Good Guy Greg
کاربر سایت
یکی این و دلیل دوم اینه که پهنای باند اضافی دارن میدن ملت حال کنن ولی یه جورایی دارن بهمون میشونن ! شبانه هم که رایگانه محدود میکنن پهنای باند و همچنین ترافیک دانلودی رو که کلا شبکه میترکه ! ولی یه ISP میثله ماله من که دزد نیست اینطور نیست شبانه سرویس 1 مگ از 2 تا 7 صبح 150 سرعت دانلود دارم بدون افت و هر چقدر بخوام دانلود میکنم یه یه هفته ای هم سرعت رو 13 مگ بود و شبانه یه 2 3 ساعتی با 700 کیلوبایت در ساعت دانلود میکردم !
ISP : همیار نت شیراز ! ولی پینگش جدیدا پوکیده :d ! نماینده پیشگامان در شیرازه و اینم بگم یکی این و پیشگامان سرویس اختصاصی یا Dedicated میدن که پینگش یا 4.2.2.4 100 110 هست ! ولی گرونه ! :d
---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------
راستی امید وارم همتون به حق و حقوقتون برسید یه روزی ! به امید اون روز
ISP : همیار نت شیراز ! ولی پینگش جدیدا پوکیده :d ! نماینده پیشگامان در شیرازه و اینم بگم یکی این و پیشگامان سرویس اختصاصی یا Dedicated میدن که پینگش یا 4.2.2.4 100 110 هست ! ولی گرونه ! :d
یعنی در واقع بعد 4 یا 5 گیگ دانلود شبانه،سرعت کم میشه؟
بعد یک اتفاق دیگه ای که برای من می افته اینه که در طول روز سرعتم خیلی بالا میره بعضی وقتها به 600 هم هم میرسه؟دلیلش چیه؟ واسه اینه که سریعتر ترافیک مصرفیم تموم بشه
و اقدام به خرید ترافیک جدید بکنم؟؟!
---------- نوشته در 12:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:18 PM ارسال شده بود ----------
راستی امید وارم همتون به حق و حقوقتون برسید یه روزی ! به امید اون روز