saeed-crisis2
کاربر سایت
نوشته شده توسط qx_roham_xp:آهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
شوخی شوخی با همه شوخی با Prince Of Persia هم شوخی :exclaim: :exclaim: :exclaim:
حالا مثلا باید بخندم؟
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
اینقدر خنده دار بود می خوام بالا بیارم رو این تایپیک!!!!
ای کاش حد اقل می دونستین چجوری باید کاریکاتور ساخت :exclaim: :exclaim: :exclaim:
این مزخرف کاریتون رو ×× ويرايش شد ×× می تونه بکنه :exclaim: (نتونستم مودب ترانه بگم)
فوق العاده مزخرف بود
×× ويرايش شد ××
حیف نمی خوام دهنم رو باز کنم
اصلا برام مهم نیست که آیدیم از اینجا پاک می شه یا نه فقط واسم مهم این هست که اگه یک بار دیگه از این ×× ويرايش شد ×× ببینم این تایپیک رو با همه ی امکانات مزخرف و بقیه ی چیز های بازی سنتر رو رو سرتون خراب می کنم :exclaim: :exclaim: :exclaim:
می خواین بزرگ ترین هکر دنیا هم باشید با شید می خواین عضو گروه آشیانه هم باشید باشید به جای آینده ی خودم!!!!
مهم این هست که شما فقط حق دارین با شخصیت هایی شوخی کنید که بی ارزشند
گرچه سام فیشر و متال گیر و بازی های مزخرف مثل این ها خودشون مزخرف و مسخره هستند و نیازی به Edit ندارند :exclaim: :exclaim: :exclaim:
دیگه نبینم
اي بابا . فكردي كه چي . اين همه دري وري ميگي به كي . ناراحتي ؟ به اين تاپيك نيا . والا . جوري حرف ميزنه انگار پرنس برادرشه . خوبه فقط يك شخصيته بازي هستش . حالا چه خوب و چه بد
اين آخرين بازي باشه كه تو اين سايت كسي به كسي توهين ميكنه ... اين تاپيك هم صرفا جنبه شوخي داره نه بيشتر
ولي من موندم تو اين ايده دماغ رو از كجا اوردي فكر كنم خيلي شبيه دماغ خودت بوده كه تونستي اينقدر واقعي درش بياري جان خودم
اگه این پست رهام نبود بهت میفهموندم دنیا دسته کیه ولی حیف ادم باید جنبه داشته باشه نه مثل بعضی ها....نوشته شده توسط saeed-crisis2:امین جون شرمنده...
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :twisted:خیلی باحاله سعید !
گرچه سام فیشر و متال گیر و بازی های مزخرف مثل این ها خودشون مزخرف و مسخره هستند و نیازی به Edit ندارند