سلام سلام سلام
باشه
چشم
نزنین
آخ آخ آخ
چشم
تسلیم
اااااااااااااااااااااااااااا
با اسیر که این جوری رفتار نمی کنند
آخ اوخ او اوخ
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی
نزن نزن
باشه باشه
دیگه تسلیم
ااااااااااااااااااااااا
نزن دیگه
اوخ
حد اقل بزار حرفم رو بزنم بعد بزن باشه؟
آخ
آهان این یعنی باشه دیگه؟؟؟
اوخ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی
آهان حالا میتونم حرفم رو بزنم دیگه؟
مرسی
آخ
خوب:
اول از همه بریم سراغ اصل مطلب(دو باره نگین ادب رو نگه دارم چون منظورم ازدواج نیست
)
واسه اینکه اول خیال همه راحت بشه من باید بگم از آقا رضا واقعا شرمنده هستم!!!
از کسان
با جنبه ای هم که وقتی اون پست من رو درباره ی سام فیشر و متال گیر رو خوندند شرمندم
آقا مگه شوخی نست
خوب بگزریم پست مال چند صفحه پیش بود
اما یک سری نکات رو باید توضیح بدم:
1.پرنس برادرم نیست اما عاشقشم چه وجود داشته باشه چه نداشته باشه!!!
2.فکر نکنم چون پرنس ایرانی هست من عاشقش باشم!!!من عاشق پرنسم همین هیچ جا هم نگفتم عاشق ایرانم!!!(به جز امروز تو تایپیک پرنس! که اونم علت داشت!!!)
3.من قهر نکردم اما اکانت اینترنتیم فکر کنم قهر کرده بود
در ضمن فکر نکنم کسی که باید وساتت کنه شما ها باشین باید من باشم
4.پلیس جون باشه عینک میزنم که بهتر اسم تایپیک رو بخونم!!!
5.رضا جان پروفایلت رو دیدم من که عاشق آواتارتم!!!
6.رضا جون در جواب
بهزاد جان ... اگه اين توهينه ، بذار هر چي ميخواد توهين كنه... بيچاره پرنس كه چيزي نگفت...شايد ايشون وكيل پرنس هستن..!
هم نمی دونم چی بگم به نظرت بگم ببخشید کمه یا....آخخخخخخخخخخخ!قرار بود نزنین تا حرف هام رو بزنم
7.مملکتی که پلیسش هر جرمی رو زیر چشمی رد کنه ارزش دفاع داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8.pandora tomorrow جان مرسی که جنبه داری(ببخشید مجبور شدم اسم ببرم چون اینجا با جنبه زیاد هست
هر چی دلت هم می خواهد بگو اما جرات داری به سام فیشر یا متال گیر توهین کن!!!
9.آره نباید به خاطر پست من تایپیک به هم می ریخت و از اینکه به هم ریخت هم شرمده!!!
10.farzadlion جان چشم گفتم که تسلیم اما من عاشق پرنسم نه ایران!!!آره بی جنبگی و بچه بازی هم در اوردم شما که با جنبه هستی و بزرگ ما هم هستی ببخش(آخ آی آوخ چقدر بخشیدی
)در ضمن اگه کاریکاتور های خودمم خواستی بگو اما من اصیل کاریکاتور می کشم با ماژیک و کاغذ!!!
خوب حالا می تونین بزنین اما من تسلیمم!!!
در ضمن من باید بگم به جز کار روی پرنس از بقیه ی کارهاشون خیلی خوشم می آد و واقعا بعد از معذرت خواهی فکر کنم یک تبریکم بدهکارم!!!
بابا چقدر بدهکار شدم خدا رو شکر گیل اینجا نیست!!!
فکر کنم هر کس جواب خودش رو از تو اینها بفهمه کدوم بود
بازم باید بگم من از آقا رضای عزیز معذرت می خوام حالا اگه تو دیگه از دست من ناراحتی دیگه نمی دونم چی کار کنم!!!
گرچه برای من هم فقط تو مهمی که ناراحت باشی یا نه چون پست من در جواب تو بود اما نمی دونم چرا اینجوری شد!!!
اگه می دونستم با پستم اینجوری تفرقه میندازم عمرا پست میزدم!!!
اصلا من اونروز اعصابم خورد بود نمیتونم علتش رو بگم شرمنده اما دیگه وقتی اون عکس رو دیدم داشتم منفجر می شدم!!!
Playlist من هم رسیده بود به آهنگ های امینم(The Way I Am-Lose Your Self-How Come)
دیگه جو گیر اون پست رو زدم
بازم شرمنده!!!
دیگه امید وارم پرونده ی این پست تموم شه
حالا حرفهامم تموم شو می تونید بزنید!!!(این افعال معکوس بود ها!!!
)