اون یوسفکای فیک به نظرم دیگه تایید شده ست یه جا خوندم با توجه به لباسش، ممکنه یوسفکای فیک عضو The Choirباشه. اینکه وقتی افراد رو به کلینیک میفرستی، یوسفکای فیک اونا رو تبدیل به موجودات Celestial (همون آدم فضایی مانند) میکنه هم میتونه دلیل محکمی برای درستی این فرضیه باشه (این کار رو تو بازی فقط اعضای The Choir انجام میدن.)
من به یه دیالوگ بر خوردم. نمی دونم دیالوگ های بیشتری هم داره یا نه (من که چیزی نشنیدم ) این دیالوگ رو وقتی داشت کنار یکی از قبر ها دعا می کرد گفت:
"O flora of the moon, of the dream. O little ones, O fleeting will of the ancients...
Let the hunter be safe, let him find comfort. And let this dream, his captor... foretell a pleasant awakening...
Be, one day, a fond, distant memory..."
اینم ویدیوش که خودم رکورد کردم
watch?v=HbZSoNnImkc
درمورد عروسک هم نمیدونم میدونید () یا نه اینکه دو سه تا دیالوگ راندوم داره بس خفن و شنیدنی که برای من پیش نیومده.
من به یه دیالوگ بر خوردم. نمی دونم دیالوگ های بیشتری هم داره یا نه (من که چیزی نشنیدم ) این دیالوگ رو وقتی داشت کنار یکی از قبر ها دعا می کرد گفت:
"O flora of the moon, of the dream. O little ones, O fleeting will of the ancients...
Let the hunter be safe, let him find comfort. And let this dream, his captor... foretell a pleasant awakening...
Be, one day, a fond, distant memory..."
اینم ویدیوش که خودم رکورد کردم
watch?v=HbZSoNnImkc