شکایت از شاتل(پست اول خوانده شود)

من زنگ زدم به پارس انلاین قبل عید گفت یه مگ فقط یه ساله میده .من خودم شاتل داشتم نامحدود 128 اولی که امد سرعت رو 100 بود بعد از یه هفته استفاده سرعت رو کرد 16 زنگ زدم گفت سرعت قراردادتونه منم گفتم 16 میخواستم از مخابرات میگرفتم 10 تومن نه 28 تومن اونم گفت من شرکتای دیگه رو نمیدونم ! منم درجا قطعش کردم خیلی بی ناموسه این شاتل .

پارس آنلاین 1 مگ سه ماهه شش ماه و یک ساله داره البته من اهواز هستم شما رو نمیدونم دوستم که داره سرعتش خوبه شبی هم 3.5 گیگ دانلود میکنه مشکلی نداره تا یکی دو روز دیگه از پارس آنلاین میگیرم درخواست اکانت دادم فقط منتظرم این شاتل لعنتی خط رو تخلیه کنه

شما هم مطمئن بشید چون تو سایت پارس آنلاین نوشته که 3 ماهه 6 ماهه و یک ساله میده

زیاد هم مطمین نباشید ISP های دیگه شاهکار باشن کسی از آینده اونا هم خبر نداره مخصوصا مخابرات
چند روز که Shatel روی 4Mb بسته سرویسهای Art و eco تهران رو اما توی سرویسهای Art فقط کافی که توی دو روز در هر روز روزانه یک گیگ دانلود کنی...

سرعتت میشه 2 تا 17 کیلوبایت در ثانیه
زنگ هم که بزنی میگه ما یک سری فایل های آموزشی داریم......
یعنی زحمت چک کردن خطت رو هم دیگه به خودشون نمیدن.......

کلا همه ISP ها فقط به فکر منافع خودشونن نه مشتری

پارس آنلاین 1 مگ سه ماهه شش ماه و یک ساله داره البته من اهواز هستم شما رو نمیدونم دوستم که داره سرعتش خوبه شبی هم 3.5 گیگ دانلود میکنه مشکلی نداره تا یکی دو روز دیگه از پارس آنلاین میگیرم درخواست اکانت دادم فقط منتظرم این شاتل لعنتی خط رو تخلیه کنه

شما هم مطمئن بشید چون تو سایت پارس آنلاین نوشته که 3 ماهه 6 ماهه و یک ساله میده
من خودم پارس انلاین دارم هیچ وقت قطع و وصلی مگر به خاطر مشکلاتسون نداشتم سرعت دانلود 512 کیلوبیت 263 کیلوبیت هست تو دانلود تازه بهشون میگم کمه می گن خیلی زیاده ولی انصافا راضی ام

من الان art 5 دارم 40 گیگ دان کردم الان سرعتمو برده روی 23 تازه اونم ثابت نیست همش میره پایین.بهم گفتن یه هفته کم دان کن درست میشه الان دو هفتس توی این دو هفته دقیقا 1 گیگ و نیم دان کردم اما سرعت هیچ فرقی نکرده الان با مالیت حدود 70 هزار تومن شده ولی هیچ استفاده ای از این 70 تومن نکردم!بیستم این ماه هم سرویسم تموم میشه بعدشم توی موقعی که میریم قیمت هارو ببینیم نوشته:

• سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراک گذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی(ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه ۱۵۲ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات)و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین ساله ی شاتل نیر موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار می شوند.اما چنانچه برای سرویس های نامحدود یا در ساعات مصرف رایگان، کاربری به صورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، به صورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراک گذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمی توانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهره مند شوند.

خب ما این شرط رو قبول کردیم ولی توی این شرط نوشته اگر در ساعات رایگان دانلود کنیم سرعت بیشتر نمیدن و حالا اونم باز به کنار وقتی سرعت خودمون رو میدن با توجه به ضریب 1 به 8 الان سرعت من باید 47 باشه نه 23! این یعنی این که سرعت دانلود من از سرعت 256 مخابرات هم کم تره و یه جورایی اندازه ی سرعت 128 مخابرات هستش.خب اگر اینجوریه چه کاریه میریم مخابرات میگیریم تازه سی چهل تومنم ارزون تر! بعدشم که زنگ میزنیم پشتیبانی همش چرت و پرت جواب میدن!

در کل به شدت از شاتل بیزارم احتمالا سرویسم تموم شه برم پارس آنلاین بگیرم.

- - -ویرایش - - -

می خواستم باهاشون صحبت کنم اگه بشه ما بقی پول پرداختی رو برگردونن . هنوز چند ماه دیگه از سرویس مونده که پولش داده شده .
پینگش کمرمو شکسته ... قیمت گیگش هم که قبلا بعضی اوقات تخفیف میزد که الانا دیگه نمی زنه .
عمرا اگر بهت پس بدن من سرویس یه ساله گرفته بود سه ماهم مونده بود خواستم با بقیه پولی که مونده سرویسم رو عوض کنم گفتن پولتون میره یا باید از پولتون بزنید یا ادامه ی سرویس رو بگیرید!

شماره های شاتل هم ایناس:
23099
23089

داداش شاتل امروزا سرعت من رو روی صبح هم کم کرده فکر کنم بقیه هم دوستانی که از شاتل گرفتن هم فکر کنم اینطوری شدن خودشون گفتن مشکل از شبکه است در حالتی که من از یکی از دوستان که پارس انلاین داشت پرسیدم و اون گفت نه شاتل داره مسغره بازی درمیاره من که می خوام برم رو پارس انلاین شما ها هم برید سرعت ها هم اینطوریه روی ا مگ
SHATEL:250 KB HIGHT
PARSONLINE:500 KB HIGHT
پینگ رو نمی دونم اما شنیدم شاتل تو پینگ شاهکاره(منظورم همون گنده)
حالا به نظرتون بهتره با این سرویس مسغره که از سرویس پارس انلاین سرعتش پایین تره من که میخوام برم از دستشون خلاص شم شاتل به خاطر یک دروغ های پشت سرهم شرکت مخصوصا این روزا که میگن شبکه خرابه و دوم اینکه سرعت پارس انلاین دو برابر

داداش شاتل امروزا سرعت من رو روی صبح هم کم کرده فکر کنم بقیه هم دوستانی که از شاتل گرفتن هم فکر کنم اینطوری شدن خودشون گفتن مشکل از شبکه است در حالتی که من از یکی از دوستان که پارس انلاین داشت پرسیدم و اون گفت نه شاتل داره مسغره بازی درمیاره من که می خوام برم رو پارس انلاین شما ها هم برید سرعت ها هم اینطوریه روی ا مگ
SHATEL:250 KB HIGHT
PARSONLINE:500 KB HIGHT
پینگ رو نمی دونم اما شنیدم شاتل تو پینگ شاهکاره(منظورم همون گنده)
حالا به نظرتون بهتره با این سرویس مسغره که از سرویس پارس انلاین سرعتش پایین تره من که میخوام برم از دستشون خلاص شم شاتل به خاطر یک دروغ های پشت سرهم شرکت مخصوصا این روزا که میگن شبکه خرابه و دوم اینکه سرعت پارس انلاین دو برابر
اره پارس انلاین خوبه ولی تو بعضی از مناطق اصلا جالب نیست سرعت جفتشون دزدز هستن پتیاک تا 4 مگ دانلود هم میده

بله سرعت پتیاک خوبه ولی قیمتاش خیلی خیلی خیلی فضاییه و به درد نمی خوره .
چرا بدرد نمیخوره 128 فقط 600 کیلو دانلود داره تا تح ماه هر چقدر میخوای دانلود کن مثل اسیا شاتل نیست بگه زیاد دانلود کردی سرعتت رو بکنن 5 کیلواینم مثل پتیاک میده
شبکه رسانه تهران - سرویس دهنده اینترنت پرسرعت

سلام
من از شاتل Art4 گرفتم بعد از یه مدت این طرح به اصطلاح نامحدود رو قطع کردند! تماس گرفتم پشتیبانی فنی گفتند ترافیک شما تمام شده‼ !
زنگ زدم پشتیبانی فروش، سوپروایزر بخش فروش (اسمشون رو نمی برم) گفتند طرح های Art سقف مصرف داره برای Art4 مقدار مصرف ماهیانه 120 گیگ رو اعلام کردند‼
که در جواب گفتم یعنی نامحدود نیست؟ به طعنه به من گفتند: (آره همین جوریاست)

به اجبار من رفتم به Art5 چون گفتن وصل نمیکنیم نت شمارو!
الان 15 روز گذشته سرعت سرویس Art5 من اومده روی 20KBps زنگ زدم پشتیبان فنی به منم گفت : مصرف شما زیاد بوده، طی 6 روز گذشته 6 گیگ مصرف داشتید!

••(یه بند هست توی قرارداد شاتل که همه کاربرها امضاش کردند، شاتل حق داره بدون هماهنگی با مراجع مربوطه از دادن سرویس به کاربر خودداری کنه)

دیگه قضاوت با خود کاربرها باشه...

دوست عزیز منم قبلا شاتل داشتم دقیقا همین کار و با منم کردن . من 512 گرفته بودم سرعتم مثل شما همین بین 10 تا 20 بود بعد که زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن که شما زیاد دانلود میکنی جالب بود من اگه می خواستم زیاد دانلود نکنم که سرویس نا محدود نمی گرفتم . خلاصه به نظر من بهترین کار اینه که انصراف بدی از یه شرکت دیگه سرویس بگیری

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or