Lord Adhinos
کاربر سایت
دوستان بحثی که راه انداختین در واقع یه سوء تفاهم هست بنده حاضرم با تک تک دوستان جداگانه چت کنم و دوستان رو در مورد این قضیه کاملا و 100% قانع کنم
اکانت من در یاهو
mrhesari
در جمیل
mrhesari.bh
اگر آف بودم پی ام بزارین تا یه قرار هماهنگ کنیم
شما؟‼
کار شاتل با اون کارشناس های پشتیبانیش که فقط بلدن کپی پیست کنند از این حرف ها گذشته
کجای دنیا دیدی صبح که پا میشی ببینی ISP پشت خطت یهو از شاتل بپره روی یه ISP دیگه؟!
من به شخصه آمادم با تک تک پشتیبان های فنی شاتل صحبت کنم تا متوجه بشن یک: چیزی بلد نیستند دو: شاتل مفت گرون سه: شاتل استاد پیچوندن چهار: فقط صدور پیش فاکتور شاتل رو حساب
شاتل تا اسم شکایت میاد شروع به دادن حق کاربرها میکنه ، مخصوصا اگر ازشون ♣ هم داشته باشی دیگه خود حدیث کامل بخوان
من تازه میخوام Adsl بگیرم هیچ اطلاعی هم ندارم زنگ زدم شاتل میگه سه ماه اینترنت رایگان بهت میدیم یه راهنماییم کنید ممنون میشم.
من نمی دونم شما از کجا سرویس داری ولی من دو مگ شاتل رو دارم دوشب اول سرعت دانلودم با روز برابر بود شب سوم اومد رو 16 وقتی زنگ زدم شاتل پشتیبانی بهم گفت ظریب اشتراکتون بالا رفته و با مشترک های پرمصرف شیر شدین گفتم شما چجوری حساب میکنی سرعت 2 مگ میشه 16 کلی حرف نامربوط تحویلم داداین طبیعیه که وقتی شما ۵۱۲ مگابیت میگیری دانلودتون ۶۴مگابایت باشه . وقتی که در وقت های آزاد بیشتره در واقع داره مرام میزاره . بیشتر مشکل شاتل قیمت کمر شکن گیگ هاش و پینگ زیادش هست . جالبه که قبلا گه گاهی گیگ ها رو نصف قیمت می فروخت اما الان دیگه کسپراسکی میده (که من نمی دونم به چه درد می خوره .)