وای این ویدئو معرکس اگه ندیدید توصیه میکنم حتماً ببینیدش لامصب تماماً فکته ! روده هاتون بهم گره میخوره
@Noctis Lucis
من یک عالمه از این Clip ها دارم . اگر دوست داشتید براتون میزارم . از minercraft هست تا God of War . الان میرم بعدی رو بزارم اپلود بشه :d
کلا اینا یه Channel دارن تو یوتیوب به اسم Screen Junkies که واسه فیلم هاس، یکی دیگه هم هست به اسم Smosh Games، یکی از بخش های اصلیش Honest Trailersـه. همشون فوق العاده با حال و قول خودت فکتن. :d چون اسپویل خیلی داره هنوز واسه MKX رو ندیدم.وای این ویدئو معرکس اگه ندیدید توصیه میکنم حتماً ببینیدش لامصب تماماً فکته ! روده هاتون بهم گره میخوره
اون نسخه psp شو رفتم خیلی چرت بود در مقابل نسخه ps3 . زیاد فرقی با نسخه 3 نداشت تا اونجا که یادمه. فقط یادمه بعضی از ضربات بعضی از شخصیت ها نوع زدنشون نمیدونم چرا عوض شده بود! گیم پلیشم یمقدار عوض شده بود نسبت به 3سلام.این تکن 6 نسخه psp با نسخه ps3 فرقش غیر از گرافیک و محدودیت گیمپلی تو چیه؟
سوال بعدی این که احتمال معرفی تکن 7 برای ویتا هست؟چون نسخه 6 واسه psp اومد:d
به به:d توضیحاتت در حلقمان جای گرفت:d پستت رو بوکمارک میکنم که بعدا به همراه بقیه مکانیزم ها + ویدئو ها به پست اول اضافه کنم:d
اما در مورد خود اون، احسان اصلا به نئو مکس هم نزدیک نشد:d نئو مکس وحشتناکه:d اصلا وقتی صدای Triggerـش میاد، آدم میگرخه:d خودش هم که وحشتناک دمیج میده و آدم کیف میکنه:d
البته ایده ای که توی GG Xrd استفاده شده رو دوست دارم اما روند بازی رو کند میکنه. منظورم اینه که وسط یه مبارزه سخت و نفس گیر وقتی همچین چیزی بزنی و طرفت شکست نخوره، روند کار از دستش در میره:d چون آدم انتظار داره این حرکت بکشه ولی اون صحنه ای که وسطش نشون میده به قدری طولانی هست که کار رو مختل کنه:d
پ.ن 1: چقدر خوبه این Xrd
پ.ن 2: ویدئو FADC مال خودم:d میخوام یه چیز خفن خلق کنم:d
الان گرفتم چی میگی احسان:biggrin1: من فکر میکردم مثل نئو مکس و الترا و اینجوری چیزاش:biggrin1: نمیدونستم Instant Kill هست:biggrin1: خب پس اینجوری مشکلی نداره و خیلی هم خوبه:biggrin1: