namazizadeh
کاربر سایت
من متاسفم که بعضی از دوستان اصلا جنبه ی شوخی ندارندآهااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ای
شوخی شوخی با همه شوخی با Prince Of Persia هم شوخی
حالا مثلا باید بخندم؟
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاه اهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها هاها
اینقدر خنده دار بود می خوام بالا بیارم رو این تایپیک!!!!
ای کاش حد اقل می دونستین چجوری باید کاریکاتور ساخت
این مزخرف کاریتون رو ×× ويرايش شد ×× می تونه بکنه (نتونستم مودب ترانه بگم)
فوق العاده مزخرف بود
×× ويرايش شد ××
حیف نمی خوام دهنم رو باز کنم
اصلا برام مهم نیست که آیدیم از اینجا پاک می شه یا نه فقط واسم مهم این هست که اگه یک بار دیگه از این ×× ويرايش شد ×× ببینم این تایپیک رو با همه ی امکانات مزخرف و بقیه ی چیز های بازی سنتر رو رو سرتون خراب می کنم
می خواین بزرگ ترین هکر دنیا هم باشید با شید می خواین عضو گروه آشیانه هم باشید باشید به جای آینده ی خودم!!!!
مهم این هست که شما فقط حق دارین با شخصیت هایی شوخی کنید که بی ارزشند
گرچه سام فیشر و متال گیر و بازی های مزخرف مثل این ها خودشون مزخرف و مسخره هستند و نیازی به Edit ندارند
دیگه نبینم
نه رضا جان به کارت ادامه بدهبي خيال ... با پست يه نفر كه تاپيك نبايد به هم بريزه..!
اخه من چی به تو بگم ؟؟؟ این دیگه کاری داره که کسی دیگه درست کده باشه؟؟؟.... تو گه از گرافیک و فتوشاپ سرت نمیشه به من چه.... چی میخوای تا برات درست کنم ...هر چی میخوای بگو .... ولی این درست نیست که بگی کسی دیگه واست درست کرده..اخه کی میاد این کارو برای من بکنه... دیگه نبینم بگی خودت درست نکردی ها .... تازه یکی دیگه هم دارم که میذارم همه ببینن ...تازه اون خنده دار تره....نوشته شده توسط pandora tomorrow:اگه این پست رهام نبود بهت میفهموندم دنیا دسته کیه ولی حیف ادم باید جنبه داشته باشه نه مثل بعضی ها....
دمت گرم سعید جون کارت درسته.با اینکه میدونم این کاره تو نیست و 100% یکی دیگه برات درست کرده ولی عیبی نداره
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :twisted:
نمیدونم چی بگم.
بابا فتو شاپاخه من چی به تو بگم ؟؟؟ این دیگه کاری داره که کسی دیگه درست کده باشه؟؟؟.... تو گه از گرافیک و فتوشاپ سرت نمیشه به من چه.... چی میخوای تا برات درست کنم ...هر چی میخوای بگو .... ولی این درست نیست که بگی کسی دیگه واست درست کرده..اخه کی میاد این کارو برای من بکنه... دیگه نبینم بگی خودت درست نکردی ها .... تازه یکی دیگه هم دارم که میذارم همه ببینن ...تازه اون خنده دار تره....
فکر کنم از اپلود سنتر مجید انلاین استفاده میکنیاینم دومیش... البته من اینو گذاشتم ولی مثل این که پست و یکی پاک کرده بود...( که خارج از قوانین مدیریت )...
ولی دیگه بسه...
مین حق داشت عکسشو نمی ذاشت هزار جور قر سرش اوردین شکا که
اخه این قرا بهش میاد...
فکر کنم از اپلود سنتر مجید انلاین استفاده میکنی اگه اره اون فعلا خرابه به جای دیگه اپلود کن
شما مثل اينكه توجه نكردين زير اون پست چي نوشته شده :الان درستش میکنم...
باز دوباره همون عكس رو برداشتين گذاشتين !آخرین تغییر توسط Ali_Mojarad : امروز در ساعت 14:25. دلیل: دوست عزیز لطف کنید و سایز مناسب برای عکستون انتخاب کنید