آره بهترین کار این بزاری شرکت رو بری یه جا دیگه بگیری.بجای شکایت دسته جمعی تخلیه کنید خیلی خیلی خیلی بهتره!
یعنی در واقع بعد 4 یا 5 گیگ دانلود شبانه،سرعت کم میشه؟
شما یه 4 5 گیگ دانلود کن منظور مارو میگیری
چه معنی میده؟پشتیبانی که کاره ای نیست باید ادم تلفن رییس شاتل گیر بیاره به اون فحش بده.زنگ بزنید پشتیبانیش فهش بدین تاثیرش از شکایت بیشتره !
چه معنی میده؟پشتیبانی که کاره ای نیست باید ادم تلفن رییس شاتل گیر بیاره به اون فحش بده.
دوما دیگه دوره ی فحش این جور حرفا سر اومده الان به کسی بگی بالای چشمت ابرو بهش که بر نمیخوره هیچ میره یه شکایت ازت میکنه حالا خر بیار باقالی بار کن
احتمالا شما سرویس 128 داری؟آخه بردادر من واسه سرعت 300 کیلو بایت که باید 2 گیگ بگیرید!!!تازه 2 گیگ میشه 250 کیلو نه 300!!!من در روز سرعتم 300کیلو بایته شب زیر 50 میاد)x
زنگ زدم پشتیبانی گفتم اگه نخوام شبا مجانی بشه کیو باید ببنیم)x
احتمالا شما سرویس 128 داری؟آخه بردادر من واسه سرعت 300 کیلو بایت که باید 2 گیگ بگیرید!!!تازه 2 گیگ میشه 250 کیلو نه 300!!!
برادر من من خودم سرویس محدود 512 دارم تو شهرستان (البته شاتل ندارم) سرعت شب و روز از 64 بیشتر نمیشه بعد شما میگی روز 300 ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اگه شما با این سرعت برید شکایت کنید پس من باید برم تو ISP چند عدد C4 کار بزارم دیگه!!!
من هم سرویس 128 eco دارم و شبا کالا قطع میشه چون وقتی صبح نگاه میکنم تمام لیست دانلودم ارور خوردهمن دقیقا منظورتون رو نگرفتم.اخه من شبها دانلــود میکنم و سرعتم از 36 پایین تر نمیاد!! معمولا هم رو 56 هست.(سرویسم 128KB هست)
احتمالا شما سرویس 128 داری؟آخه بردادر من واسه سرعت 300 کیلو بایت که باید 2 گیگ بگیرید!!!تازه 2 گیگ میشه 250 کیلو نه 300!!!
برادر من من خودم سرویس محدود 512 دارم تو شهرستان (البته شاتل ندارم) سرعت شب و روز از 64 بیشتر نمیشه بعد شما میگی روز 300 ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اگه شما با این سرعت برید شکایت کنید پس من باید برم تو ISP چند عدد C4 کار بزارم دیگه!!!