شوخي با عكس شخصيت بازيها

امین جون شرمنده...
39.gif
39.gif

amin2.jpg

آهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
شوخی شوخی با همه شوخی با Prince Of Persia هم شوخی :exclaim: :exclaim: :exclaim:
حالا مثلا باید بخندم؟
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
اینقدر خنده دار بود می خوام بالا بیارم رو این تایپیک!!!!
ای کاش حد اقل می دونستین چجوری باید کاریکاتور ساخت :exclaim: :exclaim: :exclaim:
این مزخرف کاریتون رو ×× ويرايش شد ×× می تونه بکنه :exclaim: (نتونستم مودب ترانه بگم)
فوق العاده مزخرف بود
×× ويرايش شد ××
حیف نمی خوام دهنم رو باز کنم
اصلا برام مهم نیست که آیدیم از اینجا پاک می شه یا نه فقط واسم مهم این هست که اگه یک بار دیگه ×× ويرايش شد ×× ببینم این تایپیک رو با همه ی امکانات مزخرف و بقیه ی چیز های بازی سنتر رو رو سرتون خراب می کنم :exclaim: :exclaim: :exclaim:
می خواین بزرگ ترین هکر دنیا هم باشید با شید می خواین عضو گروه آشیانه هم باشید باشید به جای آینده ی خودم!!!!
مهم این هست که شما فقط حق دارین با شخصیت هایی شوخی کنید که بی ارزشند
گرچه سام فیشر و متال گیر و بازی های مزخرف مثل این ها خودشون مزخرف و مسخره هستند و نیازی به Edit ندارند :exclaim: :exclaim: :exclaim:

دیگه نبینم

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط qx_roham_xp:
آهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
شوخی شوخی با همه شوخی با Prince Of Persia هم شوخی :exclaim: :exclaim: :exclaim:
حالا مثلا باید بخندم؟
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها
اینقدر خنده دار بود می خوام بالا بیارم رو این تایپیک!!!!
ای کاش حد اقل می دونستین چجوری باید کاریکاتور ساخت :exclaim: :exclaim: :exclaim:
این مزخرف کاریتون رو ×× ويرايش شد ×× می تونه بکنه :exclaim: (نتونستم مودب ترانه بگم)
فوق العاده مزخرف بود
×× ويرايش شد ××
حیف نمی خوام دهنم رو باز کنم
اصلا برام مهم نیست که آیدیم از اینجا پاک می شه یا نه فقط واسم مهم این هست که اگه یک بار دیگه از این ×× ويرايش شد ×× ببینم این تایپیک رو با همه ی امکانات مزخرف و بقیه ی چیز های بازی سنتر رو رو سرتون خراب می کنم :exclaim: :exclaim: :exclaim:
می خواین بزرگ ترین هکر دنیا هم باشید با شید می خواین عضو گروه آشیانه هم باشید باشید به جای آینده ی خودم!!!!
مهم این هست که شما فقط حق دارین با شخصیت هایی شوخی کنید که بی ارزشند
گرچه سام فیشر و متال گیر و بازی های مزخرف مثل این ها خودشون مزخرف و مسخره هستند و نیازی به Edit ندارند :exclaim: :exclaim: :exclaim:

دیگه نبینم

اقا اين چه كاري بود با اين عكس كردين ؟ حالا بياين جواب بدين ديگه . شما خجالت نميكشين . حالا بياين به خالق شخصيت پرنس بگين كه اشتباه كردين . زود باشين ديگه . مگه نميبينين خيلي ناراحته . زود بياين بگين توبه كردين و ديگه از اين كار ها نميكنين .

اي بابا . فكردي كه چي . اين همه دري وري ميگي به كي . ناراحتي ؟ به اين تاپيك نيا . والا . جوري حرف ميزنه انگار پرنس برادرشه . خوبه فقط يك شخصيته بازي هستش . حالا چه خوب و چه بد .

Last edited by a moderator:
رضا گفته

نه..! چرا توهين ميكني؟ شخصيت به اين ماماني..

خدا وكيلي قشنگ شده

ولي من موندم تو اين ايده دماغ رو از كجا اوردي فكر كنم خيلي شبيه دماغ خودت بوده كه تونستي اينقدر واقعي درش بياري جان خودم

سلام به همه دوستان

این رهام زیادی با این پرنس اوخت شده منم ایی کمی از این عکس شاکی هستم دلیلش هم اینکه خلیی به پرنس جان ارادت دارم ولی این نمیشه که بیام تو این تاپیک کسی رو باز خواست کنم از اسم تاپیک هم معلومه که توش چیه

حالا شما فکر کنید که یه مجله بزرگ که توش کاریکاتور میزنه بیاد یکی از مسئولین رو مزحکه کنه این دلیل نمیشه که اون یارو بیاد مجلو رو رو سرشون خراب کنه از اسم این کار معلومه که کاریکاتور
پس رهام جون زیاد به دل نگیر

من يكي اصلاَ برام مهم نيس كه كي چي ميگه... با اين چيزا هم بيخودي خون خودمو كثيف نميكنم! اما :

اي بابا . فكردي كه چي . اين همه دري وري ميگي به كي . ناراحتي ؟ به اين تاپيك نيا . والا . جوري حرف ميزنه انگار پرنس برادرشه . خوبه فقط يك شخصيته بازي هستش . حالا چه خوب و چه بد

والله.!!

اين آخرين بازي باشه كه تو اين سايت كسي به كسي توهين ميكنه ... اين تاپيك هم صرفا جنبه شوخي داره نه بيشتر

بهزاد جان ... اگه اين توهينه ، بذار هر چي ميخواد توهين كنه... بيچاره پرنس كه چيزي نگفت...شايد ايشون وكيل پرنس هستن..!

ولي من موندم تو اين ايده دماغ رو از كجا اوردي فكر كنم خيلي شبيه دماغ خودت بوده كه تونستي اينقدر واقعي درش بياري جان خودم

دوست عزيز توصيه ميكنم روي پروفايل من كليك كني تا هر گونه شك و شبه(!) از سوي جنابعالي برطرف بشه و در ضمن... براي هري پاتر شما هم دارم!!!:twisted:

بعد هم از پليس 110 نهايت تشكر رو دارم كه به موقع خودشو سر صحنه ى درگيري ميرسونه!!!:cheesygri

عزت زياد!!

آخرین ویرایش:
سلام

ما اینم دیگه رضا جان چون یه خورده ترافیک بودش دیر سر صحنه حادثه رسیدم

ولی از اسم تاپیک معلومه که شوخی با عکس شخصیت های بازی نه شوخی با عکس بی خشصیتها بازی
پس هر کی رو که خاصتید بترکونید من خودم پرونده تون رو زیر چشمی رد میکنم

نوشته شده توسط saeed-crisis2:
امین جون شرمنده...
39.gif
39.gif

amin2.jpg
اگه این پست رهام نبود بهت میفهموندم دنیا دسته کیه ولی حیف ادم باید جنبه داشته باشه نه مثل بعضی ها....
دمت گرم سعید جون کارت درسته.با اینکه میدونم این کاره تو نیست و 100% یکی دیگه برات درست کرده ولی عیبی نداره
37.gif

خیلی باحاله سعید !
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :twisted:
گرچه سام فیشر و متال گیر و بازی های مزخرف مثل این ها خودشون مزخرف و مسخره هستند و نیازی به Edit ندارند
57.gif
57.gif
57.gif
57.gif
57.gif

نمیدونم چی بگم.

ولی از اسم تاپیک معلومه که شوخی با عکس شخصیت های بازی نه شوخی با عکس بی خشصیتها بازی
پس هر کی رو که خاصتید بترکونید من خودم پرونده تون رو زیر چشمی رد میکنم

بي خيال ... با پست يه نفر كه تاپيك نبايد به هم بريزه..!

بي خيال اقا رضا من ترسيدم الانم مثل يه بچه دو ساله خودمو خيس كردم اينقدر باحالي و توپ نكنه يه وقت بتركي هري پاتر كه هيچي اگه با عكس خودمم شوخي كني حرفي ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or