شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Michiteru Okabe سازنده عنوان Resident Evil Revelations 2 در مصاحبه ای با سایت videogamer در خصوص شماره بعدی Resident Evil گفت، او مطمئن است که شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود. البته او ادعا می کند که هیچ چیزی از شماره بعدی این سری نمی داند.

wsxjt3e1avl7z70ykb4d.jpg

"متاسفانه ما در حال توسعه Revelations 2 هستیم و واقعا اطلاعی از این که چه در حال گذر است نداریم. یک تیم جداگانه در حال توسعه هستند و هر آن چه که این تیم بر روی آن کار می کند، ما مطمئن هستیم که آن مات و مبهوت کننده خواهد بود. من دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم تا به همکارانمون ملحق بشم و ببینیم اون ها چه کردند."

در حالی که شرکت Capcom هنوز برنامه خود را برای ادامه دادن سری اصلی (شماره دار) Resident Evil اعلام نکرده است، با این حال این شرکت تا چند روز آینده عنوان اپیزودی Resident Evil Revelations 2 را منتشر خواهد کرد.
Resident Evil Revelations 2 دارای چهار اپیزود خواهد بود و داستان بازی هم به فرار Claire Redfield و Mora، دختر Barry Burton از زندان زامبی زده و وقایع عجیب آن، اختصاص داده شده است.

آخرین عنوان از این سری با عنوان Resident Evil 6 در سال 2012 منتشر شد. چند روز قبل هم شرکت Capcom نسخه Remaster شده Resident Evil 1 را برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 و PC منتشر کرد.

شایعات مختلفی درباره شماره هفتم Resident Evil وجود دارد. از جمله وجود نام Resident Evil 7 در پروفایل LinkedIn یکی از طراحان صحنه و لباس.

و اما سوالی که مثل همیشه ذهن ما را درگیر خود می کند، آیا شماره بعدی Resident Evil به ریشه های اصلی این سری باز خواهد گشت یا باز هم شاهد معرفی شدن عنوانی اکشن با حضور شخصیت های محبوب این سری خواهیم بود؟

منبع

• Like
Reactions: kamyy
یک چند وقتی هست نظرات درخشانی میدی! اتقاقا خوب شد میکامی از کپکام جدا شد! چون منجر به خلق یک سری بازی بزرگ ترسناک دیگه شد. در رابطه با رزیدنت اویل 5 تو که اخیرا نقد و متا میکنی به هیچ وجه survival horror نبود! یک بازی اکشن خوب بود. میتونی بری نقداشو بخونی!

برای من متا مهم هست اما خب برای اویل ویتین مشکلات تکنیکی کار دستش داد. میدونستی مردم از بازی خوب استقبال کردند و رکورد پرفروش ترین بازی ترسناک را تو ماه نخست عرضه شکوند!

دوره میکامی تموم شده؟! حرف های خنده دار نزن!

میدونی چیه؟ قبل از عرضه اویل ویتین یک پیش نمایش میخوندم گفته بود صرف نظر از تمام نگرانی ها پیرامون بازی باید به میکامی و شجاعتش تبریک گفت. چون به غیر ممکن دست زد! ساخت یک بازی تک نفره ترسناک تو سال 2014 ( بازی AAA) کار هر کسی نیست!

انقد هم رزیدنت 5 نکن. در مقابل 4 از هر نظر یک جوک به حساب میاد! برای من فقط حضور وسکر قابل تحملش میکنه!

در ضمن رزیدنت 2 هم team produce هم کار میکامی بوده. ان موقع فرق میکرد چون کنار میکامی یک بازیساز خوب مثل کامیا بود.

نظراتم از اول هم درخشان بودن :-"
میشه اون عناوین ترسناکی که بعد از جدا شدن از کپکام خلق کرد رو نام ببری؟ :d

آره دیگه متا مهم هست. وقتی به رزیدنت 5 با متای 86 میرسیم یه جوک به حساب میاد ولی وقتی صحبت TEW با متای 68 میشه، همه چی تقصیر مشکلات تکنیکی است. (هر دو متا رو برای PC گفتم که مقایسه درست باشه)

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز شما هم خیلی دیگه علیه میکامی چه مستقیم چه زیر پوستی جبهه میگیرید!!!
از نظر sh بودن اصلا بهش نمیرسه!
شماره پنج اصلا sh نبود

به نظر شما اشکالی داره؟ حالا چه روپوستی چه زیرپوستی :d

نظراتم از اول هم درخشان بودن :-"
میشه اون عناوین ترسناکی که بعد از جدا شدن از کپکام خلق کرد رو نام ببری؟ :d

آره دیگه متا مهم هست. وقتی به رزیدنت 5 با متای 86 میرسیم یه جوک به حساب میاد ولی وقتی صحبت TEW با متای 68 میشه، همه چی تقصیر مشکلات تکنیکی است. (هر دو متا رو برای PC گفتم که مقایسه درست باشه)

- - -ویرایش - - -

به نظر شما اشکالی داره؟ حالا چه روپوستی چه زیرپوستی :d
خب شما به خاطر این که روی یکی دیگه رو کم کنی اومدی میکامی و evil4 رو ترول میکنی:| با خودت نمیگی اینجا فن های دیگه هم هست که ممکنه رو سرت خراب بشن؟:
dدر ضمن متای TEW هفتادوشش و هشتادوسه رو دو تا پلتفرم هست.68 از کوجا اومد!؟

کاری با متا ندارم اما در اینکه TEW از تمامی RE هایی که تو این چند سال سخته شده بهتر بوده اصلا شکی نیست! این وسط فقط RE5 یکم قابل دفاع هست که انم چون در درجه اول داستانش خوب بود و در درجه دوم گیم پلی و لول دیزاینش کپ پیست RE4.

کسی مشکلی با میکامی نداره:d مشکل از اونجا آب میخوره که یه سری فکر میکنن هر چی میکامی بسازه خوبه (بر طبق کتابِ "کدام منطق؟":d). اتفاقا این قضیه کاملا برعکسه. یعنی همون یه سری فکر میکنن نه تنها کیفیت کار میکامی پایین نمیاد، بلکه بقیه بازی سازها باس برن بوق بزنن:d
بالا برین، پایین بیایین، ذهن میکامی توی ساخت TEW توی همون سال عرضه RE4 گیر کرده بود و فکر میکرد همچنان استانداردهای این سبک دست خودشن. که خب خدا رو شکر فهمید اینجوری نیست:d (و موندم چرا صدایی ازش در نمیاد:d). ایشالا سر TEW 2 جبران میکنه:d

دیگه امیدی به این سری نیست. بهترین ایول ها بدون شک کلاسیکهای چالش برانگیز ایول 2و3و ورونیکا کد هستند هم از نظر امتیاز و هم طرفداران (واقعی سری) که البته تو همشون آقای میکامی(کارگردان 1و4) کارگردان حداقل نبوده است!!! ایول 4 زمانی که آمد بنظر خودم عالی بود ولی اگه الان نگاه کنم راه نابودی این سری رو همین بازی ایجاد کرده است.

خب شما به خاطر این که روی یکی دیگه رو کم کنی اومدی میکامی و evil4 رو ترول میکنی:| با خودت نمیگی اینجا فن های دیگه هم هست که ممکنه رو سرت خراب بشن؟:
dدر ضمن متای TEW هفتادوشش و هشتادوسه رو دو تا پلتفرم هست.68 از کوجا اومد!؟

بیخیال. از سن و سال من ترول کردن گذشته. دلیل نمیشه هرکی نظرش رو گفت اسم ترول گذاشتن روش بذارید. من نظرم راجع به میکامی و رزیدنت 4 گفتم و همه فنهای رزیدنت هم که از قدیم با هم بودیم میدونن چیه :d

شما هم معلوم هست درست کامنت من رو نمیخونی. اینم برای شما

بیخیال. از سن و سال من ترول کردن گذشته. دلیل نمیشه هرکی نظرش رو گفت اسم ترول گذاشتن روش بذارید. من نظرم راجع به میکامی و رزیدنت 4 گفتم و همه فنهای رزیدنت هم که از قدیم با هم بودیم میدونن چیه :d

خوب تو چرا نسخه PC رو مقایسه میکنی که توش متا TEW خیلی پایینه؟:دی

TEW خیلی شاهکار نبود. ایرادات زیادی داشت. از جمله اینکه عملا یه بازی نسل قبلی رو با یک عالمه ایراد برای نسل بعد منتشر کردن (بنظرم ایراداتش بخاطر همین تغییر نسل بود). اما گیم پلیش خوب بود. بازم ان شاهکاری که انتظار داشتیم نبود اما حداقل از RE ها بهتر بود.

من شخصا موافق این هستم که کپکام خودش دیگه RE و یه سری بازی های دیگش عین DMC رو ادامه نده و بده بقیه براش بازی بسازن. همین RE8 رو اگه بدن میکامی براشون بسازه قطعا میتونه ان رو به اوج برگردونه.

یکم دیگه بگذره متای The Evil Within میشه 60 و یه بازی معمولی و آشغال! =))
میانگین امتیازات بازی 75 درصده، که از حدود 70 نقد برای PS4 ثبت شده. از کجاتون در میارین؟
پ.ن: ویژوآلی و فنی بازی ایراد داره و یکم کهنَست، اونو نداشت ومیتونست توی این زمینه stunning باشه، بالای 85 می شد. چون خیلی ایراد خاصی نداره گیم پلی بازی. (نظر شخصی)

من کامنت رو درست خوندم.نسخه pc نقدهاش خیلی کمه

در ضمن The Evil Within for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
The Evil Within for Xbox One Reviews - Metacritic

آخرین ویرایش:
@Iman_0013

شما گفتی 68 کجا بود من براتون لینکش رو گذاشتم. اینجای جای بحث در مورد TEW نیست

لطفا بحث رو منحرف نکنید. من نه در مورد رزیدنت 4 نه میکامی از اون واژه ای که شما استفاده کردید استفاده نکردم.

زمان در حال تغییر و تعصبو باید گذاشت کنار و حقیقت رو دید ....هم re از شماره 5 زد جاده خاکی(خود شماره 5 باز کیفیتش خوب بود و منظور نابود شدن بعد ترس بازی هست) و هم اینکه میکامی در بازی بعدش اونطور که باید آپدیت ظاهر نشد و یه چیزی تو مایه های re 4.5 تحویل داد

در نتیجه به نظرم برای احیای re ,نه میکامی بلکه یه تیم با ایده های جدید و افکار جوون لازمه تا بازی رو نجات بدن و کپکام باید رو همچین چیزی سرمایه گذاری کنه که متاسفانه تا حالا همچین کاری نکرده(تا اونجا که میدونیم)

+

اینم بگم مثلا cod با وجود افت و خیزش چون رقیب نداره همچنان خریدار داره(و البته از فرم اصلیشم دور نشده)
ولی چون re یکی دو تا رقیب خفن و قدرتر از خودش داره اگه تغییر رویه نده در دراز مدت با مشکل فروش قابل توجه هم مواجه میشه:|

.

اویل به هیچ ایده ایی نیاز نداره باید به اصل خودش برگرده
ذات اویل المان های کلاسیک که خیلی وقته زیر خاک مدفون شده
بدون میکامی هم می تونن

خوب تو چرا نسخه PC رو مقایسه میکنی که توش متا TEW خیلی پایینه؟:biggrin1:

TEW خیلی شاهکار نبود. ایرادات زیادی داشت. از جمله اینکه عملا یه بازی نسل قبلی رو با یک عالمه ایراد برای نسل بعد منتشر کردن (بنظرم ایراداتش بخاطر همین تغییر نسل بود). اما گیم پلیش خوب بود. بازم ان شاهکاری که انتظار داشتیم نبود اما حداقل از RE ها بهتر بود.

من شخصا موافق این هستم که کپکام خودش دیگه RE و یه سری بازی های دیگش عین DMC رو ادامه نده و بده بقیه براش بازی بسازن. همین RE8 رو اگه بدن میکامی براشون بسازه قطعا میتونه ان رو به اوج برگردونه.

No, thanks

همون یدونه بازی برای هفت پشت ما DMC فنا کافیه. سری رو بدن دست Itsuno(کاری که خوشبختانه به نظر میرسه انجام دادن) چیزی میسازه که دهن همه باز بمونه.
---
در ضمن یکی میشه بگه این اتفاق نظری که کپکام "داره" گند میزنه به همه چیز دقیقا از کجا نشات گرفته؟ دوستان متوجه هستن که این مثالاشون همگی مال چند سال قبل هستن دیگه، درسته؟ بجای حرف زدن در مورد کارهای گذشته کپکام بیایید عملکردش توی نسل جدید رو بررسی کنید:

Dead Rising 3، Strider و Resident Evil HD Remake همگی عنوان های خوب و موفقی بودن که کپکام تا الان توی نسل جدید عرضه کرده. چند مدت دیگه هم RE:R2 رو داره که یه عنوان با بودجه متوسط/کمتر نسبت به عناوین AAA امروزیه که به صورت اپیزودیک با ریسک کنترل شده عرضه میشه که قراره جوابی باشه به واکنش مثبت هوادارا نسبت به RE:R.

جلوتر از اون DE و 4SE رو از سری DMC داره که هر دوشون باز بر اساس خواسته هوادارا طراحی شدن (از 4SE زیاد نمیدونیم ولی همون حضور ورجیل و برگشت سری اصلی نشون میده که کپکام حرف هوادارا رو شنیده. در مورد DE هم خداییش هیچ توضیحی لازم نیست و همون لیست تغییراتش گویای همه چیز هست)

در ادامه هم SF V, DDO و DD رو داریم که خب SF V از همین الان تکلیفش مشخصه و فکر نکنم هیچکس کوچیکترین شکی بهش داشته باشه. میمونه DDO و DD که با توجه به چیزایی که گفتن و اطلاعات منتشر شده، بازی های بدی به نظر نمیان و تنها نگرانی در مورد F2P بودنشونه که مشخص نیست کپکام چه سیاســتی رو در موردشون اجرا میکنه و F2P خوب از آب در میان یا بد.

خواهشا الان به من بگید توی نسل جدید کجای کار کپکام دقیقا گند زده؟ نکنه توقع داشتید RE:R2 یه عنوان Full AAA با گرافیک آنچنانی و فک برانداز باشه؟ یا بخاطر F2P بودن DDO و DD (بازی هایی که هنوز حتی نمیدونیم سیستم F2P ـیشون به چه صورت هست) از کپکام دل خورید؟ یا شاید هم از بازی های معرفی نشده کپکام که هنوز هیچکس ندیدتشون ناامید شدید و به گند زدن کپکام پی بردید؟

در کنار این حرفا جالبترین و خنده دار ترین موضوعی که من توی اکثر تاپیک های کپکام میبینم، این پیش داوری دوستان در مورد کپکام و تغییر نکردن اونه. دوستان به سلامتی متوجه هستند که کپکام یه شرکت چندین میلیاردیه، نه یه انسان، درسته؟ بعد خبر دارید که مدیر عامل کپکام چند وقت پیش (بعد از DmC، حدود یک سال و نیم قبل) عوض شده و سیاســت های کپکام هم تغییر کرده دیگه، درسته؟ درک هم میکنید که تغییر توی یه شرکت بزرگ به صورت آنی دیده نمیشه و باید با گذشت زمان بهش پی برده دیگه؟ آخه بعضی وقتا جوری میگید کپکام، هر کی نفهمه انگار دارید در مورد یه آدم لجباز حرف میزنید نه یه شرکت بزرگ که تیم مدیریتیش در صورت موفق نبودن و شکست خوردن توی اجرای سیاســت هاشون تغییر میکنند و یه تیم با دید جدید و متفاوت جاشون رو میگیره.

بجای این بدبینی ها و گیر دادن به تصمیمات تیم مدیریتی/سیاســت های قبلی کپکام بهتره به کارهایی که تا الان با این سیاســت های/تیم مدیریتی جدیدشون انجام دادن نگاه کنیم و منتظر باشیم ببینیم اینا چه کار میکنند.

میکامی و اویل4 که خدا ترول کرده .یادم با بچه های اویل باز با هزار شوق نشستیم اویل4 بازی کنیم اونموقه به اونجاش که ایدا با صدای ناقوص نجاتمون میده رسیدیم فهمیدیم چه به سرمون اومده و فوشدادنمون شروشد تا به امروز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or