HamidoOs
کاربر سایت
خوبه، به آواتارت هم میان.واسه TeYken احتمالا Jin یا Lars رو انتخاب می کنم.
خوبه، به آواتارت هم میان.واسه TeYken احتمالا Jin یا Lars رو انتخاب می کنم.
اون صورت پر از خشمش رو نبین، قلبش خیلی مهربون و پاکهآخه Kazuya؟ واسه TeYken احتمالا Jin یا Lars رو انتخاب می کنم.
کسی که عاشق استیو و بک هست نباید به سلیقه بقیه گیر بدهخوبه، به آواتارت هم میان.
راستش من خودم که تجربه ندارم، اینو از روی چیزایی که توی فرومها و ویدیوی مسابقات هست، میگم.
سلیقه من از روی استایل مبارزه کاراکتره و ضربات استیو و بک (و بروس) شدیداً زیبا هستنکسی که عاشق استیو و بک هست نباید به سلیقه بقیه گیر بده
آها از اون لحاظراستش من خودم که تجربه ندارم، اینو از روی چیزایی که توی فرومها و ویدیوی مسابقات هست، میگم.
سلیقه من از روی استایل مبارزه کاراکتره و ضربات استیو و بک (و بروس) شدیداً زیبا هستن
نداره و اینکه:نظرسنجی، یه گزینه کم داره:
میزان سخت و آسون بودن بازی با کاراکتر.
?LEOنداره و اینکه:
Leo > Baek
=====================================
یه پچ جدید برای بازی اومد. خبر رسیده اد بون دوباره شاهکار زده سر MKX. به این صورت که سیستم Accept Decline گذاشتن توی Ranked. بر اساس تعداد برد ها و باخت هایی که داشتی، یه درصد برات میده. اد بون اومده یه چیزی اختراع کرده به اسم "Skill Balance". حالا قضیه اینه که حریفت به تو کانکت میشه برای بازی کردن، اما تا درصد تو رو میبینه، اگه بالا باشه، Decline میکنه رفیقم که فن بوی شدید MK هست و همیشه توی آنلاینش پلاسه و نزدیک 1000 و خرده ای Win داره، میگه دیگه هیچکس باهاش بازی نمیکنه چون برای حریفش قبل از مسابقه مینویسه 4% شانس برد داره گفته دیگه آنلاین نمیره و بخواد هم نمیتونه بره (بماند اینکه 5 بار Stat هاش پاک شدن)
یعنی قشنگ Ed Realm و Thief Bros. دارن یه تنه ****** به سبک فایتینگ و آنلاینش با این فجایعی که هر دفعه رو میکنن. جمع کنین تو رو خدا بساطتون رو حالمون رو به هم زدین!
پ.ن: من مشکلی با MK ندارم و یکی از بازی های محبوبمه. من مشکلم با این مرتیکه اد نوب هست و نداشتن ذره ای قدرت ابتکارو خلاقیت که گند زد به Midway و حالا هم NRS. این KI گنده بشه بزنه از ریشه اینا رو نابود کنه.
بسته به Fighting Style
Deal with it?LEO
akira که واسه VFـه و اونجا باید امتحانش کنی ولی من تو جفت بازیا هم امتحانش کردم، آره بد دسته به قول خودت البته کلا همه کاراکترای VF همینجورین. بازی کنی میفهمی!Deal with it
Leo و Bob توی تورنومنت های به وفور استفاده میشن به دلیل ترکیب عالی حرکاتی که دارن:biggrin1: و اینکه:
Leo + Akira + Kokoro = Ba Ji Quan Squad:biggrin1:
به شدت طالب سبک رزمی Ba Ji Quan شدم:biggrin1: یه سبک Elbow خور یا همون آرنج خور. این 3تایی که گفتم، از همین سبک استفاده میکنن:biggrin1: Akira به شدت بد دسته ولی من تا حدودی تونستم توی DOA رامش کنم و باید بگم به شدت عالیه:biggrin1:
چند تا ویدئو کمبو از VF دیدم ازش و زیاد تفاوتی توی حرکاتش ندیدم. البته اگر منظورت Input ها هست که حرفت درسته.akira که واسه VFـه و اونجا باید امتحانش کنی ولی من تو جفت بازیا هم امتحانش کردم، آره بد دسته به قول خودت البته کلا همه کاراکترای VF همینجورین. بازی کنی میفهمی!