طرح یک بازی (مخصوص بروبکس خلاق و با استعداد)

همین جوری (سر همون سریاله که من دوستش دارم تو بدت میاد بعدش من نمی زنمت چون که...:d;)، بیخیال بابا)
یعنی چی؟!! دارین چی کار می کنین به من نمیگین ها؟؟؟؟ باید به من هم بگین :( بگو ، بگو :((:((

بعله.........
خيالات خام...:(
اولا كه اگر بخوايم براي ايكس باكس بياد بايد با چي بنويسيم؟ با ايكس ان اي چرا؟ چون با آنريل نميشه چرا؟
چون بايد امتياز كنسول رو از اپيك بخريم چرا؟ چون با نسخه معمولي udk نميشه چرا/؟ خوب چرا شو گفتم ديگه
خوب اگر بخوايم با ايكس ان اي بسازيم فكر كنم تا ما بيايم كد هاي پايشو بنويسيم كه براي كنسول بتونيم
بسازيم چي ميشه؟ تا تابستون ديگه طول ميكه
اون گيم پلي هم فك كنم اگر 10 - 12 تا مخ سي هم بشينيم فك كنم بازم چيز دلخواه در بياد
اون دمو هم كه گفتيد اگر به اون صورت بخواد طراحي بشه بايد از يه انيماتور سه بعدي حرفه اي كمك بخوايم كه
هيچكس مفت كار نميكنه و حداقل بايد روش دو الي سه هفته كار كنه تك تك شخصيت بازي بايد طراحي بشه نوشتن اون جور نوار سلامتي مدت ها وقت چند برنامه نويس رو ميگيره هنهوز طراحي مرحله
ضبط ديالوگ و .........................
ولي اگر يخورده از خيال پردازي ها رو كم كنيد زدن بازي رو براي كنسول بيخيال شيد (( نميشه كه چون شما 360 داري براي 360 بزنيم)) از پيچيدگي گيم پلي كم كنيم و به جذابيت هموني كه ميشه ساخت بپردازيم يه پروژه توپ داريم وگرنه با شرايطي كه دويل گفت به مضمون اين شعر پي ميبريم:
خواب ساخت اين بازي خوبه ولي توي خواب بمون:d

آقايون خانم ها
بنده رفتم سر يه كار ديگه بهمراه يه با استعداد ديگه و از همين جا به بعد خودم رو از اين گروه كنار ميكشم!
اميدوارم بتونيد روياهاتون رو عملي كنيد و بازي ما رقيب خوبي براي بازي شما باشه
با آرزوي موفقيت همه!>:d<

من کاملا با این شروع بازی که دویل نوشته بود مخالفم به نظر من اگه اینطوری شروع بشه و الکسیا فرتی بره تو کافه و اون 4 تا شاس(اسکول)بیان تو کافه وبرن و الکسیا خود کشی کنه که اصلا حال نمیده باید گیمر یکم تویه جریان داستان قرار بگیره و با سختی هایی که الکسیا متحمل شده روبرو بشه.:d
در ادامه باید بگم اینطور که از حرفهایه اقایه وسلی گیبسون معلومه اینکه بدون پول و افراد خبره از بازی توقع بازیه توپی نداشته باشیم(منو بگو با خودم میگفتم برو بکس میزنن رو دست گرشاسب و اسم منم میره ته بازی ولی زهی خیال باطل سازندهایی گرشاسب پول داشتن و ما.....) اون فکرایی که میکردین رو بریزین دور یا اینکه یک بریم گدایی پس از همین الان به ما بپیوندید
بنیاد حمایت از افکاره جوانانه بدون سرمایه ی ایرانی شماره حساب 206/405پرشیا
در ادامه باید بگم که برادر شیکامارو گفتن که سبک mmorpgالبته میدونم که شوخی کردی ولی الکسیا میخواد با Energyش مگس هایه بازی رو بکشه فکر کنم تو کل بازی گیمر 2 یا 3 دفه بتونه از اسلحه استفاده کنه که این ضعف باید جبران بشه با معماهایه فکری درست مثل سایلنت هیل البته نه در اون سطح سخت اخه ما ایرانیا که ماهی دوست نداریم زیاد فسفرم بسوزونیم مخمون اتیش میگریه اونوقت دکتر بیشاب از فیلم فرینج :xمیاد هرچی فکر میکنه به جایی نمیرسه چون تا حالا هیچکس رو بدون مغز ندیده بغیر از یک ایرانی (با خودمم به کسی بر نخوره):d

سازنده هاي گرشاب همراه پول تخصص هم داشتن!
هر 13 نفر تيم ساخت بازي در يكي از زمينه ها تخصص داشت كه اگر شما هم بتونيد تو هركدوم از زمينه هاي بازي مثل برنامه نويس ؛ كار با انجين ؛ طراح سه بعدي ؛ طراح كات سنس ؛ صداگذاري و .....................
داشتيد ميشد همچين كاري كرد ولي از اونجايي كه همچين كسايي رو نداريد بريد خوش باشيد:d

خب مثل این که نوبت به من رسید . حمید عزیز سلام ، ویسلی عزیز خدا نگهدار !
اولا که شروع داستان رو من نوشتم ولی خب ایرادی نه به من وارده نه به دویل . می دونید چرا . اون طرحی که من داشتم برای داستان در طول داستان نویسی به فنا رفت . اول صبر کنید ببینید که ایده ی اولیه ی چی بود و اصلا اون چهار کلنگی که اول داستان بودند به چه دردی می خوردند .
داستان رو که می دونید . قرار الکسیا خود کشی می کنه بعد از خود کشی وارد چهار نقاشی موازی می شه . به این معنا تقریبا هر چیز برجسته ای در بک نقاشی در سه نقاشی دیگر هم با یه سری تغییرات وجود داره . مثلا در سه تا از نقاشی ها یک قفس وجود داره که درش بسته اس ولی در چهارمی قفسه درش بازه . این طوری معماهای بازی شکل می گرفت . هر نقاشی سبک خواصی داشت . مثلا یکی سبک خیالی خوشحال ! ، یکی سیاه و سفید ، یکی کمیک و آخری سبک رئال (مادرید !) در واقع سبک مورد نظر من پلتفورم/ ادونچر بود .
حالا که کار به این جا کشیده که می شه بازی رو درست کرد دو راه داریم . بر اساس طرح اولی جلو بریم که خیلی اسون تره و بعد داستان رو به صورت کمیک و میان فصل بهش اضافه کنیم . این طرح مستلزم ! حداقل چهار گرافیست هست . اگه سراع دارید این بهترین راه و آسون ترین راهیه که به فکر من می رسه .
اما اره دوم این هست که فعلا به ادامه ی داستان بپردازیم و منتظر باشیم که چند تا مهندس کامپیوتر گیر بیاریم که حاضر بشن بازی رو به صورت هوی رین بسازن .
خب حالا به عنوان نفر اولی که رای میده من می گم که نظرم روی گزینه ی اول هست . هر کس طلفا نظر خودش رو بگه . اگه واقعا پایه باشید می شه کارهای ساخت رو خیلی سریع شروع کرد .

در جواب وسلی بگم که من خودم برنامه نویسی بلدم(البته 1 سالی هست که کار نکردم) کسانه دیگهای هم هستن که بخوان کمی از وقتشون رو واسه ی کمک به ما بزارن رفیقم کارش انیمیشن سازیه میتونه کمک کنه ولی به علت اینکه پول موجود نیست مکانی برایه جمع شدن دوره هم و کار کردن و از طرف دیگه اینترنت ایران خیلی پر سرعته نمیشه از این طریقم در ارتباط بود پس میرسیم به حرف من پول مهمه اگه پول داشته باشی متمعن باش فکر و استعداد تویه هر دهاتی یافت میشه
در جواب بکس بگم که با گزینه ی اول موافقم ولی وسلی که میخواد بره پس کی میخواد کار کنه

آخه آيكيووووووووووو اون برنامه نويسي كه تو بلدي بذار در كوزه بذار بالاي طاقچه با اون برنامه نويسي بازي
رو با برنامه نويسي كه خودت بلدي مقايسه ميكني؟؟؟؟ محاله موتوري باشه كه برنامه نويسي رو بصورت خام بنويسيد حتي گيم ميكر هم بصورت تغير يافته دلفي هست پس به نتيجه اول يعني همون كوزه ميرسيم!
رفيقت هم اگر ميتونه همچين كات سنسي كه دويل گفت بسازه بايد دستش رو بوسيد اگر با هر موتور حرفه اي بنويسيد بايد براي پلتفرمش كلي كد بنويسين و ........
بغير از كد نويسي به كسي كه با اينتر فيس انجيني كه ميخوايد كار كنيد لازمه كه كار اساسي هست
يه نفر براي لول ديزاين ميخوايد بايد شخصيت هاي بازي رو طراحي كنيد كه هركدوم ممكنه تا يك هفته طول بكشه در ضمن بايد به كاراكتر ها انيميشن بديد و از اونجايي كه دامنه اينكار بدون موشن كپچر خيلي
گسترده نيست 150 درصد با انيميشن هاي خشك براي كاراكتر ها طرفيم و البته بخش برنامه نويسي جاي خود دارد!
من براي آخرين بازي سه بعدي كه ساختم 3 نفر برنامه نويس خبره بوديم كه در نهايت فقط دو هفته براي
ي كد مضحك براي برخورد دو آبجكت تو انجين يونيتي مثل گوش دراز تو گل گير كرده بوديم!
حالا شما بيا كدش رو مقايسه كن با كدي كه خودت بلدي دود از كلت بلند ميشه!:-s
در ضمن دوست شما تمامي سكانس هاي بازي رو بايد طراحي كنه - خونه الكسيا رو از بيرون تا داخل
حالا شما حساب كن كه ما تو بازي چند تا صحنه داريم و دوست شما چجوري ميخواد يه نفره همه اين ها رو بسازه؟؟؟؟؟؟
يك پيشنهاد دوستانه :
يا اين بازي رو ادونچر بسازيد با موتور ags يا دو بعدي بسازيد يا كتابش كنيد!
والسلام عليكم و ....
بنده هم كار جديدي رو شروع كردم روي كمك من توي ساخت اين پروژه حساب نكنيد
با تشكر

وسلی عزیز فکر می کردم که رفتی ؟! به هر حال از نظرت ممنون . امید وارم که پروژه جدیدتون موفق باشید .
اولا قرار نیست که کسی تک نفره کار کنه بنده چند نفرو جور کردم (فعلا 4 نفر دانشجوی نرم افزار ).
دوما سبک هنوز مشخص نشده که شما از سختی کار می گید .
سوما با این که ما قصد ساخت بازی رو داریم اما اگه یادت باشه این جا بیشتر جایی برای طرح هایست که در ذهن رسم می شه پس اگه کسی اومد و خاصت که طرح یک بازی اوپن ورد رو هم بده مشکلی نیست .
چهارما ، بابا برنامه نویسی ! :d بابا غول . بابا کرای انجین 3 ! :d قرار بود که شما در مورد نوع سبک نظر بدید نه قدرت برنامه نویسی بچه های دگه ! )x

سلام به همگی
ااا آقای ویزلی رفتن !!!؟؟؟:d خب به سلامتی موفق باشین توی پروژه ی دیگه تون;)
خب معلومه کار سخته با اینکه از این چیزایی که گفتین زیاد چیزی نفهمیدم (چون نه رشته ی من تو دبیرستان ریاضی بوده که بخوام و نه کار با این نرم افزار های ساخت بازی و.... رو بلدم) اما یه چیز رو خوب میدونم کار سخته و برای انجام اون نیاز به زمان طولانی داریم غول هایی مثل کاپکوم و کونامی و.... وقتی می خوان بازی رو بسازن مدتها برنامه ریزی و تلاش می کنن ، تکلیف ما که دیگه روشنه نه پولی، نه سرمایه ای و نه وقتی .....
پس با همه ی این توصیفات اگه واقعا می خواین بازی ساخته بشه باید وقت بزارین و به قول حمید پول و سرمایه داشته باشین من خودم شخصا تخصصی در این زمینه ندارم اما من هم می تونم چند تا آدم خبره جمع کنم پس ما مشکلی در زمینه ی تخصص نداریم فقط می مونه سرمایه.....:d
ولی خواهشا همین جوری کج دار و مریض پیش بریم و این پروژه رو ول نکنیم من مطمئنم همه چی با پشتکار حله>:d<

نویسنده داستان نمیخواین یا دارین؟
اگه میخواین فقط بگین بازی در چه سبکیه(اکشن-مخفی کاری و...) تا یه داستان توپ واسش بنویسم.
عزيز من چشمت رو باز كن بعد اسپم بده:))
هفت صفحه داشتن داستانش رو مينوشتن مهندس:))
برو هفت صفحه قبلي رو بخون
منم براي اين گروه آرزوي موفقيت روز افزون دارم انشاا... با اين داستان قشنگتون موفق باشيد براي خودمم آرزوي موفقيت ميكنم:p:d

ما هم برای شما و خودمون آرزوی موفقیت می کنیم وسلی عزیز .
PanterGame عزیز خوش اومدید . شما دو راه دارید . اول این که خودتون یک ایده طراحی کنید یا این که همین ایده ای که در چند صفحه اخیر دربارش بحث کردیم رو ادامه بدید . البته داستان اولیه تمام شده اما با توجه به این که احتمالا تغییراتی خواهیم داشت که به گیم پلی بخوره ، پس شما می تونید توی اون زمینه کار کنید البته فقط باید صبر کنید تا ما گیم پلی رو حداقل از نظر طرح تکمیل کنیم .
دویل سلام . نظرت رو نگفتی . کدوم رو دوست داری اولی یا دومی ؟ (مراجعه شود به پست های قبلی )

جیمی و جک دو برادر دوقولو هستن.20 سال دارن تصمیم به تشکیل یه گروه خلافکاری کاری میگیرین.یه روز یه محموله بزرگ پول به بانک تحویل داده میشه اونا تصمیم میگیرن بانک رو سرقت کنن.دقیقا هم زمان با ورود اونا به بانک یه گروه خلافکار دیگه هم وارد میشه بین اونا درگیری پیش میاد جیمی کشته میشه بعد پلیس میرسه خیلی ها فرار میکنن و تعداد کمی از جمله جک رو پلیس میگیره واسش10 سال میبرن جک فقط تو زندان تو فکر انتقام به خاطر اخلاق خوبش پس از6 سال زندان بهش ازادی مشروطه میدن.جک میخواد سعی کنه یه گروه تشکیل بده و انتقام خون برادرشو بگیره و...
گیم پلی:در ابتدای بازی ما به همراه گروهمون وارد بانک میشیم بعد به درگیری با گروه مقابل میپردازیم و چندتا رو میکشم البته سیستم کاور گیری مثل گیرز باشه عالیه بعد از دیدن یه تریلر نسبتا طولانی ما از زندان ازاد میشیم از اینجا یکم بازی تو سبک اپن ورلد میره بعد از تشککیل گروه میزنیم تو کار بهم ریختن اون گروهی که برادرمون رو کشت و...
اگه خوشت اومد بگو تا بقیشم بنویسم.اگر هم نه داستانی که خودتون طرح کردین واسم بفرستین تا رو اون کار کنم.اینی که نوشتم مختصر بود تو زندان واسه جک اتفاقای جالبی میفته نظرت چیه؟

جیمی و جک دو برادر دوقولو هستن.20 سال دارن تصمیم به تشکیل یه گروه خلافکاری کاری میگیرین.یه روز یه محموله بزرگ پول به بانک تحویل داده میشه اونا تصمیم میگیرن بانک رو سرقت کنن.دقیقا هم زمان با ورود اونا به بانک یه گروه خلافکار دیگه هم وارد میشه بین اونا درگیری پیش میاد جیمی کشته میشه بعد پلیس میرسه خیلی ها فرار میکنن و تعداد کمی از جمله جک رو پلیس میگیره واسش10 سال میبرن جک فقط تو زندان تو فکر انتقام به خاطر اخلاق خوبش پس از6 سال زندان بهش ازادی مشروطه میدن.جک میخواد سعی کنه یه گروه تشکیل بده و انتقام خون برادرشو بگیره و...
گیم پلی:در ابتدای بازی ما به همراه گروهمون وارد بانک میشیم بعد به درگیری با گروه مقابل میپردازیم و چندتا رو میکشم البته سیستم کاور گیری مثل گیرز باشه عالیه بعد از دیدن یه تریلر نسبتا طولانی ما از زندان ازاد میشیم از اینجا یکم بازی تو سبک اپن ورلد میره بعد از تشککیل گروه میزنیم تو کار بهم ریختن اون گروهی که برادرمون رو کشت و...
اگه خوشت اومد بگو تا بقیشم بنویسم.اگر هم نه داستانی که خودتون طرح کردین واسم بفرستین تا رو اون کار کنم.اینی که نوشتم مختصر بود تو زندان واسه جک اتفاقای جالبی میفته نظرت چیه؟
همین کارو انجام بده.....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or