تر از بقیه بازی میکنم! ساگات هم که جای خود داره. (کابوس "تایگر":دی)

خب از SF بیایم بیرون... تکن یه خورده دستم بازتره چون کلا آسونتره. بیشتر از یوشیمیتسو رو به خاطر اون طراحی خاص و عجیب غریبش و همچنین شمشیرش و اینکه خیلی بامرامه دوست دارم و تو T5 هم کاملا بهش مسلط بودم و همیشه mainـم بود ولی از T6 به بعد Mainـم کازویاس چون علاوه بر اینکه از شخصیتش و طراحی ش و کلا اخلاقش خوشم میاد، گیم پلی فوق العاده ای هم داره که من خیلی باهاش حال میکنم. اما در کل تو تکن همه رو برمیدارم و با همه بازی میکنم.

بقیه فایتینگا هم حوصله ندارم توضیح بدم همه به همین منوالن:دی
پ.ن: فقط دکتر فاست رو بچسبین با اون قدش:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or