HosseinBrusli
کاربر سایت
سلام
یه سووال دیگه : با چه شماره ای میشه با شاتل تماس گرفت ؟
با هر شماره ای که توقرار داد مذخرفشون هست ! قرار دادت رو فسخ کن ! واسه چی میخوای تماس بگیری اخه ؟
سلام
یه سووال دیگه : با چه شماره ای میشه با شاتل تماس گرفت ؟
چی شد حسین جان؟با هر شماره ای که توقرار داد مذخرفشون هست ! قرار دادت رو فسخ کن ! واسه چی میخوای تماس بگیری اخه ؟
می خواستم باهاشون صحبت کنم اگه بشه ما بقی پول پرداختی رو برگردونن . هنوز چند ماه دیگه از سرویس مونده که پولش داده شده .با هر شماره ای که توقرار داد مذخرفشون هست ! قرار دادت رو فسخ کن ! واسه چی میخوای تماس بگیری اخه ؟
اوه...می خواستم باهاشون صحبت کنم اگه بشه ما بقی پول پرداختی رو برگردونن . هنوز چند ماه دیگه از سرویس مونده که پولش داده شده .
پینگش کمرمو شکسته ... قیمت گیگش هم که قبلا بعضی اوقات تخفیف میزد که الانا دیگه نمی زنه .
آقا یکی یه شماره ی مسخره ای بده به ما بشه به پشتیبانی مخابرات زنگ زد این شاتل مسخره رو تموم کنیم
با هر مودمی کار میکنه دیگه مخابرات؟
سلام دوستان خسته نباشید
من دو مگ محدود شاتل رو دارم
بعد از شش روز دانلود همین مشکل رو پیدا کردم اول ۱ -۳ کم شد به مدت دو سه شب بعد کاملا کم شد و الان حدود ۵ شبه که سرعتم کمه و در ساعات رایگان کلا حدود ۳۱ گیگ دانلود کردم و هنوز ۱۷ روز از دوره من مونده
میخواستم بدونم حداکثر حجم دریافتی رایگان با این سرویس چقدر هستش
مثلا اینترنت نامحدود ۱۲۸ شاتل میشد ۱۸ گیگ دانلود کرد حالا این سرویس ۲ مگ محدود تو رایگانش چند گیگ نهایتشه
بابا عجب جوی راه انداختین!!! با این وضع دیگه ملت الکی الکی یه موضوع اثبات نشده رو باور می کنن!!!نترسین تا چن ماه دیگه کلا ارتباطمون با خارج قطع شد دیگه شاتل و مخابرات و فلان و بیسار معنایی نداره
کلا اینطوریه که باید هر شب700 مگ دانلود کنی !!! بیشتر = با بن به مدت 20 روز !!! گور پدر این پدرسوخته های دزد .
زنگ بزن هر چی که اینجا نوشتم رو بگو
اطلاع رسانی : آیا از شاتل اینترنت بگیریم ؟ ( ناگفته های کلاهبرداری شاتل از کاربران )
یادتنره فقط با پشتیبانی تهران تماس بگیر : برو تو سایت شاتل ، شماره پشتیبانی فنی تهران رونوشته . تا میتون داد بزن رو سرشون . هیچ کار نمیمتونن بکن . چون دستور دارن با مشتری درست حرف بزنن :d بعدش هم بگو لعنت به این نت مذخرفتون . لعنت به نخجوانی ، بعدش بو خط و تخلیه میکن و قطع کن :d
یادت نره از کلمه " دزدی و کلاهبرداری تا میتونی استفاده کن " :d
من هم امروز رفتم درخواست تخلیه دادم گفت بعد از تعطیلات یعنی فردا اقدام میشه امیدوارم زود تخلیه شه راحت شم
میخوام پارس آنلاین 1 مگ بگیرم دوستم داره شبی 3.3 گیگ دانلود میکنه سرعتش هم کم نمیشه
نظر دوستان چیه پارس آنلاین خوبه؟