esi2005 کاربر سایت Nov 6, 2008 #376 اين هم از كار من ... تا حالا نيكو به اين با كلاسي ديده بودين :cheesygri
esi2005 کاربر سایت Nov 10, 2008 #378 واقعا اين تاپيك خوابيده ها.... سال تا سال خودم بايد زندش كنم.... اين هم از اوباما در كنار Niko Bellic Last edited by a moderator: Sep 5, 2009
واقعا اين تاپيك خوابيده ها.... سال تا سال خودم بايد زندش كنم.... اين هم از اوباما در كنار Niko Bellic
F.A7 کاربر سایت Oct 10, 2009 #380 نوشته شده توسط a.REWER: بیشتر... ببین به چه روزی انداختیش راستی اسمش چی بود کاچو کاعوچو؟(یادم رفت )
Trunks کاربر سایت Oct 10, 2009 #381 ببین به چه روزی انداختیش راستی اسمش چی بود کاچو کاعوچو؟(یادم رفت :biggrin1 بیشتر... Pikachu!واقعا حقشه!متنفرم از این Pokemon!
ببین به چه روزی انداختیش راستی اسمش چی بود کاچو کاعوچو؟(یادم رفت :biggrin1 بیشتر... Pikachu!واقعا حقشه!متنفرم از این Pokemon!
moer کاربر سایت Oct 10, 2009 #382 نوشته شده توسط kakero youga: مهم نيس...پيش مياد! اينم كاراكتر "جين" در سري تكن...ديده بوديم وقتي عصباني ميشه قيافه ش عوض ميشه ، اما نه ديگه اينطوري! بیشتر... lllllllooooooooollllllllll
نوشته شده توسط kakero youga: مهم نيس...پيش مياد! اينم كاراكتر "جين" در سري تكن...ديده بوديم وقتي عصباني ميشه قيافه ش عوض ميشه ، اما نه ديگه اينطوري! بیشتر... lllllllooooooooollllllllll
teznade کاربر سایت Oct 10, 2009 #383 نوشته شده توسط kakero youga: همش تكنيكهاي فتوشاپه...به اضافه ي يه خورده ذوق هنري! بیشتر... نه بابا چی چی فتوشاپ این یه برنامه واسه کارکاتورکردن عکس یه برنامه کم حجمه اگه پیدا کردم واست اپ می کنم برو حالشو ببر
نوشته شده توسط kakero youga: همش تكنيكهاي فتوشاپه...به اضافه ي يه خورده ذوق هنري! بیشتر... نه بابا چی چی فتوشاپ این یه برنامه واسه کارکاتورکردن عکس یه برنامه کم حجمه اگه پیدا کردم واست اپ می کنم برو حالشو ببر
Takavach کاربر سایت Oct 16, 2009 #385 نوشته شده توسط Asuka-200X: : د ی خودم درست نکردم تو نت ول بود بیشتر... جالب بود ممنون :biggrin1: