صف های خالی لانچ Xbox One در ژاپن

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

PD

کاربر سایت
xbox_one_japan_launch_02.jpg

بلاخره امروز Xbox One در ژاپن عرضه شد، اما مراسم لانچ این کنسول بیشتر دپرس کننده بود تا شلوغ؛ البته شاید همه ی ما این اتفاق را تقریبا انتظار داشتیم.

این روزها با وجود فروشگاه های خرید آنلاین و جا افتادن آنها بین مردم، سخت است که از روی عکس ها برای یک کنسول قضاوت کنیم . اما وقتی می بینیم که گیمر های ژاپنی هیچ اشتیاقی برای صف کشیدن پشت در فروشگاه ها ندارند ؛ بعید است که برای آمار X1 در ژاپن عدد های بزرگ تصور کنیم.

خوشبختانه در گزارش ها چندین مکان پر انرژی هم دیده شده است، مثلا در فروشگاه Yodobashi حداقل هفت نفر پشت در ها بوده اند و همچنین ده نفر دیگر هم در Mainichi در انتظار ایستاده بودند، اما هیچ صف شبانه ای درکار نبوده و فعالیت های کمی هم در طول روز گزارش شده است. که اگر بخواهیم این لانچ را با لانچ PS4 مقایسه بکنیم همه میدانیم که مردم حتی از روز ها قبل برای خرید کنسول سونی صف کشیده بودند.

ما نمی توانیم بگوییم که این قضیه سوپرایز بزرگی است ؛ همیشه در حالی که سونی و ماکروسافت در مارکت غرب با هم رقابت شدیدی داشته اند ، اغلب در ژاپن پلی استیشن بازار را تسخیر کرده است و می توان گفت مقصر هم تا حدودی خود ماکروسافت بوده ، که از دلیل هاش میشه به تاخیر های زیاد Xbox 360 با وجود لانچ قابل قبولش ، نبود پشتیبانی برای سازندگان محلی و بومی سازی های تکه ای که به این کنسول نام بدی در ژاپن داده است، اشاره کرد.

ناگفته نماند، ماکروسافت در گذشته چندین تلاش برای بدست آوردن دل گیمر های ژاپنی مثل کارکردن با سازندگان ژاپنی روی JRPG های اولیه 360 و بازی های کینکتی مثل Steel Battalion و Crimson Dragon داشته است، اما به دلایل مختلف هر کدام از آنها به ثمر نرسیده اند. حالا جالب میشود اگر ببینیم که ماکروسافت تلاش بیشتری در این نسل انجام بدهد وچگونه جواب بگیرد.

xbox_one_japan_launch_01.jpg

Japan does not seem keen on the Xbox One | VG247

والا حقم دارن نخرن... در حال حاضر بازی خاصی واسه هیچکدوم نیومده.. من خودم با اومدن MGS 4 تحریک بخ خرید ps3 شدم..
بعد خدایی گرافیک نسل جدید تفاوت چندانی با نسل قدیم نداره.. بهتر شده ولی باز نسل قدیم بهتره بنظرم;)

والا حقم دارن نخرن... در حال حاضر بازی خاصی واسه هیچکدوم نیومده.. من خودم با اومدن MGS 4 تحریک بخ خرید ps3 شدم..
بعد خدایی گرافیک نسل جدید تفاوت چندانی با نسل قدیم نداره.. بهتر شده ولی باز نسل قدیم بهتره بنظرم;)
نسل قدیم کجاش بهتره؟ :|

این مایکرو واقعا اعتماد به نفس بالایی داره که کنسولشو تو ژاپن عرضه میکنه در حالی که فروشش تو خود آمریکا از سونی عقب تره /:)
یجورایی تو این نسل هر چی بیشتر تلاش میکنه کمتر نتیجه میگیره :d

این مایکروسافت مثل گاو روی یخ میمونه . همش هم به خاطر اینه که یه سیاست و روند رو در پیش میگیره و بعد یه مدت خودش به چیز خوردم چیز خوردم میافته که تو همه ی محصولاتش هم همچین چیزی دیده میشه پس هیچ کس نمیخواد به سمت چیزی بره که ایندش اصلا معلوم نیست

اما به شخصه اینطور حس میکنم که سکانداری مثل بیل گیتس جاش تو مایکرو خالیه مثل استیو برای اپل

کلا این ژاپنی ها فازشون با بقیه ی کشورا فرق میکنه!
حتی فروش پی اس 4 هم تو اونجا تعریفی نداره دیگه وان که ماله یه کشوره دیگه ست که جای خود داره!:d

لانچ ایران بیشتر از ژاپن می فروشه.هیچ دلیلی ندازه که یک ژاپنی وان رو بخره

خوب شعور ژاپنی ها دراین حده کنسولی که JRPG بزنه میرن سمت اون,انگار ازشون بخوای سوار کادیلاک بشن.مایکرو هم خیلی حرکت خوبی کرد بیخودی هزینه بازار ژاپن نکرد.چون نهایتش چند ماهه بود...

ببخشید اینکه علایق مردم ژاپن به jrpg مثلا از fps ی مثل cod بیشتر باشه , مشکل مردم ژاپنه ؟

- - -ویرایش - - -

کلا این ژاپنی ها فازشون با بقیه ی کشورا فرق میکنه!
حتی فروش پی اس 4 هم تو اونجا تعریفی نداره دیگه وان که ماله یه کشوره دیگه ست که جای خود داره!:d

چون بازی jrpg کم داره فعلا یا خیلی کم (اصلا نمیدونم دقیق الان داره یا نه ؟)

نسل قدیم کجاش بهتره؟ :|
نسل قبل باز یه مایکروسافت Blue Dragon داشت که هر ژاپنی عاشق JRPG ـی رو قلقلک میداد که یه 360 بخره، حتی برای همین یه بازی. یه لاست اودیسه هم قرار بود بیاد که باز مایکروسافت میتونست حسابی امید داشته باشه که بواسطه اونا هم که شده کنسولش رو خوب بفروشه تو ژاپن. استار اوشن 4 هم بود که فک میکنم 1 و نیم سال انحصاری 360 بود. ولی این دفعه کاملا مثل روز روشن بود که وضع لانچ ایکس باکس وان این می شه! عملا بدون هیچ محرکی کنسول بشدّت بدنامت رو توی ژاپن لانچ کنی نتیجش ازین بهتر هم نباید باشه.

نسل قبل باز یه مایکروسافت Blue Dragon داشت که هر ژاپنی عاشق JRPG ـی رو قلقلک میداد که یه 360 بخره، حتی برای همین یه بازی. یه لاست اودیسه هم قرار بود بیاد که باز مایکروسافت میتونست حسابی امید داشته باشه که بواسطه اونا هم که شده کنسولش رو خوب بفروشه تو ژاپن. استار اوشن 4 هم بود که فک میکنم 1 و نیم سال انحصاری 360 بود. ولی این دفعه کاملا مثل روز روشن بود که وضع لانچ ایکس باکس وان این می شه! عملا بدون هیچ محرکی کنسول بشدّت بدنامت رو توی ژاپن لانچ کنی نتیجش ازین بهتر هم نباید باشه.

هنوز ایناها دارن تو بقیه کشور ها لانچ می کنن! یکم وقت بدین، هم JRPG که حتما دارن تو برنامه ـشون، Scalebound هم که هست.

باید یه ماه کنسول رو مجانی کنه تا اشتیاق ژاپن ها نسبت به این کنسول بیشتره بشه بعد کم کم رو کنسول قیمت بزاره

لانچ 4 هم همچین تعریفی نداشت!
ژاپنی ها به دوردستها مینگرند! به فضا!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or