صف های خالی لانچ Xbox One در ژاپن

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

PD

کاربر سایت
xbox_one_japan_launch_02.jpg

بلاخره امروز Xbox One در ژاپن عرضه شد، اما مراسم لانچ این کنسول بیشتر دپرس کننده بود تا شلوغ؛ البته شاید همه ی ما این اتفاق را تقریبا انتظار داشتیم.

این روزها با وجود فروشگاه های خرید آنلاین و جا افتادن آنها بین مردم، سخت است که از روی عکس ها برای یک کنسول قضاوت کنیم . اما وقتی می بینیم که گیمر های ژاپنی هیچ اشتیاقی برای صف کشیدن پشت در فروشگاه ها ندارند ؛ بعید است که برای آمار X1 در ژاپن عدد های بزرگ تصور کنیم.

خوشبختانه در گزارش ها چندین مکان پر انرژی هم دیده شده است، مثلا در فروشگاه Yodobashi حداقل هفت نفر پشت در ها بوده اند و همچنین ده نفر دیگر هم در Mainichi در انتظار ایستاده بودند، اما هیچ صف شبانه ای درکار نبوده و فعالیت های کمی هم در طول روز گزارش شده است. که اگر بخواهیم این لانچ را با لانچ PS4 مقایسه بکنیم همه میدانیم که مردم حتی از روز ها قبل برای خرید کنسول سونی صف کشیده بودند.

ما نمی توانیم بگوییم که این قضیه سوپرایز بزرگی است ؛ همیشه در حالی که سونی و ماکروسافت در مارکت غرب با هم رقابت شدیدی داشته اند ، اغلب در ژاپن پلی استیشن بازار را تسخیر کرده است و می توان گفت مقصر هم تا حدودی خود ماکروسافت بوده ، که از دلیل هاش میشه به تاخیر های زیاد Xbox 360 با وجود لانچ قابل قبولش ، نبود پشتیبانی برای سازندگان محلی و بومی سازی های تکه ای که به این کنسول نام بدی در ژاپن داده است، اشاره کرد.

ناگفته نماند، ماکروسافت در گذشته چندین تلاش برای بدست آوردن دل گیمر های ژاپنی مثل کارکردن با سازندگان ژاپنی روی JRPG های اولیه 360 و بازی های کینکتی مثل Steel Battalion و Crimson Dragon داشته است، اما به دلایل مختلف هر کدام از آنها به ثمر نرسیده اند. حالا جالب میشود اگر ببینیم که ماکروسافت تلاش بیشتری در این نسل انجام بدهد وچگونه جواب بگیرد.

xbox_one_japan_launch_01.jpg

Japan does not seem keen on the Xbox One | VG247

من فکر میکنم مایکروسافت تمامه زورشو باید تا قبل از عرضه ی the order 1886 و uncharted 4 بزنه چون از اون به بعد ....................... ......................

من فکر میکنم مایکروسافت تمامه زورشو باید تا قبل از عرضه ی the order 1886 و uncharted 4 بزنه چون از اون به بعد ....................... ......................
از اون به بعد QB و Halo 5 و Gears Of War و Alan Wake 2 و ... میاد :d

از اون به بعد QB و Halo 5 و Gears Of War و Alan Wake 2 و ... میاد :d

مگه معرفی شده ؟؟؟ کی ؟؟؟

گیرز هم که تا 2016 فکر نمیگنم خبری ازش بشه

مایکرو بازم باید برای غنی کردن حداقل کمیت انحصاری هاش متکی به استودیو های 3rd party باشه ...

مگه معرفی شده ؟؟؟ کی ؟؟؟

مایکرو بازم باید برای غنی کردن حداقل کمیت انحصاری هاش متکی به استودیو های 3rd party باشه ...

نه معرفی نشده رویا پردازی کردن ایشون:|

نه معرفی نشده رویا پردازی کردن ایشون:|
sam lake :
We're really, really proud of all the games we have made

you never know about the future and as have we have said about Alan Wake, the sequel didn't work out at this point. But definitely we are looking for opportunities to do more, someday, when the time is right

رویاپردازی :-/

مگه معرفی شده ؟؟؟ کی ؟؟؟

تو خبری که از الن ویک 2 اومده هیچ اسمی از 2015 نیومده تنها سم لیک گفته از اینده خبری نداریم و اگر فرصتی باشه به فکر ساخت بازی میفتیم!!گیرز هم که مشخصه تا اواسط 2015 حداقل نمیاد!
این دوستمون احتمالا تو استودیوهای سازنده پارتیی چیزی داره!:d

Ori-spark-H:MCC-F:H2-KI:S2 از فرست پارتی های مایکروسافت برای امسال هستن.کدوم شرکت بیشتر از این فرست پارتی داره امسال؟:d

تو خبری که از الن ویک 2 اومده هیچ اسمی از 2015 نیومده تنها سم لیک گفته از اینده خبری نداریم و اگر فرصتی باشه به فکر ساخت بازی میفتیم!!گیرز هم که مشخصه تا اواسط 2015 حداقل نمیاد!
این دوستمون احتمالا تو استودیوهای سازنده پارتیی چیزی داره!:d

دوست عزیز شما اول پستی که ایشون جوابشو دادن بخون بعد اینجوری ترول کن 8-|

الان شما تو پست بالایی چی میبینی ؟؟ حرفی از اینکه تو ساله 2015 بعد از U4 دیگه هیچی ، اومده ؟؟ تو پست بالایی حرفی که زده شده در رابطه با کله نسل بوده که مطمئنن اون alan wake , ... هم جزوشونن تازه تو پستی که خود شما نقل قول کردی ایشون گفتن ((بعده اون ... )).
حالا چیزی که من نمیفهمم یعنی شما با این پستت داری چیرو زیره سوال میبری ؟؟ اینکه همچین بازیای تاپی واسه XONE میاد ؟؟ ( چون بحث اینکه 1 - 2 روز زودتر میاد یا دیرتر که خیلی مسخرست );;)
پ.ن : با این اطلاعاتی که شما تو پستت دادی شما که بیشتر مشکوک میزنی پارتیی چیزی داشته باشی :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or