شوخي با عكس شخصيت بازيها

بايد بدوني پوز استكبار محكمتر از اين حرفاس كه با يه اسنيك بياد پايين!
عمرا
95.gif
95.gif

اینم به درخواست امین جان .
84.gif
84.gif

ای بابا با اسنیک اخه چی کار دارید اینا همه شخصیت ریخته.
اینکه معلومه...وقتی در مقابل اسنیک کم میارن چاره ای ندارند :lol:
اسنیک خداست کی میتونه دستش بندازه :evil:

آخرین ویرایش:
اسنیک خداست کی میتونه دستش بندازه
یه استغفر اللهی هم بگو.....
ولی کی گفته خداست خدا یدونه هست اونم اون بالا بالا ها هست (زینگ زینگ درس دینی تموم شد)
ولی بی شوخی هر کی از هر بازی خوشش بیاد اون براش میشه خدا
مثلا همین مهدی عشقش کراشه اون براش خداست
این یک امر نسبی هست همون طور که سرعت یه امر نسبی هست
174.gif
174.gif
174.gif

یه استغفر اللهی هم بگو.....
ولی کی گفته خداست خدا یدونه هست اونم اون بالا بالا ها هست (زینگ زینگ درس دینی تموم شد)
ولی بی شوخی هر کی از هر بازی خوشش بیاد اون براش میشه خدا
مثلا همین مهدی عشقش کراشه اون براش خداست
این یک امر نسبی هست همون طور که سرعت یه امر نسبی هست
ای بابا امین از کی تا حالا موعظه هم میکنی ما خبر نداشتیم.... :lol: :lol:
من نفهمیدم آخر چی شد اسنیک به طور نسبی خداست ....یا سرعت به طور نسبی اسنیکه یا کراشه که به طور نسبی سرعت داره :mrgreen: :eek:

آخرین ویرایش:
ولی خدایی یه بار فکر کردین چرا اسنیک این همه مشهوره و این همه طرفدار داره؟ الان بیشتر از خود بازی متال گیر سولد .. خود اسنیک رو خیلی بیشتر دوست دارند چرا واقعا چرا؟

نوشته شده توسط farzadlion:
ای بابا امین از کی تا حالا موعظه هم میکنی ما خبر نداشتیم.... :lol: :lol:
من نفهمیدم آخر چی شد اسنیک به طور نسبی خداست ....یا سرعت به طور نسبی اسنیکه یا کراشه که به طور نسبی سرعت داره :mrgreen: :eek:
والا منم نفهمیدم اگه فهمیدی به منم بگو :mrgreen: :mrgreen:

نوشته شده توسط snakeonline:
ولی خدایی یه بار فکر کردین چرا اسنیک این همه مشهوره و این همه طرفدار داره؟ الان بیشتر از خود بازی متال گیر سولد .. خود اسنیک رو خیلی بیشتر دوست دارند چرا واقعا چرا؟
سلام .
من نمیدونم چرا اسنیک اینقدر طرفدار داره اما اینو میدونم که الکی بزرگش کردن .
دوستانی که این همه سنگ اسنیک رو به سینه میزنن لطفن بیان و بگن دلیل این همه علاقه چیه ؟
از چی اسنیک اینقدر خوششون میاد که فرضا مثل آقا فرزاد لقب خدا بهش میدن !!
برای علاقشون دلیل و مدرک دارن یا همین جوری چون فلان کس از این بابا خوشش میاد میگن منم خوشم میاد !!
ممنون میشم دلیلشو بگین .
در ضمن من برعکس خود بازی متال گیر رو دوست دارم نه اسنیک رو ! ;)

نوشته شده توسط snakeonline:
من میدونم . به دو دلیل این شخصیت بین بازی باز ها محبوبه . اول اینکه این متالگیر بالابره پایین بیاد با این اسنیک سروکار داره و جز لاینفک بازیه .
دوم : امان از این همه چشم و هم چشمی.

اول كه اسنيك يك افسانه است شما هم هر چقدر دوست داريد عكس بسازيد تا دلتون خوش باشه كه داريد با استكبار جهاني مبارزه ميكنيد:o

نوشته شده توسط MGS:
اول كه اسنيك يك افسانه است شما هم هر چقدر دوست داريد عكس بسازيد تا دلتون خوش باشه كه داريد با استكبار جهاني مبارزه ميكنيد:o
خوب این هم یه جورشه دیگه!! هر کسی از یه تیپ آدم خوشش میاد . من هم ممکن بود از بازی متالگیر خوشم بیاد اگه موقع شلیک یه لیزری چیزی واسه هدفگیری داشت.

از چی اسنیک اینقدر خوششون میاد که فرضا مثل آقا فرزاد لقب خدا بهش میدن !!
برای علاقشون دلیل و مدرک دارن یا همین جوری چون فلان کس از این بابا خوشش میاد میگن منم خوشم میاد !!

حرفایی که در این تاپیک ها مطرح میشه تا حدودی جنبه ی شوخی داره و من به دوستان عزیز از جمله مصطفی جان پیشنهاد میکنم این گفته ها را چندان جدی نگیرند ...
اگه از من بپرسید در متال گیر اول از همه از چه شخصیتی خوشت میاد من میگم Revolver Ocelat حالا اینکه چرا بماند !!!
اما در کل باید بگم که من از تمام شخصیت های بازی متال گیر خوشم میاد ..
در ضمن فکر میکنم شخصیت پردازیه کاراکتر های متال گیر اونقدر بی نقص و قوی هست که برای دوست داشتنشون نیازی به چشم و همچشمی نباشه

بله مثلا به عنوانه مثال ميگم اينجا جايه بحثه كي بهتره كي بدتره نيست اينجا عكس ميسازن ميدن.بابا عكس بزارين خوب اسنيك خوبه يا بده به خودش مربوطه...يه صفحه رو پر كردين اسنيك خوبه يا به يا از كي خوشتون مياد.عكستونو بزارين...(الان فحشيه كه به ما ميدن حالا ببين)

بابا اين تاپيك بيشتر جنبه ي شوخي و تفريح داره... من يكي ( خودمو ميگم ) هر پستي كه ميزنم جنبه ي شوخي داره...اما يه كم داريد زياده روي ميكنيد...اين تاپيك داره ميشه تاپيك متال گير و اسنيك..! بابا كوتاه بياين!

در ضمن...طرح بعدي : ... پرنس !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or