شباهت زیاد بین عروسک و این عزیزانی که با یه نگاه بیچاره ـمون میکردن (Winter Lanternها):
بچه داخل شیکم آریانا از اودن خدای بدون شکل هستش. در مورد اون کالسکه که قبل از وت نرس می بینیم هم فکر میکنم آخرین تئوری این بودش که اون هم بچه اودن و کویین یارنهام هستش.اول از همه ممنون از همه کسایی که توی این تاپیک فعالیت داشتن و تحلیل کردن داستان بازی رو
چند صفحه پیش یکی از بچه ها (فکر کنم Lord Odin ) یک فایل گذاشته بوده برای دانلود در مورد یوسفکا که الان پاک شده اگه کسی بگه توی اون چه خبر بوده یا همون فایل رو دوباره بزارین ممنون میشم
این سوال رو توی تاپیک اصلی بازی مطرح کردم بچه ها گفتن که بیام این تاپیک رو بخونم میفهمم قضیه چیه ولی نفهمیدم ... این Ariana یک چیز بچه مانندی آخر کار توی فاضلاب کنارش روی زمینه که اگه بکشیش اون هم از حال میره قضیش چیه ؟
قبل از باسه Wet Nurse هم به یک بچه نزدیک میشیم که اونم یوهو از رو هوا Wet Nurse میپره میاد و بعد از باس هم دیگه خبری ازش نیست اونجا چه اتفاقی میوفته ؟
ایولدوستان تا حالا کسی با یوسفکا که تو کلینیک بودش مبارزه کرده ؟
به من گفت آدم بفرست تو کلینیک من بهت آیتم هدیه میدم بعدش خندید منم قبل اینکه برم Rom رو بکشم رفتم وارد کلینیک شدم قبل اینکه برم طبقه بالا پیشش بهم هشدار داد گفت از همون راهی که اومدی برگرد برو آقا منم رفتم بالا دیدم با شمشیر واستاده حمله کرد خفن منم زدم کشتمش
فقط یه دونه Rune دادایول
خب چی ازش گرفتی؟
فقط یه دونه Rune داد
که با هر V.ATK دوتا دونه QS Bullet بهت میده
ولی خداییش برام خیلی جالب بود همون یوسفکا که باهات مهربون بود تا خواستم برم طبقه بالا با یه لحن ترسناک هشدار داد از همون راهی که اومدی برگرد برو یه چیزهای دیگه هم تهدید آمیز گفت من زیاد نفهمیدم