طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
انتخاب بر اساس تیر لیست که اصن رای نیاورده تو بین بازیکن های حرفه ای رایجه. چون می خوان تو مسابقات نتیجه بگیرن.

برای من استایل کرکتر و بعد دیزاینش از بقیه مهمتر بوده همیشه. ولی هیچ وقت نتونستم یه Main برای خودم انتخاب کنم. محبوب ترین کرکترم فی لانگ هست ولی در کل با کرکترهایی که تخصصشون Zoning هست راحت ترم.

من هم نظرم رو درباره ی نظر سنجی بگم.
شاید اولین چیزی که در نگاه اول برام جذاب باشه Character Design هست اما صد در صد اصلی ترین انتخاب نیست. برای من مهم ترین چیز Fighting Style هست که معمولاً با تجربه گیم پلی کارکتر های مختلف به اون میرسم. حالا اگر کارکتری که من گیم پلی اون رو پسندیدم طراحی خوبی هم داشته باشه، اونجاست که Character Loyalist خودش رو نشون میده. در واقع این فاکتور Character Loyalist به خودی خود نمیتونه کاری کنه و باید بعد ها از راه های مختلف در فرد ایجاد بشه.
در کل Fighting Style مهمترین هست و ممکنه من با کارکتری بازی کنم که ازش به دلایلی خوشم نمیاد ولی از گیم پلی راضی هستم. البته این کارکتر صدر در صد دیگه کارکتر محبوب و اصلی در همه ی نسخه ها (Character Loyalist) نمی شه.

ظاهراً قراره RYU به همراه استیجش توی SF II به .Super Smash Bros (برای WiiU) اضافه بشن :biggrin1:

x5rr_ryu-smash-bros-wii-u-white.png

===

پَهن شدم :دی چقدر خاطره دارم باهاش
serenade-onion-head-emoticon.gif

به شدت منتظرم تا روی استیم بیاد تا روز اول بخرمش (حالا شایدم روز دوم:d). جز معدود عناوینی هست که از لحظه معرفیش برای X1، عاشقش شدم و آرزو داشتم که بتونم داشته باشمش و الان آرزوم برآورده شده. مچکرم فیل اسپنسر که خواست-م رو برآورده کردی:bighug:

ظاهرا بعد از مشکلاتی که نسخه ی PC مورتال کامبت داشته، NRS پورت بازی رو به استودیوی Q-Loc ( استودیویی که USFIV رو برای PC پورت کرده) سپرده.

یه نفر یه لطف کنه و شماره تلفن این استودیو رو اس‌ام‌اس کنه واسه هادارا، ممنون.

ظاهرا بعد از مشکلاتی که نسخه ی PC مورتال کامبت داشته، NRS پورت بازی رو به استودیوی Q-Loc ( استودیویی که USFIV رو برای PC پورت کرده) سپرده.

Q-loc cleaning up the PC Port? : MortalKombat
این استودیو کارشون یه چیزی ماورای عالی هست. یعنی کاری میکنن که بازی در بدترین حالتش، زیر 60 فریم نده! DmC, Ace Combat, SF IV, USF IV, DMC 4 و ... از نمونه کارهاشون هست.
یه نفر یه لطف کنه و شماره تلفن این استودیو رو اس‌ام‌اس کنه واسه هادارا، ممنون.
نیازی نیست. اگر نامکو قرار باشه بازی رو به کس دیگه ای بده پورت کنه، همینا هستن. قبلا Ace Combat بهشون داده پورت کردن:d

تعداد شرکت کننده های USF توی EVO امسال از 2000 نفر گذشت. عملا 3 برابر جمع تمام بازی های شرکت کننده هست:d رکورد دفعه قبل رو زده گویا. عملا رتبه-ش رو هیچ بازی نمیتونه بزنه به غیر از SF V:biggrin1:

این استودیو کارشون یه چیزی ماورای عالی هست. یعنی کاری میکنن که بازی در بدترین حالتش، زیر 60 فریم نده! DmC, Ace Combat, SF IV, USF IV, DMC 4 و ... از نمونه کارهاشون هست.
DMC4 کار اینا بود؟
یادمه اونموقع که سیستمم کاملا ذغالی بود و هر بازی رو به زور با 10 فریم و کلی فریم اسکیپ اجرا میکرد، اینو عین هلو آورد! اصلا خودم کف کرده بودم! اینجوری شده بودم:-o
هر چند واسه من یکی و شاید خیلی های دیگه اصلا اهمیتی نداره!
نمیخوام الکی فاز بگیرم چون خداییش همیشه عاشق مورتال بودم و هستم ولی ترجیح میدم بشینم MK 2011 یا همون Komplete Edition رو به جای این بازی کنم!
این بازی حداقل انتظارات من یکی رو برآورده نکرد! تعداد کم کاراکتر ملاک نیست، کاراکترهای مضخرف ملاکه. وقتی به roster نگاه میکنم واقعا نمیدونم به غیر اون قدیمیا کی رو ور دارم! آخرشم یا اسکور رو برمیدارم، یا ساب یا یکی از زنا (هنتای هم خودتونید آدمای منحرف)
مشکل اینه که به هر حال بعد از نیم ساعت به شدت خسته کننده میشه برام! لذتی برای ادامه ش ندارم! البته من فکر میکنم یه جورایی از عمد گند زدن تو این نسخه چون میخواستن فقط یه مورتالی رو بدن بیرون و یه پولی به جیب بزنن و بعد از اینجاستیس 2 تمام ایده هاشون (اگه چیزی داشته باشن) رو مثلا مورتال11 پیاده کنن! با گرافیک جدید گیم پلی ارتقا یافته! شاید هم میخوان بعد از SFV، از روش دوباره اسکی برن (مثل همون کاری که تو 2011 کردن):دی
امیدوارم تو بازی بعدیشون که به احتمال 90 درصد اینجاستیس2 هست، در این حد گند نزنن!:دی (البته زدن هم زیاد مهم نیس:دی ما بازی جایگزین کم نداریم:دی)

صادق میتونی توضیح بدی چرا وقتی با من داشتی بازی میکردی، فقط کرکترهای زن علی الخصوص Poison رو بر میداشتی؟;;)
======================
خب بچه ها نظر سنجی شخصیت ها توی فیس بوک تیم Soul Calibur تموم شد و نتایج به این صورت هست:

Talim
Taki
Mitsurugi
Ivy
Kilik
Siegfried
Nightmare
Zasalamel
Yoshimitsu
Tira
Sophitia
Cassandra
Amy
Yun-Seong
Seong-Mina
Cervantes
Voldo
Xianghua
Raphael
Setsuka
Viola
Maxi
Hwang
Hilde
Astaroth
Z.W.E.I.
Natsu
Pyrrha
Xiba
Lizardman
Rock
Li Long
Algol
Dampierre
Aeon
Pyrrha Omega
Patroklos
Alpha Patroklos
Soul Edge
Leixia
Abyss
Charade
Olcadan
Elysium
Edge Master

بدون شک دوباره Taki رو میبینیم:bighug: و اینکه صادق (هنتای)، Ivy چهارم شده و نشون میده ملت هنتای نیستن مثل تو و شخصیت های اصیلی مثل Taki میپسندن:d

صادق میتونی توضیح بدی چرا وقتی با من داشتی بازی میکردی، فقط کرکترهای زن علی الخصوص Poison رو بر میداشتی؟;;)
======================
خب بچه ها نظر سنجی شخصیت ها توی فیس بوک تیم Soul Calibur تموم شد و نتایج به این صورت هست:

Talim
Taki
Mitsurugi
Ivy
Kilik
Siegfried
Nightmare
Zasalamel
Yoshimitsu
Tira
Sophitia
Cassandra
Amy
Yun-Seong
Seong-Mina
Cervantes
Voldo
Xianghua
Raphael
Setsuka
Viola
Maxi
Hwang
Hilde
Astaroth
Z.W.E.I.
Natsu
Pyrrha
Xiba
Lizardman
Rock
Li Long
Algol
Dampierre
Aeon
Pyrrha Omega
Patroklos
Alpha Patroklos
Soul Edge
Leixia
Abyss
Charade
Olcadan
Elysium
Edge Master

بدون شک دوباره Taki رو میبینیم:bighug: و اینکه صادق (هنتای)، Ivy چهارم شده و نشون میده ملت هنتای نیستن مثل تو و شخصیت های اصیلی مثل Taki میپسندن:d
من اونهمه مرد ور داشتم:| خب باید یه تنوعی بدم دیگه! در ضمن من فقط اونایی که میدونستم میتونم باهاشون خوب بازی کنم رو برداشتم. (باید ایبوکی رو هم برمیداشتم)
درباره لیستت و اون تهمت ناروا که بهم زدی::دی
اصلا برام مهم نیست حضور Ivy. من از
Zasalamel خوشم میاد!
البته درکل اصلا از این سری خوشم نمیاد. جوش یه جوریه که اصلا حال نمیکنم باهاش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or