خدا از دهنت بشنوه اخه این فیلم خودش ... بود دیگه این دوستمون عاشق این سرخ پوست انتر شده:d البته من به نظرش احترام میزارم ولی یه کم دیگه فیلم ببینه بهترهراستي داداش شيكامارو برو سر كوچتون اولين پيچ ببيچ بعد يخورده برو جلو به دست راستت كه نگاه كني يه مغازست برو چند تا فيلم بخر به حساب من كه تو كف توايلايت نموني!:d>:d<
سلام ، فکر نه تاپیک نخوابیده آقا حمید داره رو 3 تا پایان دیگه فکر می کنه :d
امیر اشتباه شد ، من نرفتم دانشگاه من رفتم پیش دانشگاه او یکی حمید (Bax) رفت دانشگاه
یه آقای ویزلی گیبسون (آقا مهران) هم اینجا بود قرار بود گروه تشکیل بده واسه گیم پلی نمی دونی کجا رفت ؟ انگار همش لاف بود
شاید.....اون آقای اسم طولانیه خودش شروع کرد....)xتو رو خدا یه ذره مهربون باشین با هم ، ما که نمی خواییم تاپیک قفل بشه ، می خوایم؟؟!!!:d
در مورد اون همس حالا همدیگر رو بغل کنین و سعی کنین در عین داشتن نظرات متفاوت به نظرات هم احترام بزارین>:d< ما می خواییم یه کار دوستانه رو همه با هم پیش ببریم پس خواهشا دعوا نکنین
می گما اون چیزایی که می گفتی به هر چیزی می برد به جز شوخی .....سلام عليكم خدمت همگي!
عجب بازتابي داشت اون شوخي بيمزه من
بنده سه كيلومتر شكلك پشت نوشتم سوار كردم كه بفهمي دارم شوخي ميكنم و منظوري ندارم ولي مثل اينكه به شما برخورد شيكامارو جان!
بنده عذر خواهي ميكنم
راستي آدرس كلاس زباني رو هم كه ميري به من ميگي؟:d
آقا شوخي كردمااا دوباره بهت بر نخوره
راستي بكس يخورده زود باش الان مهر ماه ميشه و من بد بخت بايد برم درس بخونم هنوز تا دانشگاه اندكي راه باقيست