شوخي با عكس شخصيت بازيها

بی مزه

نوشته شده توسط Kain:
سلام.
امین جان شرمنده اینو میگم اما باید بگم که خیلی باحال شده !!!
58.gif
58.gif
58.gif

هه هه هه ... مردیم ازخنده به خودت بخند کجاش جالب بود :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

آهااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ای
شوخی شوخی با همه شوخی با Prince Of Persia هم شوخی
حالا مثلا باید بخندم؟
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه اهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها هاها
اینقدر خنده دار بود می خوام بالا بیارم رو این تایپیک!!!!
ای کاش حد اقل می دونستین چجوری باید کاریکاتور ساخت
این مزخرف کاریتون رو ×× ويرايش شد ×× می تونه بکنه (نتونستم مودب ترانه بگم)
فوق العاده مزخرف بود
×× ويرايش شد ××
حیف نمی خوام دهنم رو باز کنم
اصلا برام مهم نیست که آیدیم از اینجا پاک می شه یا نه فقط واسم مهم این هست که اگه یک بار دیگه از این ×× ويرايش شد ×× ببینم این تایپیک رو با همه ی امکانات مزخرف و بقیه ی چیز های بازی سنتر رو رو سرتون خراب می کنم
می خواین بزرگ ترین هکر دنیا هم باشید با شید می خواین عضو گروه آشیانه هم باشید باشید به جای آینده ی خودم!!!!
مهم این هست که شما فقط حق دارین با شخصیت هایی شوخی کنید که بی ارزشند
گرچه سام فیشر و متال گیر و بازی های مزخرف مثل این ها خودشون مزخرف و مسخره هستند و نیازی به Edit ندارند
دیگه نبینم
من متاسفم که بعضی از دوستان اصلا جنبه ی شوخی ندارند
از این که این مطالب را خوندم واقعا تاسف میخورم برای دوستانی که برای یک شخصیت بازی که اصلا وجود نداره به دوستان خودشون توهین میکنند
شما گه تاب تحمل کاریکاتور یک شخصیت خیالی را نداری پس در یک کشوری مثل آمریکا جورج بوش که ازش مضحک ترین کاریکاتور ها را میسازند باید چیکار کنه؟؟؟؟
این تاپیک در مورد شوخی با شخصیت های بازی هاست و تنها کسی که نمیشه باهاش شوخی کرد خداست و نه یک شخصیت بازیه خیالی عزیز من
اگه خیلی هم متعصبی بهتره این تعصب را در شغلت درست کشورت و آینده ی خودت داشته باشی و نه بر روی یک شخصیت خیالی بازی....لا اقل بهتر بود یکم مودب تر صحبت میکردی

بي خيال ... با پست يه نفر كه تاپيك نبايد به هم بريزه..!
نه رضا جان به کارت ادامه بده
من نمیدونم این بچه بازیا چیه یک عده در میارن

امین جان شرمنده اینو میگم اما باید بگم که خیلی باحال شده !!!
خدا بگم سعید چی کارت کنه که ما رو مزهکه ی عام و خاص کردی
39.gif

بی شوخی من متعلق به همه هستم عیبی نداره دوباره از من عکس بسازین بچه ها بخندن
54.gif

هه هه هه ... مردیم ازخنده به خودت بخند کجاش جالب بود
یه مرید پیدا شد
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif
74.gif

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اگه این پست رهام نبود بهت میفهموندم دنیا دسته کیه ولی حیف ادم باید جنبه داشته باشه نه مثل بعضی ها....
دمت گرم سعید جون کارت درسته.با اینکه میدونم این کاره تو نیست و 100% یکی دیگه برات درست کرده ولی عیبی نداره
37.gif

هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :twisted:

57.gif
57.gif
57.gif
57.gif
57.gif

نمیدونم چی بگم.
اخه من چی به تو بگم ؟؟؟ این دیگه کاری داره که کسی دیگه درست کده باشه؟؟؟.... تو گه از گرافیک و فتوشاپ سرت نمیشه به من چه.... چی میخوای تا برات درست کنم ...هر چی میخوای بگو .... ولی این درست نیست که بگی کسی دیگه واست درست کرده..اخه کی میاد این کارو برای من بکنه... دیگه نبینم بگی خودت درست نکردی ها .... تازه یکی دیگه هم دارم که میذارم همه ببینن ...تازه اون خنده دار تره....

اینم دومیش... البته من اینو گذاشتم ولی مثل این که پست و یکی پاک کرده بود...( که خارج از قوانین مدیریت )...
ولی دیگه بسه...

Last edited by a moderator:
اخه من چی به تو بگم ؟؟؟ این دیگه کاری داره که کسی دیگه درست کده باشه؟؟؟.... تو گه از گرافیک و فتوشاپ سرت نمیشه به من چه.... چی میخوای تا برات درست کنم ...هر چی میخوای بگو .... ولی این درست نیست که بگی کسی دیگه واست درست کرده..اخه کی میاد این کارو برای من بکنه... دیگه نبینم بگی خودت درست نکردی ها .... تازه یکی دیگه هم دارم که میذارم همه ببینن ...تازه اون خنده دار تره....
بابا فتو شاپ
65.gif

اینم دومیش... البته من اینو گذاشتم ولی مثل این که پست و یکی پاک کرده بود...( که خارج از قوانین مدیریت )...
ولی دیگه بسه...
فکر کنم از اپلود سنتر مجید انلاین استفاده میکنی
اگه اره اون فعلا خرابه به جای دیگه اپلود کن
مین حق داشت عکسشو نمی ذاشت هزار جور قر سرش اوردین شکا که
33.gif

اخه این قرا بهش میاد...
40.gif
40.gif
40.gif

فکر کنم از اپلود سنتر مجید انلاین استفاده میکنی اگه اره اون فعلا خرابه به جای دیگه اپلود کن
الان درستش میکنم...
شما مثل اينكه توجه نكردين زير اون پست چي نوشته شده :
آخرین تغییر توسط Ali_Mojarad : امروز در ساعت ‎14:25. دلیل: دوست عزیز لطف کنید و سایز مناسب برای عکستون انتخاب کنید
باز دوباره همون عكس رو برداشتين گذاشتين !

در ضمن بچه ها الان اخطار رو بدم بعداً نگيد نگفتين ! اين عكس ها اگر باعث ايجاد كدورت بشه تاپيك قفل ميشه با كاربر هم برخورد ميشه. الان اول كاره دارين به به و چه چه ميكنين پس فردا همين كارها ممكنه جنجال درست كنه.

البته اين حرفها در مورد عكس شخصيت بازيها صادق نيست با اونها هر كار خواستيد بكنيد :) خيلي جالبه طرف سره اسنيك و سم و فيشر رو ميكنه زير گل بعد ميگه نبايد به پرنس بگيد بالاي چشمت ابروئه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or