ویلم میخواست با دید عرفانی قضیه رو پیش ببره لارنس هم میخواست با استفاده از راهای فیزیکی خطرناک و خونی! به اون رتباط برسه!. طاعون یارنام رو گرفت یا اینکه یه کسی بیماری رو رواج داد که خودش به Test Subject های مجانی دسترسی پیدا کنه؟!
پ.ن. قبل از اینکه پیش بریم توی بحث بگم بلادبورن و دارک سولز داستانش روندش شروعش پایانش درهرحالتی که بازیباز تمومش کنه "باخت = باخت" هست. %99 یا بهتره بگم همه NPC ها و شخصیت های داستانی کارهای رو انجام دادن که بنظرخودشون درست میاد ولی یا از ابتدا ویا اخرش ماجرا F***d Up شده رفته (همون باخت = باخت ی که گفتم).
پ.ن.2. ورتضی جون لودویگ! قطعاً اولین شاگرد و مرید گرمن بوده. شاید ماید هم نداره اصلا .
-----
مکتب منسیس هم میخواست از طریق رویا قضیه رو پیش ببره، The Choir هم با استفاده از ارتباط مستقیم با کیهان!
در مورد طاعون، اینقدر استفاده از خون زیاد شده بود که کم کم بیماری همه جا پخش شد. کلا فراگیری استفاده از خون (برای درمان بیماری ها شاید) باعث شد تقریبا تمام مردم یارنام پتانسیل تبدیل شدن به هیولا رو داشته باشن.
پ.ن: بله دارم به این نتیجه می رسم
پ.ن2: خواستم جانب احتیاط رو رعایت کنم. شاید هم لودویگ به صورت مستقیم زیردست کلیسا کر می کرد و ربطی به گرمن نداشت.
ویرایش:
Vacuous Spide خدا (Great One) نیست!. اسمش هم پر از ابهامه یعنی میتونه یه احمق باشه یا اینکه یه دانشمند تمام عیار که چیزی از خودش بروز نمیده!. کلا مغزش خروجی نداره انگار همه اطلاعات توش مهر و موم شده ست.
تو متن به این اشاره کردم:
با توجه به آیتمی که بعد از کشتن Rom به دست می آید، ممکن است Rom از ابتدا خدا نبوده و در طی تحقیقات خود را به خدایان نزدیک کرده باشد. Micolash نیز از Kos/Kosm میخواهد تا همانطور که به Rom دید درونی بخشید، به او نیز این لطف را بکند. Kos/Kosm کیست؟ یکی از خدایان؟ قدرتمند ترین خدا؟ کیهان؟ مشخص نیست. به هر حال او قدرت بخشیدن چشم درون و ارتقای انسانیت را دارد. ممکن است Rom یک انسان بوده باشد که توانسته به خدایان نزدیک و تبدیل به "برادر" خدایان شود (برادر به معنای نزدیکی است. بر اساس شواهد، Rom مونث بوده است). Rom البته نتوانست تبدیل به یک خدا شود. او تبدیل به یک موجود بی عقل و کریه شد.