صف های خالی لانچ Xbox One در ژاپن

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

PD

کاربر سایت
xbox_one_japan_launch_02.jpg

بلاخره امروز Xbox One در ژاپن عرضه شد، اما مراسم لانچ این کنسول بیشتر دپرس کننده بود تا شلوغ؛ البته شاید همه ی ما این اتفاق را تقریبا انتظار داشتیم.

این روزها با وجود فروشگاه های خرید آنلاین و جا افتادن آنها بین مردم، سخت است که از روی عکس ها برای یک کنسول قضاوت کنیم . اما وقتی می بینیم که گیمر های ژاپنی هیچ اشتیاقی برای صف کشیدن پشت در فروشگاه ها ندارند ؛ بعید است که برای آمار X1 در ژاپن عدد های بزرگ تصور کنیم.

خوشبختانه در گزارش ها چندین مکان پر انرژی هم دیده شده است، مثلا در فروشگاه Yodobashi حداقل هفت نفر پشت در ها بوده اند و همچنین ده نفر دیگر هم در Mainichi در انتظار ایستاده بودند، اما هیچ صف شبانه ای درکار نبوده و فعالیت های کمی هم در طول روز گزارش شده است. که اگر بخواهیم این لانچ را با لانچ PS4 مقایسه بکنیم همه میدانیم که مردم حتی از روز ها قبل برای خرید کنسول سونی صف کشیده بودند.

ما نمی توانیم بگوییم که این قضیه سوپرایز بزرگی است ؛ همیشه در حالی که سونی و ماکروسافت در مارکت غرب با هم رقابت شدیدی داشته اند ، اغلب در ژاپن پلی استیشن بازار را تسخیر کرده است و می توان گفت مقصر هم تا حدودی خود ماکروسافت بوده ، که از دلیل هاش میشه به تاخیر های زیاد Xbox 360 با وجود لانچ قابل قبولش ، نبود پشتیبانی برای سازندگان محلی و بومی سازی های تکه ای که به این کنسول نام بدی در ژاپن داده است، اشاره کرد.

ناگفته نماند، ماکروسافت در گذشته چندین تلاش برای بدست آوردن دل گیمر های ژاپنی مثل کارکردن با سازندگان ژاپنی روی JRPG های اولیه 360 و بازی های کینکتی مثل Steel Battalion و Crimson Dragon داشته است، اما به دلایل مختلف هر کدام از آنها به ثمر نرسیده اند. حالا جالب میشود اگر ببینیم که ماکروسافت تلاش بیشتری در این نسل انجام بدهد وچگونه جواب بگیرد.

xbox_one_japan_launch_01.jpg

Japan does not seem keen on the Xbox One | VG247

XONE Japanese Launch Marathon Loved by its Audience: Over 84% Positive Feedback

The Xbox One has finally launched in Japan, and while it didn’t exactly push Japanese gamers to line up in front of the stores, its 24 hour-long launch marathon was appreciated by its almost 237,000 viewers.

Nico Nico has a rating system that prompts viewers to vote on whether they liked a broadcast or not, and the results were as follows:

It was very good: 72.5%
It was pretty good: 11.6%
It was average: 7.1%
It wasn’t very good: 1.9%
It was bad: 6.8%

اين كه سليقه ژاپني ها متفاوت هست اشكالي نداره ولي مشكل اينجاس تنوع نداره سليقشون و همه بازيهاشون تو يه طيف شبيه هم:d

تو غرب بازي شوتر و ورزشي و داستان محور و رقص و خشن و لطيف و نظامي و تخيلي و حتي بازي ژاپني قروش خوبي دارن و براي همه طيفاي توسعه دهنده ها بازار وجود داره ولي اين قضيه تو ژاپن صادق نيست(به نظرم يكي از دلايل عقب افتادن توسعه دهنده هاي ژاپني هم همينه)

اميدوارم ژاپني ها هم نيم نگاهي به سبكاي ديگه بندازن و به قولي تو زمينه مصرف بازي جهاني تر فكر كنن

.

اين كه سليقه ژاپني ها متفاوت هست اشكالي نداره ولي مشكل اينجاس تنوع نداره سليقشون و همه بازيهاشون تو يه طيف شبيه هم:d

تو غرب بازي شوتر و ورزشي و داستان محور و رقص و خشن و لطيف و نظامي و تخيلي و حتي بازي ژاپني قروش خوبي دارن و براي همه طيفاي توسعه دهنده ها بازار وجود داره ولي اين قضيه تو ژاپن صادق نيست(به نظرم يكي از دلايل عقب افتادن توسعه دهنده هاي ژاپني هم همينه)

اميدوارم ژاپني ها هم نيم نگاهي به سبكاي ديگه بندازن و به قولي تو زمينه مصرف بازي جهاني تر فكر كنن

.

شما اطلاع نداری :d

ژاپنی ها هم همه سبکی دارن شوتر و ریسینگ و موزیکال و ورزشی و خیلیای دیگه

مشتاق شدم بدونم دوستان کنسول گیمر روشنفکرمون ، نسل 6 و 7 به قبل چی بازی میکردن ؟ :دی

خيلي چيزا نسبت به نسل 5 فرق كرده(چون غرب اونقدر قوي نبود و بازي رو فقط توسعه دهندگان شرقي تعريف مي كردن)
قدرت و تنوع بازار ژاپن و اقايي كه مي كرد كجا و حالا كجا.......(ما هم 2500 سال پيش فلان بوديم حالا چي هستيم)
yahoo_4.gif

تنها چیزی که فرق کرده اینه که گیمر ها راحت طلب شدن ! طرف 4 ساعت وقت میذاره ، 200 نفر رو میکشه یه Credit هم براش پخش میشه فکر میکنه سوپر منه ! بعد میشینه از Jrpg و ... میناله :دی خیلی از سبک های فوق العاده ای که میشناسیم ژاپنی هستن نمونه ـش همین HnS ! حالا چون بازیهای HnS سر راستن و طرف سرشو میندازه پایین و آدم می کشه میشن به به ولی Jrpg که دوزار مهارت و صبر میخواد میشه اخ اخ و ژاپن مُرد و ...
+ همین الانش کلی بازی ژاپنی توی همین نسل 7 داشتیم که از نظر داستان - گیم پلی - گرافیک هنری و بصری و ... از خیلی از بازیهای غربی سرتر هستن ولی همینایی که تز روشنفکری میدن حتی اسمشم نشنیدن :دی

اینی که طرف فلان بازیها نریم و از دور داد بزنیم که بازیهای ژاپنی مُردن مثل اون بحث شیرینیه که بعضی از دوستان سر مرگ PC راه میندازن :دی
پ.ن : اون پرانتز هم که گودرز و شقایقه :دی

آخرین ویرایش:
شما اطلاع نداری :d

ژاپنی ها هم همه سبکی دارن شوتر و ریسینگ و موزیکال و ورزشی و خیلیای دیگه

اتفاقا بسيار هم خوب اطلاع دارم كافيه هر هفته چارت فروش ژاپن رو چك كني (كه تو فروم ما هم ميذارن)
مال مثلا يك ماه اخير رو چك كني هميشه چند تا بازي اول اكثرا تو يه genre هستن و استايل مشابه دارن و حداقل من تو جارت فروش هفتگيشون تو رتبه هاي بالا نديدم بازيهاي متفاوت زياد دووم بيارن

اون تك و توك متفاوتها هم ساخت ژاپنن و عنوان غربي مطرح در چارت خيلي به ندرت

مشتاق شدم بدونم دوستان کنسول گیمر روشنفکرمون ، نسل 6 و 7 به قبل چی بازی میکردن ؟
خيلي چيزا نسبت به نسل 5 فرق كرده(چون غرب اونقدر قوي نبود و بازي رو فقط توسعه دهندگان شرقي تعريف مي كردن)
قدرت و تنوع بازار ژاپن و اقايي كه مي كرد كجا و حالا كجا.......(ما هم 2500 سال پيش فلان بوديم حالا چي هستيم):d

.

ژاپن تنها یک کشوره و ایا غرب هم شامل یک کشور میشه؟ :دی
غرب شامل کلی کشورها میشه که خب معلومه که تنوع خیلی بالایی خواهد داشت و واضحه که بیشتر به چشم میاد، تازه در نسل های گذشته فقط همین ژاپن چرخ گیم کل دنیا رو میچرخوند ولی چون الان گستره صنعت گیم زیاد تر شده دیگه باعث کم فروغ شدن ژاپن هم شده و این عامل هیچ وقت دلیلی نمیشه که پس ژاپنی ها بیان ذائقه خودشون رو تغییر بدن.

تو این جور تاپیک ها چه صفایی میکنن سونی فن ها!! خدایا این حال رو ازشون نگیر :))

ژاپن تنها یک کشوره و ایا غرب هم شامل یک کشور میشه؟ :دی
غرب شامل کلی کشورها میشه که خب معلومه که تنوع خیلی بالایی خواهد داشت و واضحه که بیشتر به چشم میاد، تازه در نسل های گذشته فقط همین ژاپن چرخ گیم کل دنیا رو میچرخوند ولی چون الان گستره صنعت گیم زیاد تر شده دیگه باعث کم فروغ شدن ژاپن هم شده و این عامل هیچ وقت دلیلی نمیشه که پس ژاپنی ها بیان ذائقه خودشون رو تغییر بدن.

اولا منظور من بازار مصرف نه توليد كه صرفا به نظر ميرسه غربي ها تنوع طلب تر هستند(تنوع طلبي بيشتر توسعه دهنده ها رو هم متنوعكارتر مي كنه)

ثانيا غرب رو شما فقط يك كشور يعني امريكا در نظر بگير و با چارت ژاپن مقايسه كن يا فقط انگليس در نظر بگير و با چارت ژاپن مقايسه كن باز هم به اين نتيجه ميرسيد كه تنوع مصرف در اين تك كشورها بيشتر(چه برسه به كل غرب)

+

البته اين بحث ما هم به اينكه قديم ژاپن چي بود و چيكار مي كرد نداره هرچقدر كه قديم دنياي بازي رو مي چرخوند و ما هم لذت مي برديم (و ممنونيم) بحث ما در مورد اكنون و وضعيت فعلي هست

تنها چیزی که فرق کرده اینه که گیمر ها راحت طلب شدن ! طرف 4 ساعت وقت میذاره ، 200 نفر رو میکشه یه Credit هم براش پخش میشه فکر میکنه سوپر منه ! بعد میشینه از Jrpg و ... میناله خیلی از سبک های فوق العاده ای که میشناسیم ژاپنی هستن نمونه ـش همین HnS ! حالا چون بازیهای HnS سر راستن و طرف سرشو میندازه پایین و آدم می کشه میشن به به ولی Jrpg که دوزار مهارت و صبر میخواد میشه اخ اخ و ژاپن مُرد و ...
+ همین الانش کلی بازی ژاپنی توی همین نسل 7 داشتیم که از نظر داستان - گیم پلی - گرافیک هنری و بصری و ... از خیلی از بازیهای غربی سرتر هستن ولی همینایی که تز روشنفکری میدن حتی اسمشم نشنیدن
من نميدونم اين بحث چه ربطي به تنوع بازار داره كه شما ميگيد ؟
تازه من هم نگفتم مرده و .... بلكه گفتم اون تاثير و اقايي سابقو نداره كه شما ميگيد گيمرها راحت طلب شدن(يه پاسخ كاملا گودرز و شقايقي:d)

+

در نهايت اگر مقصر گيمرها هستن و تنبل شدن و توسعه دهنده هاي غربي كاملا شانسي عناويني بسيار متنوعتر ميسازن و خيلي از عناوين ژاپني رو در سبكشون به چالش مي كشه و خيلي هم شانسي چارت متنوعي داره و هر قشر توسعه دهنده و گيمر تو بازارشون هست.....پس بازار ژاپن هم با اون چارتهاي خودش كه تم و سبك و استايل خيلي هاشون شبيه هم سر كنه و موفق باشه:d

ما كه بخيل نيستيم(از گيمرهاي تنبل هم هستيم:d)

.

آخرین ویرایش:
تو چین موفقتر خواهند بود ، جمعیتشون بیشتره و کنسول تازه آزاد شده و تشنه کنسول...
چرا تایتان فال برای ژاپنی ها جالب نبوده؟ احتمالا چون چند ماهه هرکی خواسته دیگه رو PC بازی کرده. ;)

من نميدونم اين بحث چه ربطي به تنوع بازار داره كه شما ميگيد ؟
تازه من هم نگفتم مرده و .... بلكه گفتم اون تاثير و اقايي سابقو نداره كه شما ميگيد گيمرها راحت طلب شدن(يه پاسخ كاملا گودرز و شقايقي:d)

+

در نهايت اگر مقصر گيمرها هستن و تنبل شدن و توسعه دهنده هاي غربي كاملا شانسي عناويني بسيار متنوعتر ميسازن و خيلي از عناوين ژاپني رو در سبكشون به چالش مي كشه و خيلي هم شانسي چارت متنوعي داره و هر قشر توسعه دهنده و گيمر تو بازارشون هست.....پس بازار ژاپن هم با اون چارتهاي خودش كه تم و سبك و استايل خيلي هاشون شبيه هم سر كنه و موفق باشه:d

ما كه بخيل نيستيم(از گيمرهاي تنبل هم هستيم:d)

این بازیا هر چی که هستن مربوط به زمان ژاپن فئودال نمیشن :دی

Bayonetta
MGS 4
Street Fighter IV
Vanquish
Persona
Dark Souls
Valkyria Chronicles
Catherine
و ...

همشون سازنده های ژاپنی داشتن همشون هم توی سبک خودشون یا بهترینن یا از بهترین ها :دی اگه اینا آقا نیستن کارشناس تعیین جنسیت بیاریم :دی

پ.ن : راحت طلبی منظور این بود که گیمر ها از اون تیپ بازیا بیشتر استقبال میکنن و علت رواجش اونه نه بد بودن بازیای ژاپنی !

اينا رو كه خودم مي دونم و بازي كردم ولي گفتم تنوعشون كم نه اينكه توشون چند تا متفاوت پيدا نميشه(سالي شونصد تا بازي ميسازن توش چند تا متفاوت بايد باشه ديگه)......منظور من واضحا اين بود كه مصرف كنندگان ژاپني به اندازه غرب تنوع طلبي ندارن و بيشتر از اونها بازيشون از لحاظ سبك شبيه هم

براي مثال هم گفتم برين چارت هفته اخير ژاپن رو مثلا با انگليس مقايسه كنيد تنوع بيشتري تو خريد نسبت به ژاپني ها مي بينيد

+

وگرنه من جايي نگفتم ايراد دارن بازيهاشون يا بد هستن و ...(مفهوم تنبلي رو هم فهميديم
yahoo_4.gif
)

.

بحث زیادی داره کش دار میشه ، جدا از اینکه همون بازیایی که برات لیست کردم انواع سبک ها و تنوع ها رو در برداره خود JRPG هایی هم که عرضه میشن هر کدوم تم و سبک خودشون رو دارن (مثل همونایی که خودت گفتی نظامی و لطیف و خشن و رقص و ...) نه اینکه همشون یه جور باشن و فک کنیم چون اسم بازی JRPG هست یعنی همش یه چیزه ... تحلیل کردنش پای خودتون (آفرین :دی)

پ.ن : بگذریم از اینکه یه بار هم با خود شما سر سری فاینال بحث داشتیم که می گفتی بازیش یه مشت دختر پسر بچه ـس که معلوم نیست چه جوری یه شمشیر 200 کیلویی رو بلند میکنه :دی ظاهراً شما کلاً با بازیهای ژاپنی میونه ی خوبی نداری !

آخرین ویرایش:
این بازیا هر چی که هستن مربوط به زمان ژاپن فئودال نمیشن :دی

Bayonetta
MGS 4
Street Fighter IV
Vanquish
Persona
Dark Souls
Valkyria Chronicles
Catherine
و ...

همشون سازنده های ژاپنی داشتن همشون هم توی سبک خودشون یا بهترینن یا از بهترین ها :دی اگه اینا آقا نیستن کارشناس تعیین جنسیت بیاریم :دی

پ.ن : راحت طلبی منظور این بود که گیمر ها از اون تیپ بازیا بیشتر استقبال میکنن و علت رواجش اونه نه بد بودن بازیای ژاپنی !

اينا رو كه خودم مي دونم و بازي كردم ولي گفتم تنوعشون كم نه اينكه توشون چند تا متفاوت پيدا نميشه(سالي شونصد تا بازي ميسازن توش چند تا متفاوت بايد باشه ديگه)......منظور من واضحا اين بود كه مصرف كنندگان ژاپني به اندازه غرب تنوع طلبي ندارن و بيشتر از اونها بازيشون از لحاظ سبك شبيه هم

براي مثال هم گفتم برين چارت هفته اخير ژاپن رو مثلا با انگليس مقايسه كنيد تنوع بيشتري تو خريد نسبت به ژاپني ها مي بينيد(ديگه واضحتر از يه چارت فروش نميشه سليقه يه ملت رو فهميد)

+

وگرنه من جايي نگفتم ايراد دارن بازيهاشون يا بد هستن و ...(مفهوم تنبلي رو هم فهميديم:d)

بحث زیادی داره کش دار میشه ، جدا از اینکه همون بازیایی که برات لیست کردم انواع سبک ها و تنوع ها رو در برداره خود JRPG هایی هم که عرضه میشن هر کدوم تم و سبک خودشون رو دارن
پ.ن : بگذریم از اینکه یه بار هم با خود شما سر سری فاینال بحث داشتیم که می گفتی بازیش یه مشت دختر پسر بچه ـس که معلوم نیست چه جوری یه شمشیر 200 کیلویی رو بلند میکنه ظاهراً شما کلاً با بازیهای ژاپنی میونه ی خوبی نداری !

ديگه اين قسمتشو كاري ندارم گفتم كه من فقط با توجه به چارتها گفتم و نظر شخصي دخيل نكردم(بحثم بيشتر بازرگاني و فروش و سليقه مردم ژاپن بود نه كيفيت بازيهاشون)

+

اون من نبودم:d ( شوخي )
FF اره خوشم نمياد ولي از بعضيشون خوشم مياد و بازيشونم مي كنم.....تو بعضي سبكا به نظرم هنوزم بهترينن
موفق باشين

.

آخرین ویرایش:
آدم این صف ها رو میبینه افسردگی میگیره:dوالا صف پمپ بنزین این موقع از شب شلوغ تر از اینا ـست!

آدم این صف ها رو میبینه افسردگی میگیره:dوالا صف پمپ بنزین این موقع از شب شلوغ تر از اینا ـست!

همین الان همین بازیسنتر شلوغ تر از اونجاست باز اینجا یک منی وجود داره اونجا نیم من هم نیست:دی
والا

براي مثال هم گفتم برين چارت هفته اخير ژاپن رو مثلا با انگليس مقايسه كنيد تنوع بيشتري تو خريد نسبت به ژاپني ها مي بينيد(ديگه واضحتر از يه چارت فروش نميشه سليقه يه ملت رو فهميد)
چه ربطی داره.
الان fifa 14 چندین ماهه در جارت انگلیسه. حالا چون خودم از فوتبال بدم میاد بیام انگلیسی ها و بازیهای ورزشی رو ترول کنم؟؟
تو ژاپن هم مثل انگلیس یه سری بازیها بیشتر تو چارت فروش میمونن یه سری کمتر.
تو چارت آمریکا هم معمولا یه نسخه از nfl وجود داره. بازی که تو ایران و خیلی جاهای دیگه طرفدار نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or