منم اولا میزنگیدممنم خیلی وقته که دانلود رایگان با سرعت 5 الی 6 کیلوبیت دارم ولی صدام در نمیاد چون دو.سه. بار زنگ زدم تا این که یارو یکدفعه قاطی کرد گفت (همین که هست)
در کل نه صدای من به جایی میرسه نه شما ولش کن حوصله دارین ها
منم اولا میزنگیدم
بعد دیدم دارم اعصاب خودمو خورد میکنم یک بار ایمیل میزنم سریع به 2 ساعت هم نمیرسه درست میکنه دیگه بحث و درگیری و اینا هم توش نیست
اون دفعه چند روز خراب بود ساعت 11 شب ایمیل زدم ساعت 1 درست بود دیگه!!!
---------- نوشته در 09:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:14 AM ارسال شده بود ----------
کلا بیخیال این کاراشین باو
شاتل نه هیچ آی اس پیی تو ایران با شکایت کردن ازش هیچ چیزشو تغیر نمیده
البته بیشتر توی فروما بازی شکایت بیشتر دارن چون همه میخوان پشت سر هم فرتو فرت داون کنن مخصوصا مکس پین 3 32 گیگ
البته اگه دو شب 6 گیگ داون کنید باز چند شب داون نکنید باز دوباره 6 گیگ داون کنید مشکلی پیدا نمیکنه
دوست من اصلا سمت شاتل نرو سرویسش زرت و زرت قطع میشه برای من هم سرعت شبانه رسیده به زیر 10 کیلو بایت خیر سرم میخواستم ویندوز 8 دان کنم با مکس پین 3 که دیگه نمیشه .ای بابا، من میخواستم از شاتل بگیرم، دیگه نگیرم؟! هنوز مشکل پابرجاست؟
در ضمن، کار من فقط با قسمت رایگانشه، روز اصلا شاید کانکت هم نشم.
منتظر جوابتون هستم.
ای بابا، من میخواستم از شاتل بگیرم، دیگه نگیرم؟! هنوز مشکل پابرجاست؟
در ضمن، کار من فقط با قسمت رایگانشه، روز اصلا شاید کانکت هم نشم.
منتظر جوابتون هستم.
مال من که همیشه 60 ـه ولی وقتی یکم بیشتر دانلود میکنم سرعتش میاد روی 5 کیلوبایت اما این قضیه مال ساعات 1 تا 3 هست ولی بعد از ساعت 3 میشه 250 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجیب نیست ؟؟مال من خیلی عالیه دانلود رایگان شبا به 50 میرسه اشتراک512
باو فقط وقتی زیاد داون میکنی اینطوری میشه من مثلا وقتی شبی 3 گیگ و خورده ای داون میکنمک بعد از 3 شب اینطوری میشه بخاطر همین کمتر دانلود میکنم. الان خیلی وقته که دارم دانلود میکنم آخ نگفته یا سرعتش روی 60 ـه یا هم 250 اینادوست من اصلا سمت شاتل نرو سرویسش زرت و زرت قطع میشه برای من هم سرعت شبانه رسیده به زیر 10 کیلو بایت خیر سرم میخواستم ویندوز 8 دان کنم با مکس پین 3 که دیگه نمیشه .
شناسه ی کاربری شاتل : 2620100612
سلامسلام
3 سال از شاتل سرویس داشتم 6 ماهه قطعش کردم حالا میفهم ADSL یعنی چه خلاصه کلاتم سمت شاتل افتاد نرو سمت این شرکت مزخرف شبا سرعت دانلودش از 5 کیلو بالاتر نمیره بخدا حروم خوری بیش نیستند
ممنون
من حاضرم خط تلفن یا حتی خونمو با خونت عوض کنم که شبا همچین سرعتی داشته باشم!:dمال من که همیشه 60 ـه ولی وقتی یکم بیشتر دانلود میکنم سرعتش میاد روی 5 کیلوبایت اما این قضیه مال ساعات 1 تا 3 هست ولی بعد از ساعت 3 میشه 250 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجیب نیست ؟؟
من از چند نفر دیگه هم پرسیدم مال اونا هم همینطوری میشد
از نظر من بد نیست شاتل اونقدری که اینا میگن بده.