qx_roham_xp کاربر سایت Oct 29, 2005 #199 من میگم از پرنس شروع کنیم... بیشتر... اي خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...
من میگم از پرنس شروع کنیم... بیشتر... اي خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...
qx_roham_xp کاربر سایت Oct 29, 2005 #200 بچه ها قبول واسه اينکه دعوا نشه خودم شروع کينم به شوخي با پرنس اما بعدش با سام فيشر ها!!! ببخشيد خيلي بيمزه هست
بچه ها قبول واسه اينکه دعوا نشه خودم شروع کينم به شوخي با پرنس اما بعدش با سام فيشر ها!!! ببخشيد خيلي بيمزه هست
saeed-crisis2 کاربر سایت Oct 29, 2005 #201 نوشته شده توسط qx_roham_xp: يک عکس Edit شده سام فيشر رو بديد بفهمم تا کجا edit شده بزارم يک وقت دوباره دعوا نشه:P بیشتر... یه موقع این کارو نکنی ها...وگر نه
نوشته شده توسط qx_roham_xp: يک عکس Edit شده سام فيشر رو بديد بفهمم تا کجا edit شده بزارم يک وقت دوباره دعوا نشه:P بیشتر... یه موقع این کارو نکنی ها...وگر نه
qx_roham_xp کاربر سایت Oct 29, 2005 #203 سعيد جون يعني اگه بزارم ميريم بيس بال آخه نميدونم تا چه حد که!!!!!!!!!!!!!!
kakero youga کاربر سایت Oct 29, 2005 #204 آقا جون اصلاَ براي اينكه دعوا نشه بگيد من ميذارم ... هر كي هم بد و بيراه بهم بگه برام مهم نيست!
parham_safa Rossonero مدیر انجمن Oct 30, 2005 #205 سلام الان این دعواتون جدیه یا شوخی ؟ شما آخرش این تاپیک رو به قفل شدن میکشین با این کاراتون .
parham_safa Rossonero مدیر انجمن Oct 30, 2005 #207 سلام یه موقع این کارو نکنی ها...وگر نه بیشتر... این چماق کشی که سعید راه انداخته معنیش فقط دعواست !!!
سلام یه موقع این کارو نکنی ها...وگر نه بیشتر... این چماق کشی که سعید راه انداخته معنیش فقط دعواست !!!
farzadlion کاربر سایت Oct 30, 2005 #209 الان این دعواتون جدیه یا شوخی ؟ شما آخرش این تاپیک رو به قفل شدن میکشین با این کاراتون . بیشتر... نه بابا دعوا نمیشه..خیالت جمع باشه
الان این دعواتون جدیه یا شوخی ؟ شما آخرش این تاپیک رو به قفل شدن میکشین با این کاراتون . بیشتر... نه بابا دعوا نمیشه..خیالت جمع باشه
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Oct 30, 2005 #210 من با شعید شوخی دارم برای همینه که این جوری شده در ضمن سعید کیه؟ عکست رو بزار. اگه حرف زد با چوب بیسبال میزنم تو سرش(جدیدا میره بیسبال)
من با شعید شوخی دارم برای همینه که این جوری شده در ضمن سعید کیه؟ عکست رو بزار. اگه حرف زد با چوب بیسبال میزنم تو سرش(جدیدا میره بیسبال)