طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
[MENTION=37711]Noctis Lucis[/MENTION]
من یک عالمه از این Clip ها دارم . اگر دوست داشتید براتون میزارم . از minercraft هست تا God of War . الان میرم بعدی رو بزارم اپلود بشه :d

@Noctis Lucis
من یک عالمه از این Clip ها دارم . اگر دوست داشتید براتون میزارم . از minercraft هست تا God of War . الان میرم بعدی رو بزارم اپلود بشه :d

از فایتینگ ها هر چی داشتی بی زحمت اینجا هم بذار :دی دمت گرم :دی

@NaRiiMaN

دمت گرم نریمان :دی
فقط من در حال حاضر مشکل نت دارم ، اگه این دوستمون رحمت بکشه لینک مستقیم بذاره برای امثال من راحت تره :دی

آخرین ویرایش:
وای این ویدئو معرکس :دی اگه ندیدید توصیه میکنم حتماً ببینیدش :دی لامصب تماماً فکته ! روده هاتون بهم گره میخوره :دی
کلا اینا یه Channel دارن تو یوتیوب به اسم Screen Junkies که واسه فیلم هاس، یکی دیگه هم هست به اسم Smosh Games، یکی از بخش های اصلیش Honest Trailersـه. همشون فوق العاده با حال و قول خودت فکتن. :d چون اسپویل خیلی داره هنوز واسه MKX رو ندیدم.
هر بازی یا فیلمی که خواستی تو یوتیوب بزن بعدش بزن Honest Trailers تا بیاد. فقط حواست باشه از همون 2 تا Channelی گفتم باشه. :d فیک زیاد داره. :d

آخرین ویرایش:
Honest Trailers - Mortall Kombat X

720p
Warning: Spoiler Alert

(MORTAL KOMBAT (Honest Game Trailers

Igii5.png

720p

[h=2](SUPER SMASH BROS (Honest Game Trailers[/h]
gVcUk.png

720p

بچه ها پیشنهاد میکنم همگی عضو آپارات بشیم تا بتونیم راحت تر ویدئو ها رو به اشتراک بذاریم.
=============
یه ویدئو کمبو از Maya از بازی Killer Instinct دیدم و خوشم اومد. شما هم ببینید:

[video=aparat;6h2km]http://www.aparat.com/v/6h2km[/video]

آخرش وقتی طرف میگه ULTRA!!!، یعنی میپکین از نحوه گفتنش:d خود شخصیت رو هم من خیلی دوست دارم و از نحوه مبارزه-ش معلومه تکتیکاله.

سلام.این تکن 6 نسخه psp با نسخه ps3 فرقش غیر از گرافیک و محدودیت گیمپلی تو چیه؟
سوال بعدی این که احتمال معرفی تکن 7 برای ویتا هست؟چون نسخه 6 واسه psp اومد:d

سلام.این تکن 6 نسخه psp با نسخه ps3 فرقش غیر از گرافیک و محدودیت گیمپلی تو چیه؟
سوال بعدی این که احتمال معرفی تکن 7 برای ویتا هست؟چون نسخه 6 واسه psp اومد:d
اون نسخه psp شو رفتم خیلی چرت بود در مقابل نسخه ps3 . زیاد فرقی با نسخه 3 نداشت تا اونجا که یادمه. فقط یادمه بعضی از ضربات بعضی از شخصیت ها نوع زدنشون نمیدونم چرا عوض شده بود! گیم پلیشم یمقدار عوض شده بود نسبت به 3

این Roman Cancel بدبختو چرا تحویل نگرفتین :دی بیچاره خیلی چیز بدرد بخور و کارآمدیه ها :دی

کلاً GG معدن انواع و اقسام کنسل هاس :دی یه حالت کنسل معمولیه ، که یه حرکت توی یه Special Move کنسل میشه :دی (توی این ویدئو و بقیه ی ویدئو ها فقط خودِ نفس حرکت رو نشون دادم و دیگه به سایر ضربات ادامش ندادم که اصل حرکت معلوم باشه :دی و مهم تر از همه اینکه فعلاً نتی ندارم که بتونم چند تا ویدئوی حجم بالا رو آپ کنم ، به خاطر همین مجبورم تا جایی که می تونم ویدئوها رو کوتاه در بیارم :دی)

Special Cancel_Guilty Gear Xrd -SIGN-

و اما روممن کنسرو :دی اینجا که اهل فن زیاده و همه وارد تر از من ولی سعی میکنم با زبون ساده توضیح بدم تا دوستانی که تازه وارد هستن هم استفاده ببرن :دی
Roman Cancel سه تا حالت داره که برای شرایط مختلف تعبیه شده :دی حالت اول :

Red Roman Cancel
به قول Sol این کنسل کاری میکنه که انگار حریفتون روی دور اسلوموشنه :دی طرز کارش به این صورته که درست در لحظه ی اصابت ضربه از Roman Cancel (
350j_ps_button_triangle.png
+
6f1_ps_button_square.png
+
1srr_ps_button_x.png
) استفاده می کنید که در این حالت نور این کنسل به رنگ قرمز در میاد. این کنسل خوراک خلق انواع و اقسام کمبو هاست چون بعد از کنسل کردن حرکتتون ، حریف هنوز تحت تاثیر ضربه ی شماست و داره کتلت میشه ولی شما فریم های اضافتون کامل حذف شده و آماده ی شروع کردن حرکات دلخواهتون هستید :دی با ویدئوی زیر کامل مزیتش براتون روشن میشه :دی

Red Roman Cancel_Guilty Gear Xrd -SIGN-

حالت دوم :
Yellow Roman Cancel
این Roman Cancel برعکس قبلی باید قبل از Hit استفاده بشه. به این صورت که قبل از اینکه صربتون به حریف اصابت کنه باید کنسلش کنید :دی مزیتش اینه که هم مثل FA میشه یه حرکت معمولی رو به کل به هیچ چی کنسل کرد ، هم میشه ازش برای ضربات راه دور استفاده کرد :دی به این صورت که ضربه ای که مد نظرتون هست (از اینا که یه مسافتی رو طی میکنن ، مثل هادوکن و power wave و اینا) رو میزنید ، بعد با YRC فریم حرکت رو همونجا کات میدید و می تونید تا رسیدن ضربه به حریف ، بهش حمله ور بشید و یه سری ضربه ی جدید به حرکت قبلی اضافه کنید :دی (مثل ترکیب کیکوکن چون لی با Super Move ـش :دی) :

Yellow Roman Cancell_Guilty Gear Xrd -SIGN-

حالت سوم :
Purple Roman Cancel
این یکی Roman Cancel بیشتر برای شرایط پیش بینی نشدس :دی گاهی اوقات یه ضربه ای رو با فاصله از حریف اجرا می کنید ولی یا محاسباتتون اشتباه در میاد و ضربه به حریف نمی رسه یا حریف زرنگی میکنه و یا Dash ـیی چیزی میده یا از روی ضربه ـتون می پره و بهتون میرسه (مثلاً پریدن از روی هادوکن). توی این شرایط کرکتر شما به شدت آسیب پذیره و می تونه پانیش بشه ، چون ضربه هنوز در حال اجراس و تا ضربه تموم نشه فریم های اجرای ضربه ی کرکتر شما هم تموم نمیشه :دی توی این حالت می تونید با Purple Roman Cancel خودتون رو نجات بدید ، به این صورت که حرکت رو کنسل میکنید و مثلاً با Dash یا بلاک یه فضای Safe برای خودتون درست می کنید :دی

Purple Roman Cancell_Guilty Gear Xrd -SIGN-

در کنار این کنسل ها بازی یه سری بلاک خانمان سوز هم داره که درست استفاده کردن ازش بدجوری ورق رو طرف شما برمیگردونه :دی خواستین اونا رو هم معرفی بونمایم :دی مثلاً می تونید وسط کمبوی طرف از بلاکی استفاده کنید که بلافاصله بعد از بلاک یه ضربه هم به حریف میزنه که حمله ـش رو کامل متوقف میکنه (خوراک وقتیه که بلاک رو گرفتین ولی طرف ول کن کمبو زدن پشت بلاک شما نیست :دی) یا بلاکی هست که درست لحظه ی اصابت ضربه عمل میکنه و حدود یه ثانیه حریف رو بی دفاع میکنه >:)
===
علی اینم مخصوص خودته :دی تو که انقدر عشق نئو مکسی اینو دریاب :دی نئو مکسو میذاره جیبش ، اگه بتونی بزنیش طرف یه راست افقی میشه :دی البته زدنش خیلی ریسکیه ، چون اول باید فعال بشه (اینجا هم به گرد و خاک زیر پای طرف دقت کنی ، طرفو جاگل کردم بعد اینو زدم که نتونه هیچ غلطی بکنه :دی) ، بعدش مدت زمان استفاده ـش به Tension Bar بستگی داره و اینکه موقع زدنش اگه بزننت یا بلاک بشه بدبختی چون Tension Bar ـت به کل از بین میره و تا آخر بازی باید بدون اون بازی کنی (خیلی از بلاک های ویژه و کنسل ها فقط با TB قابل استفاده هستن :دی) ولی با تمام این اوصاف خیلی اپیکه :دی

Guilty Gear Xrd -SIGN-_20150517221745

به به:d توضیحاتت در حلقمان جای گرفت:d پستت رو بوکمارک میکنم که بعدا به همراه بقیه مکانیزم ها + ویدئو ها به پست اول اضافه کنم:d

اما در مورد خود اون، احسان اصلا به نئو مکس هم نزدیک نشد:d نئو مکس وحشتناکه:d اصلا وقتی صدای Triggerـش میاد، آدم میگرخه:d خودش هم که وحشتناک دمیج میده و آدم کیف میکنه:d
البته ایده ای که توی GG Xrd استفاده شده رو دوست دارم اما روند بازی رو کند میکنه. منظورم اینه که وسط یه مبارزه سخت و نفس گیر وقتی همچین چیزی بزنی و طرفت شکست نخوره، روند کار از دستش در میره:d چون آدم انتظار داره این حرکت بکشه ولی اون صحنه ای که وسطش نشون میده به قدری طولانی هست که کار رو مختل کنه:d

پ.ن 1: چقدر خوبه این Xrd:(
پ.ن 2: ویدئو FADC مال خودم:d میخوام یه چیز خفن خلق کنم:d

به به:d توضیحاتت در حلقمان جای گرفت:d پستت رو بوکمارک میکنم که بعدا به همراه بقیه مکانیزم ها + ویدئو ها به پست اول اضافه کنم:d

اما در مورد خود اون، احسان اصلا به نئو مکس هم نزدیک نشد:d نئو مکس وحشتناکه:d اصلا وقتی صدای Triggerـش میاد، آدم میگرخه:d خودش هم که وحشتناک دمیج میده و آدم کیف میکنه:d
البته ایده ای که توی GG Xrd استفاده شده رو دوست دارم اما روند بازی رو کند میکنه. منظورم اینه که وسط یه مبارزه سخت و نفس گیر وقتی همچین چیزی بزنی و طرفت شکست نخوره، روند کار از دستش در میره:d چون آدم انتظار داره این حرکت بکشه ولی اون صحنه ای که وسطش نشون میده به قدری طولانی هست که کار رو مختل کنه:d

پ.ن 1: چقدر خوبه این Xrd:(
پ.ن 2: ویدئو FADC مال خودم:d میخوام یه چیز خفن خلق کنم:d

ممنان :دی
نه آخه علی اون نئو مکس قطعاً کیل نمیده ، یعنی ممکنه جوری ازش استفاده کنی که پیش خودت بگی با لینک کردنش به این حرکت ها قطعاً ترتیب طرف رو میدم ولی بعدش یهو ببینی ، شِت یه ذره از خون طرف موند :دی ولی این Instant Kill رو تحت هر شرایطی که بزنی مرگ طرف قطعیه (اصلاً هم مهم نیست چقدر از خون حریف باقی مونده ، دقیقاً برعکس Astral Finish که خون حریف مثلاً باید زیر 35% می بود) ، یعنی حرکتو میزنی و کنترلر رو میذاری زمین و از انیمه ی جلوت لذت میبری :دی البته گفتم کلی تبصره و این جور چیزا داره که انقدر ها هم درپیتی نباشه که تا بازی شروع شد طرف یه دونه بزنه و تموم :دی خود حرکت هم جوریه که به سختی به باقی حرکات لینک میشه و یه وقفه هم داره توی اجراش که نشه خیلی راحت ازش استفاده کرد (البته یه بخش از این وقفه اینجوریه که کل محیط فریز میشه ، واسه همین این بخش اولش مشکل زیادی نداره ، بیشتر قضیه ـش قسمت دومشه که Hit رو به حریف بزنی) و یه Match رو بُرد ، ولی وای به روزی که ضربه ـت به حریف بخوره :دی هر دو طرف می تونن کنترلر ها رو بذارن زمین :دی واسه همین میگم از نئومکس هم شاخ تره ، اصن یه وضی :دی
آها یه نکته ی دیگه ای رو یادم رفت :دی همونطور که گفتم حرکت یه انیمیشن جدا داره و به سختی بشه به چیز لینکش کرد واسه همین شرایط اوکازیونی هم برای استفاده کردن ازش هست :دی توی بازی یه سری Stun کردن خرکی هست که بتونی ردیفش کنی طرف یه ، یه ثانیه ای یا بیشتر توی کتلت شدگی به سر میبره که بهترین شرایط برای استفاده از Instant Kill ـه :دی

پ.ن : به شدت منتظریم :دی

آخرین ویرایش:
الان گرفتم چی میگی احسان:biggrin1: من فکر میکردم مثل نئو مکس و الترا و اینجوری چیزاش:biggrin1: نمیدونستم Instant Kill هست:biggrin1: خب پس اینجوری مشکلی نداره و خیلی هم خوبه:biggrin1:

الان گرفتم چی میگی احسان:biggrin1: من فکر میکردم مثل نئو مکس و الترا و اینجوری چیزاش:biggrin1: نمیدونستم Instant Kill هست:biggrin1: خب پس اینجوری مشکلی نداره و خیلی هم خوبه:biggrin1:

کلاً Arc System Works ترکونده :دی یعنی به معنای واقعی کلمه خودشونو خفه کردن توی انواع و اقسام مکانیزم ها :دی مثلاً یکیش اینه ، اگه هر دو طرف همزمان به هم ضربه بزنن همچین حالتی پیش میاد :

یه 3 ، 2 ، 1 میشماره و صحنه میره توی این حالت خفن. بعدش 10 ثانیه فرصت هست تا هر دو طرف از این وضعیت استفاده کنن :دی توی این حالت تمام ضربات میره روی حالت خرکی و دمیج وحشتناک :دی یعنی میشه طرف مقابل رو به قصد کشت زد :دی
پایه باشی از بقیه مکانیزم ها هم یه ویدئوی کوچیک مثل قبلیا ردیف کنم ؟ :دی توی هر سوراخ سنبه ی این Xrd یه چیز چپوندن :دی بازی پر از مکانیزم های خرکی ایه که آب از لب و لوچه ی آدم آویزون میکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or