طرح یک بازی (مخصوص بروبکس خلاق و با استعداد)

دارید فکر می کنید یا تاپیک خوابیده ؟؟؟ نچ نچ نچ نچ .... نیگا کن....دویل که رفت دانشگاه تاپیک خوابید....من واقعا این صحنه ها رو که می بینم یاده Edward می یوفتم.....)x)x)x
(شرمنده برا صلاح خودتون اسپم کردم)

سلام ، فکر نه تاپیک نخوابیده آقا حمید داره رو 3 تا پایان دیگه فکر می کنه :d
امیر اشتباه شد ، من نرفتم دانشگاه من رفتم پیش دانشگاه او یکی حمید (Bax) رفت دانشگاه ;)
یه آقای ویزلی گیبسون (آقا مهران) هم اینجا بود قرار بود گروه تشکیل بده واسه گیم پلی نمی دونی کجا رفت ؟ انگار همش لاف بود:))

اهم اوهوم!
لاف رو بنده ميزنم يا شما كه حراجي شو باز كردين؟:d
بنده دهنم سرويس شد از بس به بكس پيام دادم كه يكاري بكنيم جواب نميده من خودم بشينم چيكار كنم/؟
همين داستانم كه نميشه مستقيم بازي بشه بايد تغيراتي براش درست كرد
در ضمن اگر ميشد مثل آب خوردن با اين امكانات كم يه چيزي مثل مافيا 2 بسازي من تا الان يه چيزي فراتر از مافيا ساخته بودم!
من نظرم اين هست كه يه روز تو ياهو كنفرانس بديم حرفا رو بزنيم!

راستي داداش شيكامارو برو سر كوچتون اولين پيچ ببيچ بعد يخورده برو جلو به دست راستت كه نگاه كني يه مغازست برو چند تا فيلم بخر به حساب من كه تو كف توايلايت نموني!:d:(>:d<

راستي داداش شيكامارو برو سر كوچتون اولين پيچ ببيچ بعد يخورده برو جلو به دست راستت كه نگاه كني يه مغازست برو چند تا فيلم بخر به حساب من كه تو كف توايلايت نموني!:d:(>:d<
خدا از دهنت بشنوه اخه این فیلم خودش ... بود دیگه این دوستمون عاشق این سرخ پوست انتر شده:d البته من به نظرش احترام میزارم ولی یه کم دیگه فیلم ببینه بهتره

سلام ، فکر نه تاپیک نخوابیده آقا حمید داره رو 3 تا پایان دیگه فکر می کنه :d
امیر اشتباه شد ، من نرفتم دانشگاه من رفتم پیش دانشگاه او یکی حمید (Bax) رفت دانشگاه ;)
یه آقای ویزلی گیبسون (آقا مهران) هم اینجا بود قرار بود گروه تشکیل بده واسه گیم پلی نمی دونی کجا رفت ؟ انگار همش لاف بود:))

اگه منظورت از حمید اولی منم که باید بگم قید ادامه ی داستان رو زدم و بهت پیشنهاد میکنم تو ام فکر داشتن چند تا پایان رو نکن واسه حرفم دلیل دارم
1.داستان همین طوری خوبه احتیاجی به چند پایان نداره(البته به نظر من):dشاید بشه کاملترش کرد
2.اگه بخوایم چند تا پایان داشته باشیم باید کاراکتر سره 2راهی قرار بگیره :-sو یکی رو انتخاب کنه که این دو راهی تویه داستان وجود نداره مگه اینکه خودمون اضافه کنیم که اونم اگه از اول بازی باشه تو ساخت بازی تاثیر میزاره و کاره بیشتری میخواد بهتر نیست این وقت رو رویه همین داستان بزارین تا بازی از لحاظ گرافیکی و صدا و موسیقی و غیره بهتر بشه
3.به فرض که انتخاب راهه دیگه رو بزاریم اگه اواخر بزاریم مثلا تو اتاقی که چهار وجه نقاشی بود اصلا خوب نمیشه چون نقاشی ها چیزه دیگه یا جایی دیگه رو نشون میده پس این راهم که بره تو یک نقاشیه دیگه خوب نیست.اگه اوایل بزاریم که بازم بر میگردیم سره همون حرف شماره 2
4.هرکی با حرف من موافقه دستش رو ببره بالا
البت اگه بخوای واسه من کاری نداره سیم سوت مینویسم فکرایی تو سرم دارم ولی به نظر خودم همین داستان رو طولانی تر کنیم +حالت فیلمنامه ای بهش بدیم(اماده میشه واسه ی ساخت) اونوقت میشه اینهو هلو (البته از هلو متنفرم)

سلام به همگی
تو رو خدا یه ذره مهربون باشین با هم ، ما که نمی خواییم تاپیک قفل بشه ، می خوایم؟؟!!!:d:(
پس حالا همدیگر رو بغل کنین و سعی کنین در عین داشتن نظرات متفاوت به نظرات هم احترام بزارین>:d< ما می خواییم یه کار دوستانه رو همه با هم پیش ببریم پس خواهشا دعوا نکنین ;)
حالا بیاین خیلی دوستانه راجع به این طرح با هم بحث کنیم البته شما بحث فیلم رو که نباید الان مطرح کنین هر کسی یه فیلمی دوست داره که ممکنه اون یکی از اون فیلم متنفر باشه مثلا من خودم سریال Vampire diaries رو خیلی دوست دارم اما ممکنه مثلا بکس از این سریال متنفر باشه من که نباید برگردم بزنم تو دهنش:d ( حالا.....)
خب اول از همه با سلام به Never More که تازه وارد این تاپیک شده ، خوش آمد می گیم
بعدشم در مورد حرفهایی که شما زدید آقا حمید باید بگم راست میگی این طوری بهتر هم میشه روی قسمت دوم داستان فکر کردb-)(بدم نمیاد بازی نسخه ی دومی هم داشته باشه)
در مورد حرف آقا مهران هم باید بگم من که نگفتم بیایم مافیا 2 بسازیم گفتم مثلا ، حالا...، بر فرض محال یا 1 در صد حتی جالب میشه اگه سبک اکشن مافیا رو داشته باشه ،
در مورد لاف هم شوخی کردم بابا:d

با تشکر از همگی امید وارم دیگه از این دعواها اینجا نباشه;)

سلام .
اوه اوه اوه ! چه خبره این جا :-o . حرف دویل عزیز تایید می شه . لطفا دعوا نکنید بابا :d ! سو تفاهم شده ، یه مقدار جدی گرفتید موضوع رو .
دویل سلام . بعله بنده کاملا به اون قمستی که گفتی که نباید توی دهن من بزنی موافقم>:d<( و گرنه بد می بینی ! :d ) بیبن راجبه پایان های متفاوت یه پ . خ بزن تا من بینم که چه گلی به سرم بگیرم . (gol منظورم بوده سو تفاهم نشه ! )
حمید نقطه دار عزیز خوشحال می شم که شما در این زمینه کمک کنید . ثانیا لطفا بگید من که با شما موافقم دستم رو چطور ببرم بالا ! :d

آخرین ویرایش:
تو رو خدا یه ذره مهربون باشین با هم ، ما که نمی خواییم تاپیک قفل بشه ، می خوایم؟؟!!!:d:(
شاید.....اون آقای اسم طولانیه خودش شروع کرد....)x
به نظرم اگه بازیه MMORPG باشه بازیه قشنگ تر در میاد...
مثلا الکسیا Energyش ته بکشه قش کنه :دی
س حالا همدیگر رو بغل کنین و سعی کنین در عین داشتن نظرات متفاوت به نظرات هم احترام بزارین>:d< ما می خواییم یه کار دوستانه رو همه با هم پیش ببریم پس خواهشا دعوا نکنین ;)
در مورد اون هم
It aint gonna happen

سلام عليكم خدمت همگي!
عجب بازتابي داشت اون شوخي بيمزه من:))
بنده سه كيلومتر شكلك پشت نوشتم سوار كردم كه بفهمي دارم شوخي ميكنم و منظوري ندارم ولي مثل اينكه به شما برخورد شيكامارو جان!
بنده عذر خواهي ميكنم:-s
راستي آدرس كلاس زباني رو هم كه ميري به من ميگي؟:)):d
آقا شوخي كردمااا دوباره بهت بر نخوره
راستي بكس يخورده زود باش الان مهر ماه ميشه و من بد بخت بايد برم درس بخونم هنوز تا دانشگاه اندكي راه باقيست:-s

سلام عليكم خدمت همگي!
عجب بازتابي داشت اون شوخي بيمزه من:))
بنده سه كيلومتر شكلك پشت نوشتم سوار كردم كه بفهمي دارم شوخي ميكنم و منظوري ندارم ولي مثل اينكه به شما برخورد شيكامارو جان!
بنده عذر خواهي ميكنم:-s
راستي آدرس كلاس زباني رو هم كه ميري به من ميگي؟:)):d
آقا شوخي كردمااا دوباره بهت بر نخوره
راستي بكس يخورده زود باش الان مهر ماه ميشه و من بد بخت بايد برم درس بخونم هنوز تا دانشگاه اندكي راه باقيست:-s
می گما اون چیزایی که می گفتی به هر چیزی می برد به جز شوخی .....
برا خودت می گم..... با کسی دیگه اصلا شوخی نکن.....شوخی هات مثه شوخی های عمومع وقتی شوخی می کنه می خوای با آجر بزنی تو صورتش>:))x)x)x>:)

سلام
بکس یه ذره رو تو کم کنی هم خوبه ها!!!!:d
خوب من برای چپتر 1 از داستان گیم پلی رو این طوری می گم:
دموی اول بازی که خونه و آپارتمان الکسیا رو به طور مختصری نشون میده بعدش همون طوری که داره آپارتمان رو از پایین به بالا نشون میده میرسه به پنجره ی طبقه ی 15 و پایین صفحه می نویسه دسامبر سال 1953 ساعت 7:30 PM بعد یکی یکی دیوار های آپارتمان رو نشون میده که پر از تابلوهای نقاشیه سپس دوربین میره رو الکسیا و اون رو در حال اینکه ژاکتش رو داره می پوشه نشون میده بعدش بازی شزوع میشه و حالاست که بازیکن باید الکسیا رو کنترل کنه (همون طوری که می دونین این بازی باید سوم شخص باشه) حالا گیمر الکسیا رو به طرف در اتاق می بره (چون دوست داریم بازی برای کنسول X360 باشه) با X در رو باز می کنی می تونی از آسانسور استفاده کنی یا از پله ها بری پایین در کل دسته جلو که بدی الکسیا راه میره برای اینکه بخوای الکسیا بدوه باید Lb رو بگیری بعد از اینکه به کنار در خروجی رسیده با همون X از در خارج میشی ، کافه درست اونور خیابونه اینو دوربین با حرکتی که با اونور خیابون می کنه نشون میده بعد میری اونور خیابون اینجا دوباره یه Cut scene دیگه داریم مطابقه داستان که تا بعد از خروج 4 مرده سیاپوش ادامه داره بعدش باید بری سره میزی که نقاشی ها روی اون هستن کنار نقاشی A رو می زنی دوباره میره تو دمو تا زمانیکه الکسیا توی دنیای نقاشی (همون راهروهه یادتونه:d) به هوش میاد .....
چطوره خوب بود ؟ Health الکسیا هم می زاریم کل صفحه یعنی هر وقت جونش کم شد الکسیا نمی تونه بدوه و دور تا دور صفحه هم قرمز میشه

اونی هم که شیکامارو گفت خیلی مسخره س (یعنی چی غش کنه؟؟؟!!! نا سلامتی الکسیا شخصیت اوله ها!!!!:d)

حالا شما هم همینطوری گیم پلی رو ادامه بدین

چرا مگه چی شده ! :d الان از چه لحاظی روم رو کم کنم واضح توضیح بده ! :d
ضمنا یکم بصبر من با حمید نقطه دار ! داریم با پشت پرده یه کارایی می کنیم که بزودی متوجه می شید ! (فکر بد نکنید ها ! :d)
گیم پلی خوبی بود از نظر من . البته من میگم اگه با کینکت هم هماهنگ بشه که خیلی باحال میشه ! دوتسان دیگه هم نظراتشون رو بگن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or